За У проти М. Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Гражданская война в России (1917-1921) 3.000.000 Война против Финляндии (1918) 50.000 Война против Балтийских стран (1918-1919) 110.000 Война против Польши (1920) 600.000 Война против Грузии (1921-1922) 20.000 Война против Японии (1928-1931) 30.000 Война против Польши (1939) 3.000 Война против Финляндии (1939) 400.000 Вторая мировая война (по свидетельству Хрущева) 20.000.000 Красный террор (1917-1923): академики, профессора, писатели, художники учителя, студенты 160.000 чиновники, офицеры, фабриканты, торговцы 170.000 полицейские и жандармы 50.000 духовенство 40.000 крестьяне и рабочие 1.300.000 Вторая волна чекистского террора (1923-1930) 2.000.000 Первый голод (1921-1922) 6.000.000 Второй голод (1930-1933) 7.000.000 Убитые "кулаки" 750.000 Третья волна чекистского террора (1933-1937) 1.600.000 Ежовщина (1937-1938): интеллигенция, рабочие, крестьяне 635.000 члены коммунистической партии 340.000 чистка красной армии 30.000 Предвоенные и послевоенные годы (1937-1947) 2.700.000 Находились в концентрационных лагерях и, если не погибли от непосильного труда, издевательств и голода, то были обречены на верное умирание после освобождения 20.000.000 Всего, из-за советской власти, население России уменьшилось на 67.558.000 ЦЕНА КУМУНИЗМА!!!!! Не цена а желание камунизма. Камунизма как такого нигде нет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Не цена а желание камунизма. Камунизма как такого нигде нет! Да, а є видозмінені мутанти, тому, що відразу було видно, що це буде мертвонароджена дитина. Кожен оживляв її всякими методами, в залежності від розвитку, ментальності вождя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Не цена а желание камунизма. Камунизма как такого нигде нет! За У, вы с Владиком чем-то схожи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Постав мою - в мужиків вже від твоїх параметрів слюні текли, а тепер ще й з ави будуть... Чи ти скромна, тіпа, застєнчіва? Нет, Орианчик. Отнюдь не скромная и не застенчивая. И ты прекрасно об этом знаешь. А как бы ответить тебе понятнее.... " Я не люблю вопросы задавать Тому, кто будет вынужден солгать." :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Есть вопросы, на которые нет ответов.... самое же интересное, что есть ответы, для которых нет вопросов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 березня, 2011 За У, вы с Владиком чем-то схожи... Сарказм даже враги поняли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2011 Сарказм даже враги поняли. Я , например, никому не враг, поэтому сарказма не поняла. И, к тому же не поняла, кто еще за Владик. У корина вечно какие-то недомолвки: то ложки, то владики. Я за национализмом соскучилась. И за Фаготом. Хочу с ним поговорить о тонком националистическом юморе. А то он не всегда понимает.. Хочу поговорить про богоизбранную нацию, которая в полном составе в данный момент любуется собой по телевизору, не помню на первом , по-моему канале? А вы кого-ни зря обвиняете. А это они во всем виноваты. Во всех наших негараздах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2011 Сарказм даже враги поняли. Вот этим вы и схожи. Словом "враги". Под которым ты подразумеваешь тех, кто, например, против мовы, бандеры, или за них, или за или против дружбы с Россией, или не так как ты мыслишь вопрос с НАТО... Почитай последние статьи на УП - там популярно объясняют, как полит.., москалячие, кстати, технологи, придумывают и реализуют технологии для таких как ты. Хреново, что они правы - они профессионально выполняют свою работу и их методы нельзя осудить - они продиктованы состоянием биомассы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2011 Я , например, никому не враг, поэтому сарказма не поняла. И, к тому же не поняла, кто еще за Владик. У корина вечно какие-то недомолвки: то ложки, то владики. Я за национализмом соскучилась. И за Фаготом. Хочу с ним поговорить о тонком националистическом юморе. А то он не всегда понимает.. Хочу поговорить про богоизбранную нацию, которая в полном составе в данный момент любуется собой по телевизору, не помню на первом , по-моему канале? А вы кого-ни зря обвиняете. А это они во всем виноваты. Во всех наших негараздах. Нет никакой ложки - великий афоризм из фильма Матрица. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 1 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2011 Что? Беснуетесь? Ну НУ!!! Мне вас жаль искренни! Горб горбатому срежет только ....! А время нынче смутное! Та кчто нацики, удачи вам сохранить горбы! Жаль, работы много, ответил бы вам, ну да ладно не сегодня! Небо этого дня ясное, Но теперь в нем броня лязгает. А по нашей замле, Гул стоит... И деревья в смоле Грусные! Не скучайте, родные мои. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2011 Смельчик, сонце ты мое ясное. И де тебя носит тока? Ушла твоя пассия.. Ушла баиньки.. И поругаться не с кем. Чи проспал целый день? Аника-воин.. Вот ты меня послал_ я точно ухожу. К настоящим националистам.Я там помирилась на другом форуме. И там знаешь как интересно! С твоими то знаниями! Только там жестко очень. И админ зверь. Пока, не надувайся!! И куртку верни на место! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2011 Вот этим вы и схожи. Словом "враги". Под которым ты подразумеваешь тех, кто, например, против мовы, бандеры, или за них, или за или против дружбы с Россией, или не так как ты мыслишь вопрос с НАТО... Почитай последние статьи на УП - там популярно объясняют, как полит.., москалячие, кстати, технологи, придумывают и реализуют технологии для таких как ты. Хреново, что они правы - они профессионально выполняют свою работу и их методы нельзя осудить - они продиктованы состоянием биомассы. Ты не читал моих постов, ты ничего не понял. Твой пост посвещен не мне а другому. Раз не читаешь спроси у Орианы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2011 Ты не читал моих постов, ты ничего не понял. Твой пост посвещен не мне а другому. Раз не читаешь спроси у Орианы.Доб.раночку, ЗаУпромчик, объясни хоть ты, заради бога, какой там еще Владик? Так нечестно, когда не все понимают! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2011 Ты не читал моих постов, ты ничего не понял. Твой пост посвещен не мне а другому. Раз не читаешь спроси у Орианы. Ну, в общем, да. Не совсем тебе. Но ты "вдохновил" почему-то... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2011 Ты не читал моих постов, ты ничего не понял. Твой пост посвещен не мне а другому. Раз не читаешь спроси у Орианы. Оріана як тлумач видихлася - тепер щоб своє щось наклацати, таке що купи тримається. А ти ЗаУмчику молодець, в основному я тебе підтримую... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 1984: радянський фільм про батька Тягнибока 05.04.2011 *http://www.istpravda.com.ua/videos/2011/04/5/34498/ Невідома точна дата виходу стрічки. Згадується 1981 рік, коли лікар Тягнибок допоміг стати чемпіоном травмованому гімнасту Олександру Дитятину, а показана в кадрі італійська грамота Ярославу Тягнибоку датована жовтнем 1983 року. Знаючи терміни радянського кіновиробництва, логічно припустити, що фільм вийшов на екрани на початку 1984 році. До того ж не згадується про те, що головного героя немає в живих - за даними ЗМІ, Ярослав Тягнибок помер у 1984-ому, коли Олег пішов у 10-ий клас (тобто у другій половині року). На офіційному сайті "Свободи" скупо повідомляється "трагічно загинув", інтернет-газета "Сейчас" (проект порталу "Ліга") писала про "убивство або самогубство". Гарний фільм...однозначно, батько Тягнибока таки співпрацював з КГБ - в іншому випадку його б не випустили за кордон, яким би він хорошим спецом не був. А загинув, чи вбили...бо, можливо, не хотів виконувати їх доручення. А міг і сам життя закінчити самогубством, якщо ті вже нахабніли і грозили поламати життя сім"ї. Різне могло бути...Тому і вербували самого О.Тягнибока, бо знали чим шантажувати. Певно, є там ще документи з його підписом. Х.З. Одне він правильно каже, про люстрацію, але її вже зробить час. А наразі сам Тягнибок О. не може бути поза підозрою, скільки б він не горлопанив про агентів, люстрацію і всяке таке, бо народ не дурно каже: на злодію... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Конечно существует, во первых как идеологический миф повязанный с норманской теорией, во вторых россия все же близка и генетически и культурно и языково. Просто это понятие нужно адекватно толковать, не стоя на нем ни каких имперских планов. По большому счету, русскому и украинскому народу и делить то нечего, весь негатив между ними следствие действия идеологий культивируемых властями, но избавившись от идеологических болезней, народы всегда найдут совместные интерсы на свое благо. Однако, для этого нужно много чего еще сделать, и на это уйдет не мало времени. Что же до вас и вам подобных, тут все просто и однозначно, вы или сознаете свою общность, а следовательно и общие интересы с народом Украины, и являетесь в этом случае адекватными членами огромной семьи, или не принимая себя в семью в которой вы живете, становитесь неадекватным членом этой семьи, ну так сказать, семья то не без уродов, но уроды то же ее члены. Дед Орий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2011 Конечно существует, во первых как идеологический миф повязанный с норманской теорией, во вторых россия все же близка и генетически и культурно и языково. Просто это понятие нужно адекватно толковать, не стоя на нем ни каких имперских планов. По большому счету, русскому и украинскому народу и делить то нечего, весь негатив между ними следствие действия идеологий культивируемых властями, но избавившись от идеологических болезней, народы всегда найдут совместные интерсы на свое благо. Однако, для этого нужно много чего еще сделать, и на это уйдет не мало времени. Что же до вас и вам подобных, тут все просто и однозначно, вы или сознаете свою общность, а следовательно и общие интересы с народом Украины, и являетесь в этом случае адекватными членами огромной семьи, или не принимая себя в семью в которой вы живете, становитесь неадекватным членом этой семьи, ну так сказать, семья то не без уродов, но уроды то же ее члены. Дед Орий. Бездумне, патетичне чіпляння георгієвських стрічок, смішить та дратує. Ця картинка у традиціях натуралізму ілюструє справжній стан справ. Із засміченими американським кінематографом та культурою мізками, не тямлячи нічого у історічному процесі, радо сприймаючі будь-які "істини" не вимагаючи доказів, молодики обвішуються стрічечками та пишаються. І чути тільки штампи, повторювані їх батькам та передані їм у спадок. Ті, хто бачили все на власні очі, і ще перебувають у здоровому глузді, напевне, не стануть афішувати награну радість. Радість у них одна була: що це скінчилось. Мій дід ніколи не розповідав про війну. Коли я просив його про це, у нього навертались сльози на очі і він не міг промовити і слова. Тільки хворі люди та гопніки можуть пишатись тим, що вбивали людей та набили комусь їбло штибу "побєділі". Чим пишатись? Тим, що наших дідів та батьків перетворили на м'ясо? Тим, що вони змушені були вбивати, у тому числі й своїх співвітчизників, які обрали інші ідеали, хто свої, а хто і ворожі, тим, що самих рвало на шмати у танках і літаках та у степах? Прославляти ідею вбивати людей з іншим світоглядом? Називати зрадниками тих, хто тільки 3 роки як офіційно потрапив у кордони СРСР і не став воювати за чужу країну? Або тих, хто так і не зміг звикнути до реперсій та доносів, хто плекав надію відродити Російську Імперію? Як можна уявляти минуле як чорно-білі фільми: Гітлєр плахой, а ми - харошіє? Війна - найпотворніша риса людства, але у той же час і нормальна. І нічого екстраординарного у цій перемозі немає. Міфічний "фашизм" забудеться так само, як забули про наполеонівський шовінізм, принаймні, вони втратять свій зв'язок. Буде нова війна - і пропаганда знову створить героїв та страшного і небезпечного ворога. А безтурботні малята повторятимуть за апаратом влади вигадану правду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2011 Війна - найпотворніша риса людства, але у той же час і нормальна. І нічого екстраординарного у цій перемозі немає. Міфічний "фашизм" забудеться так само, як забули про наполеонівський шовінізм, принаймні, вони втратять свій зв'язок. Буде нова війна - і пропаганда знову створить героїв та страшного і небезпечного ворога. А безтурботні малята повторятимуть за апаратом влади вигадану правду. Ти правий, мій дід також мало розповідав про війну і медалі не носив - соромився. Чому ж деякі так любили солов"ями заливатися? А війна...це була просто робота, важка, підневільна, страшна і дуже виснажлива. Від неї не було змоги втекти, звільнитися. Нічого в тому героїчного чи гарного не було. Потворне - так... Тому радіти, сміятися можна було тільки один раз: коли вона скінчилася. Всі інші роковини треба було згадувати зі сумом - бо та війна для нашого народу була жахливою ганьбою, яку б хотілося забути, але колосальні жерти не дають, потребують молитви, згадки, квітки на могилку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 бо та війна для нашого народу була жахливою ганьбою, яку б хотілося забути,Ориана не обижайся но для ваших регионов это действительно в чем то было ганьбою.Но для всех остальных это Великая Победа над теми кто пришел на наши земли и убивал наших земляков. И коммунисты что бы ты наконец поняла, это были простые люди,освобождающие в то время людей от олигархов (в то время господ) И шухевич и прочие воевали не за Галичину а за свою власть в ней Что бы ты еще лучше поняла, вы были в то время как бы Осетией желающей отделиться от Грузии вернее не вы люди, а ваши господа не желающие терять свою власть. как и до сих пор хотят дуря вам головы "сказками о страшных москолях" А вот твой дед как ты пишешь воевал за родину, так что чти день его победы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 Всех с Днем Победы!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 Что бы ты еще лучше поняла, вы были в то время как бы Осетией желающей отделиться от Грузии вернее не вы люди, а ваши господа не желающие терять свою власть. как и до сих пор хотят дуря вам головы "сказками о страшных москолях" А вот твой дед как ты пишешь воевал за родину, так что чти день его победы Боже, що ти пишеш, звідки в тебе стільки того сміття в голові? Яка Осетія, хто хотів відділятися? Про яких москалів - їх вже давно ніхто не згадує. Ти живеш серед міфів, твій світогляд і твоє розуміння на рівні наших 70-тилітніх - це вони ще можуть згадувати москалів і плюватися на російську мову. То ти кажеш про казки, зацикленість? Розглянь ці проблеми по відношенню до себе - симптоми, як на мене, на виду. Але ж ти їх не бачиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 Всех с Днем Победы!!! Здравия желаю, полковник ! А вы и на фронте побывали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 Націоналізм - це не шовінізм. Шовінізм - це коли ви любите тільки своє, а ненавидите чуже. Бути патріотом, означає любити свій народ, але також шанувати інших, інші національності. Тому справжні патріоти, які себе вважають націоналістами, це ті, що вміють любити своє, не ненавидячи чужого, боронити свої права, не посягаючи на права інших. Сьогодні ж ми спостерігаємо дуже виразні ознаки того, що нам намагаються накинути чужі погляди, затерти українську свідомість, щоб знову нас підкорити. - Наскільки насправді важливим є примирення між учасниками бойових дій, яких залишається все менше серед живих, для порозуміння сучасних поколінь щодо пам'яті про минуле? - Ветеранам, тим, що були у радянських військах, десятками років повторювали, що українська національна свідомість, прагнення українців мати свою державність і ті, хто це боронив та за це боровся, є їхніми ворогами. Вони не можуть уявити вояків УПА як братів по зброї. (Владика Гузар *http://www.istpravda.com.ua/articles/2011/05/8/38076/) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 А кроме национализма "вообще", есть объективная реальность. Которая заключается в том, что Украина - многонациональная двуязычная многовекторная страна и существовать может лишь в рамках либеральной многонациональной модели, а не в коем случае по этническому признаку. И действия украинских националистов здесь и сейчас крайне деструктивны для нормального государственного строительства, я бы сказал самоубийственны. Украинский национализм в 21 веке есть анахронизм из века 19, он заранее обречен на поражение, вопрос в том, что он с собой утянет в могилу. Перестроится же в соответствии с реальностью нынешней Украины образца 21 века нацики не могут - нет того национально-западенского образовательного минимума. Львовские националисты попытались прорвать оцепление милиции, чтобы помешать развертыванию красного Знамени Победы на Холме Славы во Львове в честь празднования 66 годовщины победы в Великой отечественной войне, сообщила по телефону пресс-секретарь партии «Русское единство» Ольга Леонова. Ранее сообщалось, что представители националистической организации «Свобода» пытались помешать проезду к Холму Славы во Львове автобусам с ветеранами Великой Отечественной войны, представителями партий «Русское единство», «Родина» и жителями юго-восточных областей Украины. «Милиционеры взяли памятник в кольцо, чтобы разделить ветеранов и националистов. Ветераны шли к памятнику в «живом коридоре» спецназовцев. Националисты пытались драться с милиционерами», - сказала Леонова, которая вместе с 30 активистами своей партии приехала во Львов из Крыма на День Победы. Львовское информагентство Zaxid.net сообщает, что в понедельник к Холму Славы подъехали девять микроавтобусов, в которых находились около 150 человек. «Представители правоохранительных органов оцепили Холм Славы и пропустили только пассажиров автобуса, одежда которых была украшена георгиевскими ленточками. Затем на Холме Славы был поднят красный флаг. Колонну правоохранителей пытались прорвать националисты», - говорится в сообщении. Леонова сообщила, что активисты «Русского единства» развернули на Холме Славы 30-метровый красный флаг с добрыми пожеланиями ветеранам, которые написали жители многих регионов Украины. Львовский административный суд запретил проведение 9 мая во Львове массовых мероприятий во избежание конфликтов, так как в регионе неоднозначно оценивают события минувшей войны. Популярная в Крыму партия «Русское единство» планировала 9 мая провести во Львове праздничное шествие сотен своих сторонников, но была вынуждена отказаться от своих планов после решения суда. Несмотря на судебный запрет, утром в воскресенье у двух главных военных памятников Львова - братского кладбища на Марсовом поле и мемориального комплекса на Холме Славы - собрались несколько сотен молодых людей с символикой националистической партии «Свобода». РИА «Новости» Львовский прецендент- это начало конца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2011 Львовский прецендент- это начало конца. Ага, "начало конца" есесеруру :lol: Та я вже виставила це, але в топіку про день перемоги - до чого тут націоналізм, коли вони проти червоного прапора виступали? Ти що ж, покемошо, боїшся? Чого ховаєшся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2011 Боже, що ти пишеш, звідки в тебе стільки того сміття в голові? Яка Осетія, хто хотів відділятися? Про яких москалів - їх вже давно ніхто не згадує. Ти живеш серед міфів, твій світогляд і твоє розуміння на рівні наших 70-тилітніх - це вони ще можуть згадувати москалів і плюватися на російську мову. То ти кажеш про казки, зацикленість? Розглянь ці проблеми по відношенню до себе - симптоми, як на мене, на виду. Але ж ти їх не бачиш. :rolleyes: Я понимаю что то, тебе ответить нужно было. А не ты ли недавно мне писала на другом форуме, что не села бы в автобус если бы водитель говорил на русском Просто подумай, говорят путь к решению проблемы в ее осознание. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 10 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2011 Здравия желаю, полковник ! А вы и на фронте побывали?Вся жизнь, как на войне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2011 Вся жизнь, как на войне. Эх..и как обидно, что мы по разные стороны баррикад ! Нет чтобы объединиться против истинного скрытого коварного врага ! Всё между собой воюем ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2011 Не нужно забрасывать друг друга камнями, можно переходить то на одну, то на другую стороны, чтобы узнать позиции опонентов. А у нас как получается: про украинцев сами придумали, сами в это поверили, да еще нас хотят в этом убедить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.