Орiана Опубліковано 20 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2011 я скотинус ... Ні на хвилину в цьому не сумнівалася. З.І. "Небольшие вещи могут стать красивыми. Немного заботы, немного щедрости - это и есть жизнь" (Ошо) Дєд, тебе ніхто не любив... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 20 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2011 Ні на хвилину в цьому не сумнівалася. орианочка, не утруждайте свою пустую головушку, лучше выйдите на "бродвей", авось какой нибудь бомж позарится, да и ночь не столь длинной окажется... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2011 орианочка, не утруждайте свою пустую головушку, лучше выйдите на "бродвей", авось какой нибудь бомж позарится, да и ночь не столь длинной окажется... Так твою дочку, старий пень, хтось на "бродвей" відправить... Ну а ти свого бомжа вже знайшов? Компанію на ніч маєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2011 Любовь твоя жаждет так много, Рыдая, прося, упрекая... Люби его молча и строго, Люби его медленно тая. Свети ему пламенем белым - Бездымно, безгрустно, безвольно. Люби его радостно телом, А сердцем люби его больно. Пусть призрак,творимый любовью, Лица не заслонит иного,- Люби его с плотью и кровью - Простого, живого, земного... Храня его знак суеверно, Не бойся врага в иноверце... Люби его метко и верно - Люби его в самое сердце! (Максимилиан Волошин) *** Если ты делаешь человека счастливым, почему он должен тебя покинуть? Но если ты делаешь его несчастным, почему он не может тебя покинуть? Если ты делаешь его несчастным, я помогу ему тебя покинуть! Но если ты делаешь его счастливым, никто не может помочь ему тебя покинуть; тогда это бессмысленно; он будет бороться со всем миром, чтобы быть с тобой (с) *** Если ты любишь человека, ты любишь человека. Что случится завтра - какая разница? (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Так твою дочку, старий пень, хтось на "бродвей" відправить... Ну а ти свого бомжа вже знайшов? Компанію на ніч маєш? ага, маю- жена. Это что плохо? Орианочка, милая, если не прекратите трогать семью, я перетряхну вашу домовую книгу. Я это буду делать с особым цинизмом :rolleyes: Могу в стихах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 ага, маю- жена. Это что плохо? Орианочка, милая, если не прекратите трогать семью, я перетряхну вашу домовую книгу. Я это буду делать с особым цинизмом :rolleyes: Могу в стихах Нерви...нерви... Ваших дебільних віршів ніхто не читає. Та й пости через речення... Крім того, ви МОЮ сім"ю також зачіпали - так що ми квити. Чи ви думаєте в мене цинізму менще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Нерви...нерви... Ваших дебільних віршів ніхто не читає. Та й пости через речення... Крім того, ви МОЮ сім"ю також зачіпали - так що ми квити. Чи ви думаєте в мене цинізму менще Орианочка. я не собираюсь с вами выяснять отношения. Если нет ума, его люди вам не дадут в займы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Орианочка. я не собираюсь с вами выяснять отношения. Если нет ума, его люди вам не дадут в займы... А суддя хто - безмозкий старий, який перетворив політичний форум у вияснення стосунків. Дєд, тобі особистого життя бракує - вдома ніхто не звертає увагу, не дає слова втиснути - вірю, таке буває. Але є інші форуми, де це можна обговорити. Чи ти хочеш, щоб я тобі розуму трішки підкинула - але ж я жінка - соромно не буде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 А суддя хто - безмозкий старий, який перетворив політичний форум у вияснення стосунків. Дєд, тобі особистого життя бракує - вдома ніхто не звертає увагу, не дає слова втиснути - вірю, таке буває. Але є інші форуми, де це можна обговорити. Чи ти хочеш, щоб я тобі розуму трішки підкинула - але ж я жінка - соромно не буде? :rolleyes: Орианочка, вы и разум, это два разных полюса. Им, разуму и вам, в этой жизни встретится не суждено. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 :rolleyes: :rolleyes: Дєд, ти і розум - два несумісних поняття. А старість ще й мудрості не додала. Але я буду намагатися...по кілька разів одне і те ж...зрозуміло і дуже просто, на прикладах і казочках. Побачиш, боляче не буде, а, можливо, навіть отримаєш задоволення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Дєд, ти і розум - два несумісних поняття. А старість ще й мудрості не додала. Але я буду намагатися...по кілька разів одне і те ж...зрозуміло і дуже просто, на прикладах і казочках. Побачиш, боляче не буде, а, можливо, навіть отримаєш задоволення. ВЕЛЬМОЖА И ФИЛОСОФ Вельможа, в праздный час толкуя с Мудрецом 0 том о сем, «Скажи мне — говорит,— ты свет довольно знаешь, И будто в книге, ты в сердцах людей читаешь: Как это, что мы ни начнем, Суды ли, общества ль учены заведем, Едва успеем оглянуться, Как первые невежи тут вотрутся? Ужли от них совсем лекарства нет?»— «Не думаю,— сказал Мудрец в ответ,— И с обществами та ж судьба (сказать меж нами), Что с деревянными домами».— «Как?» — «Так же: я вот свой достроил сими днями; Хозяева в него еще не вобрались А уж сверчки давно в нем завелись». Крылов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Хозяева в него еще не вобрались А уж сверчки давно в нем завелись». Копіпастити і я можу - що ти з цього розумієш своїми словами. До речі, почути спів цвіркуна - на смерть. І тут треба сподіватися, що помре той, хто вже віджив своє. У фігуральному розумінні, звичайно... Все, мене вже нема. А ти, дєд, думай, воруши мізками, щоб у дерев"яній голові звучали не лише свірчки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Копіпастити і я можу - що ти з цього розумієш своїми словами. До речі, почути спів цвіркуна - на смерть. І тут треба сподіватися, що помре той, хто вже віджив своє. У фігуральному розумінні, звичайно... Все, мене вже нема. А ти, дєд, думай, воруши мізками, щоб у дерев"яній голові звучали не лише свірчки орианочка, не берите в свою пустую головку, это пройдет. я- же не могу вам мозгов добавить сейчас, если вас обделил в день своего рождения? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 орианочка, не берите в свою пустую головку, это пройдет. я- же не могу вам мозгов добавить сейчас, если вас обделил в день своего рождения? Дєд, ти мене смішиш - я не можу працювати... Ну яка в мене головка - ну ти ж не жовтороте щеня тіпа монтеск"є. Глянь...нічого тобі не нагадує___http://www.liveinternet.ru/users/1260682/post79415190/play Ввечері повернусь - поділишся враженнями :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Дєд, ти мене смішиш - я не можу працювати... Ну яка в мене головка - ну ти ж не жовтороте щеня тіпа монтеск"є. Глянь...нічого тобі не нагадує___http://www.liveinternet.ru/users/1260682/post79415190/play Ввечері повернусь - поділишся враженнями :P Орианочка, это, ну то что на фото, головой обозвать, эт себя три раза на половой член послать, а я другой ориентации. Головка, как есть головка :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 а я другой ориентации. :rolleyes: Фі, дєд, ти гидота - а я минулого разу думала що мені здалося. Розплодилося вас гоміків - кроку ступити не можна. Боже, куди йде світ, головки пусті, чоловіки гоміки....бидло вибирає преза з-поміж своїх поганял... Знацця про Фабіан тебе питатися нема резону...блін... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Фі, дєд, ти гидота - а я минулого разу думала що мені здалося. Розплодилося вас гоміків - кроку ступити не можна. Боже, куди йде світ, головки пусті, чоловіки гоміки....бидло вибирає преза з-поміж своїх поганял... Знацця про Фабіан тебе питатися нема резону...блін... орианочка, посмотрел ваши так сказать новые фото, вы там заметно проигрываете. Глядя на вас, хочется испугаться, и в лес убежать. Я мабуть распечатаю, и поставлю в сервант, шоб дети конфеты не крали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 орианочка, посмотрел ваши так сказать новые фото, вы там заметно проигрываете. Глядя на вас, хочется испугаться, и в лес убежать. Я мабуть распечатаю, и поставлю в сервант, шоб дети конфеты не крали... Дєд, я коли тебе уявляю з таким самим як ти...з обвислою жопою - мене також нудить... Так що лякайся на здоров"я, а я буду щодня змінювати аватарки, щоб тобі не довелося у шпару заглядати - досить з тебе ганьби і так. А ти ще крім того мазохіст - ось я б на твою ніколи не наважилася заглядати, а ти регулярно...Фі, збоченець в квадраті... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Дєд, я коли тебе уявляю з таким самим як ти...з обвислою жопою - мене також нудить... Так що лякайся на здоров"я, а я буду щодня змінювати аватарки, щоб тобі не довелося у шпару заглядати - досить з тебе ганьби і так. А ти ще крім того мазохіст - ось я б на твою ніколи не наважилася заглядати, а ти регулярно...Фі, збоченець в квадраті... Орианочка, она в аваторке не стоит, эт там где почти в полный рост, показывая свою морщинистую шею, а ноги почему- то спрятали. Кривые? Орианочка, вы за витеньку не влазте, не надо, я не хочу вас обижать. У меня агентство недвижимости в киеке работает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Орианочка, она в аваторке не стоит, эт там где почти в полный рост, показывая свою морщинистую шею, а ноги почему- то спрятали. Кривые? Орианочка, вы за витеньку не влазте, не надо, я не хочу вас обижать. У меня агентство недвижимости в киеке работает... І шия зморшкувата і ноги криві і цицьки обвислі - але ти лізеш як той сморід на мою сторінку і щось там видивляєшся. Ну або мазохіст або все що ти тут пишеш - брехня. Бо я щойно дізналася з нету, що в гоміків ненависті до жінок нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 І шия зморшкувата і ноги криві і цицьки обвислі - але ти лізеш як той сморід на мою сторінку і щось там видивляєшся. Ну або мазохіст або все що ти тут пишеш - брехня. Бо я щойно дізналася з нету, що в гоміків ненависті до жінок нема. орианочка, так то- ж у гомиков. я, орианочка, от них в корне отличаюсь, как только увижу, съезжает крыша напрочь, но у меня не так, как у младшего брата, у того вообще все пропадает, он одному машину так изуродовал, что она восстановлению уже не подлежала, а гомик на его счастье, просто убег, не поверите, через багажник бедненький соскочил. ну ладно, вернемся к вашим обвисшим. судите сами, все видно через... что там на вас? куда- то все ползет под мышку, и это когда стоите, а если ляжете? будет как в анекдоте Вася, ты что ищешь на моей спине?!?! Груди! Так они- же спереди! Я там уже искал.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
gogi Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Добавлю немного политики в ваш диалог. Я вот думал о национализме. Скажите, по вашему что делает национализм не общепринятым, а радикальным направлением. И возможно ли национализм из плоскости вражды перевести на рельсы созидания, обьединения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2011 Добавлю немного политики в ваш диалог. Я вот думал о национализме. Скажите, по вашему что делает национализм не общепринятым, а радикальным направлением. И возможно ли национализм из плоскости вражды перевести на рельсы созидания, обьединения. Да конечно, если смотреть на национализм с позитивной стороны. Ведь каждое явление человек рассматривает с позиции собственного опыта, а если его нет, то он прибегает к авторитетам. Опудало с национализма слепили за союза - там строили новую общность людей без национальности, потому все что как-то напоминало это понятие - клеймили. Советские страшилки еще не умерли, мало того, их сытно вскармливают приверженцы идеологии: разделяй и властвуй. Ну а если родители выросли на негативном национализме, то только очень сильный авторитет может переубедить их детей в обратном. Пока такой не наблюдается, разве, что дети сами набираются опыта, например, живут с людьми, которым приписывают национализм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2011 орианочка, так то- ж у гомиков. я, орианочка, от них в корне отличаюсь, как только увижу, съезжает крыша напрочь, но у меня не так, как у младшего брата, у того вообще все пропадает, он одному машину так изуродовал, что она восстановлению уже не подлежала, а гомик на его счастье, просто убег, не поверите, через багажник бедненький соскочил. Ха-ха, хто б сумнівався, що я щось таке на завершення маю прочитати. ХЄРой з дубіною замість голови, обвислим зморшкуватим смичком замість головки, бридкою бульдожою пикою, який вже не один день воює з жінкою і від безсилля мало не зеленіє - накінець згадав, що він колись був чоловіком. Ну що ж на цій оптимістичній для тебе, дєд,....ммммм....но... казочці закінчимо цю дебільну розмову. З.І. Чоловік простить жінці що завгодно - крім переваги у розумі. Бєс, ти це яскраво продемонстрував... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість bes100na Опубліковано 22 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2011 Меня в споре интерисует больше точка зрения собеседника, как он до этого додумался. Ведь если человек в чемто уверен, значит это имеет некоторый фундамент. ... Очень хорошая точка зрения! Я тоже такой придерживаюсь. Но главное во всех мнениях - личная выгода! Где я ещё узнаю столько людей их способов показать себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
gogi Опубліковано 22 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2011 Для bes100na. А представляете какие можно достичь выгоды если мнение одинаково у 10 человек и они это мнение продвигают, а если у 100. Вот так. А если у каждого свое, лишьбы различное от других то слаб он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2011 Очень хорошая точка зрения! Я тоже такой придерживаюсь. Но главное во всех мнениях - личная выгода! Где я ещё узнаю столько людей их способов показать себя. Все вам на блюдечке с голубой кайомочкой подавай - а как на счет самому закрутить интригу, чтоб собеседник себя проявил во всей красе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
gogi Опубліковано 22 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2011 обьясните поподробней и на примере пожалуйста Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Ха-ха, хто б сумнівався, що я щось таке на завершення маю прочитати. ХЄРой з дубіною замість голови, обвислим зморшкуватим смичком замість головки, бридкою бульдожою пикою, який вже не один день воює з жінкою і від безсилля мало не зеленіє - накінець згадав, що він колись був чоловіком. Ну що ж на цій оптимістичній для тебе, дєд,....ммммм....но... казочці закінчимо цю дебільну розмову. З.І. Чоловік простить жінці що завгодно - крім переваги у розумі. Бєс, ти це яскраво продемонстрував... :rolleyes: от и я говорю, орианочка, для вашей головки, думы горькие о мужской головке. глядя на вас, орианочка, все что находится у мужика чуть пониже пояса, не только морщится, но еще и прячется, идешь в туалет, и найти не можешь :rolleyes:. если хотите иметь успех, найдите старый журнал "крестьянка", вырезать надо только первую страницу, эт для того, когда ложитесь с мужиком в постель, накинте картинку себе на "нежное личико", авось ничего морщится не будет. орианочка, ваш- же муж не простил вам ваши выкрутасы на стороне, почему я должен прощать ваше бесцеремонное обращение с другими пользователями сего форума? только лишь потому что вы безмозглое животное, с признаками ярко выраженной шизофрении? Нормальная женщина, орианочка, никогда не влезет м чисто мужской разговор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 обьясните поподробней и на примере пожалуйста Це не для вас - це тому товарісчу, а він зрозуміє : А для вас ось що - ви створюєте партію - а чи знаєте ви очікування людей? Яка партія потрібна суспільству, які політики? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.