Орiана Опубліковано 11 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2010 Диплом у президента є, і він справжній. Інформаційна система "Освіта" Міністерства освіти і науки підтвердила видачу документа за цим номером. Нехай вас не плутає назва закладу. Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі тоді називався Українською академією зовнішньої торгівлі. І тоді і зараз виш очолював Олександр Покрещук, чий підпис освятив диплом нинішнього президента. Але є одна деталь. Ми розшукали двох людей, який закінчили цей самий факультет цього самого університету в ці самі роки. На умовах анонімності вони розповіли наступне. "Я ніколи його не бачила. На жодній лекції, на жодному іспиті. Навіть на вручення диплому він не приїхав" - сказала киянка, яка 10 років тому навчалася з Януковичем. "Я бачив його тільки одного разу. І то не в самому університеті, а біля нього" , - так розповідає інший одногрупник Януковича по факультету міжнародного права на магістратурі в академії бізнесу і міжнародної торгівлі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2010 "...у 1999 році за рішенням атестаційної колегії Віктору Федоровичу Януковичу присвоєно вчене звання доцента кафедри автомобільного транспорту Донецької державної академії управління...". Так відповіли в Міністерстві освіти на запит про те, де президент отримав почесне звання доцента. На сайті Донецького державного університету управління інформація про таку кафедру відсутня. "Менеджмент", "Економіка"... Ось чим займається виш. Звідки ж тут може бути "автомобільний транспорт"? Телефонуємо в приймальну комісію. Жіночка на тому кінці дроту каже: "Я ніколи не чула про таку кафедру... Її точно зараз немає... І не було". Один - Нуль. Дзвонимо у приймальню ректора. Сам Станіслав Поважний у відпустці. Заступників на роботі немає. Секретарка довго клацає по клавіатурі, в пошуках заповідної назви кафедри "автомобільного транспорту". Нарешті вирок: "Ні, такої в нас не було. Точно". Щоб пересвідчитись остаточно, надсилаємо запит на ім'я ректора з простим питанням - чи була коли-небудь у цьому ВНЗ така кафедра?. За тиждень подзвонили з ректорату і попросили надіслати запит ще раз - попередній вони загубили. Через два тижні на пошту прийшла відповідь: "Кафедра була". Тобто кафедра автомобільного транспорту була. Просто тепер вона називається кафедрою інноваційного менеджменту. Який між ними зв'язок ми запитати посоромилися. Зате розшукали випускника Донецького університету управління. У 2002 році він закінчив факультет менеджменту. "Про кафедру сказати я нічого не можу. Я не пам'ятаю щоб така була" - сказав він. Інша випускниця цього факультету теж стверджувала, що коли вона вчилася - з 1997 по 2002 роки, кафедри автомобільного транспорту в університеті не було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2010 Звання професора Янукович отримав вже на кафедрі з назвою інноваційний менеджмент. Яка існує і зараз. Але чи мав він на це право? За правилами присвоєння вчених звань, що діяли на той момент, претендент мав до цього викладати хоча б п'ять років. "Вчера по телеку прошла шняга, что Янык классный лектор (читал в институте хорошо лекции)...Хотелось бы пообщаться с его слушателями. Может и правда ... Кто слушал лекции Януковича В.Ф. - отзовитесь!" - на такий заклик ми наштовхнулися на одному з форумів, присвячених освіті президента. Ніхто так і не відгукнувся. Хоча, здавалося б, сказати про те, що тобі лекції читала перша людина в країні - дуже престижно. В рік отримання звання - у 2001-му - Янукович був губернатором області. Чи могла така зайнята людина знаходити час на розповіді про "Капітал" Маркса юним економістам? Ми запитали про це у Ігоря Толстих. Зараз він віце-президент Національної телерадіокомпанії. А за часів губернаторства Януковича був його прес-секретарем. - Так, наскільки я пам'ятаю він викладав. Для нього в Донецькій академії спеціально розробили графік - щоб він міг після роботи читати лекції. Він навіть завідував якоюсь економічною кафедрою. Тому лекції він читав. Ввечері. - Себто, для вечірників? - Здається, не для вечірників... Для звичайних студентів. Здається. Просто там якось в тій академії це зробили. Двоє розшуканих нами випускників-менеджерів ДонДУУ ніколи не чули про Януковича-лектора. "Мені він нічого не читав. І я не знаю людей, які б були на його лекціях. Я не вірю в те, щоб Янукович викладав в нашому університеті". Інша вимога до професора тих часів. "Претендент повинен мати не менше десяти праць (у тому числі монографій), опублікованих після захисту докторської дисертації, підготувати не менше п'яти кандидатів наук і бути залученим до педагогічної роботи". Віктор Янукович став доктором наук у 2000 році. В електронному каталозі національної бібліотеки імені Вернадського, де містяться дані про всі наукові роботи, підручники і монографії, ми знайшли 23 роботи з авторством Януковича. Серед них багато книг з красномовними назвами періоду прем'єрства Януковича - "В политике не бывает окончательных побед и поражений: статьи, интервью, выступления", "І можна здійснити мрію...". Проте жодної, крім докторської, роботи, датованої 2000 - 2001 роками там немає. В університеті управління, де мали б апробовуватися і використовуватися наукові роботи їхнього ж професора, наш запит щодо їх наявності без пояснень проігнорували. Ще одна вимога - підготувати п'ятьох кандидатів наук. Ми попросили МОН оприлюднити прізвища цих щасливчиків. Міністерство освіти відповіло, що отримання Януковичем звання професора повністю відповідає всім вимогам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2010 Запитання до будь якої пересічної людини - ви б змогли за рік у кріслі губернатора Донецької області написати десять наукових робіт, надрукувати їх, паралельно підготувати п'ять кандидатів наук (а це і допомога у виборі теми кандидатської роботи, її вичитування, виправлення помилок, супроводження при захисті), а ще й викладати, бо треба ж стаж педагогічний? Янукович зміг. *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/06/11/5123787/ Феномен наш, невизнаний геній... Супер, супер, супер, - як каже Тіночка Кароль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GNEV Опубліковано 11 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2010 Молодец АРИХА-наконецто ты поняла что нами руководит грммотный политик и хороший человек! :P но забыла в конце добавить-Виват Украина-виват Янукович-он верною поступью нас до победы ведет! :P[/b] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2010 Молодец АРИХА-наконецто ты поняла что нами руководит грммотный политик и хороший человек! :P но забыла в конце добавить-Виват Украина-виват Янукович-он верною поступью нас до победы ведет! :P[/b] Головною метою Плану реформ Янека є – переконати МВФ дати 19 млрд.дол. США на протязі 2,5 років. Проте, як ми бачимо не складається. Напевно, в МВФ згадали, що за час свого найтривалішого в історії України 4-річного перебування на чолі двох урядів Віктор Янукович уже встиг продемонструвати чималу купу подібних паперів, які ніхто не збирається втілювати в життя. Це і програми урядів Януковича: "Відкритість, дієвість, результативність" від 17 квітня 2003 року, "Послідовність. Ефективність. Відповідальність" від 16 березня 2004 року, "Стратегія економічного та соціального розвитку України на 2007-2011 роки", Стратегія економічного та соціального розвитку України "Шляхом європейської інтеграції" на 2004-2015 роки. Скоріш за все, прискіпливі експерти МВФ не побачили в діях "нової" влади, ані дієвості, ані ефективності, ані результативності, не кажучи вже про відповідальність. Україна досі йде "шляхом європейської інтеграції", в той час коли навіть такі країни, як Болгарія і Румунія, що мали значно гірші стартові позиції, вже чотири роки як члени ЄС. "Не оцінили, не повірили" – мабуть так думають на Банковій та Грушевського. А мені видається, що в МВФ все оцінили і зробили правильні висновки. А помились, якраз ті хто забув, що МВФ не дає політичних кредитів, а хоче бачити реальний План реформ та слідкує за діями, а не політичними заявами. *http://blogs.pravda.com.ua/authors/pyshny/4c137c28d03ec/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2010 "Стратегия экономических реформ" и пункт про "боротьбу за радикальне зниження кількості наших співвітчизників, що живуть за межею бідності" И дело даже не в том, что этот злополучный пункт напугал простых граждан, которые так и не поняли, как с ними будут бороться (если так, как в 30-х, то я уверен, что многие попросились бы остаться за чертой бедности). Испугались чиновники, у которых программа обещала отнять самое ценное, ради чего идут во власть. Ведь если не останется бедных, то ради кого бюрократ будет бороться с коррупцией? Первый заместитель главы Администрации президента Ирина Акимова уже заявила, что АП готова к серьезному сопротивлению бюрократической машины, которой невыгодна реализация стратегии президента. "Мы ожидаем, что очаги этого сопротивления будут повсюду", – прогнозирует Ирина Михайловна. Поэтому не удивляйтесь, если завтра ваше благосостояние не улучшится. Президент в этом не виноват. Это чиновники будут действовать, затрудняя Виктору Федоровичу борьбу с бедностью и выполнение других важных постулатов стратегии экономических реформ. А вы разве не знали, кто мешает президенту сеять добро? Так оглянитесь вокруг – предательские действия бюрократического аппарата ощущаются повсюду. Это чиновники заставили Виктора Федоровича пересдать россиянам Севастополь. Они заставили гаранта жить в Межигорье и в свое время продать Ахметову "Криворожсталь". Это они – бюрократы – заставляют Виктора Федоровича каждый день ездить из Межигорья на Банковую на автомобиле, создавая трудности для киевских водителей. Поверьте, была бы его воля, он как спаситель нации просто ходил бы по воде до Речного вокзала. Но не может, так как ребята из ГСО, отяжеленные грехами, постоянно тонут, а это ранит сердце президента. Президент слишком добр. Только этим и можно объяснить, что в стратегии Виктора Федоровича нет ни слова о реформировании украинской системы власти, которая является главным тормозом реформ. А значит, блюстители заветов предков могут не волноваться и продолжать борьбу с коррупцией и газификацию. Доброму к чиновникам президенту бедность в этой стране не победить. О. Дубинський "Экономические известия" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2010 ВЛАДА і УКРАЇНСЬКА КНИЖКА. Історія стосунків ♠1627 р. Указ царя московського Олексія Михайловича, яким звелено книги українського друку зібрати і на пожежах спалити із суворою забороною будь-коли в майбутньому купувати українські книги. Так у Москві спалено "Учительське євангеліє" Транквіліона-Ставровецького та "Катехизис" Лаврентія Зизанія Тустановського. ♠1689 р. Патріарша заборона Київській лаврі друкувати книги "... к нам первее не прислав, отнюдь бы вам не дерзати таковых книг новослагаемых печатати...". "Первая цензура в России была заведена специально для изданий малорусской печати", визнали пізніше російські дослідники. ("Объ отмене стеснений малорусскаго печатного слова", 1905р). ♠1677 р. Наказ патріарха Іоакима видерти з українських книжок аркуші "не сходные с книгами московскими". ♠1690 р. Московський собор православної церкви засуджує "Кіевскіе новыя книги" П.Могили, С.Полоцького, К.Ставровецького, І.Галятовського, Я.Барановича, А.Радивилівського, І.Славинецького, наклавши на них "проклятство та анафему". ♠1693 р. Заборона патріарха Андріана привозити українські книжки до Москви. ♠1693 р. Лист Московського патріарха до Києво-Печерської лаври про заборону будь-яких книг українською мовою. ♠1709 р. Указ Петра І про заборону друку книг українською мовою. ♠1718 p. Спалення архівів та книгозбірні Києво-Печерського монастиря. "...численна і найдавніша книгозбірня, зібрана і збагачена великим князем Київським Ярославом Володимировичем і збережена в печерах від усіх ворожих нападів і руїн, але нині, ... серед добробуту і тиші полум'ям пожерта. В ній зберігалось багато тисяч рукописних і всіляких дорогоцінних манускриптів, писаних різними мовами, і багато з-поміж них такими, що й ученим тодішнім мужам не були відомі, а особливо всі записки й документи щодо історії правління слов'янських племен та царів стосувались" ("Історія Русів", ст.303-304, вид.1956 p.). ♠1721 р. Наказ про цензурування українських книжок. Накладено штрафи на Київську та Чернігівську друкарні за книжки "не во всем с великороссийскими сходные". ♠1755, 1766, 1775,1786 pp. Низка заборон Синоду на друк українських книжок. В результаті протягом другої половини 18ст. та першої половини 19ст. видавнича справа в Україні була спаралізована. Наприклад, у 1847 р. в Україні була надрукована лише одна книжка, у 1848 -3,1849 – 2, 1850 – 1,1851 – 2,1856 – 5 книжок. ♠1759 р. Розпорядження Синоду про вилучення зі шкіл українських букварів. ♠1769 р. Наказ Синоду, за яким українські книжки по церквах були замінені російськими. ♠1769 р. Синод Російської Православної церкви забороняє Києво-Печерській лаврі друкувати букварі українською мовою і наказує відібрати ті букварі, які вже були на руках. ♠1780 р. Чергове спалення книгозбірні Києво-Могилянської академії, що була однією з найбагатших бібліотек України. ♠1847 р. Розгром Кирило-Мефодіївського товариства і наказ цензорам суворо слідувати за українськими письменниками, "не давая перевеса любви к родине над любовью к отечеству". ♠1863 р. Циркуляр міністра внутрішніх справ П.Валуєва про заборону видавати підручники, літературу для народного читання та книжки релігійного змісту українською мовою. ♠1895 p. Заборона видавати українські книги для дітей, "... хотя бы по существу содержания и представлялись благонамеренными". На українській граматиці, написаній російською мовою, цензор зазначив: "Наивно было бы надеяться на дозволение печатать грамматику того языка, который не должен существовать". ♠1892 р. Наказ цензорам суворо стежити за тим, щоб не допустити українських літературних перекладів з російської мови. ♠1894 р. Заборона ввезення українських книг з-за кордону. ♠1914 р. Указ царя Ніколая II про заборону української преси. ♠1914 p. Спалення російською військовою адміністрацією бібліотеки Наукового товариства ім.Т.Шевченка у Львові, заборона в Галичині й на Буковині всієї української преси. ♠2004 р. Запровадження Урядом незалежної України податків на видання вітчизняних книжок. (за півроку відмінено ВР під тиском громадськості і через зупинку книговидавничої галузі) ♠2010 р.???Податковий кодекс Азарова, який вводить податки на вітчизняну книжку А Янеку українських книжок не треба - він і російських не читає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2010 Виктор Федорович, я с вами, я готов погибнуть, защищая вашу жизнь от злокозненных оппозиционеров Знамя позора украинских спецслужб, который сопровождает нашу страну со времен начала независимости, уверенно подхватил Хорошковский. Его орлята слили в "Сегодня" инфу о том, что на Януковича готовится покушение. Далее, внимание, цитата! На условиях анонимности в спецслужбах говорят, что следы преступления, если исходить из принципа "кому это выгодно", могут вести к одному из лидеров оппозиции, который сейчас оказался в очень затруднительной ситуации из-за возбуждения ряда уголовных дел. Да и в целом политическая ситуация складывается из-за действий Януковича для него сложно. Зато у этого лидера в друзьях ходит один российский опальный олигарх, у которого, в свою очередь, есть давние связи с боевиками на Кавказе, которые могут исполнить теракт в Киеве. Вполне возможно, кстати, что именно с Кавказа (через каналы ФСБ России) пришла в СБУ информация о готовящемся покушении... (с) :lol: Конечно, в этом секретном спиче никто не узнал Юлию Тимошенко и Бориса Березовского, намек абсолютно непонятен, я сперва даже подумал, что речь идет о... даже не знаю на кого подумать. Я очень уважаю авторов статьи Александра Ильченко и Александра Корчинского, однако, хочу заметить, что роль журналиста заключается еще и в том, чтобы не передавать читателям и редакторам бред, который очень часто несут представители силовых структур нашей страны. Если уже дела обстоят так плохо, я лично готов защищать земляка – президента. Виктор Федорович, я с вами, я готов погибнуть, защищая вашу жизнь от злокозненных оппозиционеров. Они Ющенко травили, а теперь за вас хотят взяться. Конечно, я не смогу закрыть от взрыва все ваше тело, не вышел я ростом, но могу позвать таких же бесстрашных друзей, которые готовы за небольшую зарплату быть с вами рядом, помогать управлять государством. Вы только не бойтесь, Виктор Федорович, вы же боретесь за правое дело, вам поможет Иисус, ни пуля, ни взрыв, не смогут повредить ваше тело, если рядом верные товарищи. Надо конечно, еще подумать о нейтрализации боевых страусов из Мижгирья, каждый из них может стать самоубийцей, коварный враг вживляет взрывчатку в их еще не снесенные яйца. Тут СБУ придется попотеть, тимошенковские чеченцы -смертники по сравнению с этими механическими птицами – просто дети. Євген Іхельзон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 17 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2010 Виктор Федорович, я с вами, я готов погибнуть, защищая вашу жизнь от злокозненных оппозиционеров Знамя позора украинских спецслужб, который сопровождает нашу страну со времен начала независимости, уверенно подхватил Хорошковский. Его орлята слили в "Сегодня" инфу о том, что на Януковича готовится покушение. Далее, внимание, цитата! На условиях анонимности в спецслужбах говорят, что следы преступления, если исходить из принципа "кому это выгодно", могут вести к одному из лидеров оппозиции, который сейчас оказался в очень затруднительной ситуации из-за возбуждения ряда уголовных дел. Да и в целом политическая ситуация складывается из-за действий Януковича для него сложно. Зато у этого лидера в друзьях ходит один российский опальный олигарх, у которого, в свою очередь, есть давние связи с боевиками на Кавказе, которые могут исполнить теракт в Киеве. Вполне возможно, кстати, что именно с Кавказа (через каналы ФСБ России) пришла в СБУ информация о готовящемся покушении... (с) :lol: Конечно, в этом секретном спиче никто не узнал Юлию Тимошенко и Бориса Березовского, намек абсолютно непонятен, я сперва даже подумал, что речь идет о... даже не знаю на кого подумать. Я очень уважаю авторов статьи Александра Ильченко и Александра Корчинского, однако, хочу заметить, что роль журналиста заключается еще и в том, чтобы не передавать читателям и редакторам бред, который очень часто несут представители силовых структур нашей страны. Если уже дела обстоят так плохо, я лично готов защищать земляка – президента. Виктор Федорович, я с вами, я готов погибнуть, защищая вашу жизнь от злокозненных оппозиционеров. Они Ющенко травили, а теперь за вас хотят взяться. Конечно, я не смогу закрыть от взрыва все ваше тело, не вышел я ростом, но могу позвать таких же бесстрашных друзей, которые готовы за небольшую зарплату быть с вами рядом, помогать управлять государством. Вы только не бойтесь, Виктор Федорович, вы же боретесь за правое дело, вам поможет Иисус, ни пуля, ни взрыв, не смогут повредить ваше тело, если рядом верные товарищи. Надо конечно, еще подумать о нейтрализации боевых страусов из Мижгирья, каждый из них может стать самоубийцей, коварный враг вживляет взрывчатку в их еще не снесенные яйца. Тут СБУ придется попотеть, тимошенковские чеченцы -смертники по сравнению с этими механическими птицами – просто дети. Євген Іхельзон Хэх! Теперь знаем кого сажать, если что! Спасибо! Пиар акции, со всеми подобными покушениями на первых лиц государства, всегда были пиар акциями (есть всего несколько исключений). Обычно если покушение готовиться, то о покушении узнают уже де факто, и результат всегда один: бренное тело, несчастная вдова и дети сироты. Что же это за покушениие если по секрету всему свету знают все? По этому все и знают, задача то, ПИАР! Тимошенко себя пиарила? Янукович? Не смешите меня! Трудно вообще понять смысл этой статьи, что то вроде того, как желтая пресса хочет поднять тираж, вот и пишут! В это больше вериться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2010 Трудно вообще понять смысл этой статьи, что то вроде того, как желтая пресса хочет поднять тираж, вот и пишут! В это больше вериться. Сегодня - и есть желтая пресса, причем провладная. А Корчинский, один из авторов статьи - замечен в связях с такими же радикальными партиями из России какой есть УНА-УНСО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 17 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2010 Сегодня - и есть желтая пресса, причем провладная.Улыбнуло! Зачем писать сплетни из комунальной кухни? Сразу напомнила мне горничную Зину из романа уважаемого Булгакова. Собачье сердце. Отрывок... Горничная Зина: Истину вам говорю! 4 мая 1925 года, земля налетит на небесную ось! Это я точно говорю! Точно! Читайте классиков, можно много примерить на современный мир и на самого себя. И тогда найдутся многие ответы на ваши вопросы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 червня, 2010 Улыбнуло! Коли москаль лізе в українські реалії - то це навіть не "улибнуло" - це вже "гомеричний сміх" :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 червня, 2010 В країні загубили податок на нерухомість. І загубили його по дорозі з Кабміну до Верховної ради. Ще в понеділок, Микола Янович розповідав про те, який в Україні буде чудовий податок на нерухомість і як, нарешті, розквітне податкова справедливість – багаті платитимуть за бідних! І тут така прикрість – поки несли через вулицю купу паперу, податок загубили. В зареєстрованому проекті, ані слова про оподаткування нерухомості. Краще б загубили оподаткування мопедів. Така сама прикрість вийшла зі збільшенням ставки податку на доходи заможних фізичних осіб. Загубили 17 % ставку!!! У заможних фізичних осіб свято. Мені здається, що сказаного достатньо, щоб зрозуміти – податкова реформа це черговий міф, а податковий кодекс – відверте політичне знущання над власною країною. Українців знову мають за дурнів та вважають, що ми повіримо у чергову казку про чарівне перетворення політичних динозаврів на молодих реформаторів. Далі, що є, а чого нема в Податковому кодексі від нової влади ось тут: *http://blogs.pravda.com.ua/authors/pyshny/4c1a9804ee01e/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2010 Коли москаль лізе в українські реалії - то це навіть не "улибнуло" - це вже "гомеричний сміх" :lol: Кто б говорил, только не ты. Ты же ополяченная молдованка, а не украинка, какого обливаешь дерьмом правительство Украины? ОБИДНО, ЧТО ЯНУКОВИЧ ПРИКРЫЛ ВАМ, ГАЛИЧАНАМ БЮДЖЕТНЫЕ ПОТОКИ? ТАК ЭТО ПРОСТО РЕШАЕТСЯ - НАЧИНАЙТЕ РАБОТАТЬ ПОБОЛЬШЕ, А ФИЗДЕТЬ НА ФОРУМАХ ПОМЕНЬШЕ, И БУДЕТ ВАМ СЧАСТЬЕ ))))))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 20 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2010 Коли москаль лізе в українські реалії - то це навіть не "улибнуло" - це вже "гомеричний сміх" :lol:Смех без причины сама знаешь признак чего, тем более ГЕМОРОЙНЫЙ :P Пора уже запомнить, что никто к вам не лезет! Ваша собственная, прежняя политическая жизнь вызвала много споров и потрясений. Как слон в посудной лавке! Наломали дров, теперь говорите не лезьте к нам. А нет! Хочешь чтобы тебя уважали, тогда отвечай за свои слова! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 20 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2010 Кто б говорил, только не ты. Ты же ополяченная молдованка, а не украинка, какого хера обливаешь дерьмом правительство Украины? На другом форуме из бана не вылезала бы. ОБИДНО, ЧТО ЯНУКОВИЧ ПРИКРЫЛ ВАМ, ГАЛИЧАНАМ БЮДЖЕТНЫЕ ПОТОКИ? ТАК ЭТО ПРОСТО РЕШАЕТСЯ - НАЧИНАЙТЕ РАБОТАТЬ ПОБОЛЬШЕ, А ФИЗДЕТЬ НА ФОРУМАХ ПОМЕНЬШЕ, И БУДЕТ ВАМ СЧАСТЬЕ ))))))))))))))))))))))))) Это не возможно!Счастье у них будет, когда у всех соседей подохнут коровы, а этого никогда не будет! Судьба Насруси быть всегда несчастной, озлобленной и вечно недовольной! Увы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2010 Это не возможно! Счастье у них будет, когда у всех соседей подохнут коровы, а этого никогда не будет! Судьба Насруси быть всегда несчастной, озлобленной и вечно недовольной! Увы! Тогда получается, что и ящер и коровье бешенство это разработки галичанских вченых )))))) с целью насолить москалям, шоб воны молоко не пили и вареники со сметаной не ели? Ужосссс, какой подлый план!! Нет им оправдания после этого!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 30 червня, 2010 ТЕПЕР У ЯНУКОВИЧА СТАВСЯ МІЖНАРОДНИЙ КОНФУЗ (Середа, 30 червня 2010 Українська правда) Під час зустрічі президента Віктора Януковича з президентом Шрі-Ланки Махіндом Раджапаксом стався конфуз. Як розповіли "Українській правді" очевидці події, після того, як президенти привіталися біля будівлі адміністрації президента, оркестр почав грати гімн Шрі-Ланки. Однак, замість того, щоб стоячи його прослухати, Янукович повів свого гостя обходити стрій почесної варти і вітати воїнів. Гімн України після цього взагалі не грали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 липня, 2010 Схоже стане хітом і буде демонструватися в школі, як обов"язкове для перегляду в школах. :lol: "Президент. Начало пути" *http://tvline.biz/ru/tv/?id=9130287&act=tvp&channel=ut1 Ах, неправильно я виховувала своїх дітей, тепер вже пізно щось змінити - не будуть вони НІКОЛИ президентами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 19 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2010 ТЕПЕР У ЯНУКОВИЧА СТАВСЯ МІЖНАРОДНИЙ КОНФУЗ (Середа, 30 червня 2010 Українська правда) Під час зустрічі президента Віктора Януковича з президентом Шрі-Ланки Махіндом Раджапаксом стався конфуз. Як розповіли "Українській правді" очевидці події, після того, як президенти привіталися біля будівлі адміністрації президента, оркестр почав грати гімн Шрі-Ланки. Однак, замість того, щоб стоячи його прослухати, Янукович повів свого гостя обходити стрій почесної варти і вітати воїнів. Гімн України після цього взагалі не грали. Я с тобой согласен, что этот случай выглядит не красиво. Но это не смертельно. Намного хуже, когда всё население Украины цинично обворовывается и обманывается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 липня, 2010 Я с тобой согласен, что этот случай выглядит не красиво. Но это не смертельно. Намного хуже, когда всё население Украины цинично обворовывается и обманывается. Тупа людина, яка не може запам"ятати правила церемоніалу, не може керувати країною. А краде він і його банда предостатньо: адже всі спонсори Янека належать до найбагатших людей Східної Європи - за які шиші? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 19 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2010 Тупа людина, яка не може запам"ятати правила церемоніалу, не може керувати країною. А краде він і його банда предостатньо: адже всі спонсори Янека належать до найбагатших людей Східної Європи - за які шиші? Не делай поспешных выводов. Нарушение церемонии не говорит о том, что не может руководить страной. По второму вопросу: в тебе говорит классовая ненависть. В быту- зависть. А если серьёзно, то ты коснулась недостатков во внутренней политике страны. Возникновение этих недостатков закономерно. Украина находится в переходном периоде(объективные причины), когда всё решают деньги(отсюда коррупция. Субъективные причины), а не законы. Необходима государственная программа по борьбе с коррупцией, справедливым налогооблажением и развитием судебной власти. Чем сильнее развита судебная система в государстве, тем демократичнее общество. Любой гражданин может вызвать в суд любую организацию или человека и получить справедливое решение суда. Для того чтобы что-то менять в лучшую сторону, нужно быть справедливым, нужно видеть суть, понимать причины возникновения, и возможность действовать на результат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 20 липня, 2010 Не делай поспешных выводов. Нарушение церемонии не говорит о том, что не может руководить страной. Це говорить, що людина тупа... По второму вопросу: в тебе говорит классовая ненависть. В быту- зависть. Ага, це коли я бачу, що Янек вкрав 140 га державних лісових угідь, прихватив історичну місцину - то це в мене заздрість, що я не могла таке? Оригінально мислиш, Монтеск"є і дуже далеко підеш з такою логікою. Адвокат з тебе буде відмінний - у тебе повна відсутність моральних принципів, які деколи заважають захищати надзвичайно цинічних злочинців. Для того чтобы что-то менять в лучшую сторону, нужно быть справедливым, нужно видеть суть, понимать причины возникновения, и возможность действовать на результат. А перед тим, як стати справедливим, то треба добряче попастися на державному багатстві, бо потім буде зась. Ти мені нагадуєш одну жінку, яка виїжджала в США через якусь релігійну організацію. Знаючи, що їй деякий час не можна буде ні пити, ні гуляти, ба, навіть косметикою користуватися, вона вирішила наперед нажитися поки в Україні. Так ось, вона перетворилася у справжню шлюху, про це дізналися ті, і відмовили їй. Але Янеку це не грозить - бо він влада - тільки дивує твоя позиція: ти навіть його захищаєш. Певно сподіваєшся, що вдосталь наївшись, він згадає і тих, хто під столом? Намарне, бо він тупе бидло, якому повезло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 Вислужився: Патриарх Московский и всея Руси Кирилл наградил Президента Виктора Януковича орденом Русской православной церкви - святого равноапостольного князя Владимира I степени. Об этом говорится в сообщении пресс-службы главы государства. Кирилл вручил ему этот орден во время встречи в Крыму за укрепление в стране православия и в связи с его 60-летием. При этом патриарх Московский отметил, что этот орден является высшим отличием РПЦ, которым награждают исключительно патриархов и глав государств. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 А виявляється, Янек несе велику історичну місію: він не дає Україні остаточно розпастися. Ось що з цього приводу думає відомий український письменник Юрій Андрухович: Хоч як парадоксально це звучить, але Україну вкупі тримають матеріальні інтереси Януковича і його оточення. Ніщо інше нас не тримає. Ви десь казали, що виступаєте за від’єднання Криму й Донбасу від України як такої… Ні-ні, не так це все однозначно й прямо… Але: залишаючи шанс для українського майбутнього, треба розглядати цю опцію, якщо ми, звісно, хочемо зберегти шанс. Тобто якщо ще колись станеться таке чудо, що в Україні знову переможуть, умовно кажучи, помаранчеві, то треба буде дати можливість Кримові й Донбасу відокремитися. Зараз вони цього не зроблять, бо сьогодні їхні сидять при владі в Києві. Але я майже не вірю в те, що помаранчеві коли-небудь прийдуть до влади. Я Б НЕ РОБИВ БИ ЦЮ КЛЯТУ ЦІЛІСНІСТЬ ЯКОЮСЬ ДОГМОЮ А чим Крим і Донбас, на вашу думку, заважають Україні розвиватися? Скажемо так, політично це інша нація. Я вже зараз етнічних моментів не чіпаю, лише політичні. Так от – політично це частина російської нації. Я не хочу сказати, що всі поголовно там такі, але тій українській меншині, яка там є, простіше запропонувати еміграцію сюди, бо вони й так там загнані в кут, постійно переслідувані, не можуть реалізувати жодного проекту. У Донецьку не проходить навіть така річ, як надання університету імені їхнього земляка Василя Стуса. Тобто там апріорі агресивно заблокований будь-який український рух. Він заблокований не внаслідок якихось репресій, а тому що справді цього не хоче тамтешнє населення. Воно чуже Україні. Україна йому чужа й нецікава, щонайменше байдужа... Узагалі є відчуття, що найкомпроміснішою постаттю в історії незалежності був Ющенко. Це і був проект на об’єднання Західної і Східної України. Бо він східняк, без радикалізму, насправді людина радянська, але водночас не чужа українськості, за природою україномовний. Та в результаті політичної боротьби з нього зробили націоналістичного монстра, а для донецьких він узагалі став якимось фашистом, нациком. Тобто навіть настільки компромісний, об’єднавчий варіант не спрацював. А Тимошенко могла б бути таким компромісним варіантом? Вона вишиванку носить, косу – теж. Могла б. Але ось програла. Та тут кого не візьми, якщо він провадитиме українську політику, буде перетворений російською пропагандою на фашиста. А взагалі-то, повертаючись до теми від’єднання: я переконую в необхідності чогось цілком неможливого, ніби втратив будь-яке відчуття реальності, правда ж? Я знаю багато людей з аналогічною точкою зору. Кажуть, якби не ці два регіони, ми були б у ЄС і жили краще... Абсолютно! Ці регіони беруть дуже вагому частку в кожному нашому голосуванні. Дві донбаські області надзвичайно густо заселені. Та справа не лише в тому, що вони густо заселені, а й у тому, що вони по-радянському одностайні в голосуванні. *http://unian.net/ukr/news/news-387844.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 26 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 Тупа людина, яка не може запам"ятати правила церемоніалу, не може керувати країною. А краде він і його банда предостатньо: адже всі спонсори Янека належать до найбагатших людей Східної Європи - за які шиші? Какя невоспитанность!К тебе человек обращается на русском, а ты? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 Какя невоспитанность! К тебе человек обращается на русском, а ты? :angry: А я к нему на украинском - ну и что? Он украинец и должен знать дэржавну мову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 26 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 А я к нему на украинском - ну и что? Он украинец и должен знать дэржавну мову. Нет, ты не права! Никто тебе ничего не должен! ;) Многие здесь присутствующие появилась здесь за долго до тебя, поэтому должна соблюдать правила принятые здесь. По своим правилам ты можешь воспитывать своего ребёнка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 липня, 2010 Нет, ты не права! Никто тебе ничего не должен! ;) Многие здесь присутствующие появилась здесь за долго до тебя, поэтому должна соблюдать правила принятые здесь. По своим правилам ты можешь воспитывать своего ребёнка! Я и принимаю. На русском форуме только на русском. А здесь написано: "Украинский политический форум" - а это означает, что украинский для диалога тоже подходит. А тебе вообще повезло - тебе делаю исключение - что ты еще хочешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.