Орiана Опубліковано 12 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2010 Проблема насильницької українізації та витіснення російської мови непокоїть менше 5% українців, які взяли участь у соціологічному опитуванні. Ще менше лише 3 % занепокоєні напруженими міжнаціональними стосунками. Про це свідчать результати опитування, яке GfK Ukraine здійснила в березні 2010 року. Найбільшим чином українці занепокоєні інфляцією: про це повідомили 55,8% респондентів у віці старше 16 років. Другою найвагомішою проблемою на думку опитаних є безробіття (40,5%). 30% респондентів стурбовані нестачею грошей, щоб жити нормально й не влазити в борги. Одночасно, такі проблеми як насильницька українізація та витіснення російської мови, а також напружені міжнаціональні стосунки посідають два останні рядки у рейтингу проблем, які зараз непокоять людей (4,8% та 3% відповідно). Більше за інших українізація непокоїть мешканців Південного регіону (9%), проте й в цих областях ця проблема посідає передостаннє місце. У Східному регіоні лише 6,6% респондентів відповіли, що їх турбує насильницька українізація. Міжнаціональні стосунки непокоять мешканців Півдня та Сходу найменшим чином (4% та 3% відповідно). "Результати опитування підтверджують, що політичні сили лише спекулюють на мовному та національному питаннях, тоді як справжні вимоги громадян до влади - приборкати зростання цін та забезпечити робочі місця", - говорить Гліб Вишлінський, заступник директора GfK Ukraine. Опитування проводилося з 2 до 19 березня 2010 року. Було опитано 1000 респондентів віком від 16 років *http://life.pravda.com.ua/problem/4bc31444820e5/ Чому ж тоді з новинних рядків, блін, Табачник не сходить? А чи не тому, що нова влада прикриває цією проблемою свою безпорадність і повне нерозуміння що робити далі. Але це тривати вічно не буде і тоді... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2010 Я давно совершеннолетний. С удовольствием посмотрю фото. А чем занимается Ваша фирма? Добре, юначе, маєш фотки, правда, мало, бо всі хотіли обов"язково себе увіковічити - а нащо тобі чужі фізії. *http://img.imgsmail.ru/r/foto2/galery.swf?par=http://foto.mail.ru/mail/oria-na/39/list.xml Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2010 Хочеться віршів. Хочеться чистоти від того бруду, що навколо... За польського президента Качинського, також не всі голосували... Перші слова дочки, коли повернулися з Польщі,були: "Але ж вони за ним тужать..." Чи можливе таке у нас, якщо тебе поїдом їдять за те, що ти НЕ ТАК ГОЛОСУВАВ, як би це комусь хотілося... *** Отак, як зроду, потаємно, з тилу, Усіх міщан ощирені лаї Ненавидять в мені мою скажену силу, Ненавиджу я слабкості свої. І скільки їх! Я зіткана з печалі. Для ближніх знято тисячі свитин. Коліна преклонивши, як Почаїв, Стоїть душа перед усім святим. Дзижчать і жалять міріади версій. Ну що ж, нехай. Я сильна, навіть зла. Я знаю: слабкість — це одна з диверсій. А я ще в диверсантах не була. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2010 Так нежно небо зацвело, А майский день уж тихо тает, И только тусклое стекло Пожаром запада блистает. К нему прильнув из полутьмы, В минутном млеет позлащеньи Тот мир, которым были мы... Иль будем, в вечном превращеньи? И разлучить не можешь глаз Ты с пыльно-зыбкой позолотой, Но в гамму вечера влилась Она тоскующею нотой Над миром, что, златим огнем. Сейчас умрет, не понимая, Что счастье искрилось не в нем, А в золотом обмане мая, Что безвозвратно синева, Его златившая, поблекла... Что только зарево едва Коробит розовые стекла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 12 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2010 Проблема насильницької українізації та витіснення російської мови непокоїть менше 5% українців, які взяли участь у соціологічному опитуванні. Натуся не верь в эту "байду" с опытуванням. Только общенародный референдум поставит все точки над "и". Твой фотоальбам почемуто недоступен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Твой фотоальбам почемуто недоступен. Ой, горе ж ти моє, а ти нащо готову адресу в пошукове вікно ввів? Став напряму - у віконечко, що адресу висвітлює і тисни на "ентер". Натуся не верь в эту "байду" с опытуванням. Только государственный референдум поставит все точки над "и". Ніякі точки референдум не поставить, бо тоді в рух піде брехня, маніпуляції плюс підрахунок голосів буде залежати від адмінресурсу. А опитування проводяться у спокійній обстановці, коли ніяка агітація, ні "за", ні "проти" не тисне на людину і не впливає на вибір. І якщо реально подивитися на ситуацію: хіба проста людина в Донецьку переймається мовою, коли вона і так розмовляє російською,на тій же мові дивиться російські фільми на російських каналах, а дітей може віддати у будь яку школу. Те саме і у Львові чи в інших регіонах. Ось ти якого хрєна пишеш російською -хіба тобі лекції читають російською?, а якщо можеш слухати українською і нормально викладати російською, то чого ти такої можливості позбавляєш інших - нехай тягнуться до знань. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ой, горе ж ти моє, а ти нащо готову адресу в пошукове вікно ввів? Став напряму - у віконечко, що адресу висвітлює і тисни на "ентер". Ніякі точки референдум не поставить, бо тоді в рух піде брехня, маніпуляції плюс підрахунок голосів буде залежати від адмінресурсу. А опитування проводяться у спокійній обстановці, коли ніяка агітація, ні "за", ні "проти" не тисне на людину і не впливає на вибір. І якщо реально подивитися на ситуацію: хіба проста людина в Донецьку переймається мовою, коли вона і так розмовляє російською,на тій же мові дивиться російські фільми на російських каналах, а дітей може віддати у будь яку школу. Те саме і у Львові чи в інших регіонах. Ось ти якого хрєна пишеш російською -хіба тобі лекції читають російською?, а якщо можеш слухати українською і нормально викладати російською, то чого ти такої можливості позбавляєш інших - нехай тягнуться до знань. Вы НАСРУСЯ так и махаете "КУЛАКАМИ ПОСЛЕ ДРАКИ", кому Вы что хотите доказать, что ОРНЖЕНОИДЫ заставили Россию построить проводы в обход Украины, ИМЕННО ЗАСТАВИЛИ. Вы задумайтесь куда покатится страна, после закрытия ДОСТОЯНИЯ РЕСПУБЛИКИ. Вот надо о чем думать, и кто бы небыл сейчас при власти хоть и ОРАНЖЕНОИДЫ, они этот процесс остановитть уже не смогут. Моли бога НАСРУСЯ чтобы ЮЖНЫЙ ПОТОК не состоялся - как состоялся СЕВЕРНЫЙ. Вот Вам и СТО ДНЕЙ, которые состоятся через пару месяцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Вы НАСРУСЯ так и махаете "КУЛАКАМИ ПОСЛЕ ДРАКИ", кому Вы что хотите доказать, что ОРНЖЕНОИДЫ заставили Россию построить проводы в обход Украины, ИМЕННО ЗАСТАВИЛИ. Вы задумайтесь куда покатится страна, после закрытия ДОСТОЯНИЯ РЕСПУБЛИКИ. Вот надо о чем думать, и кто бы небыл сейчас при власти хоть и ОРАНЖЕНОИДЫ, они этот процесс остановитть уже не смогут. Моли бога НАСРУСЯ чтобы ЮЖНЫЙ ПОТОК не состоялся - как состоялся СЕВЕРНЫЙ. Вот Вам и СТО ДНЕЙ, которые состоятся через пару месяцев. Ушаков, золотце, а я грішним ділом думала, що це ти підпалив датацент з серверами - і в біга. Ну, добре,що помилилася. Я про газопроводи нічого не казала. Тут, Ушаков, все набагато серйозніше. Читай якщо хочеш, але українською: Україна даленіє у російських туманах, а Польща слухняно лягає в фарватер і російської, і німецької, і американської теперішньої політики. Але це тепер. *http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/4bc411c48cfdc/add_ok/#form Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 так и махаете "КУЛАКАМИ ПОСЛЕ ДРАКИ" Это наше, национальное... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Это наше, национальное...Согласен! Вот только "машет" в ВОЗДУХ, т.е. безполезно, как и Ю.Тимошенко махала и сейчас пытается "махать", ведь ВНИМАНИЯ то нет, ВСЕ ТАК ПРОСТО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Согласен! Вот только "машет" в ВОЗДУХ, т.е. безполезно, как и Ю.Тимошенко махала и сейчас пытается "махать", ведь ВНИМАНИЯ то нет, ВСЕ ТАК ПРОСТО! Ушаков, ніхто вже нічим не "маше" - всі розслабилися і чекають на задоволення. Хіба ось Корін мечеться - то до Тимошенко, то до Пинзеника, то опять до Тимошенко. Наївний, не розуміє, що після першого туру рашка з гамерикою задоволено потерли руки і поїхали до меркель випити на трьох - мо тоді з пяних очей вони і вирішили позбутися ще і Качинського. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ушаков, ніхто вже нічим не "маше" - всі розслабилися і чекають на задоволення. Хіба ось Корін мечеться - то до Тимошенко, то до Пинзеника, то опять до Тимошенко. Наївний, не розуміє, що після першого туру рашка з гамерикою задоволено потерли руки і поїхали до меркель випити на трьох - мо тоді з пяних очей вони і вирішили позбутися ще і Качинського. Представь себе так и было. Наивная попытка янки помочь этой стране потерпела неудачу. Упорствовать далее было бы глупо. Тем более, что для них в этом есть свои плюсы. Не говоря уже о немцах - ниче собой не представляющая страна (ес-но в сравнении с большими государствами), эта Немляндия держится больше за счет типа лидерства всей Еуропы - а это пиарная позиция, требующая юления и подставляния зада всем сильным мира сего. Вот почему они не могут без РФии - та им делает авторитет. Немцы не очень боятся за себя, у них достаточно сильная система, но они - в отличие от янки - так же глубоко ложили и на Украину и на Польшу и на всех остальных - арии они и есть арии. Проще говоря, эта страна упустила свой шанс - теперь НИКТО этой стране помогать не станет. А если хватит ума, можно спросить - помогать в чем? Так вот ответ - на геополитическом уровне помогать убраться от влияния РФии. Потому, что чем больше влияние РФии - тем паскуднее дела этой страны. И дело не в России, дело в том, куда эта здоровая страна идет - а идет она к гибели, отсрочить которую может экспансия на соседние государства - и это карлики прекрасно понимают. ЗЫ. не путай Тимошенко и Пензеныка, это несравнимые личности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Согласен! Вот только "машет" в ВОЗДУХ, т.е. безполезно, как и Ю.Тимошенко махала и сейчас пытается "махать", ведь ВНИМАНИЯ то нет, ВСЕ ТАК ПРОСТО! Ты тоже заметил? А я думал показалось... что Ориана смахивает на Юлю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Представь себе так и было. Наивная попытка янки помочь этой стране потерпела неудачу... Немцы не очень боятся за себя, у них достаточно сильная система, но они - в отличие от янки - так же глубоко ложили и на Украину и на Польшу и на всех остальных - арии они и есть арии. Проще говоря, эта страна упустила свой шанс - теперь НИКТО этой стране помогать не станет. А если хватит ума, можно спросить - помогать в чем? Так вот ответ - на геополитическом уровне помогать убраться от влияния РФии. Потому, что чем больше влияние РФии - тем паскуднее дела этой страны. ЗЫ. не путай Тимошенко и Пензеныка, это несравнимые личности. Що "положили" вже ніхто не сумнівається - ще йде дискусія чому. І невідомо чи мали ми той шанс - могли цілком щиро хотіти допомогти, щоб насолити Росії, а потім злякалися. З.І. Ніхто не порівнює. Ти і сам мечешся між правильним і цікавим, між прагматичним і на межі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ты тоже заметил? А я думал показалось... что Ориана смахивает на Юлю... Не тре підлабузнюватися - я вчора навіть хотіла на тебе образитися - а сьогодні передумала - все одно з придурка як з гусака вода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Не тре підлабузнюватися - я вчора навіть хотіла на тебе образитися - а сьогодні передумала - все одно з придурка як з гусака вода. Та... я и сам мог бы сто раз обижаться... но на такую фигурку это никак невозможно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Що "положили" вже ніхто не сумнівається - ще йде дискусія чому. І невідомо чи мали ми той шанс - могли цілком щиро хотіти допомогти, щоб насолити Росії, а потім злякалися. З.І. Ніхто не порівнює. Ти і сам мечешся між правильним і цікавим, між прагматичним і на межі. Шанс был, на волне революции может и не все получить, но урвать себе многое вполне бы могли, Ленина нужно читать - главное в драку ввязаться, а там посмотрим. Факт ПДЧ мог бы дать надежду и закрепить хоть какими обязательствами... Насолыть России прям так никто и не собирался. Картина выглядит гораздо проще - гигант гибнет и окружившие его шакалы просто ждут когда можно будет БЕЗНАКАЗАННО урвать себе кусок - просто потому, что опоздавшему ниче не достанется. Гигант - это не Россия, у нее кишка тонка - это Союз, с которого осталась одна РФия и та валится - Сибирь уже приватизировали китайцы, острова - японцы, янки ждут кусков Кавказа и Европы. Европейцы в лице немцев не спешат потому, что после окончательной гибели РФии они сами станут не нужными... На этот раз не получилось - что-то связывает кремлевских карликов и негритоса в Америке... может общая ущербность?... ЗЫ. по-секрету, правильное может вполне быть интересным.... т.е. непознанным до конца, не совсем известным.... в отличие от неправильного, стабильного - это быть интересным не может по определению. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Шанс был, на волне революции может и не все получить, но урвать себе многое вполне бы могли, Ленина нужно читать - главное в драку ввязаться, а там посмотрим. Факт ПДЧ мог бы дать надежду и закрепить хоть какими обязательствами... Насолыть России прям так никто и не собирался. Я ще раніше, до виборів заклала статтю, там згадується американський вчений і геополітик Самюел Хантингтон. Так ось, в його дуже відомій праці „Зіткнення цивілізацій і зміна світового порядку” 1996(!!!) серед інших завдань для Заходу, які покликані зберегти західну цивілізацію є такий пункт: - прийняти до ЄС і НАТО західні країни Центральної Європи, а саме: країни Вишеґрадської групи, балтійські республіки, Словенію і Хорватію, тобто, всі католицькі і протестантські країни постсоціалістичного світу. Як бачиш, Захід цього плану дотримується, а Україна шансів не має. З.І. Я одного разу водила по Львову словенця - перед кожною Церквою він запитувався: не ортодокс?. Мені навіть смішно було з нього. А так, як у Львові православних Церков, пам"яток архітектури, майже нема, всього одна, з тих, що я знаю, то мені вдалося показати йому все, що я запланувала. А що цікаво - він вдосконалював російську - тому приїхав до Львова - ну не придурок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Та... я и сам мог бы сто раз обижаться... но на такую фигурку это никак невозможно... Ну щас по-сценарію має заявитися САИ і моя фігура набере обрисів Новодворської. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ну щас по-сценарію має заявитися САИ і моя фігура набере обрисів Новодворської. Та ладно... - он аксакал... а не саксаул.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Я ще раніше, до виборів заклала статтю, там згадується американський вчений і геополітик Самюел Хантинґтон. Так ось, в його дуже відомій праці „Зіткнення цивілізацій і зміна світового порядку" 1996(!!!) серед інших завдань для Заходу, які покликані зберегти західну цивілізацію є такий пункт: - прийняти до ЄС і НАТО західні країни Центральної Європи, а саме: країни Вишеґрадської групи, балтійські республіки, Словенію і Хорватію, тобто, всі католицькі і протестантські країни постсоціалістичного світу. Як бачиш, Захід цього плану дотримується, а Україна шансів не має. Из твоих слов, умный мужик этот Хантингтон. Интересно, про причины невключения он не намекает? Похоже они всем известны... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ушаков, ніхто вже нічим не "маше" - всі розслабилися і чекають на задоволення. Хіба ось Корін мечеться - то до Тимошенко, то до Пинзеника, то опять до Тимошенко. Наївний, не розуміє, що після першого туру рашка з гамерикою задоволено потерли руки і поїхали до меркель випити на трьох - мо тоді з пяних очей вони і вирішили позбутися ще і Качинського. Что можно ответить НАСРУСЕ, хоть по ее постам нахожусь в черном списке (молоть то не с кем). Ну, может так дойдет - ПОСАДИТЬ БЫ ГОЛОВКАМИ ВНИЗ - В КЛУМБУ, КАК ТЮЛЬПАНЫ САЖАЮИТ! Или, в чем причина поражения ДЕКАБРИСТОВ? - ОТВЕТ - в том что они родились не в то время. Больше слов нет, или одно слово НАСРУСЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Что можно ответить НАСРУСЕ, хоть по ее постам нахожусь в черном списке (молоть то не с кем). Ну, может так дойдет - ПОСАДИТЬ БЫ ГОЛОВКАМИ ВНИЗ - В КЛУМБУ, КАК ТЮЛЬПАНЫ САЖАЮИТ! Или, в чем причина поражения ДЕКАБРИСТОВ? - ОТВЕТ - в том что они родились не в то время. Больше слов нет, или одно слово НАСРУСЯ. Жизнь - это курятник, в котором каждый старается забраться повыше, клюнуть ближнего, и обосрать нижнего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Из твоих слов, умный мужик этот Хантингтон. Интересно, про причины невключения он не намекает? Похоже они всем известны... Комплімент про фігру мені сподобався. Але тут вже перебор - як ти думаєш, у четвертому реченні цей Хантингтон міг причину назвати? Звичайно, що ні. Але за чутками, тут щось пов"язано з Тойнбі і його теорією цивілізацій. Так ось, у Європі розвинулися дві цивілізації: Західна і Візантійська - католики і православні. А між цивілізаціями завжди йде протистояння. Мож причина в тому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Жизнь - это курятник, в котором каждый старается забраться повыше, клюнуть ближнего, и обосрать нижнего...Понял! Т.е. ЧЧВ, я так понял. А при чем здесь СТО ДНЕЙ? К чему тема, то Вами открыта, для привлечения внимания, или как, не расскажите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Жизнь - это курятник, в котором каждый старается забраться повыше, клюнуть ближнего, и обосрать нижнего...А че, на мове слабо про свой курятник писать? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Але тут вже перебор - як ти думаєш, у четвертому реченні цей Хантингтон міг причину назвати? Звичайно, що ні. Але за чутками, тут щось пов"язано з Тойнбі і його теорією цивілізацій. Так ось, у Європі розвинулися дві цивілізації: Західна і Візантійська - католики і православні. А між цивілізаціями завжди йде протистояння. Мож причина в тому. Забудь, и так понятно, почему, и религия тут ни при чем. Неплохая статейка *http://www.epravda.com.ua/publications/2010/04/13/232588/ президент, парламент и Нацбанк работали на дефолт экономики "я не понимаю, как все это не рухнуло" - Пенсионный фонд... - Где деньги? Да вот они....Есть все цифры, вся аналитика - в Мировом банке, в МВФ. Мы ничего от них не скрывали. Нашу технологию рекапитализации потом подхватил МВФ. Сама по себе она была очень хорошей, и они начали тиражировать ее по всему миру. Только Украина, придумав технологию, воспользовалась ею последняя из всех стран. Основная проблема в том, что есть 6 разных цен на газ......Вы договариваетесь с поставщиком, и он оформляет газ на коммунальное предприятие, по цене почти в 5 раз ниже... Вот этого не понял. Что он хотел этим сказать? То, что предлагал тогда Секретариат президента, базировалось не на наших цифрах. Мы и так эту систему извратили донельзя. Если 60% людей будут получать одинаковую зарплату, это неправильно. Получится, что в больнице и врач, и медсестра, и уборщица будут получать одинаковую зарплату. Какой тогда у них стимул трудиться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 К чему тема, то Вами открыта, для привлечения внимания, или как, не расскажите? Поки мужиків не було, все було гаразд - я писала про сто днів Янека. А завалилися з такою компанією і з такими фізіями - все пішло псу під хвіст. По темі: - Почему цена нефти в мире падает, а цена бензина в Украине растёт? - Видимо, дорожает то, чем бензин разбавляют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 щось пов"язано з Тойнбі і його теорією цивілізацій. «Человечество, очевидно, должно выбрать одно из двух: или совершить самоубийство, или научиться жить как одна семья. Предполагаю, что человечество согласится на жесткую диктатуру ленинского типа как на зло меньшее, чем самоуничтожение». "Коммунизм есть... оружие западного происхождения. Не изобрети его в XIX веке Карл Маркс и Фридрих Энгельс, два человека с Запада, воспитанных в рейнской провинции и проведших большую часть жизни в Лондоне и Манчестере, коммунизм никогда не стал бы официальной российской идеологией. В российской традиции не существовало даже предпосылок к тому, чтобы там могли изобрести коммунизм самостоятельно; и совершенно очевидно, что русским и в голову бы не пришло ничего подобного, не появись он на Западе, готовый к употреблению... Россия рассталась со своей вековой традицией, впервые в истории переняв западное мировоззрение" Другая идея — различие между творческим меньшинством и пассивным большинством, которое Тойнби называет пролетариатом. Развивается культура до тех пор, пока не прервется цепочка «вызов — ответ». Когда элита не способна дать эффективного ответа пролетариату, тогда начинается надлом цивилизации. Он очень близко интуитивно подошел к пониманию развития цивилизаций. Религиозность не дала ему понять истину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Поки мужиків не було, все було гаразд - я писала про сто днів Янека. А завалилися з такою компанією і з такими фізіями - все пішло псу під хвіст. По темі: - Почему цена нефти в мире падает, а цена бензина в Украине растёт? - Видимо, дорожает то, чем бензин разбавляют. Ну, как Вам НАСРУСЯ, объяснить популярно, НАПРИМЕР я, думаю видели предвыборный ролик Ю.Тимошенко ПРО ТРИ ГРИВНЫ за литр бензина (может дойдет). Вот отсюда и цена на бензин, а если существует интерес, могу объяснить подробней, ВОТ ТОЛЬКО НА РУССКОМ, для плохо его понимающих , ВАМ НАСРУСЯ - НЕСЮДА!P.S. В теме премьр ЮТ, открытая мной, есть разъяснения по этому поводу, в том числе и про НПЗ, и откуда поступает палево, и почему его не хотели покупать в Украине у России ... Там цена предсказывалась свыше 12 гравиев за литр при остаточном правлении ОРАНЖЕНОИДОВ, незнаю сможет ли Янукович снизить ее, как и на газ - это загадка. Ведь как ГЕМОРОИДНЫЕ на западе глаголят, РОССИЯ К НАМ В ЛАПТЯХ ПРИДЕТ, вот Россия и ждет кто к кому в лаптях придет! Да, к стати там и про провод ОДЕССА - БРОДЫ тоже расписано, вот пан корин в курсе, обратитесь к нему, ему все это уже объясняли, а если трудно там посмотреть, а тем более плохо понимать РУССКИЙ, то ИЗВИНЯЙТЕ, это не для средних умов! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.