Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Вопрос не в том зачем.Дело вот именно в возможности выбора.А здесь кто хочет в Россию кто в Европу.А так по мнению некоторых Европа рай-Россия ад кромешный.Это бред.Я равно отношусь и к тем и тем.Просто против узколобости

А що, "против узколобости" не передбачає вибирати краще, обов"язково робити мікс?

Чим вас так та Росія тримає, що ви хорошого бачили від неї - це я запитуюся в разі якщо ви українка, якщо родом з Росії, то мені все зрозуміло: корені.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

"мову, освиту и культуру" - можно с чистой совестью засунуть... если уровень взяток вырос в 10... десять!!! - раз.

Не можу засунути...чиста совість цього не передбачає.

Ну а корупція... Ющенко ж її не розводив, бо банально не мав можливості: влада була в руках у Тимошенко, я маю на увазі, та, яка найбільш корумпована і та що мала боротися з корупцією.

А ось вступити у ВНЗ стало легше...тоді...

Посилання на коментар

Не можу засунути...чиста совість цього не передбачає.

Ну а корупція... Ющенко ж її не розводив, бо банально не мав можливості: влада була в руках у Тимошенко, я маю на увазі, та, яка найбільш корумпована і та що мала боротися з корупцією.

А ось вступити у ВНЗ стало легше...тоді...

Ты не понимаешь - я хлопець з села, и законы тамошние выше всех существующих, включая небесные - если у нас человек сволочь - к нему особое отношение, ему прощается все - по причине его неполноценности.

Посилання на коментар

Ты не понимаешь - я хлопець з села, и законы тамошние выше всех существующих, включая небесные - если у нас человек сволочь - к нему особое отношение, ему прощается все - по причине его неполноценности.

Я тобі також останнім часом прощаю ВСЕ - тобі не обідно?

Посилання на коментар

Кажуть, що мірилом істини, чи критерієм є досвід. Я так зрозуміла у вас щодо ЄС нема ніякого досвіду. Для вас нічого не значить, що всі багаті люди України там вчать дітей, відпочивають, деякі живуть або купляють нерухомість, тримають заощадження - це все звичайна випадковість?

Пересічні українці, які там працюють, відпочитвають, вчаться - їх також багато, вони є свідками переваг життя в ЄС.

Чомусь серед тих, хто приїжджає з Росії захоплених мало. А наші бандюки втікають в Росію, коли треба заховатися від правосуддя.

Ваші, Свєто, доводи тримаються на пустих словах: не може бути, бо це просто не може бути. Так несерйозно.

Ми ж тут не говоримо, що вже завтра кудись вступимо, але стандарти, на які ми маємо рівнятися, повинні вибрати вже сьогодні і вимагати від влади наближатися до їх втілення. В іншому випадку вони будуть продовжувати будувати відсталу країну, бо їм це вигідно: легше красти, що ще залишилося. За цивілізованими законами їм це так просто робити не вдавалось би. Подумайте ще і про це.

Ну а це ще одне ВАШЕ, Свєто, не моє, яке ви мені так дуже хотіли приписати, неприязне ставлення до певної частини України. Заклики залишилися закликами, а на ділі ви перша ДІЛИТЕ. Перечитайте свої повідомлення ще раз: "Ви" - "Ми" у вас на підсвідомому рівні.

Щодо рабської психології - люба моя, ви під олігархами - вчора, сьогодні і хочете продовжувати бути і завтра. А щоб не було так одиноко, згадуєте західнякам минуле. Європа змінилася, лише Росія продовжує воювати.

Вы искренне верите что благополучие Европы от стандартов-ваше право. Я писала что время нас разсудит.Для вас даже страшно представит что в Европе что то может быть не так, ведь там работают ваши мужья.Я же утверждаю что Европа живет в долг, это иллюзорное богатство. И что же будет если я права если завтра вас как циган с Франции погонят назад.Не лучше ли вместо того что бы скитатся где то строить свой дом.В очередной раз напоминаю вы пока еще в Украине живете европейцы вы наши и им скорей всего вы абсолютно не нужны.Так что хватит грезить о чужом богатстве, вам ни кто его не даст, зарабатывайте свое.И что вам не дает покоя Россия это великая страна на счету которой много побед.Я люблю ее хоть и живу в Украине а уродов, националистов и баньдюков хватает как здесь так и там.Не понимаю я вас вы делите не людей на хороших и плохих а оцениваете всех по национальному признаку.Что же вы будете делать в Европе там все разные
Посилання на коментар

Вы искренне верите что благополучие Европы от стандартов-ваше право. Я писала что время нас разсудит.Для вас даже страшно представит что в Европе что то может быть не так, ведь там работают ваши мужья.Я же утверждаю что Европа живет в долг, это иллюзорное богатство. И что же будет если я права если завтра вас как циган с Франции погонят назад.Не лучше ли вместо того что бы скитатся где то строить свой дом.В очередной раз напоминаю вы пока еще в Украине живете европейцы вы наши и им скорей всего вы абсолютно не нужны.Так что хватит грезить о чужом богатстве, вам ни кто его не даст, зарабатывайте свое.

.

Стверджувати можна все що завгодно, реальності це не змінить. А вона така, що румунських циган не те що нікуди не гонять, їм будують житло, щоб присадити на одне місце. А німецькі турки так асимілювалися в Німеччині, що попри свій темперамент, навчилися жити тихо і мирно.

Що по вашому є мірилом гарного життя - для європейців - це комфортне життя без стресів. Так ось, в Німеччині можна преспокійно жити і при цьому навіть не знати німецької, при умові, що ти легально - настільки там все наближено до людей і для людей, що спілкування з органами влади може відбуватися за допомогою пошти та інтернету. Тому і відсутня корупція - нема кому дати.

Досить вам Світлано відписуватися пустими словами і натякати, що Європа потрібна лише з меркантильних міркувань. Повторюю ще раз. ЄВРОПА - ЦЕ ПЕРШ ЗА ВСЕ ЗАКОНИ, ТЕХНОЛОГІЇ І РІВНІСТЬ МОЖЛИВОСТЕЙ. До цього я закликаю.

А ще дивує, влада також не дуже до Європи прагне, з тих міркувань, що я написала, але чомусь просить того чужого багатства, яким ви мені тут дорікаєте. То може не мене треба закликати, тим більше, що я про гроші нічого не писала - а владу, яку ж самі вибрали, Га Свєто?

И что вам не дает покоя Россия это великая страна на счету которой много побед.Я люблю ее хоть и живу в Украине а уродов, националистов и баньдюков хватает как здесь так и там.Не понимаю я вас вы делите не людей на хороших и плохих а оцениваете всех по национальному признаку Что же вы будете делать в Европе там все разные

Ну да, Росія - це суцільна перемога. Ну а щоб такою бути, вона постійно затіває війни. Дуже розумно, правда. :(

Свєта, де я ділила людей? - я ж просила, без домислів, бо ваші домисли - це ви сама, до мене це відношення не має.

Посилання на коментар

.

Стверджувати можна все що завгодно, реальності це не змінить. А вона така, що румунських циган не те що нікуди не гонять, їм будують житло, щоб присадити на одне місце. А німецькі турки так асимілювалися в Німеччині, що попри свій темперамент, навчилися жити тихо і мирно.

Що по вашому є мірилом гарного життя - для європейців - це комфортне життя без стресів. Так ось, в Німеччині можна преспокійно жити і при цьому навіть не знати німецької, при умові, що ти легально - настільки там все наближено до людей і для людей, що спілкування з органами влади може відбуватися за допомогою пошти та інтернету. Тому і відсутня корупція - нема кому дати.

Досить вам Світлано відписуватися пустими словами і натякати, що Європа потрібна лише з меркантильних міркувань. Повторюю ще раз. ЄВРОПА - ЦЕ ПЕРШ ЗА ВСЕ ЗАКОНИ, ТЕХНОЛОГІЇ І РІВНІСТЬ МОЖЛИВОСТЕЙ. До цього я закликаю.

А ще дивує, влада також не дуже до Європи прагне, з тих міркувань, що я написала, але чомусь просить того чужого багатства, яким ви мені тут дорікаєте. То може не мене треба закликати, тим більше, що я про гроші нічого не писала - а владу, яку ж самі вибрали, Га Свєто?

Ну да, Росія - це суцільна перемога. Ну а щоб такою бути, вона постійно затіває війни. Дуже розумно, правда. :(

Свєта, де я ділила людей? - я ж просила, без домислів, бо ваші домисли - це ви сама, до мене це відношення не має.

Мне трудно добавить что то к тому что уже писала.Не могу реагировать на это потому как это больше напоминает самовнушение.Иногда нужно перестать говорить а начинать думать.
Посилання на коментар

Мне трудно добавить что то к тому что уже писала.Не могу реагировать на это потому как это больше напоминает самовнушение.Иногда нужно перестать говорить а начинать думать.

Не мантри, а реальнысть - тому й апелювати нема чим.

"Думати, а потім говорить - девіз критики, Говорити, а потім думати - девіз творчості " - то давайте творити.

А творчість потребує знань - давайте вчитися.

Знання - початок сумнівів - то давайте сумніватися.

"Иду вперед силой веры своей в лучшее, а путь расчищаю сомнением" (Марк Твен). ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ! :rolleyes:

Посилання на коментар

.И что вам не дает покоя Россия это великая страна на счету которой много побед.Я люблю ее хоть и живу в Украине а уродов, националистов и баньдюков хватает как здесь так и там.Не понимаю я вас вы делите не людей на хороших и плохих а оцениваете всех по национальному признаку

Уважаемая пани Светлана! Ответьте,если Вас не затруднит, на вопрос: на каком основании Вы решили,что любимая Вами Россия не дает покоя нам. Кому это "нам" ? В какой параграф Вы внесли слово "нам" ? Скажите прямо, своими словами будто бы своей невестке, вгорячах, когда Вы называете "нами", что Вы подразумеваете ? Уродов,националистов, бандюков?(Ваши слова). Тогда еще вопрос: я -взрослый,самодостаточный человек.Я никогда не была в Западной Украине.(лишь проездом,в автомобиле).Я никого не убивала и мои родственники тоже. Дед участвовал в ВОВ, погиб в 1941 году на границе.Может и убил кого-то из фашистов-неизвестно. Я всю жизнь живу на самом что ни на есть востоке Украины. Я люблю свою страну до помутнения рассудка. Готова отдать за Украину жизнь, даже если об этом никто не узнает.

И при всем этом я с гордостью зову себя националисткой. Так за что же именно Вы и именно меня обзываете уродом и бандюком ? Больше вопросов нет.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Национализм — это жажда власти, приправленная самообманом. Каждый националист способен на самую вопиющую бесчестность, но в то же время (поскольку считает, что служит чему-то большему, чем он сам) он непоколебимо уверен в собственной правоте.

Патриот — это человек, любящий свою родину, а националист — ненавидящий другие народы и страны.

Посилання на коментар

Не буду тявкать.Лучше разорву.

Хвала Творцю, талантів вистачає!

З відкритим серцем,щиро говорю: "НЕ ТРОГАЙТЕ Москву.ОНА ВОНЯЕТ!"

Она всегда мордовией была,

Хоча чомусь Московієй назвали.

Але з облич не вимили лайна,

І з шиї навісний ціпок не зняли.

Під сраку літ в неволі, кріпаки

До болю звикли "господам" вклонятись.

Лакеи! Половые! НАВІКИ !

(Й не вам нас вчити руськой матюкатись.)

Вам без царя -труба! Без плетки - скучно жить

На безграничном жизненном пространстве..

Одна мечта- нажраться и забыть,

Что люди вы! А не кусок засранства.

Нащо вам наш український багнет?

Чого ви скиглите,як хворая дитина?

Йдіть з богом вже... Желаем долгих лет..

Без ваших рук розквітне УКРАЇНА !

********************************************************************************

А другие народы лучше?
Посилання на коментар

Национализм — это жажда власти, приправленная самообманом. Каждый националист способен на самую вопиющую бесчестность, но в то же время (поскольку считает, что служит чему-то большему, чем он сам) он непоколебимо уверен в собственной правоте.

Патриот — это человек, любящий свою родину, а националист — ненавидящий другие народы и страны.

...сказав ксенофоб монтеск"є...

Кожен судить по собі...

"Що вподобав, на те й перетворився"

"Облиш забобони, обмий совість, а потім одежу, залиш усі свої хиби і підіймайся!"

(неперевершений Сковорода)

Посилання на коментар

А другие народы лучше?

Наприклад, українцям не потрібна війна, щоб на кожному кроці кричати, що ми народ переможець. Ми самооцінку піднімаємо іншими способами, як ось перемогами на Євробаченні (Руслана) чи світовою славою найсильніших (Вірастюк).

Посилання на коментар

А другие народы лучше?

Другие народы, Витечка, в лице безобразного поке мона тескье, не дали мне вчера времени читать твой дневник

между прочим и поискать ссылки,что ты просил. А ты меня тут позоришь с моими несовершенными стишками,написанными в сердцах, от гнева за хамство по отношению к моему другу.Побольше времени,я б еще не такого насочиняла против других народов.Да.Я не люблю другие народы (японцев, правда жалко очень,они трудяги) вернее, мне они безразличны. Да. я люблю и считаю распрекрасной и самой наилучшей только Украину.И между прочим! истинных,как вы не любите этого слова "титульных" украинцев. И считаю их практически одной из высших наций. И попрошу не ржать! Уровень жизни не зависит от чистоты нации, а падает постоянно лишь от нашей лени,доброты, инфантилизма присутствующих в нашей нации других,как то см.выше

А то дядечке 59 лет,и диабет и инфаркт а он видите ли -преступник! Один нормальный человек хоть что-то реально

пытался делатьБ и то осмеяли,обвинили,осудили и посадили. Ивано-франковский имеется ввиду.А сами все кричат

на каждом углу: давайте уже что-то делать! все.стоп.

Посилання на коментар

Уважаемая пани Светлана! Ответьте,если Вас не затруднит, на вопрос: на каком основании Вы решили,что любимая Вами Россия не дает покоя нам. Кому это "нам" ? В какой параграф Вы внесли слово "нам" ? Скажите прямо, своими словами будто бы своей невестке, вгорячах, когда Вы называете "нами", что Вы подразумеваете ? Уродов,националистов, бандюков?(Ваши слова). Тогда еще вопрос: я -взрослый,самодостаточный человек.Я никогда не была в Западной Украине.(лишь проездом,в автомобиле).Я никого не убивала и мои родственники тоже. Дед участвовал в ВОВ, погиб в 1941 году на границе.Может и убил кого-то из фашистов-неизвестно. Я всю жизнь живу на самом что ни на есть востоке Украины. Я люблю свою страну до помутнения рассудка. Готова отдать за Украину жизнь, даже если об этом никто не узнает.

И при всем этом я с гордостью зову себя националисткой. Так за что же именно Вы и именно меня обзываете уродом и бандюком ? Больше вопросов нет.

Слово бог это три буквы но каждый видет что то свое.Возможно национализм как его видете вы и не плох, даже наоборот очень хорош.Но тех националистов которые избивают любого кто на них не похож,кто навязывает всем как говорить как дышать и с каким цветом кожи рождаться я иначе как оправданый в своей голове бандетизм назвать не могу.Что касается России не надо прекидыватся ягнятами не про одну страну не говорится столько грязи.Мы или будем или я не я, или обьеснять а против кого вообше национализм выступает? Против как раз одной России к Америке и Европе притензий я не слышала.
Посилання на коментар

Слово бог это три буквы но каждый видет что то свое.Возможно национализм как его видете вы и не плох, даже наоборот очень хорош.

Что касается России не надо прекидыватся ягнятами не про одну страну не говорится столько грязи.Мы или будем или я не я, или обьеснять а против кого вообше национализм выступает? Против как раз одной России к Америке и Европе притензий я не слышала.

Сприйнятті того чи іншого явища проходить через світогляд людини і забарвлює його.

Наприклад, я вважаю, що націоналізм - це та сама любов, але не конкретно до людини, а до народу, нації загалом.

А тепер дивіться на своє розуміння.

Но тех националистов которые избивают любого кто на них не похож,кто навязывает всем как говорить как дышать и с каким цветом кожи рождаться я иначе как оправданый в своей голове бандетизм назвать не могу.

У вашому розумінні націоналізм має негативне забарвлення. Але чи винна бездушна машина, якщо людина напилася і сіла за кермо?

А тепер дивіться, всі вами названі явища мають інші визначення.

"которые избивают любого кто на них не похож" - бандитизм;

"кто навязывает всем как говорить как дышать" - деспотизм;

" с каким цветом кожи рождаться" - расизм.

А все разом можна назвати нацизмом - КРАЙНІМ націоналізмом людей хворих, а не нас з вами. Таких людей суспільство має лікувати, а не відмовлятися від націоналізму взагалі.

Ось знайшла кілька цікавих, як на мій погляд, тез про націоналізм.

Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю.

Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини.

Ну а що стосується Росії - як правило, люди, які засуджують націоналізм, завжди на проблеми між Україною і Росією дивляться з позиції Росії, тобто, винними роблять лише українців, хоча відомо, що у стосунках між двома винні обоє.

Це також багато про що говорить, хіба ні? і тут доречно вас запитатися: а патріотизм також шкідливе явище?

Посилання на коментар

Не мантри, а реальнысть - тому й апелювати нема чим.

"Думати, а потім говорить - девіз критики, Говорити, а потім думати - девіз творчості " - то давайте творити.

А творчість потребує знань - давайте вчитися.

Знання - початок сумнівів - то давайте сумніватися.

"Иду вперед силой веры своей в лучшее, а путь расчищаю сомнением" (Марк Твен). ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ! :rolleyes:

Ориана вы не хочете признавать очевидные вещи.Что любовь к Европе потому что она ближе.Не любовь к России потому что она мажет потянуть вас от Европы.И если бы вы убрали все эти напыщеные слова, за которыми скрываются обычный человеческий расчет,наш диалог был бы интересней.Потому как я вас понимаю, и не вижу трагедии в том если вы получите то о чем мечтаете.Я лиш предлагаю уйти от лозунгов и на нормальном языке говорить о том как зделать, что бы и вам и нам было хорошо. Кто знает может эти мысли попав в атмосферу кого то и вразумят
Посилання на коментар

Сприйнятті того чи іншого явища проходить через світогляд людини і забарвлює його.

Наприклад, я вважаю, що націоналізм - це та сама любов, але не конкретно до людини, а до народу, нації загалом.

А тепер дивіться на своє розуміння.

У вашому розумінні націоналізм має негативне забарвлення. Але чи винна бездушна машина, якщо людина напилася і сіла за кермо?

А тепер дивіться, всі вами названі явища мають інші визначення.

"которые избивают любого кто на них не похож" - бандитизм;

"кто навязывает всем как говорить как дышать" - деспотизм;

" с каким цветом кожи рождаться" - расизм.

А все разом можна назвати нацизмом - КРАЙНІМ націоналізмом людей хворих, а не нас з вами. Таких людей суспільство має лікувати, а не відмовлятися від націоналізму взагалі.

Ось знайшла кілька цікавих, як на мій погляд, тез про націоналізм.

Ну а що стосується Росії - як правило, люди, які засуджують націоналізм, завжди на проблеми між Україною і Росією дивляться з позиції Росії, тобто, винними роблять лише українців, хоча відомо, що у стосунках між двома винні обоє.

Це також багато про що говорить, хіба ні? і тут доречно вас запитатися: а патріотизм також шкідливе явище?

Патриотизм это любовь к стране в которой ты родился.Национализм любовь к себе.Я не осуждаю людей которые любят свою нацию а лиш тех кто навязывает себя другим.Это насилие.Я вообще не вижу проблемы любить всех кто близок тебе по духу в независимости от национальности.Тогда вопрос а зачем он вообще нужен национализм если мы не только в своей стране, но и со всем миром хотим жить в мире.Зачем эта отстраненность и самовыделение
Посилання на коментар

Ориана вы не хочете признавать очевидные вещи.Что любовь к Европе потому что она ближе.Не любовь к России потому что она мажет потянуть вас от Европы.И если бы вы убрали все эти напыщеные слова, за которыми скрываются обычный человеческий расчет,наш диалог был бы интересней.Потому как я вас понимаю, и не вижу трагедии в том если вы получите то о чем мечтаете.Я лиш предлагаю уйти от лозунгов и на нормальном языке говорить о том как зделать, что бы и вам и нам было хорошо. Кто знает может эти мысли попав в атмосферу кого то и вразумят

Сліпому також розмови про сонце і небо здаються пафосними, бо він не може оцінити їх краси і величі.

А я пишу про очевидні речі, які ви не сприймаєте тільки тому, що вони не співпадають з вашим напрямком руху.

Ви хоч назвіть одну причину чому мені має бути по дорозі з Росією?

Бо це велика країна переможець? - більше я не чула аргументів. Воювати, шановна, захотілося? А в мене є син, тому я б хотіла відгородитися від Росії китайським муром, щоб він не став жертвою тої величі.

Чи тому, що в них і в нас однаково поширена корупція і якщо щось, ми будемо знати куди і кому треба дати хабар?

Чи тому, що бідність і пенсія в обох країнах слова-синоніми?

Чи тому, що скоро кожний другий в наших країнах буде хворий на СНІД чи туберкульоз, нас перестануть пускати за кордон, то будемо їздити один до одного в гості?

Це все перебільшено - але якщо справа піде тими ж темпами, то скоро стане реальністю.

Вибирати завжди треба КРАЩЕ, тоді добре буде усім - зрозумійте накінець.І це не лозунг, а заклик почати думати і аналізувати.

Посилання на коментар

Патриотизм это любовь к стране в которой ты родился.Национализм любовь к себе.Я не осуждаю людей которые любят свою нацию а лиш тех кто навязывает себя другим.Это насилие.Я вообще не вижу проблемы любить всех кто близок тебе по духу в независимости от национальности.Тогда вопрос а зачем он вообще нужен национализм если мы не только в своей стране, но и со всем миром хотим жить в мире.Зачем эта отстраненность и самовыделение

Дивна ви людина...Якщо існує таке явище, то воно має мати назву. Любов до свого народу чи нації називають націоналізмом. Якщо я люблю українців, то чому я маю ненавидіти росіян чи поляків, найгірше, що я до них можу почувати, то це байдужість, бо у всіх справах я буду дивитися через призму вигоди для своєї країни.

Повторюю, це для здорового суспільства і нормальних людей. Хворих же треба лікувати, а не гнобити цілком нормальні почуття.

Під поняття нація підпадають люди різної національності, які відчувають себе, наприклад, українцями. Тут нема ніякого виділення однієї національності перед іншою.

Ще один приклад, після другої світової саме націоналізм дозволив японцям зберегти свою ідентичність - адже вони попали під вплив американців і довгий час ті там насаджували свої порядки. Але японці залишилися самобутньою нацією, а не так як у нас - "зрусифіковані міста" і суржик в селах.

Посилання на коментар

Никто не заставляет любить нас. Никто не заставляет не любить свою нацию. Гордитесь на здоровье. Другое дело не надо доводить до абсурда свое националистические фантазии. Кто сказал, что название улиц, да и просто фамилии людей на не украинском это плохо. Это были великие люди и общество увековечила их имена в благодарность. Кто сказал что их имена надо переводить или переименовывать улицы вовсе. Чем оскорбляют они вашу национальность, только тем, что среди них есть не украинцы? Например русские, немцы, евреи? Это называется во всем мире шовинизм!

Например, в США и Канаде есть городки с Русскими названиями, более того, население называет своих детей на Русский манер Иванами и Николаями. В чем проблема?

Одессу основала Екатирина2, заслуги бесспорны, но националисты не скрывают своего желания снести ее памятник в Одессе.

Посилання на коментар

Сліпому також розмови про сонце і небо здаються пафосними, бо він не може оцінити їх краси і величі.

А я пишу про очевидні речі, які ви не сприймаєте тільки тому, що вони не співпадають з вашим напрямком руху.

Ви хоч назвіть одну причину чому мені має бути по дорозі з Росією?

Бо це велика країна переможець? - більше я не чула аргументів. Воювати, шановна, захотілося? А в мене є син, тому я б хотіла відгородитися від Росії китайським муром, щоб він не став жертвою тої величі.

Чи тому, що в них і в нас однаково поширена корупція і якщо щось, ми будемо знати куди і кому треба дати хабар?

Чи тому, що бідність і пенсія в обох країнах слова-синоніми?

Чи тому, що скоро кожний другий в наших країнах буде хворий на СНІД чи туберкульоз, нас перестануть пускати за кордон, то будемо їздити один до одного в гості?

Це все перебільшено - але якщо справа піде тими ж темпами, то скоро стане реальністю.

Вибирати завжди треба КРАЩЕ, тоді добре буде усім - зрозумійте накінець.І це не лозунг, а заклик почати думати і аналізувати.

Ориана я уже устала от этой пропаганды себя, и самолюбования своей неотразимости.Я не думаю что кроме вас самой кто то еще в восторге от всего этого пафоса.Вам предлагался диалог вы его не желаете.Наслаждайтесь грезами.На кого Россия когда наподала?за последние 100 лет она отразила две мировые войны в которых защищалась.
Посилання на коментар

Ориана я уже устала от этой пропаганды себя, и самолюбования своей неотразимости.Я не думаю что кроме вас самой кто то еще в восторге от всего этого пафоса.Вам предлагался диалог вы его не желаете.Наслаждайтесь грезами.

Взагалі то діалог - це коли на аргументи - аргументами, на запитання - відповіді. У вас ні запитань, ні аргументів, ні відповідей. То можливо, мало закликати - треба починати самій вести дискусію? А то крім закликів від вас нічого не чути. А-ааа, ще критика у мою адресу і домисли.

Що можете сказати конкретно - слухаю. В іншому випадку роблю висновок: НІЧОГО.

Посилання на коментар

Никто не заставляет любить нас. Никто не заставляет не любить свою нацию. Гордитесь на здоровье. Другое дело не надо доводить до абсурда свое националистические фантазии. Кто сказал, что название улиц, да и просто фамилии людей на не украинском это плохо. Это были великие люди и общество увековечила их имена в благодарность. Кто сказал что их имена надо переводить или переименовывать улицы вовсе. Чем оскорбляют они вашу национальность, только тем, что среди них есть не украинцы? Например русские, немцы, евреи? Это называется во всем мире шовинизм!

Например, в США и Канаде есть городки с Русскими названиями, более того, население называет своих детей на Русский манер Иванами и Николаями. В чем проблема?

Одессу основала Екатирина2, заслуги бесспорны, но националисты не скрывают своего желания снести ее памятник в Одессе.

На самом деле до абсурда доводят вот такие как ты Смел. Кто тебе сказал, что у нас переводят имена? А если какой-то дурак пропустил текс через переводчик - то что, это нужно возводить в ранг украинской политики? Выходя из таких сказок, вы и строите свои абсурдные выводы.

Шовинизм - это когда некоторые россияне и украинцы зазывают к объединению всех словянский народов, имея ввиду россиян, украинцев и белорусов. На этом форуме такие же звучат. И что смешно, эти люди емеют наглость кого-то обвинять в национализме.

А что в России памятник Хмельницкому не стоит в Москве или Петербурге - разве не он отдал Украину в рабство на столетия? Да его памятник в каждом российском городе должен стоять, параленльно с Лениным :lol:

Посилання на коментар

Взагалі то діалог - це коли на аргументи - аргументами, на запитання - відповіді. У вас ні запитань, ні аргументів, ні відповідей. То можливо, мало закликати - треба починати самій вести дискусію? А то крім закликів від вас нічого не чути. А-ааа, ще критика у мою адресу і домисли.

Що можете сказати конкретно - слухаю. В іншому випадку роблю висновок: НІЧОГО.

Диалог это когда идут на компромиссы а не твердят заученные фразы.То что вы не видете аргументов как раз и есть главная проблема ибо слышать и говорить любим только сами с собой.Я дала массу предложений но в ответ: вы не осведомлены, вы слепы, вы не чего не понемаете,Это даже не критика- это если чего то не понимаю или не хочу понимать то сразу мелю что не надо.
Посилання на коментар

На самом деле до абсурда доводят вот такие как ты Смел. Кто тебе сказал, что у нас переводят имена? А если какой-то дурак пропустил текс через переводчик - то что, это нужно возводить в ранг украинской политики? Выходя из таких сказок, вы и строите свои абсурдные выводы.

Шовинизм - это когда некоторые россияне и украинцы зазывают к объединению всех словянский народов, имея ввиду россиян, украинцев и белорусов. На этом форуме такие же звучат. И что смешно, эти люди емеют наглость кого-то обвинять в национализме.

А что в России памятник Хмельницкому не стоит в Москве или Петербурге - разве не он отдал Украину в рабство на столетия? Да его памятник в каждом российском городе должен стоять, параленльно с Лениным :lol:

Хочешь памятник Шевченко в Москве, так займись этим! Создай общественный центр, собери людей, собери деньги, заинтересуй государство, поручись поддержкой чиновника, создай конкурс художникам, выбери лучшую работу, построй наконец! И торжественно открой!

Я лично не против, пусть будет, я может и денег дам.

К стати в Москве есть памятник Т.Шевченко.

Что касается перевода имен, так Интернет до сих пор «гудит», как вы меняли паспорта. Во всем МИРЕ имена собственные транслитерируются, а не переводятся. Но это касается только остального мира, на Украине все наоборот. И к стати, это нарушение права на идентичность имени. На Украине можно получить любое имя, а вот подаренное мамой и папой, никак!

У вас есть хоть один паспорт с именем Николай? Одно дело, что человек согласен стать Мыколой, а если нет, тогда как?

И почему переводятся только Русские имена на «державну мову»?

Возможно Русского языка слишком много на Украине, но кто сказал, что Украинского станет больше если «придушить» Русский язык.

Вот и выходит, что вашего национализма хватает только на карательные меры.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...