Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та ти совок, тобто відсталість. Весь світ з вас сміється, але ж ви не чуєте: у ваших вухах і досі звучать переможні фанфари будівника комунізму :lol:

Умнічка мулла Насреддін сказав: "Щоб стати дійсно мудрецем, потрібно спочатку побувати дурнем"

Побазiкай зi мною. Я-куркуль.
  • Відповідей 2.7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

- чувствую я, что вы - мычащая английская уточка.

- В смысле?

- В смысле - муу-duck :P

А ти спробуй. Може я й не качка. Може я ссавець.
Опубліковано

У будь-якому наборі вихідних даних найнадійніша величина, що не вимагає жодної перевірки, є помилковою. :P

You are right! Й тим не менш! Начнём? Не зволiкай. Будь ласка.
Опубліковано

You are right! Й тим не менш! Начнём? Не зволiкай. Будь ласка.

Число розумних гіпотез, що пояснюють будь-яке явище, нескінченне

Але коли ви досліджуєте невідоме, то не знаєте, що виявите :(

Опубліковано

Число розумних гіпотез, що пояснюють будь-яке явище, нескінченне

Але коли ви досліджуєте невідоме, то не знаєте, що виявите :(

Чему равен неопределённый интеграл от (i) в степени (n) по d(nх), где i-комплЕксное число, n-чётное?
Опубліковано

Невже над тим, хто комплексного аналізу не вчив?

Мушу бігти, приходь завтра...

Не спотыкайся, красуня! Приходи! Базiкати.
Опубліковано

Чему равен неопределённый интеграл от (i) в степени (n) по d(nх), где i-комплЕксное число, n-чётное?

Працюючи над рішенням задачі, завжди корисно знати відповідь.Ну?

Опубліковано

Та ти совок, тобто відсталість. Весь світ з вас сміється, але ж ви не чуєте: у ваших вухах і досі звучать переможні фанфари будівника комунізму :lol:

Умнічка мулла Насреддін сказав: "Щоб стати дійсно мудрецем, потрібно спочатку побувати дурнем"

Высшая мудрость - различать добро и зло.

Автор: Сократ

Судя по твоим постам, тебя этому не научили.

Опубліковано

Не базікати, а теревенити. Базікати - має трохи зневажливе значення.

Як сказано, так сказано! Так над ким весь світ глузує?
Опубліковано

Як сказано, так сказано! Так над ким весь світ глузує?

Тоді так: ти базікаєш, а я теревеню...

Світ глузує з росіян, які на голодний шлунок думати не можуть, а на ситий - не хочуть.

-nх.

Умнічка...

Інтернет, як і смерть - забирає кращих :D

Опубліковано

Высшая мудрость - различать добро и зло.

Автор: Сократ

Судя по твоим постам, тебя этому не научили.

А самому удалось постичь эту великую мудрость?

Ведь добро и зло в целом понятия относительны, мы различаем понятия добра и зла, отнесенные к конкретному человеку, к состоянию его сознания.

Добро, для каждого, в глазах своей ценою отразиться: для одного «добро» — добро и есть — другому, злом случиться.

Опубліковано

Тоді так: ти базікаєш, а я теревеню...

Світ глузує з росіян, які на голодний шлунок думати не можуть, а на ситий - не хочуть.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Правительство Украины об'явит дефолт 1.07.2012. Украi'нцi-це жебраки.

Умнічка...

Інтернет, як і смерть - забирає кращих :D

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.
Опубліковано

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.

А-ааа, тепер зрозумілі твої пророцтва щодо України. Але брокери частенько помиляються. Знаю навіть одного такого: на цих виборах в депутати балотувався.

Тільки треба було написати: зазвичай :) Схвалюю твоє бажання теревенити українською.

А я вже місяць як живу ось тут *http://qroom.ru/Ya-Na

Опубліковано

А-ааа, тепер зрозумілі твої пророцтва щодо України. Але брокери частенько помиляються. Знаю навіть одного такого: на цих виборах в депутати балотувався.

Тільки треба було написати: зазвичай :) Схвалюю твоє бажання теревенити українською.

А я вже місяць як живу ось тут *http://qroom.ru/Ya-Na

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.=Я ,конечно, нахожусь на NYMEX. Не нужно за меня додумывать. Что имелось ввиду, то и написалось.

Только человек с NYMEX может оценить то, кому кудой бечь! Не шукай помилки. Пусте.

Опубліковано

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.=Я ,конечно, нахожусь на NYMEX. Не нужно за меня додумывать. Что имелось ввиду, то и написалось.

Только человек с NYMEX может оценить то, кому кудой бечь! Не шукай помилки. Пусте.

ВіктОр, Ти не правильно використав прислівник (наречие) звичайно(конечно) - тому я уточнювала, а це не те саме, коли виправляти помилки чи додумувати.

Звичайно чи конечно(рос.) ти б міг написати, коли б висловлював згоду (согласие).

Чем безобиднее на вид изменение, тем большим будет его влияние в дальнейшем и тем больше чертежей придется изменять.

Але нічого, тепер я бачу, що ти думаєш не українською і не російською мовами, а скоріш за все, англійською - з цього і буду виходити... :rolleyes:

Ну і що, ти серед тих пацюків, які перші втікають з тонучого судна?

Опубліковано

ВіктОр, Ти не правильно використав прислівник (наречие) звичайно(конечно) - тому я уточнювала, а це не те саме, коли виправляти помилки чи додумувати.

Звичайно чи конечно(рос.) ти б міг написати, коли б висловлював згоду (согласие).

Чем безобиднее на вид изменение, тем большим будет его влияние в дальнейшем и тем больше чертежей придется изменять.

Але нічого, тепер я бачу, що ти думаєш не українською і не російською мовами, а скоріш за все, англійською - з цього і буду виходити... :rolleyes:

Ну і що, ти серед тих пацюків, які перші втікають з тонучого судна?

Вкраi'на не маЭ майбуття.
Опубліковано

Я выразил согласие со своей припиской. А в ней говарилось о том, что ИМЕННО на NYMEX знают кому кудой бечь.
Опубліковано

Вкраi'на не маЭ майбуття.

Не жив ти у Львові в 90-ті, коли позакривалися всі заводи і люди, як очманілі, снували в пошуках роботи.

Ну і про що я можу з тобою теревенити, коли ти такий песиміст?

Зауваж, яка в мене інтуїція - з першого разу вгадала, що ти англійська качечка, навіть якщо трохи країни сплутала і ти ссавець, то качконіс, який живе в Австралії. Доречі, з австралійців також сміється весь світ, бо вони ходять вверх ногами

Опубліковано

Я выразил согласие со своей припиской. А в ней говарилось о том, что ИМЕННО на NYMEX знают кому кудой бечь.

Не вступай зі мною в полеміку по темі, яку ти погано знаєш.

Ні з чим ти не погодився, бо там не було з чим. Ти помилився - на тому зупинимося :rolleyes:

Опубліковано

Не жив ти у Львові в 90-ті, коли позакривалися всі заводи і люди, як очманілі, снували в пошуках роботи.

Ну і про що я можу з тобою теревенити, коли ти такий песиміст?

Зауваж, яка в мене інтуїція - з першого разу вгадала, що ти англійська качечка, навіть якщо трохи країни сплутала і ти ссавець, то качконіс, який живе в Австралії. Доречі, з австралійців також сміється весь світ, бо вони ходять вверх ногами

Народ , у которого одновременно в героях ходят и Бандера, и Герои Советского Союза -двурушник. Ты знаешь, кто такие двурушники? Двурушники-это современные украинцы (хотя, возможно, и не все).
Опубліковано

Не вступай зі мною в полеміку по темі, яку ти погано знаєш.

Ні з чим ти не погодився, бо там не було з чим. Ти помилився - на тому зупинимося :rolleyes:

Ты мыслишь в пространстве плоскости. Мышление более сложный об'ект. Не нужно со мной здесь спорить. Ибо говоря что-либо, я ожидаю возражения или или требования уточнения. И стараюсь, не дождаясь их, ответить на них.
Опубліковано

Народ , у которого одновременно в героях ходят и Бандера, и Герои Советского Союза -двурушник. Ты знаешь, кто такие двурушники? Двурушники-это современные украинцы (хотя, возможно, и не все).

Така історія...куди ж від неї дітися. Хіба пережити, а потім, вже нащадкам, з холодними і прагматичними головами, розставити всі акценти.

Ты мыслишь в пространстве плоскости. Мышление более сложный об'ект. Не нужно со мной здесь спорить. Ибо говоря что-либо, я ожидаю возражения или или требования уточнения. И стараюсь, не дождаясь их, ответить на них.

Ага, то я мала здогадатися, що ти працюєш на Нью-Йоркській біржі, і це твоє "звичайно" - було відповіддю на моє так і сформульоване запитання? Правильно я тебе зрозуміла? Отакої...до такого рівня мислення я ще не доросла.

А куркуль - це що? чи хто?

З.І. Якщо не все розумієш, то я можу російською, але з помилками, відразу попереджаю :rolleyes:

Опубліковано

Така історія...куди ж від неї дітися. Хіба пережити, а потім, вже нащадкам, з холодними і прагматичними головами, розставити всі акценти.

Ага, то я мала здогадатися, що ти працюєш на Нью-Йоркській біржі, і це твоє "звичайно" - було відповіддю на моє так і сформульоване запитання? Правильно я тебе зрозуміла? Отакої...до такого рівня мислення я ще не доросла.

А куркуль - це що? чи хто?

З.І. Якщо не все розумієш, то я можу російською, але з помилками, відразу попереджаю :rolleyes:

Ты по-украински чванлива и самоуверенна. Ничего страшного. Я к двурушника привык. Тем более, что в той войне победили мы. Мы-это набла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...