Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто что думает по вопросу Крыма и флота РФ ?

Гість Poznavatel

Рекомендовані повідомлення

Закон изначально был нарушен в 2004г. Пощитайте 80% на востоке и 90% на заподе. Это не сравнивается по чыфрам. А в чём сейчас нарушают?

Про 2004 не треба. Фальсифікації були і кучмісти робили їх так нахабно і відверто, що на цьому і погоріли. Тільки не треба казати про фальсифікації з обох боків. Якщо на боці Кучми були і МВС, і прокуратура, і суди, і СБУ, і ЦВК, то про які фальсифікації з боку оппозиції можна говорити!? :blink:

А зараз порушують в усьому: формування коаліції, порушення конституційної заборони знаходження іноземних військ на українській території, голосування за ратифікацію навіть без обговорення, прийняття бюджету без жодного обговорення... А тенденції ще більш загрозливі. Вам цього не достатньо? :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 176
  • Створена
  • Остання відповідь

Дійсно з якого переляку раптом москалі стали такими "покладістимі"? З чого б їм спонсорувати чужу територію? :blink:

Я сцусь с тебя, Ярема.))) Не дают денежки москали - хреновые москали, дают денежки - опять же хреновые москали. Ты явный русофоб и параноик.

Ярёма, как то уж определись в конце концов чего ты хочешь.

Посилання на коментар

Я сцусь с тебя, Ярема.))) Не дают денежки москали - хреновые москали, дают денежки - опять же хреновые москали. Ты явный русофоб и параноик.

Ярёма, как то уж определись в конце концов чего ты хочешь.

Я вже визначився. НЕ ХОЧУ Я ВІД МОСКАЛІВ НІ ЇХНІХ КРИВАВИХ ГРОШЕЙ, НІ ЇХНЬОЇ ДРУЖБИ, НІ ЇХНЬОГО БРАТЕРСТВА. Бо так як вчиняють москалі, ніколи не вчинить справжній друг і брат. Справжній друг не став би оббирати до нитки друга, як це зробили москалі в 1991 році, скориставшись тим, що ключові фігури ЦК і КДБ УРСР виїхали до Москви, прихопивши все( документи, таємні папери тощо) і поставивши керівництво України в програшну позицію. Справжній брат не став би нав'язувати нерівноправних договорів в тих умовах. Справжній друг не привласнив би всі активи СРСР, навіть не надавши інформації про їхні розміри. Справжній брат не привласнив би вклади Ощадбанку СРСР, обібравши до нитки населення всього колишнього Союзу. Справжній друг не став би розпалювати сепаратистські настрої і висловлювати територіальні претензії...Так справжні брати і друзі не чинять. :angry: Але справа в тім, що влада Росії ніколи не була ні братом, ні другом Україні, НІКОЛИ! Завжди існувало "братерство" вершника і коня, де Росія - вершник. :angry: Мені від москалів потрібно лише одне, щоб вони забули про наше існування, вирішували свої проблеми і не лізли до нас. І все. Невже цього забагато!? :blink:

Як брати повелися чехи і словаки, коли вирішили жити окремо. А москалі скрізь ведуть себе як свині, нахабні і жадібні. :angry:

Посилання на коментар

Гість Странник11

Про 2004 не треба. Фальсифікації були і кучмісти робили їх так нахабно і відверто, що на цьому і погоріли. Тільки не треба казати про фальсифікації з обох боків. Якщо на боці Кучми були і МВС, і прокуратура, і суди, і СБУ, і ЦВК, то про які фальсифікації з боку оппозиції можна говорити!? :blink:

А зараз порушують в усьому: формування коаліції, порушення конституційної заборони знаходження іноземних військ на українській території, голосування за ратифікацію навіть без обговорення, прийняття бюджету без жодного обговорення... А тенденції ще більш загрозливі. Вам цього не достатньо? :angry:

вы вдумайтесь, нарушает закон законодательный орган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Посилання на коментар

Гість Странник11

Я вже визначився. НЕ ХОЧУ Я ВІД МОСКАЛІВ НІ ЇХНІХ КРИВАВИХ ГРОШЕЙ, НІ ЇХНЬОЇ ДРУЖБИ, НІ ЇХНЬОГО БРАТЕРСТВА. Бо так як вчиняють москалі, ніколи не вчинить справжній друг і брат. Справжній друг не став би оббирати до нитки друга, як це зробили москалі в 1991 році, скориставшись тим, що ключові фігури ЦК і КДБ УРСР виїхали до Москви, прихопивши все( документи, таємні папери тощо) і поставивши керівництво України в програшну позицію. Справжній брат не став би нав'язувати нерівноправних договорів в тих умовах. Справжній друг не привласнив би всі активи СРСР, навіть не надавши інформації про їхні розміри. Справжній брат не привласнив би вклади Ощадбанку СРСР, обібравши до нитки населення всього колишнього Союзу. Справжній друг не став би розпалювати сепаратистські настрої і висловлювати територіальні претензії...Так справжні брати і друзі не чинять. :angry: Але справа в тім, що влада Росії ніколи не була ні братом, ні другом Україні, НІКОЛИ! Завжди існувало "братерство" вершника і коня, де Росія - вершник. :angry: Мені від москалів потрібно лише одне, щоб вони забули про наше існування, вирішували свої проблеми і не лізли до нас. І все. Невже цього забагато!? :blink:

Як брати повелися чехи і словаки, коли вирішили жити окремо. А москалі скрізь ведуть себе як свині, нахабні і жадібні. :angry:

Зачем дело стало, идите в Польшу там вам будет лучше. А нам не мешайте жить. :wub:
Посилання на коментар

вы вдумайтесь, нарушает закон законодательный орган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Для "законодатєльного органа" є також закон - КОНСТИТУЦІЯ, а всі інші закони є другорядними. Якщо порушується конституція, нахабно, на очах у всіх, якщо Проституційний суд приймає рішення , яке ганьбить всю судову систему, то це називається УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ. А в американській, наприклад конституції, якщо я не помиляюсь, народ має право повалити узурпаторську владу збройним шляхом.
Посилання на коментар

Зачем дело стало, идите в Польшу там вам будет лучше. А нам не мешайте жить. :wub:

Я - українець, і я у своїй Вітчизні! :angry: А ось ви, Страннік, странствуйтє сєбє дальше. :P
Посилання на коментар

Гість Странник11

Для "законодатєльного органа" є також закон - КОНСТИТУЦІЯ, а всі інші закони є другорядними. Якщо порушується конституція, нахабно, на очах у всіх, якщо Проституційний суд приймає рішення , яке ганьбить всю судову систему, то це називається УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ. А в американській, наприклад конституції, якщо я не помиляюсь, народ має право повалити узурпаторську владу збройним шляхом.

А для грязно розовых(оранжевых), законы не писаны, да?
Посилання на коментар

Гість Странник11

Я - українець, і я у своїй Вітчизні! :angry: А ось ви, Страннік, странствуйтє сєбє дальше. :P

Да нет. дружок до 1939г польша была тваей отчизнай
Посилання на коментар

Да нет. дружок до 1939г польша была тваей отчизнай

Дурак вы, батенька, да ещё и слепец. Вы хотя бы прочли, откуда я пишу. Но вы зомби, думать не научены. Следуете стереотипному поведению. Или вы считаете, что в Донецке не может быть украинских патриотов? Что дела тут уже так плохи? ;) Дела тут действительно плохи, но мы есть, мы существуем и будем здесь всегда, надеюсь, увеличиваясь численно. :P
Посилання на коментар

У вас дуже багата уява. ;) А чому не зробити було набагато простіше, ще за часів Кучми. Вкласти в спільні з українськими червоними директорами підприємства достатні інвестиції, прив'язавши їх таким чином до Заходу і поступово втягнути Україну в такі зв'язки з собою, що розривати їх було б різати курку, яка несе "еліті" золоті яйця. І відсутність демократії тут ролі б не грала, бо Піночет і Сомоса точно вже не були демократами, але США з ними співпрацювали. Навіщо ж затівати таку складну і ризиковану непередбачуваними наслідками комбінацію, яку намалювали ви. Навіщо американцям доводити народ до зубожіння, коли той взагалі втрачає керованість? Скрізь, де американці були реально присутні ( Європа, Японія, Південна Корея) вони намагалися підтримувати стабільність і керованість. Тому, мені здається, що ваші міркування нелогічні.

Вы знаете,приводить в пример Пиночет или Самосу.....они пришли к власти путем вооруженного переворота.Вкладывать в совместное производство на том этапе в каком находилась тогда страна?Ни один здравомысляший тогда не вкладывал-бы денег в страну,в которой нет стабильности и законности.

А оранжевую революцию кто тогда финансировал - это был первый шаг.Потом флот америкосов,вступление в ВТО,а ведь Россию не приняли,а там по-больше порядка чем в Украине.Стремление в Евросоюз,а там и Нато.Или Вы наверное думаете,что все это проварачивается за год или пару месяцев?

Посилання на коментар

Гість Странник11

Дурак вы, батенька, да ещё и слепец. Вы хотя бы прочли, откуда я пишу. Но вы зомби, думать не научены. Следуете стереотипному поведению. Или вы считаете, что в Донецке не может быть украинских патриотов? Что дела тут уже так плохи? ;) Дела тут действительно плохи, но мы есть, мы существуем и будем здесь всегда, надеюсь, увеличиваясь численно. :P

Место жительство, не определяет твою принадлежность к стране. Ты не житель Украины, раз ты хочешь ей сделать хуже. Если они повышение цены на газ назвали своей победой, то что говорить еще?
Посилання на коментар

Место жительство, не определяет твою принадлежность к стране. Ты не житель Украины, раз ты хочешь ей сделать хуже. Если они повышение цены на газ назвали своей победой, то что говорить еще?

Ти не кувікай там про те, хто є жителем, а хто не є, бо це виглядає смішно. Якщо я тут живу, то я є жителем цієї країни, а якщо я ще й маю паспорт, то я є ще й громадянином...А щодо високих цін на газ, то перемогою називали лише те, що закінчились тіньові схеми торгівлею газом в Україні і була визначена певна формула ціни. Так вона зависока, але це повинно було б стимулювати енергосбереження, але власники енергоємких підприємств вирішили за краще віддати українські перспективи, аби в найближчі роки витиснути з своїх підприємств ще більше надприбутків, а якщо і провести модернізацію, то не за свій кошт, а за гроші платників податків. Тому високі ціни в перспективі були б на користь українській економіці, а низькі лише віддаляють неминучий процес модернізації і ще більше поглиблюють відсталість української економіки. Та ще й за рахунок території і невеликої кількості дійсно передових галузей, які просто будуть подаровані Росії, якщо не самі заводи, то та технологія, яка тепер буде власністю Росії і Україна вже не зможе отримувати прибуток від своєї інтелектуальної власності...Невже це є добре для України!? :angry:
Посилання на коментар

Вы знаете,приводить в пример Пиночет или Самосу.....они пришли к власти путем вооруженного переворота.Вкладывать в совместное производство на том этапе в каком находилась тогда страна?Ни один здравомысляший тогда не вкладывал-бы денег в страну,в которой нет стабильности и законности.

А оранжевую революцию кто тогда финансировал - это был первый шаг.Потом флот америкосов,вступление в ВТО,а ведь Россию не приняли,а там по-больше порядка чем в Украине.Стремление в Евросоюз,а там и Нато.Или Вы наверное думаете,что все это проварачивается за год или пару месяцев?

Хто з країн, вступивших до НАТО, про це пожалкував!? Чому всі бажають вступу до ВТО? Хто програв від вступу до Євросоюзу?...Дайте відповідь самому собі. ;)
Посилання на коментар

Гість Странник11

Хто з країн, вступивших до НАТО, про це пожалкував!? Чому всі бажають вступу до ВТО? Хто програв від вступу до Євросоюзу?...Дайте відповідь самому собі. ;)

все узнается по плодам, у нато плоды красноречивые: Югославия, авганистан, Ирак. Супер. А на щет победы и теневых схем, то с ними не поделились они решили их забрать совсем. и на щет твоего жительства, такие "патриоты"

давили страну до ручки. И это щитают победа...................

Посилання на коментар

Гість Странник11

А кому стало хорошо: Польше Латвии, или кому. И от вто тоже, лучше когда тебя завут, а не ты напрашиваешся. Надо иметь свое достоинства, а не бегать просить возмите меня возмите я хороший. Стыдоба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Посилання на коментар

все узнается по плодам, у нато плоды красноречивые: Югославия, авганистан, Ирак. Супер. А на щет победы и теневых схем, то с ними не поделились они решили их забрать совсем. и на щет твоего жительства, такие "патриоты"

давили страну до ручки. И это щитают победа...................

А що ці країни є членами НАТО!? :blink: До чого тут це? :o
Посилання на коментар

А кому стало хорошо: Польше Латвии, или кому. И от вто тоже, лучше когда тебя завут, а не ты напрашиваешся. Надо иметь свое достоинства, а не бегать просить возмите меня возмите я хороший. Стыдоба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А що ці країни скаржились на своє членство в НАТО чи ЄЕС!? :blink:

Якщо ти не будеш проситися, то хто буде знати, що ти бажаєш до них приєднатися? ;)

Посилання на коментар

Постараюсь ответить.

1. Вступление в Нато - это обязательное предоставление своих территорий под базирование контингента.Отсюдого вытекает,что Крым должен будет быть предоставленным под флот Нато.А это как сами понимаете - Россия не будет смотреть спокойно и её системы ПРО будут направлены на Украину,тем самым мы станем разменной картой между Нато и Россией.

2.Вступление в ВТО предписывает достижение стандартов и общая система стандартизации,остутствие квот на экспорт и послабление налоговых ограничений.Что Украина не выполняет,хотя ей дали все шансы.Так-что вступление Украины в ВТО только на бумаге.

3.Кто проиграл от вступления в Евросоюз? В первую очередь проиграли сильные страны взяв в Евросоюз такие страны как:Польша,Румыния,все страны Прибалтики,Португалия и др.Пример - посмотрите на Грецию и Португалию,Прибалты на грани.Этот союз был создан для усиления роли Европы и послабления зависимости от США и соответственно доллару.

Дальше,кто проиграл:все страны малые,которые вошли - стал действовать закон свободной купли,что естественно и отразилось - сильные страны стали скупать земли и проводить свою политику за счет дешевой рабсилы.

все узнается по плодам, у нато плоды красноречивые: Югославия, авганистан, Ирак. Супер. А на щет победы и теневых схем, то с ними не поделились они решили их забрать совсем.

Приводить подобные примеры уважаемый Странник11 стыдно,тем самым Вы показываете свою некомпетентность в подобных вопросах.

Югославия - введение сил НАТО и бомбовые налеты повлекли прекращение генноцида и массовых уничтожений мусульманского и другого меньшиства,дали возможность самоопределения.Отказ от предоставления миротворцев повлекли за собой не возможность участия в востановлении этих стран,а это многомиллиардные контракты на поставки.

Афганистан - там если Вы помните,после 11 Сентября высадились америкосы,свергли талибов и лишь потом передали контроль силам НАТО,которые занимаются и по-сей день восстановлением,поставками медикаментов и прочего.

Ирак - опять-же начали американцы,но тут картина ясная как божий день.Нефть,угроза захвата нефтедобывающих стран,но распостранили страшилку о наличии ядерного оружия и фабрик по обогащению урана.И опять НАТО вошли после.

И еще,Украина не просится в Евросоюз,а наоборот - Евросоюз открыл двери для вступления Украины,относительно НАТО - то тут ей предоставляют свободу выбора.Только надо это Украине?Вот где вопрос.

Посилання на коментар

eishockeypapa А що, перелічені вами країни вже заявили про негативні наслідки вступу до НАТО чи ЄЕС? Чи то ви самі за них вирішили? ;)
Посилання на коментар

Я сцусь с тебя, Ярема.)))Ярёма, как то уж определись в конце концов чего ты хочешь.

Да в рот по самые гланды оно хочет!Они все это требуют, бо микрофоны у них позаберали ,так хоть щось у рота запихнуть бы! :lol:
Посилання на коментар

Кто и что бы уже не говорил по поводу ЧФ в Севастополе,все это просто УЖЕ БОЛТАВНЯ.Ибо справедливо исторически,дело зделано и заднего хода уже никто давать не будет.Если здесь ктото думает что сможет пукнуть своим мерзким памаранчевым смрадом в сторону России,то пусть для начала посмотрит на добряче помяое еблище СраКА-Швыли,может после этого вобще бздеть перехочется :lol: :P

Посилання на коментар

eishockeypapa А що, перелічені вами країни вже заявили про негативні наслідки вступу до НАТО чи ЄЕС? Чи то ви самі за них вирішили? ;)

Смотрите международные новости.В первую очередь страдают сильные страны,так-как за счет оказания помощи слабым,ужимают социальные стандарты этих стран.

А относительно ЧФ.... уважаемый GNEV - не могли-бы Вы быть немного политкорректным и стараться не применять ненармативную лексику,а то как-то несолидно выглядите.Здесь ведь форум - дискуссия,а не поношение каждого,кто не думает как Вы.

Посилання на коментар

Гість Странник11

Постараюсь ответить.

1. Вступление в Нато - это обязательное предоставление своих территорий под базирование контингента.Отсюдого вытекает,что Крым должен будет быть предоставленным под флот Нато.А это как сами понимаете - Россия не будет смотреть спокойно и её системы ПРО будут направлены на Украину,тем самым мы станем разменной картой между Нато и Россией.

2.Вступление в ВТО предписывает достижение стандартов и общая система стандартизации,остутствие квот на экспорт и послабление налоговых ограничений.Что Украина не выполняет,хотя ей дали все шансы.Так-что вступление Украины в ВТО только на бумаге.

3.Кто проиграл от вступления в Евросоюз? В первую очередь проиграли сильные страны взяв в Евросоюз такие страны как:Польша,Румыния,все страны Прибалтики,Португалия и др.Пример - посмотрите на Грецию и Португалию,Прибалты на грани.Этот союз был создан для усиления роли Европы и послабления зависимости от США и соответственно доллару.

Дальше,кто проиграл:все страны малые,которые вошли - стал действовать закон свободной купли,что естественно и отразилось - сильные страны стали скупать земли и проводить свою политику за счет дешевой рабсилы.

Приводить подобные примеры уважаемый Странник11 стыдно,тем самым Вы показываете свою некомпетентность в подобных вопросах.

Югославия - введение сил НАТО и бомбовые налеты повлекли прекращение генноцида и массовых уничтожений мусульманского и другого меньшиства,дали возможность самоопределения.Отказ от предоставления миротворцев повлекли за собой не возможность участия в востановлении этих стран,а это многомиллиардные контракты на поставки.

Афганистан - там если Вы помните,после 11 Сентября высадились америкосы,свергли талибов и лишь потом передали контроль силам НАТО,которые занимаются и по-сей день восстановлением,поставками медикаментов и прочего.

Ирак - опять-же начали американцы,но тут картина ясная как божий день.Нефть,угроза захвата нефтедобывающих стран,но распостранили страшилку о наличии ядерного оружия и фабрик по обогащению урана.И опять НАТО вошли после.

И еще,Украина не просится в Евросоюз,а наоборот - Евросоюз открыл двери для вступления Украины,относительно НАТО - то тут ей предоставляют свободу выбора.Только надо это Украине?Вот где вопрос.

У меня знакомый в США живет, так его сосед югослав. И сосед рассказывал какой там был геноцид и какую "дермократия". Было бы это у вас вы бы не так говорили
Посилання на коментар

Гість Странник11

Постараюсь ответить.

Это после того как перестали просится. Оранжевые просились - не брали, эти не просятся берут!!!!!!!!!!!:) парадокс
Посилання на коментар

Это после того как перестали просится. Оранжевые просились - не брали, эти не просятся берут!!!!!!!!!!!:) парадокс

Оранжевым также предлагали,незабудьте,что при оранжевых Украина вступила в ВТО,после чего им предложили интеграцию в Евро.

А относительно Югославов..... так поверьте я не по-наслышке,а из первых уст знаю что там творилось.

Посилання на коментар

А относительно ЧФ.... уважаемый GNEV - не могли-бы Вы быть немного политкорректным и стараться не применять ненармативную лексику,а то как-то несолидно выглядите.Здесь ведь форум - дискуссия,а не поношение каждого,кто не думает как Вы.

Да согласен,не солидно все это.Но поверьте с помаранчево нацистким быдланством могу разговаривать только так!Потому как нормальные человеческие слова на них все одно не действуют!
Посилання на коментар

Да какой ты украинец? Жид недобитый!

Утомил!

Тебя видно в детстве все били, плевали на тебя, а ты никак проявить себя не мог. Теперь подрос немного, а на улице страшно все равно. Вот ты и проявляешь свою силу-волю в нете. Врагов себе придумываешь как Гитлер. Косишь под него?

Посилання на коментар

Да какой ты украинец? Жид недобитый!

Утомил!

Тебя видно в детстве все били, плевали на тебя, а ты никак проявить себя не мог. Теперь подрос немного, а на улице страшно все равно. Вот ты и проявляешь свою силу-волю в нете. Врагов себе придумываешь как Гитлер. Косишь под него?

Посилання на коментар

ПО РУССКИ

Я, конечно, далеко от Севастополя, но имею по этому поводу своё мнение…

Дело в том, что мои дальние родственники живут там. И в первоначальной истории с ЧФ они были вынуждены бросить там всё (включая своё жильё), так как остались без работы, а выживать надо было как-то… Они собрались и приехали в Россию… Жили какое-то время здесь – работали (и они не одни такие), когда там всё уладилось с ЧФ вернулись обратно… просто вывод ЧФ однозначно повлечёт за собой огромные проблемы социального характера в отдельно взятом регионе Украины. (это первое, Что видно сразу… А что может произойти потом… кто его знает… )

ПО УКРАЇНСЬКІ

Я, звичайно, далеко від Севастополя, але маю із цього приводу свою думку.

Річ у тому, що мої далекі родичі живуть там. І в первинній історії з ЧФ вони були вимушені кинути там все (включаючи своє житло), оскільки залишилися без роботи, а виживати треба було якось. Вони зібралися і приїхали до Росії. Жили якийсь час тут – працювали (і вони не одні такі), коли там все улагодилося з ЧФ повернулися назад. просто виведення ЧФ однозначно спричинить за собою величезні проблеми соціального характеру в окремо взятому регіоні України. (це перше, Що видно відразу. А що може відбутися потім. хто його знає. )

а я, ГОЛОСУЮ за мирный атом

Чёрное море мирное

Севастополь - АНГЛИЙСКИЙ ГОРОД

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...