Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це не для вас - це тому товарісчу, а він зрозуміє :

А для вас ось що - ви створюєте партію - а чи знаєте ви очікування людей? Яка партія потрібна суспільству, які політики?

орианочка, не надейтесь, вас даже к тягнибоку не возьмут, вы за один присест переплюнете знаменитую на весь мир г. фарион. кстати. такая- же страшная и тупая как вы. :rolleyes:

• Відповідей 2.7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Для bes100na.

А представляете какие можно достичь выгоды если мнение одинаково у 10 человек и они

это мнение продвигают, а если у 100. Вот так. А если у каждого свое, лишьбы различное от других то слаб он.

Шановний, тут знайти однодумців вам буде важко: самі бачите яка тут атмосфера.

Але висловити свою позицію, потренуватися в політичних диспутах - можете. Ось я вам зробила закиди - а ви не апелюєте, чому? нема чим? Чи вам це не цікаво і чекаєте, як я перед тим писала: принесуть готових і ще тепленьких однодумців на тарілочці?

Опубліковано

орианочка, не надейтесь, вас даже к тягнибоку не возьмут, вы за один присест переплюнете знаменитую на весь мир г. фарион. кстати. такая- же страшная и тупая как вы. :rolleyes:

Може вже досить?

Опубліковано

Може вже досить?

:rolleyes: неа! не хватит! Надо было думать головой, а не задним местом, что пишешь и куда пишешь.
Гість Монтескье
Опубліковано

Я балдю, це що ж ти хочеш сказати, що демонструєш тут твердість характеру, бо кой-чо в тебе мягке? :lol: :lol: :lol:

При обсуждении серьёзных вопросов, твёрдость характера не зависит от "приподнятого настроения". :D

Бывает и так, что сердце становится мягким, но в отношении некоторых девушек. Умеют, умеют.... ;)

Меня удивляет, что тебя это удивляет.... По-моему всё естественно. :D

Опубліковано

При обсуждении серьёзных вопросов, твёрдость характера не зависит от "приподнятого настроения". :D

Бывает и так, что сердце становится мягким, но в отношении некоторых девушек. Умеют, умеют.... ;)

Хватит москали гавкать з за бугра. У вас там дом горит моськи. Геть сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.
Опубліковано

Хватит москали гавкать з за бугра. У вас там дом горит моськи. Геть сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.

Да не могут они не гавкать! засрали свою родину, хотя чтоб у других тоже срач был...Национализм, комунизм или фашизм- для совков, вроде тех, что выгнали с укр.форума. Привет Славену, бесстону, ямерту....Ну вам спокойной жизни не будет- украинофобы, мы и здесь вас отлупим-))))). А любить свою страну- значит быть не нациком а патриотом Украины.
Опубліковано

Да ладно, зморозив дурницю - чого вже. Іншим разом як захочеш перед дівчиною в мачо побавитися, то так дуже не викаблучуйся, говори тільки про те, що знаєш, а не те, що чув від досвідчених друзів, але не маєш свого досвіду.

Опубліковано

Да не могут они не гавкать! засрали свою родину, хотя чтоб у других тоже срач был...Национализм, комунизм или фашизм- для совков, вроде тех, что выгнали с укр.форума. Привет Славену, бесстону, ямерту....Ну вам спокойной жизни не будет- украинофобы, мы и здесь вас отлупим-))))). А любить свою страну- значит быть не нациком а патриотом Украины.

Це що за десант такий? Може хоч роздивитеся, а потім вже до бійки :lol:

Опубліковано

Пока будем рассматривать без штанов останемся. Надо сразу в наглую , рыжую морду. Спасу от них нету. Лезут со всех щелей ако тараканы. Будто у них дома все хорошо, нет проблем. А это бес . он не бог - он лох чернее грязи.
Опубліковано

Пока будем рассматривать без штанов останемся. Надо сразу в наглую , рыжую морду. Спасу от них нету. Лезут со всех щелей ако тараканы. Будто у них дома все хорошо, нет проблем. А это бес . он не бог - он лох чернее грязи.

Як би вдома не було добре, рано чи пізно треба вилізти з кубельця...і тоді відчуєш сурові реалії нашошого життя під вивіскою "слуга" - менти, жеківці, судді і всяка інша державна шваль.

Опубліковано

А це, моя гарнесенька, з іньшого форуму хлопець.... У бій кажешь? Та де там, це я так, тільки граюся....До справжнього бою ще дуже далеко-))))
Опубліковано

А це, моя гарнесенька, з іньшого форуму хлопець.... У бій кажешь? Та де там, це я так, тыльки граюся....До справжнього бою ще дуже далеко-))))

Найцінніше в чоловіка - то розум, пам"ятайте про це.

Ну а я своїм жіночим буду допомагати :rolleyes:

Опубліковано

Найцінніше в чоловіка - то розум, пам"ятайте про це.

Ну а я своїм жіночим буду допомагати :rolleyes:

Добре. Розум+ твердий......характер-)))
Гість украинец-малоросс
Опубліковано

Оріана , doom. почитал вас и почему то вспомнилось :

" Кукушка хвалит петуха, за то что хвалит он кукушку! " :D:D:D

Опубліковано

Оріана , doom. почитал вас и почему то вспомнилось :

" Кукушка хвалит петуха, за то что хвалит он кукушку! " :D:D:D

А чого ж ти, недонос, на іншій гілці прихвалював мужика, з яким погоджувався? Як буде "кукушка" чоловічого роду - кукуш?... :lol:

Гість украинец-малоросс
Опубліковано

А чого ж ти, недонос, на іншій гілці прихвалював мужика, з яким погоджувався? Як буде "кукушка" чоловічого роду - кукуш?... :lol:

Я его не прихваливал, а согласился с ним.

Ориана, вам объснить разницу между хвалить и согласиться?

У вас в ваших карпатских аулах и кишлаках вообще есть школьное образование? А то вы поражаете все больше и больше своей "образованностью"...Такое ощущение, что в галицайских школах преподают только галицайский диалект малоросского, и агитки с сказками о древних украх...

Опубліковано

Я его не прихваливал, а согласился с ним.

Ориана, вам объснить разницу между хвалить и согласиться?

У вас в ваших карпатских аулах и кишлаках вообще есть школьное образование? А то вы поражаете все больше и больше своей "образованностью"...Такое ощущение, что в галицайских школах преподают только галицайский диалект малоросского, и агитки с сказками о древних украх...

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину, поважати батьків і інших людей. Но тобі московський холуй, того не зрозуміти. Ти своїм ротом тільки гадити можеш.
Опубліковано

Ревнуете. ориана? :rolleyes:

Гість украинец-малоросс
Опубліковано

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину

Знаем знаем...

Во всех войнах австроукраинцы сражались на стороне батькивщины, на стороне германских государств! :D

Это да, тут не поспоришь!)))

Опубліковано

Знаем знаем...

Во всех войнах австроукраинцы сражались на стороне батькивщины, на стороне германских государств! :D

Это да, тут не поспоришь!)))

Ти у Львові був?

Все що там є, залишили австріяки - я маю на увазі старий Львів.

А що залишили у твоїй дирі москалі?

Опубліковано

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину, поважати батьків і інших людей. Но тобі московський холуй, того не зрозуміти. Ти своїм ротом тільки гадити можеш.

Милый, вам уже ни что не поможет, ни школа, ни ремень родителей.

Опубліковано

Ти у Львові був?

:rolleyes: Орианочка, вы сами и ответили, все то что оставили австрияки, в годы отечественной ВАМ подарили москали, может чуток раньше? :rolleyes:

Тоді вас люди називали псами,

Бо ви лизали німцям постоли,

Кричали «Хайль!» охриплими басами

І «Ще не вмерла...» голосно ревли.

Де ви ішли – там пустка і руїна,

І трупи не вміщалися до ям.

Плювала кров'ю «ненька Україна»

У морди вам і вашим хазяям.

Ви пропили б уже її, небогу,

Розпродали і нас по всій землі,

Коли б тоді Вкраїні на підмогу

Зі сходу не вернулись «москалі»

Тепер ви знов, позв’язувавши кості,

Торгуєте і оптом, і в роздріб,

Нових катів запрошуєте в гості

На українське сало і на хліб.

Гість украинец-малоросс
Опубліковано

Ти у Львові був?

Моя дыра, по имени Новороссия, является локомотивом экономики и кормильцем страны. :rolleyes:

Так что там вам оставили австрияки, кроме вас? :lol:

Опубліковано

Моя дыра, по имени Новороссия, является локомотивом экономики и кормильцем страны. :rolleyes:

Точно, або хворий або не з України. Рідненький, ти на карту глянь - нема там Малоросії. Чи ти під дирою щось інше маєш? :lol:

Давно твій локомотив, як там співається...на запасном пути - остинь і ти...

У Львові не був...то про що ти можеш РЕАЛЬНО знати, придурку. Ти бодай перевір, а раптом тебе всі ці роки дурили. Чи у віртуалі жити легше, а на вулицю вийти страшно. До речі, де твій кормілєц, любитель кефіру і капусти...для бидла, гречку подів?

Опубліковано

Твоя дыромаха, по имени дебилороссия, являтся кормильцем ваших олигархов. А вы у них сосете, как пылесосы. Вернее они вам дают, с барского стола.
Опубліковано

А для вас ось що - ви створюєте партію - а чи знаєте ви очікування людей? Яка партія потрібна суспільству, які політики?

Я осторожно отношусь к высоким мыслям. То что я хочу создать партию -это наверное громко сказано. У меня есть убеждения и я их высказываю для того чтобы найти единомышленников. Для чего? Вопервых я устал работать за зарплату, и я хочу жить по человечески. Думаю в этом смысле единомышлеников я найду. Но как это применить на практике. К сожалению у нас в стране достаточно умных и талантливых молодых людей которые могут заниматься в политике, соответственно там меня никто не ждет с распрастертыми обьятиями. Багатым я не интересен. Что остается. Остается как обычно лишенная часть украины. Это инвалиды, наркоманы, дети сироты которые нуждаются в помощи. Естественно что их не обходят нынешние власть имущие, но это все ПИАР. А если отнестись к этому серьезно, и работать реально на благо этих категорий населения, то высокая политика сама тобой заинтерисуется во время ближайщих выборов. А дальше все будет зависеть от ситуации.
Гість Монтескье
Опубліковано

Ти ба, яка сука?!. До людей ненависний?! Мабудь хворий, мабудь з лузду со стрибнув. :D Геть хворе сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.

Гість Монтескье
Опубліковано

Да ладно, зморозив дурницю - чого вже. Іншим разом як захочеш перед дівчиною в мачо побавитися, то так дуже не викаблучуйся, говори тільки про те, що знаєш, а не те, що чув від досвідчених друзів, але не маєш свого досвіду.

Я тебя поправлю, буду говорить про то, что ты ещё способна понять в силу своего опыта и ума. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...