Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Це не для вас - це тому товарісчу, а він зрозуміє :

А для вас ось що - ви створюєте партію - а чи знаєте ви очікування людей? Яка партія потрібна суспільству, які політики?

орианочка, не надейтесь, вас даже к тягнибоку не возьмут, вы за один присест переплюнете знаменитую на весь мир г. фарион. кстати. такая- же страшная и тупая как вы. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Для bes100na.

А представляете какие можно достичь выгоды если мнение одинаково у 10 человек и они

это мнение продвигают, а если у 100. Вот так. А если у каждого свое, лишьбы различное от других то слаб он.

Шановний, тут знайти однодумців вам буде важко: самі бачите яка тут атмосфера.

Але висловити свою позицію, потренуватися в політичних диспутах - можете. Ось я вам зробила закиди - а ви не апелюєте, чому? нема чим? Чи вам це не цікаво і чекаєте, як я перед тим писала: принесуть готових і ще тепленьких однодумців на тарілочці?

Посилання на коментар

орианочка, не надейтесь, вас даже к тягнибоку не возьмут, вы за один присест переплюнете знаменитую на весь мир г. фарион. кстати. такая- же страшная и тупая как вы. :rolleyes:

Може вже досить?

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Я балдю, це що ж ти хочеш сказати, що демонструєш тут твердість характеру, бо кой-чо в тебе мягке? :lol: :lol: :lol:

При обсуждении серьёзных вопросов, твёрдость характера не зависит от "приподнятого настроения". :D

Бывает и так, что сердце становится мягким, но в отношении некоторых девушек. Умеют, умеют.... ;)

Меня удивляет, что тебя это удивляет.... По-моему всё естественно. :D

Посилання на коментар

При обсуждении серьёзных вопросов, твёрдость характера не зависит от "приподнятого настроения". :D

Бывает и так, что сердце становится мягким, но в отношении некоторых девушек. Умеют, умеют.... ;)

Хватит москали гавкать з за бугра. У вас там дом горит моськи. Геть сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.
Посилання на коментар

Хватит москали гавкать з за бугра. У вас там дом горит моськи. Геть сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.

Да не могут они не гавкать! засрали свою родину, хотя чтоб у других тоже срач был...Национализм, комунизм или фашизм- для совков, вроде тех, что выгнали с укр.форума. Привет Славену, бесстону, ямерту....Ну вам спокойной жизни не будет- украинофобы, мы и здесь вас отлупим-))))). А любить свою страну- значит быть не нациком а патриотом Украины.
Посилання на коментар

Да ладно, зморозив дурницю - чого вже. Іншим разом як захочеш перед дівчиною в мачо побавитися, то так дуже не викаблучуйся, говори тільки про те, що знаєш, а не те, що чув від досвідчених друзів, але не маєш свого досвіду.

Посилання на коментар

Да не могут они не гавкать! засрали свою родину, хотя чтоб у других тоже срач был...Национализм, комунизм или фашизм- для совков, вроде тех, что выгнали с укр.форума. Привет Славену, бесстону, ямерту....Ну вам спокойной жизни не будет- украинофобы, мы и здесь вас отлупим-))))). А любить свою страну- значит быть не нациком а патриотом Украины.

Це що за десант такий? Може хоч роздивитеся, а потім вже до бійки :lol:

Посилання на коментар

Пока будем рассматривать без штанов останемся. Надо сразу в наглую , рыжую морду. Спасу от них нету. Лезут со всех щелей ако тараканы. Будто у них дома все хорошо, нет проблем. А это бес . он не бог - он лох чернее грязи.
Посилання на коментар

Пока будем рассматривать без штанов останемся. Надо сразу в наглую , рыжую морду. Спасу от них нету. Лезут со всех щелей ако тараканы. Будто у них дома все хорошо, нет проблем. А это бес . он не бог - он лох чернее грязи.

Як би вдома не було добре, рано чи пізно треба вилізти з кубельця...і тоді відчуєш сурові реалії нашошого життя під вивіскою "слуга" - менти, жеківці, судді і всяка інша державна шваль.

Посилання на коментар

А це, моя гарнесенька, з іньшого форуму хлопець.... У бій кажешь? Та де там, це я так, тільки граюся....До справжнього бою ще дуже далеко-))))
Посилання на коментар

А це, моя гарнесенька, з іньшого форуму хлопець.... У бій кажешь? Та де там, це я так, тыльки граюся....До справжнього бою ще дуже далеко-))))

Найцінніше в чоловіка - то розум, пам"ятайте про це.

Ну а я своїм жіночим буду допомагати :rolleyes:

Посилання на коментар

Найцінніше в чоловіка - то розум, пам"ятайте про це.

Ну а я своїм жіночим буду допомагати :rolleyes:

Добре. Розум+ твердий......характер-)))
Посилання на коментар

Гість украинец-малоросс

Оріана , doom. почитал вас и почему то вспомнилось :

" Кукушка хвалит петуха, за то что хвалит он кукушку! " :D:D:D

Посилання на коментар

Оріана , doom. почитал вас и почему то вспомнилось :

" Кукушка хвалит петуха, за то что хвалит он кукушку! " :D:D:D

А чого ж ти, недонос, на іншій гілці прихвалював мужика, з яким погоджувався? Як буде "кукушка" чоловічого роду - кукуш?... :lol:

Посилання на коментар

Гість украинец-малоросс

А чого ж ти, недонос, на іншій гілці прихвалював мужика, з яким погоджувався? Як буде "кукушка" чоловічого роду - кукуш?... :lol:

Я его не прихваливал, а согласился с ним.

Ориана, вам объснить разницу между хвалить и согласиться?

У вас в ваших карпатских аулах и кишлаках вообще есть школьное образование? А то вы поражаете все больше и больше своей "образованностью"...Такое ощущение, что в галицайских школах преподают только галицайский диалект малоросского, и агитки с сказками о древних украх...

Посилання на коментар

Я его не прихваливал, а согласился с ним.

Ориана, вам объснить разницу между хвалить и согласиться?

У вас в ваших карпатских аулах и кишлаках вообще есть школьное образование? А то вы поражаете все больше и больше своей "образованностью"...Такое ощущение, что в галицайских школах преподают только галицайский диалект малоросского, и агитки с сказками о древних украх...

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину, поважати батьків і інших людей. Но тобі московський холуй, того не зрозуміти. Ти своїм ротом тільки гадити можеш.
Посилання на коментар

Ревнуете. ориана? :rolleyes:

Посилання на коментар

Гість украинец-малоросс

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину

Знаем знаем...

Во всех войнах австроукраинцы сражались на стороне батькивщины, на стороне германских государств! :D

Это да, тут не поспоришь!)))

Посилання на коментар

Знаем знаем...

Во всех войнах австроукраинцы сражались на стороне батькивщины, на стороне германских государств! :D

Это да, тут не поспоришь!)))

Ти у Львові був?

Все що там є, залишили австріяки - я маю на увазі старий Львів.

А що залишили у твоїй дирі москалі?

Посилання на коментар

В Галицьких школах вчать любити Батьківщину, поважати батьків і інших людей. Но тобі московський холуй, того не зрозуміти. Ти своїм ротом тільки гадити можеш.

Милый, вам уже ни что не поможет, ни школа, ни ремень родителей.

Посилання на коментар

Ти у Львові був?

:rolleyes: Орианочка, вы сами и ответили, все то что оставили австрияки, в годы отечественной ВАМ подарили москали, может чуток раньше? :rolleyes:

Тоді вас люди називали псами,

Бо ви лизали німцям постоли,

Кричали «Хайль!» охриплими басами

І «Ще не вмерла...» голосно ревли.

Де ви ішли – там пустка і руїна,

І трупи не вміщалися до ям.

Плювала кров'ю «ненька Україна»

У морди вам і вашим хазяям.

Ви пропили б уже її, небогу,

Розпродали і нас по всій землі,

Коли б тоді Вкраїні на підмогу

Зі сходу не вернулись «москалі»

Тепер ви знов, позв’язувавши кості,

Торгуєте і оптом, і в роздріб,

Нових катів запрошуєте в гості

На українське сало і на хліб.

Посилання на коментар

Гість украинец-малоросс

Ти у Львові був?

Моя дыра, по имени Новороссия, является локомотивом экономики и кормильцем страны. :rolleyes:

Так что там вам оставили австрияки, кроме вас? :lol:

Посилання на коментар

Моя дыра, по имени Новороссия, является локомотивом экономики и кормильцем страны. :rolleyes:

Точно, або хворий або не з України. Рідненький, ти на карту глянь - нема там Малоросії. Чи ти під дирою щось інше маєш? :lol:

Давно твій локомотив, як там співається...на запасном пути - остинь і ти...

У Львові не був...то про що ти можеш РЕАЛЬНО знати, придурку. Ти бодай перевір, а раптом тебе всі ці роки дурили. Чи у віртуалі жити легше, а на вулицю вийти страшно. До речі, де твій кормілєц, любитель кефіру і капусти...для бидла, гречку подів?

Посилання на коментар

Твоя дыромаха, по имени дебилороссия, являтся кормильцем ваших олигархов. А вы у них сосете, как пылесосы. Вернее они вам дают, с барского стола.
Посилання на коментар

А для вас ось що - ви створюєте партію - а чи знаєте ви очікування людей? Яка партія потрібна суспільству, які політики?

Я осторожно отношусь к высоким мыслям. То что я хочу создать партию -это наверное громко сказано. У меня есть убеждения и я их высказываю для того чтобы найти единомышленников. Для чего? Вопервых я устал работать за зарплату, и я хочу жить по человечески. Думаю в этом смысле единомышлеников я найду. Но как это применить на практике. К сожалению у нас в стране достаточно умных и талантливых молодых людей которые могут заниматься в политике, соответственно там меня никто не ждет с распрастертыми обьятиями. Багатым я не интересен. Что остается. Остается как обычно лишенная часть украины. Это инвалиды, наркоманы, дети сироты которые нуждаются в помощи. Естественно что их не обходят нынешние власть имущие, но это все ПИАР. А если отнестись к этому серьезно, и работать реально на благо этих категорий населения, то высокая политика сама тобой заинтерисуется во время ближайщих выборов. А дальше все будет зависеть от ситуации.
Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ти ба, яка сука?!. До людей ненависний?! Мабудь хворий, мабудь з лузду со стрибнув. :D Геть хворе сміття з України. СЛАВА УКРАЇНІ.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Да ладно, зморозив дурницю - чого вже. Іншим разом як захочеш перед дівчиною в мачо побавитися, то так дуже не викаблучуйся, говори тільки про те, що знаєш, а не те, що чув від досвідчених друзів, але не маєш свого досвіду.

Я тебя поправлю, буду говорить про то, что ты ещё способна понять в силу своего опыта и ума. :D

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...