Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Мне все равно кто кого, с кем сравнивает. Это же так интересно, просто детектив.Тайный заговор, интриги! Нельзя забирать у людей радость.

Спасибо за поддержку. Но не могу понять, если ты имеешь свою четкую жизненную позицию, зачем пытаться доказать ее кому то. Особенно тем, кто так же свято верит в свои идеалы и не отступится ни на шаг.

Не трать себя на пустые споры.Каждый волен верить во что хочет.

Не трать себя на пустые споры. Каждый волен верить во, что хочет. Да ради бога. Где принуждение? От своих идеалов не отступайся ни на шаг. И будешь жить в дерьме. И понукать тобой будут твои любимые бандюковичи, мафиози, воры. Радуйся своему интелекту! Ты достойна, того, что имеешь и нам заодно впариваешь.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Не трать себя на пустые споры. Каждый волен верить во, что хочет. Да ради бога. Где принуждение? От своих идеалов не отступайся ни на шаг. И будешь жить в дерьме. И понукать тобой будут твои любимые бандюковичи, мафиози, воры. Радуйся своему интелекту! Ты достойна, того, что имеешь и нам заодно впариваешь.

АГА..АГА..ага...ага....!
Посилання на коментар

Мне все равно кто кого, с кем сравнивает. Это же так интересно, просто детектив.Тайный заговор, интриги! Нельзя забирать у людей радость.

Спасибо за поддержку. Но не могу понять, если ты имеешь свою четкую жизненную позицию, зачем пытаться доказать ее кому то. Особенно тем, кто так же свято верит в свои идеалы и не отступится ни на шаг.

Хто з нас вірить, Свєто, то це ви - у світле майбутнє України, яка до всього прийде сама і своїм розумом. Я ж наводила приклади, факти, пропозиції, завдяки чому можна було б не чекати, коли наші дозріють до змін, а примушувати їх ці зміни впроваджувати вже зараз - адже приклади є - це ЄС, який допомогти ніколи не відмовлявся.

Посилання на коментар

Зачем истерить? Не понимаю. :blink: Вообще не с тобой говорили. И какой то бред, не по теме.

Посилання на коментар

Хто з нас вірить, Свєто, то це ви - у світле майбутнє України, яка до всього прийде сама і своїм розумом. Я ж наводила приклади, факти, пропозиції, завдяки чому можна було б не чекати, коли наші дозріють до змін, а примушувати їх ці зміни впроваджувати вже зараз - адже приклади є - це ЄС, який допомогти ніколи не відмовлявся.

Ориана вы умная женщина.Поэтому и думаю, что вы или не понимаете, или делаете вид- из упрямства. Не хочу что бы мы снова переходили на обиды, в любом случае мне было с вами интересно.И если кто не понял, я уважаю любую точку зрения, даже если сама думаю иначе.
Посилання на коментар

Зачем истерить? Не понимаю. :blink: Вообще не с тобой говорили. Да и вообще какой то бред, не по теме.

Бред, бред твои слова. Выше все твои слова, истерия, что не узнаёш.

Посилання на коментар

Бред, бред твои слова. Выше все твои слова, истерия, что не узнаёш.

Я не знаю что это пишет. По уму явное дитя.

Посилання на коментар

Ну вот в верху, твой детский лепет.
Посилання на коментар

Боже мой! Как вы мило излагаете на такую злободневную тему.

Если взять ВО Свобода, которая сравнивает национализм с любовью матери к своему ребенку. То мне напоминает такая любовь инцест. Как то мерзко и противно смотреть на пани Фарион в детсаде, Тягнебока на Говерли.

Национализма не бывает хорошего или померкованого- это мерзкое явление и оно не имеет определенной национальности оно отвратительно всегда и во всех народах.

Любить свою страну надо, но причем тут ненависть ко всем другим?

Посилання на коментар

Взрослый человек не будет оскорблять (просто из желания оскорбить) Это "достоинство" ничтожных людей,или мелких пакасников.Если не дитя, значит просто ничтожество.Третьего не дано
Посилання на коментар

Боже мой! Как вы мило излагаете на такую злободневную тему.

Если взять ВО Свобода, которая сравнивает национализм с любовью матери к своему ребенку. То мне напоминает такая любовь инцест. Как то мерзко и противно смотреть на пани Фарион в детсаде, Тягнебока на Говерли.

Национализма не бывает хорошего или померкованого- это мерзкое явление и оно не имеет определенной национальности оно отвратительно всегда и во всех народах.

Любить свою страну надо, но причем тут ненависть ко всем другим?

Почуття, яке ми маємо як дар Божий, не може бути чимось збочнеим чи нечистим. Люди, які люблять, роблять це чисте почуття таким, якими вони є.

Так що, пиняйте на дзеркало.

А націоналізм для мене - це любов (не кохання) до своєї країни, її громадян - що в цьому поганого чи зловіщого?

З останнім вашим реченням погоджуюся повністю і воно зовсім не перечить почуттю націоналізму.

А "Свобода" - не показник, вони скоріше підходять до прислів"я: "У сім"ї не без виродка" - але і тут я б не була такою категоричною, знаю багато адекватних свободівців, які не погоджуються ні з Тягнибоком, ні з Фаріон.

Посилання на коментар

Да, но это лидеры, это честь и совесть этой партии, а не выродки. И она мне не нравиться.

И надо заметить какую бы бредятину члены этой организации не несли, всі ну

дуже піддтримують своїх побратимих.

А чувства не только от Бога но и от дъявола. По вашему фашизм тоже безграничная любовь? Если вы думаете что нет, то многие могли бы с вами поспорить.

И про зерколо вы зря.

Посилання на коментар

Да, но это лидеры, это честь и совесть этой партии, а не выродки. И она мне не нравиться.

И надо заметить какую бы бредятину члены этой организации не несли, всі ну

дуже піддтримують своїх побратимих.

А чувства не только от Бога но и от дъявола. По вашему фашизм тоже безграничная любовь? Если вы думаете что нет, то многие могли бы с вами поспорить.

И про зерколо вы зря.

Так, лідери честь і совість ПАРТІЇ, але не її членів і якщо люди відчують дискомфорт від того, що кажуть їм їх лідери, і від того, що вони самі відчувають, то неодмінно мають статися зміни. Час покаже...

Щодо націоналізму.

Бог- це безмірна любов, і коли кажуть про любов, але з невеличкими винятками, то це вже не любов, це почуття, які йдуть від диявола, а отже треба задуматися чи варто вірити тим людям, які це пропагують.

Посилання на коментар

Почуття, яке ми маємо як дар Божий, не може бути чимось збочнеим чи нечистим. Люди, які люблять, роблять це чисте почуття таким, якими вони є.

Так що, пиняйте на дзеркало.

А націоналізм для мене - це любов (не кохання) до своєї країни, її громадян - що в цьому поганого чи зловіщого?

З останнім вашим реченням погоджуюся повністю і воно зовсім не перечить почуттю націоналізму.

А "Свобода" - не показник, вони скоріше підходять до прислів"я: "У сім"ї не без виродка" - але і тут я б не була такою категоричною, знаю багато адекватних свободівців, які не погоджуються ні з Тягнибоком, ні з Фаріон.

Я извиняюсь что влезаю в чужой спор.Но хочу для себя понять,если лидеры "Свободы" это не отражение национализма, то чем хуже коммунисты, ибо Сталин возможно тоже не есть отражение всей глубины любви коммунистов к своей родине и народу.Если мы все говорим только о любви то что же мешает нам уже давно полюбить все и вся, и забыть о всяких недоразумениях.Или это просто лицемерие,(я хочу подчеркнуть и со стороны симпатиков Сталина и Бендеры) где за красивыми словами скрывается...
Посилання на коментар

АМЕРИКАНЦІ ТАКИ ВІДМОВИЛИСЯ СПІВПРАЦЮВАТИ З ЯНУКОВИЧЕМ

П'ятниця, 18 березня 2011, 18:31

Національний демократичний інститут виходить зі складу робочої групи з питань удосконалення виборчого законодавства.

Як зазначається в заяві НДІ, 17 березня 2011 року інститут повідомив міністра юстиції Олександра Лавриновича про тимчасове припинення свого членства в очолюваній ним робочій групі з питань удосконалення законодавства про вибори.

"НДІ вирішив призупинити свою діяльність у робочій групі до того часу, поки робота над проектом закону не стане більш прозорою та такою, яка враховує різні думки", - зазначила у листі до Лавриновича регіональний директор НДІ в Євразії Лора Джуетт.

"Якщо цього не станеться, нове виборче законодавство не матиме довіри суспільства. Це стане кроком назад, а не прогресом у досягненні мети, якою є проведення демократичних виборів", - зазначає керівник НДІ.

Джуетт висловила занепокоєність тим, що робота групи була закритою - опозиційні партії та громадські об‘єднання не могли повноцінно брати участь у робочому процесі; дискусії та власне написання проекту проходили за "закритими дверима".

Склад Робочої групи "залишається незбалансованим, а саме орієнтованим на уряд та провладним", як заявила Джуетт.

Джуетт наголосила, що вихід інституту зі складу робочої групи має тимчасовий характер, і НДІ буде радий знову долучитися до процесу розробки законодавства за умови вдосконалення процесу роботи.

Як відомо, раніше повідомлялось, що впливові американські організації, що беруть участь у президентській групі з розробки нового виборчого законодавства, можуть вийти з групи, оскільки вважають, що робота групи - це побудова "потьомкінських сіл".

Лавринович у відповідь заявив, що його дивують заяви представників міжнародних організацій про вихід з робочої групи з питань удосконалення законодавства про вибори.

"В мене виник навіть сумнів, чи у пані керівника, яка була присутня на засіданні робочої групи, є розуміння взагалі процесу", - зазначив міністр.- ну звичайно, процес "а-ля донбас рулить" мало кому відомий, але якщо американців просвітити, то сумніваюся, що вони пристануть на таку імови. Отже, віз і далі буде на тому ж місці. А що, рейтинг падає, а вибори тре якось вигравати...

Українська правда

Посилання на коментар

АМЕРИКАНЦІ ТАКИ ВІДМОВИЛИСЯ СПІВПРАЦЮВАТИ З ЯНУКОВИЧЕМ

П'ятниця, 18 березня 2011, 18:31

Національний демократичний інститут виходить зі складу робочої групи з питань удосконалення виборчого законодавства.

Як зазначається в заяві НДІ, 17 березня 2011 року інститут повідомив міністра юстиції Олександра Лавриновича про тимчасове припинення свого членства в очолюваній ним робочій групі з питань удосконалення законодавства про вибори.

"НДІ вирішив призупинити свою діяльність у робочій групі до того часу, поки робота над проектом закону не стане більш прозорою та такою, яка враховує різні думки", - зазначила у листі до Лавриновича регіональний директор НДІ в Євразії Лора Джуетт.

"Якщо цього не станеться, нове виборче законодавство не матиме довіри суспільства. Це стане кроком назад, а не прогресом у досягненні мети, якою є проведення демократичних виборів", - зазначає керівник НДІ.

Джуетт висловила занепокоєність тим, що робота групи була закритою - опозиційні партії та громадські об‘єднання не могли повноцінно брати участь у робочому процесі; дискусії та власне написання проекту проходили за "закритими дверима".

Склад Робочої групи "залишається незбалансованим, а саме орієнтованим на уряд та провладним", як заявила Джуетт.

Джуетт наголосила, що вихід інституту зі складу робочої групи має тимчасовий характер, і НДІ буде радий знову долучитися до процесу розробки законодавства за умови вдосконалення процесу роботи.

Як відомо, раніше повідомлялось, що впливові американські організації, що беруть участь у президентській групі з розробки нового виборчого законодавства, можуть вийти з групи, оскільки вважають, що робота групи - це побудова "потьомкінських сіл".

Лавринович у відповідь заявив, що його дивують заяви представників міжнародних організацій про вихід з робочої групи з питань удосконалення законодавства про вибори.

"В мене виник навіть сумнів, чи у пані керівника, яка була присутня на засіданні робочої групи, є розуміння взагалі процесу", - зазначив міністр.- ну звичайно, процес "а-ля донбас рулить" мало кому відомий, але якщо американців просвітити, то сумніваюся, що вони пристануть на таку імови. Отже, віз і далі буде на тому ж місці. А що, рейтинг падає, а вибори тре якось вигравати...

Українська правда

Ну и в чем причина радости???
Посилання на коментар

Я извиняюсь что влезаю в чужой спор.Но хочу для себя понять,если лидеры "Свободы" это не отражение национализма, то чем хуже коммунисты, ибо Сталин возможно тоже не есть отражение всей глубины любви коммунистов к своей родине и народу.Если мы все говорим только о любви то что же мешает нам уже давно полюбить все и вся, и забыть о всяких недоразумениях.Или это просто лицемерие,(я хочу подчеркнуть и со стороны симпатиков Сталина и Бендеры) где за красивыми словами скрывается...

Вам не треба вибачатися - тут кожен може встрягати в розмову, було б бажання, адже це не особисте листування.

Щодо поставленого запитання. Я вважаю комуністів і Свободівців - за маргіналів, які мають право на існування, крім того, бажаю, щоб Свобода на цих виборах отримала своїх 3%, якщо нічого не зміниться за цей час і була противагою комуністам.

А не розумію я одного, чому ви, Світлано вперто тулите Свободу до націоналізму, адже ті самі комуністи також можуть бути націоналістами, але сповідувати свою утопічну комуністичну ідеологію прото для душі - і це не означає, що вони завтра підуть забирати заводи в Ахметова, тим більше, їх головний комуніст також не бідний - хіба він відмовиться від статків?

Ці політичні течії - як фетиш, без якого деякі не зовсім здорові індивідууми, не можуть спокійно існувати, творити і просто любити .

Посилання на коментар

Ну и в чем причина радости???

Тема не для радості, а для роздумів: як довго нам ще доведеться тупцювати на місці, адже неозброєним оком видно, закони вони не бажають вдосконалювати.

Посилання на коментар

Вам не треба вибачатися - тут кожен може встрягати в розмову, було б бажання, адже це не особисте листування.

Щодо поставленого запитання. Я вважаю комуністів і Свободівців - за маргіналів, які мають право на існування, крім того, бажаю, щоб Свобода на цих виборах отримала своїх 3%, якщо нічого не зміниться за цей час і була противагою комуністам.

А не розумію я одного, чому ви, Світлано вперто тулите Свободу до націоналізму, адже ті самі комуністи також можуть бути націоналістами, але сповідувати свою утопічну комуністичну ідеологію прото для душі - і це не означає, що вони завтра підуть забирати заводи в Ахметова, тим більше, їх головний комуніст також не бідний - хіба він відмовиться від статків?

Ці політичні течії - як фетиш, без якого деякі не зовсім здорові індивідууми, не можуть спокійно існувати, творити і просто любити .

Если бы вы поняли на сколько я на вашей стороне.А не на стороне Ахметова и таких же как он, то поняли что нам не чего делить. Я не пытаюсь "тайными путями" навязать кому то идеологию партии Януковича. Всего не передать словами, но с определением "бандюки"- я не спорю. Я пытаюсь найти правду, но как говорила: Ющенко, Тимошенко, Тягнибок- не альтернатива. Вы правы по поводу ЕС. Их ценности, законы направленны для людей.Но пока нет тех- кто бы действительно захотел что то сделать для своей страны.Вот видя вашу веру, и прочих, верю и я -что воспрянет еще Украина. Если поможет ЕС, я первая их возблагодарю, но пока реальной помощи я не вижу.
Посилання на коментар

Я не думаю что Америка эталон демократии как и их выборная система.

Так что пускай едут домой и совершенствуются сами. Любим мы открыв рот слушать, что нам там «дуракам» умные скажут. Евросоюз поморщиться и мы в шоке, венецианская комиссия что то ляпнит и визг по всей стране, ну а если америкосы насторожились то суши весла!

Пора стать независимой страной!!!

Посилання на коментар

Так что пускай едут домой и совершенствуются сами. Любим мы открыв рот слушать, что нам там «дуракам» умные скажут. Евросоюз поморщиться и мы в шоке, венецианская комиссия что то ляпнит и визг по всей стране, ну а если америкосы насторожились то суши весла!

Леди Ю., тебе должно быть лестно это читать... - чел за независимость...

Посилання на коментар

Молодец!!! Казалось бы. Но в той же Америке, зашита интересов своей страны-это святое. Здесь - СВЯТОТАТСТВО.
Посилання на коментар

Если бы чел. указал, кому еще ехать отседова и настораживаться, - пожалуй, я б подумала...
Посилання на коментар

Регулировщиков развелось, всем хочется показать кому куда ехать.

Вам цены не нравятся? Тогда пшол вон.

Президент говно?! Езжай где хороший.

Мама назвала Лизой тогда тебе лизать.

Круто получается?

Посилання на коментар

Круто получается?

Это то, о чем я предупреждала ! И причем только ягодки. Дальше пойдут ужасающие жесткие плоды, все в тле,

ужасных насекомых, и, что самое страшное, - зараза на весь сад.

Посилання на коментар

Круто получается?

Причины почему нужно крамсать друг друга находилось всегда.Ты супер! Но когда же все таки, мы начнем быть одной страной?

Если ты умен то сможешь снизойти, если глуп - будешь сражаться с глупцами

Реальная война уносит много жизней.И не кто не будет победителем. Да!- кто ее желает глупец! Кто не понимает к чему приводит национализм-глупец еще больший.

Мы одна страна так почему одни "истинные" Украинцы а другие нет.Кто дал право определять?.Кто повел против своего же народа? Что это за национализм- против своей же нации?

Нужно искать взаимопонимание, нельзя позволять разрушать нашу Государственность.Ни левым, ни правым, ни тем кто с боку.

Посилання на коментар

Это то, о чем я предупреждала ! И причем только ягодки. Дальше пойдут ужасающие жесткие плоды, все в тле,

ужасных насекомых, и, что самое страшное, - зараза на весь сад.

Так, зараза, але тільки для старих дерев-кущів. Молода парость поки здорова. Тому треба лікувати сад. Як? А частіше писати про їх справи-ділішки, але не тих, хто на місцях в поті чола завойовує авторитет для партії, а саме ватажків - їх гниле, шкідливе нутро має бути на виду.

Посилання на коментар

Причины почему нужно крамсать друг друга находилось всегда.Ты супер! Но когда же все таки, мы начнем быть одной страной?

Если ты умен то сможешь снизойти, если глуп - будешь сражаться с глупцами

Реальная война уносит много жизней.И не кто не будет победителем. Да кто ее желает глупец! Кто не понимает к чему приводит национализм-глупец еще больший.

Знаєш в чому твоя помилка - ти назвала супер провокатора, а мені, цілком реальній і по можливості щирій людині не довіряєш, тому, що ти МУСИШ бачити ворога, в іншому випадку всі твої слова, які ти тут постиш - спрямовані в нікуди і нікому.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...