Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Одними і тими ж словами обсирити жінку, при тому корчити з себе порядного?

Ты женщина? Акстись, Насруся ты, - злобный русофобский нациствующий ник и не более. Строишь из себя интеллигенцию в 5м поколении, заваливая фрейм флудерастичными стишками, а по сути дешевка привозная.

А ще раз посунешся - чесно, пожаліюся модератору.

Я тебе попередила.

Да уж, попердеть - это ты можешь. :lol:

Да чо, модеру только? Сразу в НАТО жалуйся :lol: Это в вашей хохлятско-галичинской натуре обосрать соседа в свое удовольствие, а получив по морде сдачи, удивляться: "А за шо?" и бежать тут же жаловаться "большому дяде". Так что тут ты меня не удивила, а только подтвердила суть вашу слабенькую и дешевенькую. Только помни, как аукнется, так и откликнется, только сильнее. Считай тоже предупредил. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Монтескье

Нє, ти таки не з України або політикою взагалі не цікавишся.

Тоді скористайся зі своєї ж поради і не "в"якай".

Ти мабудь хвора.

post-30035-1270810305_thumb.gif

post-30035-1270810439_thumb.gif

post-30035-1270810517_thumb.gif

Посилання на коментар

Наташша, скажи ка мне, почему тебя так не любят твои дети и муж? Я так думаю, что они не совсем дебилы, хоть и галичане, могут в инет зайти, и видят, как их мамку обсирают все, кому не лень. Они тебе ничего не говорят по этому поводу? Или твоя семья живёт за счёт твоего позора и тех грошей, которые платят за твои посты на этом форуме? Шо, муж твой не в состоянии обеспечить вас, и ты прям таки вынуждена заниматься политической проституцией? Или такие вещи в порядке вещей в твоей беспутной галичании?

Посилання на коментар

Наташша, скажи ка мне, почему тебя так не любят твои дети и муж? Я так думаю, что они не совсем дебилы, хоть и галичане, могут в инет зайти, и видят, как их мамку обсирают все, кому не лень. Они тебе ничего не говорят по этому поводу? Или твоя семья живёт за счёт твоего позора и тех грошей, которые платят за твои посты на этом форуме? Шо, муж твой не в состоянии обеспечить вас, и ты прям таки вынуждена заниматься политической проституцией? Или такие вещи в порядке вещей в твоей беспутной галичании?

Ну що Вам, САИ, відповісти - що кожен по-собі судить, чи що не плюй проти вітру - але це ж прописні істини, Ви їх знаєте.

Віршик Ліни Костенко

Мої кохані, милі вороги!

Я мушу вам освідчитись в симпатії.

Якби було вас менше навкруги,—

людина може вдаритись в апатію.

Мені смакує ваш ажіотаж.

Я вас ділю на види і на ранги.

Ви — мій щоденний, звичний мій тренаж,

мої гантелі, турники і штанги.

...

Отож хвала вам!

Бережіть снагу.

І чемно попередить вас дозвольте:

якщо мене ви й зігнете в дугу,

то ця дуга, напевно, буде вольтова.

Посилання на коментар

Мати свою думку нікому не заборониш - але щоб депутат однієї держави вказував президенту іншої, які Укази відміняти - хіба не борзість.

Уявіть, щоб таке сказав нехай Ющенко Путіну - хоч рівень однаковий - а скільки було б шуму.

Ориана это нормально, ведь никто не может запретить говорить то, что они думают. Наш бывший пчеловод обычный негодяй и не тешь себя мыслью, что его интересовала Украина как Украина. Если бы это было так, то хотя бы в этом случае он дал бы Хероя бандере (с большой буквы подобную мразь рука не подымается писать) с самого начала. Он же сделал это в самом конце, значит это обычный расчет.
Посилання на коментар

Ну що Вам, САИ, відповісти - що кожен по-собі судить, чи що не плюй проти вітру - але це ж прописні істини, Ви їх знаєте.

Так ты всё таки сидишь здесь от безысходности? По сути так и не смогла ответить на мой вопрос, как твоя семья позволяет своей мамке ежедневно ковыряться в лайне ))).

Впрочем есть одно объяснение по Фрейду. Ты жадная, Наташша? Ковыряние в дерьме по Фрейду признак жадности, а так, как все галичане патологически жадные существа, то ковыряние в какашках - ваша национальная черта, и ты не отличаешься от других представителей своего племени. Я прав?

Посилання на коментар

Впрочем есть одно объяснение по Фрейду. Ты жадная, Наташша? Ковыряние в дерьме по Фрейду признак жадности, а так, как все галичане патологически жадные существа, то ковыряние в какашках - ваша национальная черта, и ты не отличаешься от других представителей своего племени. Я прав?

А хто лайно?

Ви САИ?

То Ви мене переконали - більше не буду.

Пишіть пристойні пости, якщо хочете мати відповідь.

Посилання на коментар

Ориана это нормально, ведь никто не может запретить говорить то, что они думают. Наш бывший пчеловод обычный негодяй и не тешь себя мыслью, что его интересовала Украина как Украина. Если бы это было так, то хотя бы в этом случае он дал бы Хероя бандере (с большой буквы подобную мразь рука не подымается писать) с самого начала. Он же сделал это в самом конце, значит это обычный расчет.

Тільки хахол буде вигороджувати москаля і клеймити свого - це така ознака хохлизму.

Посилання на коментар

Тебя навязчивые идеи все не покидают? Лечиться надо, милочка. ;)

Крєст, давай миритися

Посилання на коментар

Тільки хахол буде вигороджувати москаля і клеймити свого - це така ознака хохлизму.

Просто какоето идиотское мышление. Почему есть раздел между украинцами и русскими.
Посилання на коментар

Крєст, давай миритися

Как только с русофобством покончишь, так сразу. А то как-то не хочется топор в спину огрести, уходя после примирения ;) А в остальном, в принципе, не против. :rolleyes:
Посилання на коментар

Как только с русофобством покончишь, так сразу. А то как-то не хочется топор в спину огрести, уходя после примирения ;) А в остальном, в принципе, не против. :rolleyes:

:unsure:

Это всетаки Натуся, а не Рэмбо! :rolleyes:

Посилання на коментар

Просто какоето идиотское мышление. Почему есть раздел между украинцами и русскими.

Так історично так склалося, що ми близькі, але різні. Русь проіснувала єдиною державою десь до 1132 року, коли помер Мстислав Володимирович, Мономаха син...А після "роздрасся зємля Руськая".. Утворилося 3 центри влади : Галицьке князівство, Суздальське князівство і Господін Великий Новгород...А Полоцьке князівство фактично здобуло незалежність ще в 1074 році і вистояло проти намагання Київа повернути свою владу...Таким чином єдина Русь проіснувала з 882 по 1132 ( беру максимум, не враховуючі Полоцька). 1132 - 882 =250 років. Потім період кривавих усобиць і ні про яку близкість говорити не доводиться. Потім татарська навала і всі князівства потрапили в залежність від Орди, яка також не сприяла об'єднанню Русі. Нарешті у 1362 році Великий литовський князь Ольгерд розгромив татар на Синіх Водах і територія сучасної України, за винятком степового Лівобережжя увійшло до Великого Литовського князівства. А Суздальська, а потім Московська земля була під повною владою Орди до 1480 року...Українські і білоруські землі перебували у складі князівства Литовського, а потім і Речі Посполитої До 1648 року (Лівобережжя, 1648-1362=286 років),а Правобережжя до 1793 року(другий розподіл Польщі), 1793-1362=431 рік, більшість західних земель до 1795(третій розділ Речі...)433 роки. А Галичина лише в 1939 році приєдналася до України, 577 років. Закарпаття лише в 1945, взагалі більше 600 років перебувало за межами впливу Росії....Тим не менше галичанський діалект набагато менше відрізняється від полтавського, ніж полтавський( на основі якого і виникла літературна українська мова) відрізняється від російської мови. Це вас не дивує?... Ми різні, хоч і рідня. Але така ж рідня ми і полякам , і словакам тощо.

ЗІ. А якщо ви будете педалювати тему нашої єдиної колиски - Русі, то я вам відповім, що Франція, Німеччина, Бенілюкс також вийшли з однієї колиски - імперії Карла Великого... Натяк зрозумілий? ;)

Посилання на коментар

Верни последнюю ссылку из ДД, плиз, хотя бы сюда.

*http://www.youtube.com/watch?v=C8xa1oDskWA&feature=related

P.S. Де твоє "дякую"? Це по-перше.

По-друге, читай уважно: Ну, и ладно, некоторым нравится "Скажите девушки" , хотя это далеко не хуже... а здесь мое.

...некоторым...

...далеко не хуже...

...мое.

Ти хоч відчуваєш, яким принизливим виглядає це "НЕКОТОРЫМ"?

Це щось на кшталт твого: Не вмієш вибирати...не знаєш де краще...

Ти мене добив...

Посилання на коментар

*http://www.youtube.com/watch?v=C8xa1oDskWA&feature=related

P.S. Де твоє "дякую"? Це по-перше.

По-друге

Благодарю. Замечательно. Знал, что понравится, но не успел послушать по техническим причинам.

P.S. .... ну, хорошо, я постараюсь...

У тебя непревзойденная интуиция и скрывать чо от тебя бесполезно - да, музыка для тебя... возможно потому, что без тебя ее бы не было... тем не менее это моя музыка, которая только отражает настроение, погоду... или количество выпитого.

И выбор только мой. А т.к. я тебе не верю - ты же знаешь почему (убежден, чтобы узнать мужика достаточно с ним выпить, а чтобы узнать... поверить... женщине... ну, и далее по тексту) - и не вполне верю себе (самому с собой пить не совсем получается), вот, так я проверяю разные вкусы на других.

Короче, "некоторым" - это некоторым - в прямом смысле.

Коля твой хорош, не спорю, но только потому, что мы только его и слышим.

А когда он пел с дочкой толстухи - она пела почти как он - технически хорошо но...

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ну хоть в чомусь обійшла і байдуже, що тій самій Росії в угоду, що корупція повернулася у виші і школи.

Головне, що реваншизм живий: Мы их зделали...

А голова - це пустий чугунок - що там покладуть, тим і скористаємся. Нє, Монтеск"є?

Причем здесь угода России?. В угоду жителям Украины. Натуся, у тебя наверно на кухне из блюд лучше всего получаются салаты и винегреты. Здесь не кухня, в аргументации должна быть логика, а не мешанина. Натуся, из ранее полученной информации, даже на этом форуме, нужно делать выводы, т.е. учиться и потом применять полученные знания. У тебя этого не наблюдается. Как там у Пугачёвой: " Даром со мною мучился самый искусный маг..."

Посилання на коментар

... тем не менее это моя музыка, которая только отражает настроение, погоду... или количество выпитого.

И выбор только мой.

Да, не встигла...

Ти навіть уявити не можеш, як мені соромно: самовпевнена дурепа...залізти на чужу територію і почати качати права...а я примудрилася таке робити ще й віртуально.

Одним словом, нема мені виправдання.

Ну хіба настрій - цілу ніч погано спала,не можу коли сама вдома, а мої поїхали в Польщу на могилу чоловікової бабці, як результат - головна біль, а зранку ще та жахлива трагедія з поляками, цілий день дощ, навечір вирішила трохи розвіятися на уп - дістали баби, крабат, певно щоб підбадьорити, поставив мені мелодію, де на початку кліпу мертвий чоловік, а в кінці гола жінка - зайшла на жж - прочитала і маєш...

Ти б не реагував так швидко, відразу - давав можливість виправитися, зранку працює голова, а вночі емоції - повинен розуміти.

Ну гаразд, дякую, що зреагував так м"яко, я заслуговую на гірше.

Вибач.

Посилання на коментар

Причем здесь угода России?. Натуся, из ранее полученной информации, даже на этом форуме, нужно делать выводы, т.е. учиться и потом применять полученные знания. У тебя этого не наблюдается. Как там у Пугачёвой: " Даром со мною мучился самый искусный маг..."

Монтеск"є, а Пугачова нічого не співала про те, що якщо в такому віці, коли ти "любиш подорожувати з батьками", бути таким занудливим моралістом, то до років так 40-к ти будеш співати щось на кшталт:

...

Жена сказала мне, что так устала жить

И с завтрашнего дня перестает меня кормить

С ног на голову все в жизни от и до

Как в цирке шапито

Но я считаю, что, но я считаю, что

Клево, живу я клево

Спроси любого - живу я клево

А что такого, живу я клево

Такого клева я не встречал никогда

*http://www.bisound.com/index.php?name=Files&op=view_file&id=8622313

Посилання на коментар

Влада Польщі оголосила семиденну загальнонаціональну жалобу в зв'язку з катастрофою літака президента Леха Качиньского під російським містом Смоленськ.

Про це заявив глава польського сейму Броніслав Комаровський, який згідно із Конституцією виконує обов'язки президента.

"Я підписав рішення про тижневу національну жалобу", - повідомив він.

Комаровський назвав трагедію жахливою і закликав усіх поляків об'єднатися в ці важкі хвилини.

У той же час оприлюднено список польських офіційних осіб, що загинули в результаті катастрофи літака.

Серед них загиблий президент Польщі Лех Качиньський, перша леді Польщі Марія Качиньська, останній президент республіки у вигнанні Ришард Кочаровський.

Також серед загиблих віце-спікер Сейму Кшиштоф Путра, віце-спікер Сенату Христина Бохенек, заступник глави МЗС Польщі Анджей Кремер, глава Бюро національної безпеки Олександр Щигло, державний секретар у канцелярії президента Павло Вупуч, представник канцелярії президента Хандзик Маріуш.

Серед жертв глава Національного банку Польщі Славомир Скшипек, екс-міністр оборони і кандидат у президенти Польщі Єжи Шмайдзіньски, начальник президентської канцелярії Владислав Стасяк, заступник міністра оборони Станіслав Єжи Комаровський, начальник генерального штабу Франтишек Гонгор, директор ради охорони пам'яті боротьби і мучеництва Анджей Пшевознік, представники низки міністерств і громадських організацій.

На борту були 14 парламентарів, 8 представників традиційних польських церков, зокрема, польові єпископи Війська Польського від Римо-католицької і православної церков, а також євангельський пастор.

Керівництво польських збройних сил у делегації було представлено також командуючими всіх трьох родів військ, командирами операційних сил, військ спеціального призначення і Варшавського гарнізону.

Загинули 15 представників Родин Катині й інших громадських об'єднань, 15 супроводжуючих осіб. У списку також 8 співробітників Секретного урядового бюро.

В Києві люди несуть квіти до посольства Польщі в Україні.

*http://www.youtube.com/watch?v=wgsTO39v4eQ

*http://www.youtube.com/watch?v=XxHEJ5anjf4&feature=related

*http://www.youtube.com/watch?v=Cw4x9eWxv_A&feature=related

*http://www.youtube.com/watch?v=ef-4Bv5Ng0w&feature=related

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Монтеск"є, а Пугачова нічого не співала про те, що якщо в такому віці, коли ти "любиш подорожувати з батьками", бути таким занудливим моралістом, то до років так 40-к ти будеш співати щось на кшталт:

...

Жена сказала мне, что так устала жить

И с завтрашнего дня перестает меня кормить

С ног на голову все в жизни от и до

Как в цирке шапито

Но я считаю, что, но я считаю, что

Клево, живу я клево

Спроси любого - живу я клево

А что такого, живу я клево

Такого клева я не встречал никогда

*http://www.bisound.com/index.php?name=Files&op=view_file&id=8622313

Натуся, хочу тебя в тёщи!!! Сколько дочери лет?.

post-30035-1270986494_thumb.gif

Посилання на коментар

Натуся, хочу тебя в тёщи!!! Сколько дочери лет?.

Ха-ха, ти може і хочеш - але чи я готова бути тещею...

Це знаєш дуже слизький варіант - молода теща.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ха-ха, ти може і хочеш - але чи я готова бути тещею...

Це знаєш дуже слизький варіант - молода теща.

Мне ещё учится 4 года. А молодая тёща это интересно.post-30035-1271029818_thumb.jpg

Посилання на коментар

Мне ещё учится 4 года. А молодая тёща это интересно.post-30035-1271029818_thumb.jpg

Ну якщо така справа - ти вчися, а дочка нехай школу закінчує.

А наразі, щоб я не почувала себе тьоткою, яка розбещує неповнолітніх, краще поговоримо про подорожі.

Ти в Олеському замку був?

Наша фірма восени там ювілей святкувала - вчора руки до фоток дійшли.

Ось сформую слайд-шоу - можу тобі ссилку дати - якщо цікаво, звичайно.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ну якщо така справа - ти вчися, а дочка нехай школу закінчує.

А наразі, щоб я не почувала себе тьоткою, яка розбещує неповнолітніх, краще поговоримо про подорожі.

Ти в Олеському замку був?

Наша фірма восени там ювілей святкувала - вчора руки до фоток дійшли.

Ось сформую слайд-шоу - можу тобі ссилку дати - якщо цікаво, звичайно.

Я давно совершеннолетний. С удовольствием посмотрю фото. А чем занимается Ваша фирма?
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...