Перейти до змісту
Український політичний форум

Вам нравится национализм?

Гість Манштейн

Рекомендовані повідомлення

Та ти совок, тобто відсталість. Весь світ з вас сміється, але ж ви не чуєте: у ваших вухах і досі звучать переможні фанфари будівника комунізму :lol:

Умнічка мулла Насреддін сказав: "Щоб стати дійсно мудрецем, потрібно спочатку побувати дурнем"

Побазiкай зi мною. Я-куркуль.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Побазiкай зi мною. Я-куркуль.

- чувствую я, что вы - мычащая английская уточка.

- В смысле?

- В смысле - муу-duck :P

Посилання на коментар

- чувствую я, что вы - мычащая английская уточка.

- В смысле?

- В смысле - муу-duck :P

А ти спробуй. Може я й не качка. Може я ссавець.
Посилання на коментар

Може я ссавець.

У будь-якому наборі вихідних даних найнадійніша величина, що не вимагає жодної перевірки, є помилковою. :P

Посилання на коментар

У будь-якому наборі вихідних даних найнадійніша величина, що не вимагає жодної перевірки, є помилковою. :P

You are right! Й тим не менш! Начнём? Не зволiкай. Будь ласка.
Посилання на коментар

You are right! Й тим не менш! Начнём? Не зволiкай. Будь ласка.

Число розумних гіпотез, що пояснюють будь-яке явище, нескінченне

Але коли ви досліджуєте невідоме, то не знаєте, що виявите :(

Посилання на коментар

Число розумних гіпотез, що пояснюють будь-яке явище, нескінченне

Але коли ви досліджуєте невідоме, то не знаєте, що виявите :(

Чему равен неопределённый интеграл от (i) в степени (n) по d(nх), где i-комплЕксное число, n-чётное?
Посилання на коментар

Чему равен неопределённый интеграл от (i) в степени (n) по d(nх), где i-комплЕксное число, n-чётное?

Йду вчитися... :rolleyes:

Посилання на коментар

Так над ким весь світ глузує?

Невже над тим, хто комплексного аналізу не вчив?

Мушу бігти, приходь завтра...

Посилання на коментар

Невже над тим, хто комплексного аналізу не вчив?

Мушу бігти, приходь завтра...

Не спотыкайся, красуня! Приходи! Базiкати.
Посилання на коментар

Не спотыкайся, красуня! Приходи! Базiкати.

Не базікати, а теревенити. Базікати - має трохи зневажливе значення.

Посилання на коментар

Працюючи над рішенням задачі, завжди корисно знати відповідь.Ну?

Посилання на коментар

Та ти совок, тобто відсталість. Весь світ з вас сміється, але ж ви не чуєте: у ваших вухах і досі звучать переможні фанфари будівника комунізму :lol:

Умнічка мулла Насреддін сказав: "Щоб стати дійсно мудрецем, потрібно спочатку побувати дурнем"

Высшая мудрость - различать добро и зло.

Автор: Сократ

Судя по твоим постам, тебя этому не научили.

Посилання на коментар

Не базікати, а теревенити. Базікати - має трохи зневажливе значення.

Як сказано, так сказано! Так над ким весь світ глузує?
Посилання на коментар

Як сказано, так сказано! Так над ким весь світ глузує?

Тоді так: ти базікаєш, а я теревеню...

Світ глузує з росіян, які на голодний шлунок думати не можуть, а на ситий - не хочуть.

-nх.

Умнічка...

Інтернет, як і смерть - забирає кращих :D

Посилання на коментар

Высшая мудрость - различать добро и зло.

Автор: Сократ

Судя по твоим постам, тебя этому не научили.

А самому удалось постичь эту великую мудрость?

Ведь добро и зло в целом понятия относительны, мы различаем понятия добра и зла, отнесенные к конкретному человеку, к состоянию его сознания.

Добро, для каждого, в глазах своей ценою отразиться: для одного «добро» — добро и есть — другому, злом случиться.

Посилання на коментар

Тоді так: ти базікаєш, а я теревеню...

Світ глузує з росіян, які на голодний шлунок думати не можуть, а на ситий - не хочуть.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Правительство Украины об'явит дефолт 1.07.2012. Украi'нцi-це жебраки.

Умнічка...

Інтернет, як і смерть - забирає кращих :D

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.
Посилання на коментар

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.

А-ааа, тепер зрозумілі твої пророцтва щодо України. Але брокери частенько помиляються. Знаю навіть одного такого: на цих виборах в депутати балотувався.

Тільки треба було написати: зазвичай :) Схвалюю твоє бажання теревенити українською.

А я вже місяць як живу ось тут *http://qroom.ru/Ya-Na

Посилання на коментар

А-ааа, тепер зрозумілі твої пророцтва щодо України. Але брокери частенько помиляються. Знаю навіть одного такого: на цих виборах в депутати балотувався.

Тільки треба було написати: зазвичай :) Схвалюю твоє бажання теревенити українською.

А я вже місяць як живу ось тут *http://qroom.ru/Ya-Na

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.=Я ,конечно, нахожусь на NYMEX. Не нужно за меня додумывать. Что имелось ввиду, то и написалось.

Только человек с NYMEX может оценить то, кому кудой бечь! Не шукай помилки. Пусте.

Посилання на коментар

Я ,звичайно, знаходжусь у NYMEXсi.=Я ,конечно, нахожусь на NYMEX. Не нужно за меня додумывать. Что имелось ввиду, то и написалось.

Только человек с NYMEX может оценить то, кому кудой бечь! Не шукай помилки. Пусте.

ВіктОр, Ти не правильно використав прислівник (наречие) звичайно(конечно) - тому я уточнювала, а це не те саме, коли виправляти помилки чи додумувати.

Звичайно чи конечно(рос.) ти б міг написати, коли б висловлював згоду (согласие).

Чем безобиднее на вид изменение, тем большим будет его влияние в дальнейшем и тем больше чертежей придется изменять.

Але нічого, тепер я бачу, що ти думаєш не українською і не російською мовами, а скоріш за все, англійською - з цього і буду виходити... :rolleyes:

Ну і що, ти серед тих пацюків, які перші втікають з тонучого судна?

Посилання на коментар

ВіктОр, Ти не правильно використав прислівник (наречие) звичайно(конечно) - тому я уточнювала, а це не те саме, коли виправляти помилки чи додумувати.

Звичайно чи конечно(рос.) ти б міг написати, коли б висловлював згоду (согласие).

Чем безобиднее на вид изменение, тем большим будет его влияние в дальнейшем и тем больше чертежей придется изменять.

Але нічого, тепер я бачу, що ти думаєш не українською і не російською мовами, а скоріш за все, англійською - з цього і буду виходити... :rolleyes:

Ну і що, ти серед тих пацюків, які перші втікають з тонучого судна?

Вкраi'на не маЭ майбуття.
Посилання на коментар

Я выразил согласие со своей припиской. А в ней говарилось о том, что ИМЕННО на NYMEX знают кому кудой бечь.
Посилання на коментар

Вкраi'на не маЭ майбуття.

Не жив ти у Львові в 90-ті, коли позакривалися всі заводи і люди, як очманілі, снували в пошуках роботи.

Ну і про що я можу з тобою теревенити, коли ти такий песиміст?

Зауваж, яка в мене інтуїція - з першого разу вгадала, що ти англійська качечка, навіть якщо трохи країни сплутала і ти ссавець, то качконіс, який живе в Австралії. Доречі, з австралійців також сміється весь світ, бо вони ходять вверх ногами

Посилання на коментар

Я выразил согласие со своей припиской. А в ней говарилось о том, что ИМЕННО на NYMEX знают кому кудой бечь.

Не вступай зі мною в полеміку по темі, яку ти погано знаєш.

Ні з чим ти не погодився, бо там не було з чим. Ти помилився - на тому зупинимося :rolleyes:

Посилання на коментар

Не жив ти у Львові в 90-ті, коли позакривалися всі заводи і люди, як очманілі, снували в пошуках роботи.

Ну і про що я можу з тобою теревенити, коли ти такий песиміст?

Зауваж, яка в мене інтуїція - з першого разу вгадала, що ти англійська качечка, навіть якщо трохи країни сплутала і ти ссавець, то качконіс, який живе в Австралії. Доречі, з австралійців також сміється весь світ, бо вони ходять вверх ногами

Народ , у которого одновременно в героях ходят и Бандера, и Герои Советского Союза -двурушник. Ты знаешь, кто такие двурушники? Двурушники-это современные украинцы (хотя, возможно, и не все).
Посилання на коментар

Не вступай зі мною в полеміку по темі, яку ти погано знаєш.

Ні з чим ти не погодився, бо там не було з чим. Ти помилився - на тому зупинимося :rolleyes:

Ты мыслишь в пространстве плоскости. Мышление более сложный об'ект. Не нужно со мной здесь спорить. Ибо говоря что-либо, я ожидаю возражения или или требования уточнения. И стараюсь, не дождаясь их, ответить на них.
Посилання на коментар

Народ , у которого одновременно в героях ходят и Бандера, и Герои Советского Союза -двурушник. Ты знаешь, кто такие двурушники? Двурушники-это современные украинцы (хотя, возможно, и не все).

Така історія...куди ж від неї дітися. Хіба пережити, а потім, вже нащадкам, з холодними і прагматичними головами, розставити всі акценти.

Ты мыслишь в пространстве плоскости. Мышление более сложный об'ект. Не нужно со мной здесь спорить. Ибо говоря что-либо, я ожидаю возражения или или требования уточнения. И стараюсь, не дождаясь их, ответить на них.

Ага, то я мала здогадатися, що ти працюєш на Нью-Йоркській біржі, і це твоє "звичайно" - було відповіддю на моє так і сформульоване запитання? Правильно я тебе зрозуміла? Отакої...до такого рівня мислення я ще не доросла.

А куркуль - це що? чи хто?

З.І. Якщо не все розумієш, то я можу російською, але з помилками, відразу попереджаю :rolleyes:

Посилання на коментар

Така історія...куди ж від неї дітися. Хіба пережити, а потім, вже нащадкам, з холодними і прагматичними головами, розставити всі акценти.

Ага, то я мала здогадатися, що ти працюєш на Нью-Йоркській біржі, і це твоє "звичайно" - було відповіддю на моє так і сформульоване запитання? Правильно я тебе зрозуміла? Отакої...до такого рівня мислення я ще не доросла.

А куркуль - це що? чи хто?

З.І. Якщо не все розумієш, то я можу російською, але з помилками, відразу попереджаю :rolleyes:

Ты по-украински чванлива и самоуверенна. Ничего страшного. Я к двурушника привык. Тем более, что в той войне победили мы. Мы-это набла.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...