FAGOT Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана, мы так или иначе провоцируем друг- друга, я подчеркиваю друга. И тебе как земляку говорю, я искренен в своих высказываниях. Света тебе спасибо за поддержку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Знаєш в чому твоя помилка - ти назвала супер провокатора, а мені, цілком реальній і по можливості щирій людині не довіряєш, тому, що ти МУСИШ бачити ворога, в іншому випадку всі твої слова, які ти тут постиш - спрямовані в нікуди і нікому.Ориана прочти внимательней что я написала.Я не поддерживала и не когда не буду, максимализм с любой стороны.Просто умные люди должны направлять свою энергию на созидание.К этому я призываю, пусть кто и считает меня наивной.Я уверена, мир всегда лучше- хорошей войны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Я не думаю что Америка эталон демократии как и их выборная система. Так что пускай едут домой и совершенствуются сами. Любим мы открыв рот слушать, что нам там «дуракам» умные скажут. Евросоюз поморщиться и мы в шоке, венецианская комиссия что то ляпнит и визг по всей стране, ну а если америкосы насторожились то суши весла! Пора стать независимой страной!!! Пора то пора, але чому ніяких спроб. Сама лише імітація. Запам"ятайте, заражене дерево таким залишити не можна, його або треба зрізати, або лікувати - само собі воно вже не дасть ради: шкідники перетворять його в труху. Ніхто не каже, що Україну треба перетворити в копію США або Німеччини, але в них багатий досвід демократичних перетворень, чому б не скоритстатися з їх допомоги. А ви як ті папуги повторюєте: самі, самі. Самі вже двадцять років - є зрушення? Корупція нас скоро перетворить у рабів, а ви вперто не хочете лікувати дерево, на якому сидимо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана, мы так или иначе провоцируем друг- друга, я подчеркиваю друга. И тебе как земляку говорю, я искренен в своих высказываниях. Света тебе спасибо за поддержку. Я провокую, щоб витягти всю "підноготну". Для чого провокує суспільство Свобода - ви знаєте. Ваша думка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана прочти внимательней что я написала.Я не поддерживала и не когда не буду, максимализм с любой стороны.Просто умные люди должны направлять свою энергию на созидание.К этому я призываю, пусть кто и считает меня наивной.Я уверена, мир всегда лучше- хорошей войны. Свєта, я від тебе жодних конкретних пропозицій не чула. Порозумнішайте, перестаньте ділити - все, а що далі, сидіти, склавши руки і дивитися як вони тиряють залишки державної власності? Так, я не маю можливості зараз якось реально вплинути. Але я й не можу тихо сидіти і чекати. Бодай пару слів напишу на кількох ресурсах - і це буде піщинка в морі, але все ж таки не пусте місце. а та піщинка комусь в око - диви, задумається. А коли нас багато - це ж сила...зрозумій... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Пора то пора, але чому ніяких спроб. Сама лише імітація. Запам"ятайте, заражене дерево таким залишити не можна, його або треба зрізати, або лікувати - само собі воно вже не дасть ради: шкідники перетворять його в труху. Ніхто не каже, що Україну треба перетворити в копію США або Німеччини, але в них багатий досвід демократичних перетворень, чому б не скоритстатися з їх допомоги. А ви як ті папуги повторюєте: самі, самі. Самі вже двадцять років - є зрушення? Корупція нас скоро перетворить у рабів, а ви вперто не хочете лікувати дерево, на якому сидимо. Ориана как бы мне хотелось выйти и сказать ИМЕНЕМ ОРИАНЫ ПРОВОЗГЛОШАЮ! И все вдруг стало как должно стать.Прошу вас не обижайтесь, но все понимают как правильно. Просто не работает то - что сработало в Европе, нужен свой подход.Ведь они дошли сами, не кто не подсказывал. Так и мы, пока сами не поумнеем, ни кто за нас ни чего не сделает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Свєта, я від тебе жодних конкретних пропозицій не чула. Порозумнішайте, перестаньте ділити - все, а що далі, сидіти, склавши руки і дивитися як вони тиряють залишки державної власності? Так, я не маю можливості зараз якось реально вплинути. Але я й не можу тихо сидіти і чекати. Бодай пару слів напишу на кількох ресурсах - і це буде піщинка в морі, але все ж таки не пусте місце. а та піщинка комусь в око - диви, задумається. А коли нас багато - це ж сила...зрозумій... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана как бы мне хотелось выйти и сказать ИМЕНЕМ ОРИАНЫ ПРОВОЗГЛОШАЮ! И все вдруг стало как должно стать.Прошу вас не обижайтесь, но все понимают как правильно. Просто не работает то - что сработало в Европе, нужен свой подход.Ведь они дошли сами, не кто не подсказывал. Так и мы, пока сами не поумнеем, ни кто за нас ни чего не сделает. Грузія і Португалія для вас не приклад? Тоді я спілкуюся не з людиною, а з компютером. Вибачте, стільки слів про ніщо, людина написати не зможе. Жодної пропозиції, лише мантри, вигідні не мені, не мільйонам, яким реально зле і важко вже сьогодні, а владі, якій (зауважте, не нам) потрібна стабільність, тобто, заморозити все як є. Як вас Свєто пробудити, щоб ви крикнули на весь голос: ДОСИТЬ, ВИ МЕНІ НАБРИДЛИ ЗІ СВОЄЇ МЕРТВЯЦЬКОЮ СТАБІЛЬНІСТЮ. Хочу як в Грузії, де вже перестали брати хабарі, а все решта ми зробимо самі, бо люди ж ми роботящі, підприємливі і законослухняні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана вы умная женщина.Послушайте, умная женщина. Вам не надоело, юная волонтерка, лекции проводить для ищущих правды в доме престар.-.-х? Отправляй уже спать пациентов. У них режим должен быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 З якого боку тут Грузія? Оріана ви скажіть чесно ви зі Львова далі Тернополя десь були, я не рахую Болгарію, Туреччину? Дуже местячковое у вас мислення с амбіціями провідного псіхіатора. Людям дуже потрібна жертва щоб окропити цією кров’ю прапор незалежності. Незалежність нам впала як подарунок з неба. А таке бажання якоїсь крові наляпати, ось і тормошим історію. Де там носа розбили? та ні просто расколупли, не чого мастить на прапор. Ось і ходимо не с …., а с …… . А так хочеться справжній артеріальної і венозної. І щоб як на комуняцкому от и до і все червоне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 З якого боку тут Грузія? Оріана ви скажіть чесно ви зі Львова далі Тернополя десь були, я не рахую Болгарію, Туреччину? Дуже местячковое у вас мислення с амбіціями провідного псіхіатора. Людям дуже потрібна жертва щоб окропити цією кров’ю прапор незалежності. Незалежність нам впала як подарунок з неба. А таке бажання якоїсь крові наляпати, ось і тормошим історію. Де там носа розбили? та ні просто расколупли, не чого мастить на прапор. Ось і ходимо не с …., а с …… . А так хочеться справжній артеріальної і венозної. І щоб як на комуняцкому от и до і все червоне. Призывы к насилию на форуме запрещены.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Где призыв? Это сарказм! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Послушайте, умная женщина. Вам не надоело, юная волонтерка, лекции проводить для ищущих правды в доме престар.-.-х? Отправляй уже спать пациентов. У них режим должен быть. Надеюсь общение с "врагом" не есть великое предательство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 З якого боку тут Грузія? Оріана ви скажіть чесно ви зі Львова далі Тернополя десь були, я не рахую Болгарію, Туреччину? Дуже местячковое у вас мислення с амбіціями провідного псіхіатора. Людям дуже потрібна жертва щоб окропити цією кров’ю прапор незалежності. Незалежність нам впала як подарунок з неба. А таке бажання якоїсь крові наляпати, ось і тормошим історію. Де там носа розбили? та ні просто расколупли, не чого мастить на прапор. Ось і ходимо не с …., а с …… . А так хочеться справжній артеріальної і венозної. І щоб як на комуняцкому от и до і все червоне. Грузія з того боку, що там так все компютеризовано і зведено до мінімуму спілкування з чиновниками, що хабаря дати нема кому. Це краъна, про яку в сенсі дати на лапу анекдоти складали. А щодо того, де я була - бажано дещо читати з того, що люди пишуть, бодай з теми, куди зайшли, бо коли переходиш на особистість, то цю особу треба трішки знати. Хочете жертву- відрубайте курці голову, окропіть тою кров"ю прапор і носіться з ним по мітингах. А людям потрібна правдива інформація, просвітництво, а не війна. До речі, на запитання відповіді я не отримала. Ви ніхто не даєте відповідей, бо не маєте своєї думки - ви тут виразники, а не мислителі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Грузія з того боку, що там так все компютеризовано і зведено до мінімуму спілкування з чиновниками, що хабаря дати нема кому. Це краъна, про яку в сенсі дати на лапу анекдоти складали. А щодо того, де я була - бажано дещо читати з того, що люди пишуть, бодай з теми, куди зайшли, бо коли переходиш на особистість, то цю особу треба трішки знати. Хочете жертву- відрубайте курці голову, окропіть тою кров"ю прапор і носіться з ним по мітингах. А людям потрібна правдива інформація, просвітництво, а не війна. До речі, на запитання відповіді я не отримала. Ви ніхто не даєте відповідей, бо не маєте своєї думки - ви тут виразники, а не мислителі. Это разговор не о чем. Какая ни какая демократия у нас есть, будут выборы - делай выбор .Все остальное - призыв к революциям, завуалированный под бесконечную любовь. (ибо другого реального действия подобные рассуждения не несут) Революция ни когда не приносит счастья ,только еще больше проблем. Простые люди всегда отдуваются.(Тем более в нашей стране где меняешь - шило на мыло)Если мне кто то сможет объяснить. чем помогает констатация очевидных фактов (где то лучше, где то правильней) то возможно я тоже стану мыслительницей. Заставит власть что то делать - это не голосовать за нее ВСЕМ ВМЕСТЕ. У нас же запад обязательно проголосует за своих псевдодемократов или "патриотов"- восток за своих. Еще и будут соревноваться чье Г....о лучше. ЕВРОПЕЙСКИЕ ПАРТИИ К НАМ НЕ ПРИЕДУТ!!! Нужно самим создавать запрос на новое. Вот что действительно реально. Все остальное ТО чем нас "кормят", что бы спорили не о чем, и не то что физически, даже в умах не могли объединится. Если я ошибаюсь по поводу намерений прошу заранее извинить. Не понимаю о чем тогда МЫ СПОРИМ. Потому как во всем остальном (европейский опыт, высокие технологии) я согласна , нам все это нужно. Просто через голову не прыгнешь. Все как говорят - своими ручками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 20 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2011 Ориана не стоит обижаться, да я влез в ваш форум без разрешения и не перечитал все ваши послания миру, простите если сможете. А на ваш вопрос, на который вы не получили ответ и с высоты вашего полета все стали балаболы а не МЫСЛИТЕЛМИ, я постараюсь ответить, ну конечно если вы соизволите его повторить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ориана не стоит обижаться, да я влез в ваш форум без разрешения и не перечитал все ваши послания миру...Много не потерял, прочитай любое, остальные все одинаковые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 ... Но не могу понять, если ты имеешь свою четкую жизненную позицию, зачем пытаться доказать ее кому то. Особенно тем, кто так же свято верит в свои идеалы и не отступится ни на шаг. Не трать себя на пустые споры.Каждый волен верить во что хочет. Я ничего никому не доказываю, просто задаю вопросы. Ни на один мой вопрос ответа от ярых защитников национализма не получил. Следовательно, хромает их теория.К стати уметь правильно задать вопрос, это половина прогресса. Ибо правильно поставленный вопрос приведет к правильному ответу. Другое дело, ответ можно искать долго и мучительно, но его поиск и есть путь к истине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Это разговор не о чем. Какая ни какая демократия у нас есть, будут выборы - делай выбор .Все остальное - призыв к революциям, завуалированный под бесконечную любовь. (ибо другого реального действия подобные рассуждения не несут) Революция ни когда не приносит счастья, еще больше проблем. Простые люди всегда отдуваются.(Тем более в нашей стране где меняешь - шило на мыло) Если мне кто то сможет объяснить. чем помогает констатация очевидных фактов (где то лучше, где то правильней) то возможно я тоже стану мыслительницей. Заставит власть что то делать - это не голосовать за нее ВСЕМ ВМЕСТЕ. У нас же запад обязательно проголосует за своих псевдодемократов или "патриотов"- восток за своих. Еще и будут соревноваться чье Г....о лучше. ЕВРОПЕЙСКИЕ ПАРТИИ К НАМ НЕ ПРИЕДУТ!!! Нужно самим создавать запрос на новое. Вот что действительно реально. Все остальное ТО чем нас "кормят", что бы спорили не о чем, и не то что физически, даже в умах не могли объединится. Если я ошибаюсь по поводу намерений прошу заранее извинить. Не понимаю о чем тогда МЫ СПОРИМ. Потому как во всем остальном (европейский опыт, высокие технологии) я согласна , нам все это нужно. Просто через голову не прыгнешь. Все как говорят - своими ручками. Що значить "псевдодемократи" - а вони у нас є, справжні, я маю на увазі на політичному ринзі. Ті що є - це лише колишня партійна номенклатура або ставленики олігархів, які борються за владу. Інша справа, чи можемо ми продемонструвати: не виправдав довіри: з пляжу. Захід України довів, на цей раз, що може: проголосував за Свободівців, які ще ніколи не були при владі. Ті, що місцеві депутати стараються, дуже хочуть довести, що вибір виправдають - це я засвідчую, але ще минуло мало часу, побачимо. А ось їх ватажки - опудали на городі янека - і це мені дуже не подобається. Це величезний дисонанс між тим, що на місцях і тим, що на виду, тобто в ЗМІ. А тепер Схід - він голосував за тих, кого добре знав, хто був при владі, хто вкрав їх власність і гнобить ці роки, багатіючи на дешевих ресурсах і робочій силі. І після цього ти кажеш про якийсь "запрос" - та це заспокоєння, вода на лапоті олігархів при владі - ти їм граєш на руку, не розуміючи, чи працюєш за гроші. А я пропоную реальне: не чекати, коли дозріють чи виростуть справжні демократи, а вимагати від тих, хто є, європейських законів, казати про це вголос. Повір, які б товстошкірі не були ті, що тепер біля корита, вони громадську думку вивчають: з одного боку ми тиснемо громадською позицією, з іншого боку європейці - і ті виродки бандючі змушені будуть приймати закони цивілізованого світу, бо це їм вигідно, вони реагують тільки на гроші, а без влади грошей не буде. А владу вони можуть втратити, якщо Схід не буде себе тішити думкою, що ми самі здатні, захід нам не допоможе, а Росія братня країна - і перестане їх підтримувати, тобто, голосувати за них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Я ничего никому не доказываю, просто задаю вопросы. Ни на один мой вопрос ответа от ярых защитников национализма не получил. Следовательно, хромает их теория. К стати уметь правильно задать вопрос, это половина прогресса. Ибо правильно поставленный вопрос приведет к правильному ответу. Другое дело, ответ можно искать долго и мучительно, но его поиск и есть путь к истине. Не пі-пі, окрім дурного пафосу, запитань у тебе не було. А мої реальні, так і залишилися без відповіді.Чи ти їх досі шукаєш, то я нагадаю на крайній випадок, раптом забув: - Нащо бандерівцям було воювати з місцевим населення - хіба воно підтримувало радянську владу? - Ну і якщо воювали з простими людьми - то зауваж - це були їх односельці, земляки, рідня, близькі - якщо б так, то чи протримались би такі головорізи в лісах ще 10-ть років по війні без підтримки тих, кого, за твоїми словами, вони тероризували? - І якщо б не було за ними ПРАВДИ - чи вдалось би їм ще й у Сибіру вести підривну діяльність - і так потужньо, що владі довелося розпустити ГУЛАГ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Много не потерял, прочитай любое, остальные все одинаковые. Каждый судит по себе. У тебя окромя пафоса и нападок на бандеровцев ничего нового. А-аааа, чуть не забыла, ты оправдал награждение чеченского головореза Звездой Героя тем, что он держит в повиновении регион, а это тебе выгодно, потому ты и смортришь на этот вопиющий факт сквозь пальцы. Это тебя не задевает. Только тебя почему-то задевает Бандера, которвый к тебе вообще не имеет никакого отношение т.к. ты живешь в другой стране. Не, если ты платный провокатор, то я тебя понимаю даже очень, но если нет, извини, ты тянешь на фанатика и тут с тобой спорить или отвечать тебе - себе дороже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Що значить "псевдодемократи" - а вони у нас є, справжні, я маю на увазі на політичному ринзі. Ті що є - це лише колишня партійна номенклатура або ставленики олігархів, які борються за владу. Інша справа, чи можемо ми продемонструвати: не виправдав довіри: з пляжу. Захід України довів, на цей раз, що може: проголосував за Свободівців, які ще ніколи не були при владі. Ті, що місцеві депутати стараються, дуже хочуть довести, що вибір виправдають - це я засвідчую, але ще минуло мало часу, побачимо. А ось їх ватажки - опудали на городі янека - і це мені дуже не подобається. Це величезний дисонанс між тим, що на місцях і тим, що на виду, тобто в ЗМІ. А тепер Схід - він голосував за тих, кого добре знав, хто був при владі, хто вкрав їх власність і гнобить ці роки, багатіючи на дешевих ресурсах і робочій силі. І після цього ти кажеш про якийсь "запрос" - та це заспокоєння, вода на лапоті олігархів при владі - ти їм граєш на руку, не розуміючи, чи працюєш за гроші. А я пропоную реальне: не чекати, коли дозріють чи виростуть справжні демократи, а вимагати від тих, хто є, європейських законів, казати про це вголос. Повір, які б товстошкірі не були ті, що тепер біля корита, вони громадську думку вивчають: з одного боку ми тиснемо громадською позицією, з іншого боку європейці - і ті виродки бандючі змушені будуть приймати закони цивілізованого світу, бо це їм вигідно, вони реагують тільки на гроші, а без влади грошей не буде. А владу вони можуть втратити, якщо Схід не буде себе тішити думкою, що ми самі здатні, захід нам не допоможе, а Росія братня країна - і перестане їх підтримувати, тобто, голосувати за них. Полностью согласна. Выборы само собой это уже не давление а избавление. Власть должна боятся народа как тузик палку. Вот что приводит меня в истинное недоумение так это то что сколько крови было пролито раннее, людям дали инструмент ВЫБОРЫ, так откуда эта рабская философия: ПОЙТИ ПРОГОЛОСОВАТЬ ЗА ХОЗЯИНА.Да если бы мы не простили им того что было сделано раньше, они бы землю носом рыли, так бы старались для людей. А так зачем напрягаться, достаточно сказать пару красивых слов про демократию, свободу слова и прочее... и по принципу "сим сим откройся", победа на выборах обеспечена. Вобщем после того что мы наконец (как мне кажется) начали понимать друг друга осталось что бы такой же прогресс был у остальных 45-48(точно не знаю)миллионов Украинцев :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ориана не стоит обижаться, да я влез в ваш форум без разрешения и не перечитал все ваши послания миру, простите если сможете. А на ваш вопрос, на который вы не получили ответ и с высоты вашего полета все стали балаболы а не МЫСЛИТЕЛМИ, я постараюсь ответить, ну конечно если вы соизволите его повторить. Краще на особистості не переходити - тоді не буде ніяких претензій один до одного і ми, як опоненти, зможемо навіть вести дружню бесіду на якусь тему, яка не стосується політики ( на щастя чи нещастя адмін тут дозволяє ВСЕ, навіть матюки і образи) Ось мій пост, де було запитання: Я провокую, щоб витягти всю "підноготну". Для чого провокує суспільство Свобода - ви знаєте. Ваша думка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Полностью согласна. Выборы само собой это уже не давление а избавление. Власть должна боятся народа как тузик палку. Вот что приводит меня в истинное недоумение так это то что сколько крови было пролито раннее, людям дали инструмент ВЫБОРЫ, так откуда эта рабская философия: ПОЙТИ ПРОГОЛОСОВАТЬ ЗА ХОЗЯИНА. Да если бы мы не простили им того что было сделано раньше, они бы землю носом рыли, так бы старались для людей. А так зачем напрягаться, достаточно сказать пару красивых слов про демократию, свободу слова и прочее... и по принципу "сим сим откройся", победа на выборах обеспечена. Вобщем после того что мы наконец (как мне кажется) начали понимать друг друга осталось что бы такой же прогресс был у остальных 45-48(точно не знаю)миллионов Украинцев :rolleyes: Ось, про це я і пишу вже стільки часу: вимагати від них, демонструвати, що не підтримуємо, адже соц. опитування проходять регулярно і не всі вони продажні. А у владі не дурні, що б ми про них не говорили, розуміють з якого боку дує вигода. Але якщо вони прийшли лише тимчасово, щоб докрасти - тут нічого вже не вдієш. Тут треба або Піночета, або вмирати з голоду, а їм не датися, я в розумінні землі, яку вони мають намір скупити, а також кредитів, якими вони нас хочуть посадити на гачок. Але ж більшість людей темнота, вони цього не розуміють - ось в чому наша біда. І тут потрібні ТІ які це розуміють і щоб роз"яснювали людям. Свєто, ви щось подібне чули по зомбоящику? Я ні. Отже ЇМ УСІМ ВИГІДНИЙ ТАКИЙ СТАН РЕЧЕЙ. То давайте хоч ми. Тут. Якщо просвітимо одного двох, а ще в реалі кількох - і це вже щось. І нащо нам дурні партії - все це говорільня, яка також відволікає від головного. Ну, що ви думаєте з цього приводу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Я ничего никому не доказываю, просто задаю вопросы. Ни на один мой вопрос ответа от ярых защитников национализма не получил. Следовательно, хромает их теория. К стати уметь правильно задать вопрос, это половина прогресса. Ибо правильно поставленный вопрос приведет к правильному ответу. Другое дело, ответ можно искать долго и мучительно, но его поиск и есть путь к истине. .Если в диалоге нет прогресса к лучшему и негатив возрастает ни кто не выиграет, потому как каждый разрушает сам себя. Я считаю что если ты до сих пор здесь, значит в глубине души тебе приятно общение в том числе и с оппонентами. Может я все и выдумала. Просто читала некоторые твои посты где ты срываешься (мягко говоря). Считаю даже если по каким то причинам это было оправданно, нужно искать новые подходы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Ось, про це я і пишу вже стільки часу: вимагати від них, демонструвати, що не підтримуємо, адже соц. опитування проходять регулярно і не всі вони продажні. А у владі не дурні, що б ми про них не говорили, розуміють з якого боку дує вигода. Але якщо вони прийшли лише тимчасово, щоб докрасти - тут нічого вже не вдієш. Тут треба або Піночета, або вмирати з голоду, а їм не датися, я в розумінні землі, яку вони мають намір скупити, а також кредитів, якими вони нас хочуть посадити на гачок. Але ж більшість людей темнота, вони цього не розуміють - ось в чому наша біда. І тут потрібні ТІ які це розуміють і щоб роз"яснювали людям. Свєто, ви щось подібне чули по зомбоящику? Я ні. Отже ЇМ УСІМ ВИГІДНИЙ ТАКИЙ СТАН РЕЧЕЙ. То давайте хоч ми. Тут. Якщо просвітимо одного двох, а ще в реалі кількох - і це вже щось. І нащо нам дурні партії - все це говорільня, яка також відволікає від головного. Ну, що ви думаєте з цього приводу? Про зомбоящик это в точку.Те кто якобы ведут нас в Европу на самом деле упераються всеми конечностями, что бы не дай Бог ни один закон не проскочил и им вдруг не пришлось платить, реальные зарплаты пенсии и прочее.К сожалению многие репортеры уже давно "окрасились" в голубые, оранжевые цвета и занимаются рекламой своих личных предпочтений. Свобода слова превратилась в свободу пропаганды, где те у кого и так этой свободы хоть отбавляй, рекламируют себя на всех политических шоу.Как человеку с утра до ночи работающему для семьи разобраться что к чему. Конечно нужно время. За одно спасибо Ющенко он дал Украине шанс (свободу слова) сможет ли она им воспользоваться? время покажет. Я верю в свою страну.Разве в Америке не было криминала? а Европа и прочие... кто у нас тут чистенький? На протяжении жизни человечества империи возникали и исчезали и не потому что кто то был лучше, кто то хуже. Мы все забываем что являемся не только гражданами своей страны, но так же гражданами планеты Земля. И хоть мы порой и не догадываемся, это она решает чему быть, а чему нет. Я же допускаю что просто мы ждем своей очереди. Это конечно не означает что нужно сидеть склавши руки.За нас ни кто ни чего не зделает. Просто хватит всем (с экранов телевизоров, газет, радио) талдычить что мы не то, мы хуже. Нужно поверить- мы великая нация!!! (В любом случае не хуже других) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Вірити в країну - це добре, це патріотизм. Але не треба бути надміру люблячою матусею і тримати своє чадо тільки біля своєї спідниці. Я тут наводила приклад Португалії і Грузії - країн, які за економічним і людським потенціалом нам не рівня, але...вони добилися небачених результатів за дуже короткий термін. Зрозумійте, Свєто, по дурному йти шляхом тої ж Америки, починаючи з бандитизму, мафії, вбивств президентів, олігархів при владі - нам треба вчиться на їх помилках, а не повторювати. Грузія віддалася США, отримуючи кредити, отримала реформи, які майже знищили корупцію. Якщо цікаво, пошукайте в неті, там є багато про їхні бюрократичні новшества, вплоть до скляних фасадів в кабінетах чиновників. Але це не головне, головне, що звели до мінімуму спілкування віч-на-віч з чиновником, а компютеру хабара нема куди запхати. Те саме з Португалією - там рулять англійці, вони облюбували цю країну для проживання в туманні пори року і добилися від португалів прийняття законів, які б відповідали європейським. Повірте, португали нічого від того не втратили, правда в боргах як в шовках, але на якості життя, комфорті це не дається взнаки. Живуть вони, ну щось на зразок нашого СРСР, коли б все було в магазинах і дозволяли подорожувати за рубіж. Ви проти такого життя - я ні. Прийняти допомогу в успішнішого, розумнішого - нічого ганебного в тому нема. Як кажуть у народі: гуртом легше батька бити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Вірити в країну - це добре, це патріотизм. Але не треба бути надміру люблячою матусею і тримати своє чадо тільки біля своєї спідниці. Я тут наводила приклад Португалії і Грузії - країн, які за економічним і людським потенціалом нам не рівня, але...вони добилися небачених результатів за дуже короткий термін. Зрозумійте, Свєто, по дурному йти шляхом тої ж Америки, починаючи з бандитизму, мафії, вбивств президентів, олігархів при владі - нам треба вчиться на їх помилках, а не повторювати. Грузія віддалася США, отримуючи кредити, отримала реформи, які майже знищили корупцію. Якщо цікаво, пошукайте в неті, там є багато про їхні бюрократичні новшества, вплоть до скляних фасадів в кабінетах чиновників. Але це не головне, головне, що звели до мінімуму спілкування віч-на-віч з чиновником, а компютеру хабара нема куди запхати. Те саме з Португалією - там рулять англійці, вони облюбували цю країну для проживання в туманні пори року і добилися від португалів прийняття законів, які б відповідали європейським. Повірте, португали нічого від того не втратили, правда в боргах як в шовках, але на якості життя, комфорті це не дається взнаки. Живуть вони, ну щось на зразок нашого СРСР, коли б все було в магазинах і дозволяли подорожувати за рубіж. Ви проти такого життя - я ні. Прийняти допомогу в успішнішого, розумнішого - нічого ганебного в тому нема. Як кажуть у народі: гуртом легше батька бити. Хочу сказать вам честно я не против любого способа. Знаете как раньше шутили: душу отдать готов, да только ни кому она не нужна, ни кто за нее мешок золота давать не хочет. Если серьезно вы же сами говорите в в "боргах як в шовках" А если завтра "покровителям" что то придет в голову и они разорят эту страну? Я думаю вы сами понимаете как хрупка их стабильность. Принять помощь это одно, но как при этом к своим, еще чужих кровопийц не добавить. Если подумать о детях что им потом говорить? Мы мол пожили а вы родные наши долги теперь отдавайте. И вот видите тех дяденек - они ваши хозяева. Америка прошла тяжелый путь - так она независима. Бесплатный же сыр только в мышеловке Ориана я не верю в доброту Европы у всего есть свой подтекст. Люди еще не способны быть полностью цивилизованными. Вы посмотрите что там творит молодежь если вдруг что не по их: жгут машины, разбивают магазины и прочее...Думаете я поверю что если им будет надо, они не разрушат все и не заберут то что дали? Давайте все таки не будем спешить в этот "Рай" а постараемся перенять все лучшее и состряпаем что нибудь свое. Сама я верю и в судьбу,и в Божий промысел, но и от нашего выбора наверное тоже многое зависит. Для того скорей всего и даны мозги, что бы потом сказать: сам (человек) выбрал - сам виноват. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Для чого провокує суспільство Свобода - ви знаєте. Ваша думка... В каждом обществе существует определенные классы, психотипы, и т.д и т.п, и Свобода работает по определенной нише, а рефлексируют другие, для псевдопатриотов это пиар. Не помню что за писака, делал презентацию своей книги про УПА в Севастополе, как вы думаете она прошла? Всем понравилось! ТВ снимает, комуняки кричат, писка гордо тявкает, все просто счастливы!!! Можно представить если бы это было в Франковске скукота да и только. Программа защиты украинского народа ВО Свобода написана, так считаю люмппленов. Все первичные потребности человека прописаны. 1.Накорми Где взять деньги? Москали заплатят, так как они нам должны ну очень много денег. Странно что золото Полуботка не вспомнили. 2.Защети Тут вообще без проблем, ядерное оружие вернем и все укакютья. 3.Потеш самолюбие. Не проблема. ОТ НЫНИ МЫ ТИТУЛЬНЫЕ, правда приятно? А главное работать не надо! Вот оно все и сразу. УРАаааааа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 21 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2011 Для чого провокує суспільство Свобода - ви знаєте. Ваша думка... В каждом обществе существует определенные классы, психотипы, и т.д и т.п, и Свобода работает по определенной нише, а рефлексируют другие, для псевдопатриотов это пиар. Не помню что за писака, делал презентацию своей книги про УПА в Севастополе, как вы думаете она прошла? Всем понравилось! ТВ снимает, комуняки кричат, писка гордо тявкает, все просто счастливы!!! Можно представить если бы это было в Франковске скукота да и только. Программа защиты украинского народа ВО Свобода написана, так считаю люмппленов. Все первичные потребности человека прописаны. 1.Накорми Где взять деньги? Москали заплатят, так как они нам должны ну очень много денег. Странно что золото Полуботка не вспомнили. 2.Защети Тут вообще без проблем, ядерное оружие вернем и все укакютья. 3.Потеш самолюбие. Не проблема. ОТ НЫНИ МЫ ТИТУЛЬНЫЕ, правда приятно? А главное работать не надо! Вот оно все и сразу. УРАаааааа! Свобода не имеет шансов в Украине-не тот менталитет. Глупость лозунгов, пиар все такое же, как у любой другой партии, желающей набрать по больше голосов.Проблема посерьезней: ГДЕ ХОТЬ ОДНА НОРМАЛЬНАЯ СИЛА??? Может кто видел??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.