Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Для чого провокує суспільство Свобода - ви знаєте. Ваша думка... В каждом обществе существует определенные классы, психотипы, и т.д и т.п, и Свобода работает по определенной нише, а рефлексируют другие, для псевдопатриотов это пиар. Це зрозуміло, але нащо Свобода займається провокаціями? Чи ви насправді думаєте, що в Зах. Україні від гордості, що ми титульна нація, люди мліють від пихи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ориана я не верю в доброту Европы у всего есть свой подтекст. Люди еще не способны быть полностью цивилизованными. Вы посмотрите что там творит молодежь если вдруг что не по их: жгут машины, разбивают магазины и прочее...Думаете я поверю что если им будет надо, они не разрушат все и не заберут то что дали? Давайте все таки не будем спешить в этот "Рай" а постараемся перенять все лучшее и состряпаем что нибудь свое. Сама я верю и в судьбу,и в Божий промысел, но и от нашего выбора наверное тоже многое зависит. Для того скорей всего и даны мозги, что бы потом сказать: сам (человек) выбрал - сам виноват. А вас ніхто не просить вірити в їх доброту, достатньо знати, що їх закони максимально наближені до потреб народу і вони готові нам допомогти такі ж прийняти. А що робить наша влада - вона приймає всі без винятку пропозиції МВФ, навіть невигідні нам, бо їм кортить поживитися на кредитах. Ось де зло, про яке, Світлано, ви чомусь мовчите. А машини палять нігери і греки. англійці чи німці машин не палять, бо там нема потреби цього робити - їх влада слухає, а тому йде на поступки. Тепер бунтує Іспанія, хочуть підняти пенсійний вік. Так, трохи забагато 68 років на пенсію, але в них є вибір, менше платити соц. допомогу по безробіттю, яка є такою великою, що людина преспокійно живе і навіть не дуже потребує шукати роботу. Ось така вилка...як в них вирішиться невідомо, але діалог йде і у всякому разі буде так, щоб задоволені були всі. Ось це і є демократія в дії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Любая власть преступна, если оказалось что это не так, то дайте ей только время и она ею станет. Кто-то умный это сказал. Я согласен. Ориана, что Свобода сделала полезного во Львове? Согласен мало времени, а в Тернополе? Про какие законы вы говорите, я про те что очень приближены. Памятник это крайняя необходимость для нашего города? Ответе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 А вас ніхто не просить вірити в їх доброту, достатньо знати, що їх закони максимально наближені до потреб народу і вони готові нам допомогти такі ж прийняти. А що робить наша влада - вона приймає всі без винятку пропозиції МВФ, навіть невигідні нам, бо їм кортить поживитися на кредитах. Ось де зло, про яке, Світлано, ви чомусь мовчите. А машини палять нігери і греки. англійці чи німці машин не палять, бо там нема потреби цього робити - їх влада слухає, а тому йде на поступки. Тепер бунтує Іспанія, хочуть підняти пенсійний вік. Так, трохи забагато 68 років на пенсію, але в них є вибір, менше платити соц. допомогу по безробіттю, яка є такою великою, що людина преспокійно живе і навіть не дуже потребує шукати роботу. Ось така вилка...як в них вирішиться невідомо, але діалог йде і у всякому разі буде так, щоб задоволені були всі. Ось це і є демократія в дії.Ориана подумайте еще раз о том что я написала. В любимых мы не видим их недостатки. Я ни кого не защищаю, пытаюсь быть объективной. И при всем желании не могу рассмотреть демократию в бомбежках чужих территорий (Югославия, Ирак, Ливия). Демократия: (также) свобода каждого на свои взгляды религию способ жизни. Нет ни одного закона или правила оправдывающие эти действия. Кроме одного желания наживы. Все понимают что это из за нефти, но делают вид что ни чего страшного не происходит Может мы и бедные но на нас нет чужой крови. Я этим горжусь, не все измеряется только деньгами Кстати бунты студентов во Франции - это не "нигеры" Футбольные матчи по всей Европе:погромы, сожжения чужого имущества. Да и вообще ни когда там не было как у нас "революция" (мирно с песнями плясками) там всегда льется кровь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Еще, Свобода специально не провоцирует, просто любое действие приводит к противодействию. С таким же успехом можно задать вопрос зачем РП провоцирует народ. И почему вы решили что присвоение звания «титульная» касается только западной Украины, восток тоже будет носит это почетное звание, если Свобода позволит. Я думаю что все мы сдадим кровь они проверят ее на вредные примеси и только после этого справжним поставят клеймо ТИТУЛЬНЫЙ на левой ягодице. А остальным пинок по правой, и пусть едут в ту сторону чей вредной примеси у них болше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ориана подумайте еще раз о том что я написала. В любимых мы не видим их недостатки. Я ни кого не защищаю, пытаюсь быть объективной. И при всем желании не могу рассмотреть демократию в бомбежках чужих территорий (Югославия, Ирак, Ливия). Демократия: (также) свобода каждого на свои взгляды религию способ жизни. Нет ни одного закона или правила оправдывающие эти действия. Кроме одного желания наживы. Все понимают что это из за нефти, но делают вид что ни чего страшного не происходит Может мы и бедные но на нас нет чужой крови. Я этим горжусь, не все измеряется только деньгами Кстати бунты студентов во Франции - это не "нигеры" Футбольные матчи по всей Европе:погромы, сожжения чужого имущества. Да и вообще ни когда там не было как у нас "революция" (мирно с песнями плясками) там всегда льется кровь Свєта, навіть моє залізобетонне терпіння має межу. До чого тут бомбування? Вам кажуть про корупцію, якої там нема. Вам кажуть про вибори, які там не підтасовують. Вам кажуть про соціальний захист і про пенсію, яка дає можливість подорожувати, про навчання студентів, не тупа зубрьожка підручників, а навчання в лабораторіях. Про те, що дітей сиріт там нема і ніяка собака чоловічої статі не шіпне тебе за груди, бо він твій начальник. А ви далі вишукуєте різні зачіпки. Ніхто нас туди не бере, заспокойтеся. Подобається жити чистокровною дворняжкою, живіть - в крайньому випадку ви маєте в разі чого куди виїхати - в Росію. Я вибору не маю, тому мушу жити у тій країні, що й ви. Таке селяві, і нічого не можна з цим зробити, поки живий совок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Свєта, навіть моє залізобетонне терпіння має межу. До чого тут бомбування? Вам кажуть про корупцію, якої там нема. Вам кажуть про вибори, які там не підтасовують. Вам кажуть про соціальний захист і про пенсію, яка дає можливість подорожувати, про навчання студентів, не тупа зубрьожка підручників, а навчання в лабораторіях. Про те, що дітей сиріт там нема і ніяка собака чоловічої статі не шіпне тебе за груди, бо він твій начальник. А ви далі вишукуєте різні зачіпки. Ніхто нас туди не бере, заспокойтеся. Подобається жити чистокровною дворняжкою, живіть - в крайньому випадку ви маєте в разі чого куди виїхати - в Росію. Я вибору не маю, тому мушу жити у тій країні, що й ви. Таке селяві, і нічого не можна з цим зробити, поки живий совок."Подобається жити чистокровною дворняжкою, живіть" ГРУБО. Учитывая то что ни чего лично о вас не писала, просто приводила аргументы. "Свєта, навіть моє залізобетонне терпіння має межу". Согласитесь с такой несдержанностью стоит ли вообще говорить с людьми. Во стальном есть ваше мнение есть мое. Как я вижу жить в конфронтации вам привычней что и печально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 "Подобається жити чистокровною дворняжкою, живіть" ГРУБО. Учитывая то что ни чего лично о вас не писала, просто приводила аргументы. "Свєта, навіть моє залізобетонне терпіння має межу". Согласитесь с такой несдержанностью стоит ли вообще говорить с людьми. Во стальном есть ваше мнение есть мое. Как я вижу жить в конфронтации вам привычней что и печально. Может мы и бедные но на нас нет чужой крови. Я этим горжусь, не все измеряется только деньгами Знаєте що про таких кажуть: чого бідний, бо дурний, а чого дурний, бо бідний. А щодо чужої крові - це ви зря, стільки, скільки було знищено людей в часи сталінських репресій - митися не відмитися, такого геноциду СВОГО НАРОДУ не знала жодна країна ЄС. Тому пиху і форс свій трішки зменшіть, гордитися особливо нема чим, бо і тепер у владі люди, руки яких по локті в крові, а ви тут у невинність впадаєте. Різна думка - це тільки для вас конфронтація, бо для вас є лише тільки ваше або вороже. Розберіться спочатку у собі, бо ваші доводи купи не тримаються, хіба пафосу багато. Совок і є совок, глибоко це застрягло. Тому Росія вам така близька - там придурюватися не треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 О-РЫСЬ-ка! Пардон, до вас не дотовпишься.. А бывало такое на твоем жизненном интернетовском форумном пути, и если да - то часто ли, чтобы человек пришел и в тот же день озвучил тему ? Извините, кому помешала.. Именно не просто ответил кому-то, а заявил ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 О-РЫСЬ-ка! Пардон, до вас не дотовпишься.. А бывало такое на твоем жизненном интернетовском форумном пути, и если да - то часто ли, чтобы человек пришел и в тот же день озвучил тему ? Извините, кому помешала.. Є такі, вони працюють на певну партію чи просто штаб, владу - кидають в нет резонансні теми, щоб відволікати увагу. Наприклад, зараз на порядку денному пенсійна реформа. Нет має гудіти від її обговорення. А політтехнологи в цей момент пропонують прийняти на роботу прес-секретаря преза, якого вже давно нема і з його обов"язками справляється Герман. Але не просто сіреньку мишку, яку ніхто до того не знав, а відому журналістку, яка перед тим працювала на Українській Правді і її призначення просто шок для журналістів, які в опозиції до влади. Думаєш що будуть в такому випадку обговорювати в неті? Пенсійну реформу? Ні - призначення Дарки Чепак. Ось так - прийняла вона удар на себе, а пенсійна реформа залишилася непоміченою і я не здивуюся, що сьогодні завтра її приймуть у першому читанні одним змахом руки Чечетова. Те саме і тут, він цю тему не на один форум кинув, а на всі відомі, причому під різними ніками і трішки видозмінено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Знаєте що про таких кажуть: чого бідний, бо дурний, а чого дурний, бо бідний. А щодо чужої крові - це ви зря, стільки, скільки було знищено людей в часи сталінських репресій - митися не відмитися, такого геноциду СВОГО НАРОДУ не знала жодна країна ЄС. Тому пиху і форс свій трішки зменшіть, гордитися особливо нема чим, бо і тепер у владі люди, руки яких по локті в крові, а ви тут у невинність впадаєте. Різна думка - це тільки для вас конфронтація, бо для вас є лише тільки ваше або вороже. Розберіться спочатку у собі, бо ваші доводи купи не тримаються, хіба пафосу багато. Совок і є совок, глибоко це застрягло. Тому Росія вам така близька - там придурюватися не треба. Ни кто не вспоминает Германии ее фашизм. Причем здесь Сталин? Я говорю о том что происходит даже сейчас в Ливии.Ведь если тогда кто то стоял и смотрел на геноцид СВОГО НАРОДУ то чем вы лучше. И то и это преступление. Совестливыми нужно быть всегда, а не только по отношению к тем кто умер и кому это в принципе уже не надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ни кто не вспоминает Германии ее фашизм. Причем здесь Сталин? Я говорю о том что происходит даже сейчас в Ливии. Ведь если тогда кто то стоял и смотрел на геноцид СВОГО НАРОДУ то чем вы лучше. И то и это преступление. Совестливыми нужно быть всегда, а не только по отношению к тем кто уже умер и кому это в принципе уже не так уж надо. А до чого тут Лівія - вона що в ЄС? Про яку кров мова? Про чеченську, грузинську, абхазьку, осетинську? І ще одне, будете мені тулити США - я їх не підтримую - відразу кажу, для мене їх стандарти далекі, неприйнятні і зовсім не симпатичні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 А до чого тут Лівія - вона що в ЄС? Про яку кров мова? Про чеченську, грузинську, абхазьку, осетинську? І ще одне, будете мені тулити США - я їх не підтримую - відразу кажу, для мене їх стандарти далекі, неприйнятні і зовсім не симпатичні. ВЫ ЧТО НОВОСТИ НЕ СМОТРИТЕ!!!.Франция и остальные силы Европы обстреливают Ливию как всегда под видом зашиты демократии.И это происходит сейчас. Про чеченську, грузинську, абхазьку, осетинську? Преступление других не оправдывает преступника. Пока мы говорим о ЕС Россия другая тема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Є такі, вони працюють на певну партію чи просто штаб, владу - кидають в нет резонансні теми, щоб відволікати увагу. Наприклад, зараз на порядку денному пенсійна реформа. Нет має гудіти від її обговорення. А політтехнологи в цей момент пропонують прийняти на роботу прес-секретаря преза, якого вже давно нема і з його обов"язками справляється Герман. Але не просто сіреньку мишку, яку ніхто до того не знав, а відому журналістку, яка перед тим працювала на Українській Правді і її призначення просто шок для журналістів, які в опозиції до влади. Думаєш що будуть в такому випадку обговорювати в неті? Пенсійну реформу? Ні - призначення Дарки Чепак. Ось так - прийняла вона удар на себе, а пенсійна реформа залишилася непоміченою і я не здивуюся, що сьогодні завтра її приймуть у першому читанні одним змахом руки Чечетова. Те саме і тут, він цю тему не на один форум кинув, а на всі відомі, причому під різними ніками і трішки видозмінено. И это вы называете - не переходить на личности?Ориана- вы лицемер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Не ту цитату вставил, реагировал на « Знаєте що про таких кажуть: чого бідний, бо дурний, а чого дурний, бо бідний. А щодо чужої крові - це ви зря, стільки, скільки було знищено людей в часи сталінських репресій - митися не відмитися, такого геноциду СВОГО НАРОДУ не знала жодна країна ЄС. Тому пиху і форс свій трішки зменшіть, гордитися особливо нема чим, бо і тепер у владі люди, руки яких по локті в крові, а ви тут у невинність впадаєте.» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 ВЫ ЧТО НОВОСТИ НЕ СМОТРИТЕ!!!.Франция и остальные силы Европы обстреливают Ливию как всегда под видом зашиты демократии. И это происходит сейчас. Про чеченську, грузинську, абхазьку, осетинську? Преступление других не оправдывает преступника. Пока мы говорим о ЕС Россия другая тема. Дивлюся, тому знаю скількох Каддафі танками і літаками знищив. Але вам, звязаних одним ланцюгом з Росією - це не доказ і не причина. Схоже за вашою логікою своїх вбивати не гріх. Зауважте, я ні про гроші, ні про війну мову не заводила, я лише про закони, які дозволяють європейцям почувати себе людьми. Але ж треба якусь зачіпку знайти, бо нема чим апелювати, повний нуль на цій темі, ось до Лівії дійшли. Мені це не цікаво. Тому припиняю безперспективну розмову з людьми з минулого. Бувайте, ляпайте лапками - а раптом масло буде. Хоча, якщо б ви купили сметану в Португалії - ви б мали масло - у нас... сумніваюся... суцільний сурогат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 И это вы называете - не переходить на личности? Ориана- вы лицемер. Шановний, коли б я перейшла на особу, я в Світлану звинуватила в геноциді, сказала, що в неї руки в крові і вона сама винна, що був такий собі сталін. Не плутайте поняття. Так з ходу і вже діагноз - це не дуже гарно про вас говорить. Але Бог вам суддя.Ви мене не зацікавили, тому мені байдуже, що ви там про мене думаєте. Чао! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 , коли б я перейшла на особу, :ph34r: , Я понимаю, вопрос очень важный !! Очень! Но иногда можно охватить весь список тем по времени целиком ? Мне тоже п\я надо экономить. Вопрос внизу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Дивлюся, тому знаю скількох Каддафі танками і літаками знищив. Але вам, звязаних одним ланцюгом з Росією - це не доказ і не причина. Схоже за вашою логікою своїх вбивати не гріх. Зауважте, я ні про гроші, ні про війну мову не заводила, я лише про закони, які дозволяють європейцям почувати себе людьми. Але ж треба якусь зачіпку знайти, бо нема чим апелювати, повний нуль на цій темі, ось до Лівії дійшли. Мені це не цікаво. Тому припиняю безперспективну розмову з людьми з минулого. Бувайте, ляпайте лапками - а раптом масло буде. Хоча, якщо б ви купили сметану в Португалії - ви б мали масло - у нас... сумніваюся... суцільний сурогат. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: не понимаю людей желающих напоследок сказать обязательно какую нибудь пакость. Что тут скажешь - КУЛЬТУРА БУДУЩЕГО !!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Повторно прошу извинить, но Ориана, вы непробиваема. Извольте ответить в другой теме!!! Я уже намекаю намекаю полчаса; а шановной С. очень рекомендую включить по телику ISTV, там очень занимательная идет беседа о политике, реформах, пенсиях. И не грубит никто. Впрочем - воля ваша. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Повторно прошу извинить, но Ориана, вы непробиваема. Извольте ответить в другой теме!!! Я уже намекаю намекаю полчаса; а шановной С. очень рекомендую включить по телику ISTV, там очень занимательная идет беседа о политике, реформах, пенсиях. И не грубит никто. Впрочем - воля ваша. Ти диви, Юлясю, коли вона мене називала занудною заучкою, а тебе бабою з папіросою в зубах і ще щось там ляпала про трансвиститів - то виявляється вона нам компліменти робила. А коли про пахоту в шахтах, щоб заробити нам на пенсії - то ми їй в ноги мали кланятися. Які ми все ж таки невдячні...Ганьба нам, пра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ти диви, Юлясю, коли вона мене називала занудною заучкою, а тебе бабою з папіросою в зубах і ще щось там ляпала про трансвиститів - то виявляється вона нам компліменти робила. А коли про пахоту в шахтах, щоб заробити нам на пенсії - то ми їй в ноги мали кланятися. Які ми все ж таки невдячні...Ганьба нам, пра? Я еще говорила про умную женщину, не надо помнить только плохое. Тем более что каждый за свое отвечает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Хорошо получается, Америкосы кидают бомбы, Ориана в оргазме, потому что «демократы» бомбят. Света перестань извиняться. Там очень тонкий налет воспитанности и ума, который ты как то углядела . Я тут человек новый и хочу заметить, О.. вы как спам и к тому же вы подумали что это ваша миссия нести «доброе и вечное» непокалебимо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 Хорошо получается, Америкосы кидают бомбы, Ориана в оргазме, потому что «демократы» бомбят. Света перестань извиняться. Там очень тонкий налет воспитанности и ума, который ты как то углядела . Я тут человек новый и хочу заметить, О.. вы как спам и к тому же вы подумали что это ваша миссия нести «доброе и вечное» непокалебимо. Я знаю что наивно верить в то, что кто то изменит свою точку зрения. Просто рассчитывала что хватит культуры, написать более 2 постов без оскорблений.По поводу «доброе и вечное» твой юмор явно от позитивного мышления. А позитив это всегда «доброе и вечное» За поддержку конечно спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 Я знаю что наивно верить в то, что кто то изменит свою точку зрения. Просто рассчитывала что хватит культуры, написать более 2 постов без оскорблений. По поводу «доброе и вечное» твой юмор явно от позитивного мышления. А позитив это всегда «доброе и вечное» За поддержку конечно спасибо. Любасю, не тобі говорити про образи - ти з них почала, якщо не віриш - передивися, бо мені цитувати неохота. А жартів ти взагалі не розумієш, як і не відрізняєш сарказм. На тому тему націоналізму вважаю вичерпаною. Переходь на інші теми, чого ти тут застрягла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 Хорошо получается, Америкосы кидают бомбы, Ориана в оргазме, потому что «демократы» бомбят. Света перестань извиняться. Там очень тонкий налет воспитанности и ума, который ты как то углядела . Я тут человек новый и хочу заметить, О.. вы как спам и к тому же вы подумали что это ваша миссия нести «доброе и вечное» непокалебимо. Любчику, ти банально брешеш - де це я писала, що підтримую америкосів, які кидають бомби. А щодо оргазму, то в мене є чоловік, сублімацію не практикую. І тому, що ти людина нова, міг би утриматися від навішування ярликів, але, схоже саме культура тобі не дозволяє це зробити, а ще хочеться перед зозулькою кілька па зробити: адже весна...Нє? З.І. Якщо ти з України, також пропоную переходити на інші теми, на злобу дня, а не киснути на націоналізмі, тим більше, ти ніфіга в ньому не розумієшся, а приписуєш його лише Свободі, які є ультра-націоналістами, а це трохи інше забарвлення, як градація кохання у греків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 В мире постоянно происходит борьба за отстаивание чьих-то интересов, но ни как не интересов простого населения, прошу не заблуждаться в понятиях "демократии", господа. я уже упоминал об этом более конкретно, в теме: мировые интересы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 Любчику, ти банально брешеш - де це я писала, що підтримую америкосів, які кидають бомби. А щодо оргазму, то в мене є чоловік, сублімацію не практикую. І тому, що ти людина нова, міг би утриматися від навішування ярликів, але, схоже саме культура тобі не дозволяє це зробити, а ще хочеться перед зозулькою кілька па зробити: адже весна...Нє? З.І. Якщо ти з України, також пропоную переходити на інші теми, на злобу дня, а не киснути на націоналізмі, тим більше, ти ніфіга в ньому не розумієшся, а приписуєш його лише Свободі, які є ультра-націоналістами, а це трохи інше забарвлення, як градація кохання у греків. Тетенька, с каких это пор мы перешли на ты. Да мне не нравиться слово национализм, мне ближе патриотизм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2011 Тетенька, с каких это пор мы перешли на ты. Да мне не нравиться слово национализм, мне ближе патриотизм. Дядечку,інтернет трохи відрізняється від особистого спілкування, тут інші правила, але якщо ВАМ так хочеться величності, я не проти. Патріотизм - гидота, маска під якою ховаются іуди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.