Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Гість Монтескье

Два світи - два способи життя, бо народжений повзати літати нехай навіть не пробує

Всё в порядке – украинскому образованию ГАЙКА.

*http://echo.msk.ru/programs/beseda/669320-echo/

А. ВЕНЕДИКТОВ: Дмитрий(Табачников,министр образования), вот сейчас вы говорите о внутриукраинских проблемах. Разрешите все-таки показать внимание российских обывателей, если хотите, к вашим проблемам. История с языком тестирования или с языком ЕГЭ – по-нашенски, да? – в России была решена однозначно. Несмотря на то, что ЕГЭ, естественно, сдают и все республики – Чеченская республика, Татарстан и так далее – после довольно бурных дебатов, не скрою от вас, в том числе с президентами этих республик, было принято решение: ЕГЭ сдается на одном языке, на русском. Ну, на государственном языке. А вы, придя на пост министра, сделали иное предложение. И вот я хотел бы, чтобы вы его объяснили

І що ж наш Діма?

А наш Діма має всіх українців за плазунів сумчатих.

А что, в Украине все сдают на русском? Тогда почему столько пены? Табачников сделал правильно, цивилизованно и демократично!!!.

Здесь Украина Россию обошла. Браво!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Як вам сказати, САИ...

Іуда був одним із вибраних апостолів Ісуса - йому була приготовлена доля зрадника.

Навіть не знаю, хто більше святий, ті хто залишилися нескомпрометованими і мали можливість проповідувати світом, чи Іуда, який репутацією пожертвував заради Ісуса.

Ось я навіть чула, що Ватикан хоче реабілітувати Іуду, ведеться полеміка з цього питання.

Буде воля Божа - так і зроблять.

Тому Іудою мене лякати не варто, тим більше, асоціацій таких нема навіть у Ваших постах - це Ви вигадали, бо вже не знаєте чим мою правду крити.

Да нет у Вас правды, и не было , и не будет. Неправильно выбранный вектор мировозрения, обрекает Вас на постоянное враньё. К сожалению... Эх, сколько благ Вы принесли бы Украине, обрабатывая картофельные поля, например, а не губя свои таланты на идеологическом фронте )))) ККК как там немцы говорят...

Посилання на коментар

Скасування зовнішнього незалежного тестування збільшить рівень корупції при вступі до вищих навчальних закладів в Україні.

Так вважають 39% опитаних у ході загальнонаціонального опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" разом з Київським міжнародним інститутом соціології.

Протилежної думки дотримуються 13% респондентів, інші 48% не визначилися з відповіддю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з результатами опитування, 28% респондентів упевнені, що додатковий іспит при вступі до ВУЗ призведе до збільшення прийому студентів за хабарі.

25% вважають, що це дозволить ВУЗ краще підбирати собі студентів, а 47% вагалися з відповіддю.

Разом з тим, 37% респондентів, чиї діти або діти знайомих вступали за допомогою тестування, схильні вважати, що введення додаткового іспиту призведе до збільшення корупції, а в поліпшенні контингенту студентів упевнені 28%.

За результатами дослідження, основними позитивами ЗНО опитані вважають те, що тестування ставить усіх у рівні умови (згодні - 50%, не згодні - 25%).

Також позитивом вважають те, що тестування дало можливість обдарованим дітям вступати у будь-який ВУЗ (згодні - 48%, не згодні - 25%), що ЗНО знизило рівень корупції при вступі (згодні - 43%, не згодні - 28%).

*http://life.pravda.com.ua/problem/4bbc6d24b220a/

Посилання на коментар

- Говорят, Азаров овладел украинским языком!

- Причем, в особо извращенной форме.

-Януковичу на Пасху главное не попадаться Тимошенко.

-Почему?

-Может зацеловать.

Янукович звонит Левочкину:

- Слушай, что это за кипа бумаг у меня на столе – я уже второй час подписываю «Не возражаю», «Не возражаю»?

- Виктор Федорович, это же пасхальные открытки «Христос Воскрес»!

Посилання на коментар

- Говорят, Азаров овладел украинским языком!

- Причем, в особо извращенной форме.

-Януковичу на Пасху главное не попадаться Тимошенко.

-Почему?

-Может зацеловать.

Янукович звонит Левочкину:

- Слушай, что это за кипа бумаг у меня на столе – я уже второй час подписываю «Не возражаю», «Не возражаю»?

- Виктор Федорович, это же пасхальные открытки «Христос Воскрес»!

Здесь кто-то просил от тебя анекдотов?

Здесь начитанная аудитория, чего кстати о тебе не скажешь и анекдоты мы можем почитать в других местах....

Огалтелый фанатизм можешь потренировать на своей семье.

Посилання на коментар

Чудо...чудо... після цього почалося прибирання вулиць, пляжів, чиновники перестали красти, а судді брати хабарі.

Воістину, російська мова змінює людей, лікує їх душі і виганяє сатану потреблянства.

Алилуя!

P.S. Вам не смішно, шановний?

Да глупости это все. Пусть хоть на нанайском ведут планерки, лишь бы порядок был.

Что касается языков, то лишь бы не запрещали говорить на каком хошь языке. Хотите чтобы говорили больше на Украинском, так поощеряйте, стимулируйте. Дайте на 10% больше зарплаты например, людям которые на работе будут говорить на Украинском. Главное не запрещать!

У нас так с курением борются, на многих производствах и стройках надбавка не курящему 500 рэ. Многие специально бросают.

А вам все смешно...

Посилання на коментар

А Ви думаєте, що депутат сусідньої держави має право вказувати президенту іншої держави, які укази скасовувати, а які ні?

А ще якщо зважити, що цей депутат своєму президенту боїться щось сказати.

Ось що насправді і смішно, і сумно - сміх крізь сльози.

А артисти, зрозуміло, мають свою думку і можуть перебільшувати.

Замечу, я и не знал о таком творческом коллективе как Квартал-95. Спасибо тебе за это.

Но в тот же момент хочу подчеркнуть, что выложенный ТОБОЙ же материал был выложен под контекстом:

Обычный день, обычная украинская семья - глазами россиян. ВИДЕО.

Образ украинцев, сформированный российским ТВ, - версия Квартал-95.

,

что не является правдой, по причине того, что образ Украинцев никак не формируется на Российском ТВ. И тот стереотип, против которого вы боритесь, вами же культивируется в силу того, что в каждой шутке есть доля правды, ибо шутка не будет смешной. Команда Квартал-95, тонко уловила и хорошо сыграла долю этой шутки.

И последнее, я че-то не знаю об отменах указов президента У, по приказу каких то там депутатов Р. Об чем ты?

Посилання на коментар

Что касается языков, то лишь бы не запрещали говорить на каком хошь языке. Хотите чтобы говорили больше на Украинском, так поощеряйте, стимулируйте. Дайте на 10% больше зарплаты например, людям которые на работе будут говорить на Украинском. Главное не запрещать!

Насправді ніхто за чиновником з мікрофоном не ходить - розмовляє якою хоче, тим більше в Одесі.

Але чиновник має виконувати Закон України - а його особливий статус "держслужбовця", який забезпечує високу пенсію (90% від зарплати, в порівнянні, для звичайних людей десь біля 10%) - хіба це не є достатнім стимулом.

Але ж люди і рибку хочуть спіймати і рук не замочити - а такого не буває.

Посилання на коментар

И последнее, я че-то не знаю об отменах указов президента У, по приказу каких то там депутатов Р. Об чем ты?

"Президент Віктор Янукович повинен скасувати указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України."

Про це заявив депутат Держдуми РФ, заступник глави комітету у справах СНД Костянтин Затулін, повідомляє сайт партії Єдина Росія.

Посилання на коментар

Здесь кто-то просил от тебя анекдотов?

Здесь начитанная аудитория, чего кстати о тебе не скажешь и анекдоты мы можем почитать в других местах....

Огалтелый фанатизм можешь потренировать на своей семье.

Не подобається - не читай.

І взагалі, Іване, ти мене втомив своєю...тупістю.

Посилання на коментар

А что, в Украине все сдают на русском? Тогда почему столько пены? Табачников сделал правильно, цивилизованно и демократично!!!.

Здесь Украина Россию обошла. Браво!

Ну хоть в чомусь обійшла і байдуже, що тій самій Росії в угоду, що корупція повернулася у виші і школи.

Головне, що реваншизм живий: Мы их зделали...

А голова - це пустий чугунок - що там покладуть, тим і скористаємся. Нє, Монтеск"є?

Посилання на коментар

Даже на компе баба остается болтливой. Ну весь форум засрала. Ей слово - она в ответ 4 поста к ряду. Льется из нее, как дерьмо из ведра. Подозреваю, Насруся одна из тех рыночных хабалок, что на привозе укропом торгуют. Да и жаргон тот же. :lol:

Посилання на коментар

Як корабель назвеш - так він і попливе

Секс и Воздержание *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/8/4905517/

Что же касается казусов с названиями, то самый очевидный из них, это, безусловно, имя, которое дали коалиции - "Стабильность и Реформы".

Учитывая, что стабильность - это неизменность какого-либо состояния или хода событий, а реформы - новшества, нововведения, изменения, название коалиции состоит из взаимозаменяемых понятий - как, например, "Секс и Воздержание".

Хотя, быть может, авторы намекали на то, что реформы без стабильности теряют смысл так же, как и секс без воздержания?

Ну и совсем уже непонятно, как вместе могут стоять такие понятия как "Коммунисты" и "Секс" (в смысле, "Реформы"). Хотя, при определенных обстоятельствах и такое, по идее, бывает.

...

И уж точно они не ограничиваются исключительным кругом тех, кто сегодня клянется в преданности, успев при этом множество раз предать.

Безусловно, предательство - это тоже своего рода талант, но хочется искренне надеяться, что в ближайшее время в нашей стране будут востребованы таланты совсем другие.

З.І. Хто не знаю - теперішня коаліція має назву "Стабільність і реформи". :lol:

Посилання на коментар

Даже на компе баба остается болтливой. Ну весь форум засрала. Ей слово - она в ответ 4 поста к ряду. Льется из нее, как дерьмо из ведра. Подозреваю, Насруся одна из тех рыночных хабалок, что на привозе укропом торгуют. Да и жаргон тот же. :lol:

Мені навіть страшно подумати, ким може бути Крєст, враховуючи його лексикон.

Осанізатором? :o

Посилання на коментар

Ну и совсем уже непонятно, как вместе могут стоять такие понятия как "Коммунисты" и "Секс" (в смысле, "Реформы"). Хотя, при определенных обстоятельствах и такое, по идее, бывает.

Партия регионов вводит в Украине рабство

_http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4bbda7fa3c41f/

Окара неточен - никто рабства не вводит - его оформляют. Законным.

Посилання на коментар

"Президент Віктор Янукович повинен скасувати указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України."

Про це заявив депутат Держдуми РФ, заступник глави комітету у справах СНД Костянтин Затулін, повідомляє сайт партії Єдина Росія.

Самое удивительное, но и я так считаю. А я даже не депутат и не состою не в какой партии.
Посилання на коментар

Окара неточен - никто рабства не вводит - его оформляют. Законным.

Янеківський електорат давно раби - залишилося узаконити це.

Ну і решту України до того статусу прирахувати, якщо не фактично, то номінально.

Посилання на коментар

Самое удивительное, но и я так считаю. А я даже не депутат и не состою не в какой партии.

Мати свою думку нікому не заборониш - але щоб депутат однієї держави вказував президенту іншої, які Укази відміняти - хіба не борзість.

Уявіть, щоб таке сказав нехай Ющенко Путіну - хоч рівень однаковий - а скільки було б шуму.

Посилання на коментар

Ми стрімко ввійшли в епоху життя "по-понятіям"

Конституційний Суд визнав право депутатів входити до коаліції навіть, якщо вони не є членами фракцій, які її сформували.

Таке рішення оголосив голова КС Андрій Стрижак.

"... окремі народні депутати, зокрема ті, які не перебувають у складі депутатських фракцій, що ініціювали створення коаліції депутатських фракцій у ВР, мають право брати участь у формуванні коаліції депутатських фракцій", - зачитав рішення голова КС.

У своєму рішенні КС зазначив, що рішення від 2008 року, які забороняло формування коаліції окремим депутатам, було ухвалено без врахування регламенту Верховної Ради, що був ухвалений як закон у 2010 році.

Рішення КС оскарженню не підлягає. Стрижак додав, що один суддя висловив окрему думку щодо цього рішення.

Посилання на коментар

А ТИМ ЧАСОМ:

Лідер БЮТ не прийшла на засідання опозиційного уряду через хворобу.

Як повідомив опозиційний прем'єр Сергій Соболєв, Тимошенко захворіла.

"На жаль, Юлія Володимирівна не зможе взяти участі у сьогоднішньому засіданні. У неї хвороба. Але, я думаю, що вона швидко одужає, і вже на наступному засіданні, ми зможемо спільно ухвалювати рішення", - заявив Соболєв.

Що ж, я визнаю свою помилку - недооцінила Януковича і переоцінила Тимошенко.

Але далі думаю, що вони однакові: сильними і впевненими почувають себе лише біля державної комори.

Ось так...

З.І. Одну різницю між ними бачу: Янеку не шкода поділитися владою, а Тимошенко хотіла все собі.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ми стрімко ввійшли в епоху життя "по-понятіям"

Конституційний Суд визнав право депутатів входити до коаліції навіть, якщо вони не є членами фракцій, які її сформували.

Таке рішення оголосив голова КС Андрій Стрижак.

"... окремі народні депутати, зокрема ті, які не перебувають у складі депутатських фракцій, що ініціювали створення коаліції депутатських фракцій у ВР, мають право брати участь у формуванні коаліції депутатських фракцій", - зачитав рішення голова КС.

У своєму рішенні КС зазначив, що рішення від 2008 року, які забороняло формування коаліції окремим депутатам, було ухвалено без врахування регламенту Верховної Ради, що був ухвалений як закон у 2010 році.

Рішення КС оскарженню не підлягає. Стрижак додав, що один суддя висловив окрему думку щодо цього рішення.

Конституционный суд знает, что он делает. Он и Юща в своё время поддержал. Решение КС необходимо выполнять и не вякать.

Посилання на коментар

Перл від Стрижака, голови КС на прес конференції

Може буде відео, то поставлю, а наразі недослівно, на запитання чи було рішення КС, яке б він вважав ганебним, стрижак відповів:

"Це як мама народить дитину урода, то що вона його уродом буде називати - ні, дитина для неї буде завжди гарна, так само і наші рішення, всі законні і нам за них не соромно".

Що не соромно, видно ось з цих чесних суддівських очей: *http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/155184.html

З.І. Все ж таки Фрейд молодець- як гарно розібрався в людській підсвідомості.

Посилання на коментар

Конституционный суд знает, что он делает. Он и Юща в своё время поддержал. Решение КС необходимо выполнять и не вякать.

Нє, ти таки не з України або політикою взагалі не цікавишся.

Тоді скористайся зі своєї ж поради і не "в"якай".

Посилання на коментар

"Газпром" та "Нафтогаз" домовилися про збільшення закупівель російського газу на 8,3% до 36,5 млрд. кубометрів у 2010

Російський газовий монополіст компанія "Газпром" і Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" домовилися про збільшення закупівель НАКом російського природного газу на 8,3%, або на 2,8 млрд. куб. м до 36,5 млрд. куб. м в 2010 році порівняно з раніше визначеними обсягами закупівель.

Про це сказано в повідомленні Міністерства палива й енергетики.

"Сторони домовилися про збільшення обсягів закупівель природного газу українською стороною з 33,7 до 36,5 млрд. кубометрів в 2010 році", - сказано в повідомленні.

*http://un.ua/ukr/article/258645.html

Посилання на коментар

Янукович: Конституційний суд взято. На черзі - прокуратура?

Конституційний суд дозволив формувати коаліцію окремими депутатами, виходячи з того, що нардепи потрапили до парламенту як представники українських виборців, а не своїх партій. І присягу складали на вірність народу, а не вождю.

Щоправда, ці ж аргументи чомусь не наводилися восени 2008 року, коли Конституційний суд однозначно визначив, що коаліція формується лише фракціями.

"До складу коаліції (...) можуть увійти лише ті народні депутати, які є у складі депутатських фракцій, що сформували коаліцію. Саме належність депутатів до цих фракцій відіграє визначальну роль депутатських фракцій в утворенні коаліції депутатських фракцій", - сказав Конституційний суд в рішенні від 17 вересня 2008.

Прямо протилежну позицію КС зайняв зараз.

"Окремі народні депутати України, зокрема ті, які не перебувають у складі фракцій, що ініціювали створення коаліції фракцій у Верховній Раді України, мають право брати участь у формуванні коаліції у Верховній Раді України", - сказав Конституційний суд у вердикті від 6 квітня 2010.

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ

*http://pravda.com.ua/articles/2010/04/8/4920011/

Посилання на коментар

Мені навіть страшно подумати, ким може бути Крєст, враховуючи його лексикон.

Осанізатором? :o

Дура, для сначала слово ассенизатор грамотно писать научись, хотя бы на своем пшико-гхыкающем диалекте, а уж потом думай своей голово-жопой. Твои грамотность, лексикон и прозвище Насруся, как раз подходят к зав. производству ассенизаторской компании. Опять подряд 4 тупых поста выдала, весь форум засрала. Ты бы количество в качество превратила. Говна то в тебе много, а вот хлеба мало. :lol:
Посилання на коментар

Дура, для сначала слово ассенизатор грамотно писать научись, хотя бы на своем пшико-гхыкающем диалекте, а уж потом думай своей голово-жопой. Твои грамотность, лексикон и прозвище Насруся, как раз подходят к зав. производству ассенизаторской компании. Опять подряд 4 тупых поста выдала, весь форум засрала. Ты бы количество в качество превратила. Говна то в тебе много, а вот хлеба мало. :lol:

Нє, Крєст - ти душка - головне, зрозумів , а я дві помилки зробила.

Ну а шо, перший раз слово писала - можна і помилитися.

А лайно з тебе так і лізе - фі, може досить.

Посилання на коментар

а я дві помилки зробила.

Это точно. Первая, что родилась, вторая, что сюда пришла. Кыш за прилавок на привоз! Там злобствуй в своей нацистской русофобской сущности. Больше то вы ничего не умеете, пшики галиченские.
Посилання на коментар

Это точно. Первая, что родилась, вторая, что сюда пришла. Кыш за прилавок на привоз! Там злобствуй в своей нацистской русофобской сущности. Больше то вы ничего не умеете, пшики галиченские.

Ну а ти, дебіл, що вмієш?

Одними і тими ж словами обсирити жінку, при тому корчити з себе порядного?

Та асанізатора за кілометр чути - тому і пхнеш сюди, бо більше нема куди - це єдиний ковток свіжого повітря на засраному українофобами форумі.

Це ти, падла, киш з моєї теми - тебе ніхто не запрошував сюди.

А ще раз посунешся - чесно, пожаліюся модератору.

Я тебе попередила.

Посилання на коментар

ЩУРІ НАШОЇ ПОЛІТИКИ

Якщо всіх, то хто залишиться?

Чи повторить Тимошенко долю Ющенка, від якого також пішли всі "соратники"?

Тоді в чому феномен ПР, які не лише не розпалися за п"ять років в опозиції, а й примножили свої ряди?

Депутат від БЮТ Володимир Пилипенко вважає аморальним перебування його колеги Сергія Соболєва на посаді прем'єра опозиційного уряду.

Про це йдеться у заяві прес-служби Пилипенка.

"Пилипенко вважає, що Соболєву слід було здати депутатський мандат ще до президентських виборів, одразу після відставки Віктора Пинзеника з уряду Юлії Тимошенко", - сказано у ній.

Пилипенко зазначив, що Соболєв обирався до парламенту від ПРП, лідер якої Віктор Пинзеник "вирішив, що робота в уряді Тимошенко є неприйнятною для нього через непрофесійний держбюджет на 2009 рік".

"Пинзеник демонстративно пішов у відставку. Враховуючи таку позицію свого партійного лідера, Соболєв повинен був взяти її за приклад і піти за Пинзеником ще у лютому минулого року" - сказав він.

Депутат Пилипенко належить до так званої "групи Портнова" у БЮТ. До неї також входять депутати Святослав Олійник і Валерій Писаренко.

Як відомо, нещодавно Портнов склав з себе депутатські повноваження і перейшовна роботу у секретаріат президента.

В інтерв'ю "Українській правді" він також заявив, що близькі до нього депутати - Олійник, Пилипенко і Писаренко - "ще задовго до президентських виборів зробили для себе висновок, що це їхнє останнє політичне життя в БЮТ".

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...