Гість Монтескье Опубліковано 29 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 29 липня, 2010 Ваши власти говорили,что за территореальную целостность Грузии, а напали на маленькое и беззащитное государство,свиньи. Генпрокуратура РФ признала российское вторжение в Грузию Генеральная прокуратура России сделала признание, разоблачающее лживую политику Кремля на Кавказе и опровергающее официальную позицию Москвы в отношении конфликта с Грузией. Иа, я тебе уже писал, что бы ты перестал перепечатывать глупости с других сайтов. Ген. прокуратура, деполитизированный орган исполнительной власти государства, следящий за соблюдением законности применения норм материального и процессуального законодательства, имеющая в своём штате следственные отделы. Она не делает политических заявлений от имени государства. Автор перепечатанной тобой статьи, родил "утку". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 29 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 29 липня, 2010 Иа, я тебе уже писал, что бы ты перестал перепечатывать глупости с других сайтов.А хто ти такий, щоб мені вказувати? Якщо Адмін забанити мене, тоді я хлопну дверима на цьому форумі, і більше сюди не повернуся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 А хто ти такий, щоб мені вказувати?Де пиши сколько влезет, толку то? Все равно эти твои агитационные "простыни" на хохлятском никто не читает. Даже Насруся не осилит, у нее своих полно. Мартышкин труд делаешь. :lol: я хлопну дверима на цьому форумі, і більше сюди не повернуся. Это ты нас так напугать решил ?))) Вали - никто не расстроится. Только дверьми не хлопай - тихо за собой прикрой, а то не ровен час пендель под сраку получишь, не успев попращаться :lol: . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 А хто ти такий, щоб мені вказувати? Якщо Адмін забанити мене, тоді я хлопну дверима на цьому форумі, і більше сюди не повернуся. Куда ты, Патриот, денешься? На бандеровские форумы тебе нельзя, бо еврей. На пророссийских тебя сразу на год забанят за русофобство. Так что не ищи лучшего от хорошего. Тем более, что мы все тебя очень ценим и если ты уйдёшь, нам скучно будет. ((((((((( ПС. А к реплике Креста не прислушивайся, это он от огорчения, что ты можешь нас бросить, грубит. ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Коллеги, вы пропустили очень интересный момент жизни. Прошу знакомиться, это наша Натуся, Опиана, Ларуся: ___http://larysan.uol.ua/profile/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Куда ты, Патриот, денешься? На бандеровские форумы тебе нельзя, бо еврей.Я беру участь на західноукраїнських форумах, тільки під іншим ніком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Я беру участь на західноукраїнських форумах, тільки під іншим ніком.Если не секрет, под каким? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Если не секрет, под каким?А навіщо тобі це знати? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 А навіщо тобі це знати? ;)Да, так интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Коллеги, вы пропустили очень интересный момент жизни. Прошу знакомиться, это наша Натуся, Опиана, Ларуся: ___http://larysan.uol.ua/profile/ :rolleyes: Как писал незабвенный Высоцкий: "Баба, как баба, и что ее ради радеть?..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 А хто ти такий, щоб мені вказувати? Якщо Адмін забанити мене, тоді я хлопну дверима на цьому форумі, і більше сюди не повернуся. Нет я не Админ. И я тебе не указываю, а подсказываю, думай. Судя по содержанию твоих ников, ты в возрасте, когда отказ женщины радует больше, чем её согласие. Может поздно о политике рассуждать, пора на даче отдыхать!!!. Для здоровья полезней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Коллеги, вы пропустили очень интересный момент жизни. Прошу знакомиться, это наша Натуся, Опиана, Ларуся: ___http://larysan.uol.ua/profile/ Не старайся, Ванька - женщинами тут только ты интересуешься. Другим это не нужно по разным причинам. САИ - потому что возраст, у Креста ориентация другая, Монтеск"е от занудства страдает, а Патриот таких видит ежедневно - украинки очень красивые. Я тебе там еще одну фотку додала - тебе понравится. Пока, малый збоченцю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Не старайся, Ванька - женщинами тут только ты интересуешься. Другим это не нужно по разным причинам. САИ - потому что возраст, у Креста ориентация другая, Монтеск"е от занудства страдает, а Патриот таких видит ежедневно - украинки очень красивые. Я тебе там еще одну фотку додала - тебе понравится. Пока, малый збоченцю. Ты о себе думаешь лучше чем ты есть на самом деле :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Ты о себе думаешь лучше чем ты есть на самом деле :rolleyes: Да, Ванька, и ничего не могу с этим поделать Я иду по улице, смотрю на людей, они на меня. Кого-то я раздражаю, кому-то нравлюсь. Мужики мимо проходят – кто оценит на 5 баллов, кто на 2, кто и вовсе не обратит внимания… А я иду, и мне все равно. Я знаю себе цену, и за это я люблю себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Не старайся, Ванька - женщинами тут только ты интересуешься. Другим это не нужно по разным причинам. САИ - потому что возраст, у Креста ориентация другая, Монтеск"е от занудства страдает, а Патриот таких видит ежедневно - украинки очень красивые. Я тебе там еще одну фотку додала - тебе понравится. Пока, малый збоченцю. Может я и зануда. Считаю, что всему своё время и место. Политический сайт не место обсуждения женских прелестей. Ну если совсем невтерпеж, давайте откроем нову тему- "Анжелики". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Оріана, Ви абсолютно праві. Я теж іду з дружиною по вулиці, і говоримо українською, і нам абсолютно наплювати, що думають двієчники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Не старайся, Ванька - женщинами тут только ты интересуешься.А ты старая дура все так и лазеешь по мужицким штанам в попытках выяснить кого что интерсует? ))) Смотрю ты этим на столько озабочена, что даже на фотках с огурцами не расстаешься. :lol: Да мы то как раз женщинами и интересуемся. Только Корина да ИА Patriot кобылы престарелые интересуют, ты да Новодворская :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Кабмін скасував іспити з української для майбутніх аспірантів і кандидатів Кабінет Міністрів скасував обов’язковий іспит з української мови при вступі до аспірантури та для отримання ступеня кандидата наук Про це йдеться в постанові Кабміну, якою вносяться зміни до положення про підготовку науково-педагогічних і наукових кадрів. Так, з пункту про індивідуальний план роботи аспіранта виключено обов'язкове складення кандидатського іспиту з української мови (за професійним спрямуванням). Також іспит з української мови виключено з переліку обов'язкових для вступників до аспірантури. Крім того, здобувачі наукового ступеня кандидата наук тепер не повинні складати кандидатські іспити з української мови. Українська правда. Життя _http://life.pravda.com.ua/problem/4c52c9a2ef958/ ГАНЬБА! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Кабмін скасував іспити з української для майбутніх аспірантів і кандидатів Кабінет Міністрів скасував обов’язковий іспит з української мови при вступі до аспірантури та для отримання ступеня кандидата наук Про це йдеться в постанові Кабміну, якою вносяться зміни до положення про підготовку науково-педагогічних і наукових кадрів. Так, з пункту про індивідуальний план роботи аспіранта виключено обов'язкове складення кандидатського іспиту з української мови (за професійним спрямуванням). Також іспит з української мови виключено з переліку обов'язкових для вступників до аспірантури. Крім того, здобувачі наукового ступеня кандидата наук тепер не повинні складати кандидатські іспити з української мови. Українська правда. Життя _http://life.pravda.com.ua/problem/4c52c9a2ef958/ ГАНЬБА! :angry: Теперь русскоязычным будет проще получить образование и сделать карьеру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Оріана, Ви абсолютно праві. Я теж іду з дружиною по вулиці, і говоримо українською, і нам абсолютно наплювати, що думають двієчники. Жить в обществе и быть свободным от морали этого общества невозможно. Не придерживаются правил, те для, для кого закон не писан. (ты знаешь для кого, или подсказать?). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Жить в обществе и быть свободным от морали этого общества невозможно. Не придерживаются правил, те для, для кого закон не писан. (ты знаешь для кого, или подсказать?).Якщо ти постійно думаєш, що про тебе думають люди, то мені тебе дуже шкода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Оріана, Ви абсолютно праві. Я теж іду з дружиною по вулиці, і говоримо українською, і нам абсолютно наплювати, що думають двієчники.Да русскоговорящим еще больше похрен, что там думает и а каком санскрите говорит жидовское обрезанное убожество в вышиванке. А вот ты все врешь. Было бы тебе пофик на них, не был бы ты ярым русофобом. Ходишь и как вечный жид трясешься, в какой бы подворотне тебе твои "двоечники-отличники" с русским матом звиздюлей простонародных не отвесили в половину твоей мерзкой пейсатой тушки.. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 Да русскоговорящим еще больше похрен, что там думает и а каком санскрите говорит жидовское обрезанное убожество в вышиванке. А вот ты все врешь. Было бы тебе пофик на них, не был бы ты ярым русофобом. Ходишь и как вечный жид трясешься, в какой бы подворотне тебе твои "двоечники-отличники" с русским матом звиздюлей простонародных не отвесили в половину твоей мерзкой пейсатой тушки.. :lol:С чего ты решил,что русофоб ? Я асолютно не русофоб, просто я хочу,чтобы мои дети были воспитаны,как Галичане, а не как русские. Поэтому мы даже на телевизоре отключаем русскую речь, и читаем только титры,чтобы детки погружались в украинство. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 30 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2010 С чего ты решил,что русофоб ? Я асолютно не русофоб, просто я хочу,чтобы мои дети были воспитаны,как Галичане, а не как русские. Поэтому мы даже на телевизоре отключаем русскую речь, и читаем только титры,чтобы детки погружались в украинство. ;)Ты чистой воды русофоб. Ты ненавидишь все русское, даже газ российский, за счет которого вы живете, тебе и то брезглив. Ты сожалеешь что родился в России. Это ты сам говорил, я ничего не придумал, а это и есть натуральное русофобство. Не был бы русофобом, учил бы своих детей и русской и украинской культуре и языку. Ты думаешь, что погружаешь детей в украинство, но начисто забываешь, что русский язык - это часть украинской культуры и на нем говорит половина населения Украины. Так о каком украинстве ты говоришь, если это и есть натуральное русофобство - лишать детей родного языка. Ты либо дятел, либо принципиальный дурак. Мои друзья живут в Германии - их дети родились там, но прекрасно знают и немецкий и русский язык. Это только в пользу для человека. Они знают и немецкую культуру, но и помнят откуда их корни. Вот это правильно! Нужно уважать и страну, в которой живешь, но помнить и уважать своих предков и культуру. Это только обогащает человека. Ты же и дети твои - "Иваны, рода не помнящие" именно так о таких говорят. Свои среди чужих, чужие среди своих. На каком языке твои дети будут с дедушкой и бабушкой (твоими родителями) говорить? Ты у детей и своих родителей даже это отнять хочешь - возможность свободно общаться, понимая друг друга. Ну ладно ты дурак, свихнувшийся на ненависти к русскому, но детей зачем морально калечишь? Ты сам не понимаешь, что отнимаешь у них. Обедняешь и морально и духовно лишь из за своей оголтелой ненависти к российскому. Ты понять не можешь - оболочку то ты может и сменишь, а суть не поменяешь никогда. Хоть 300 раз скажи, что ты православный, но еврейство из себя все равно не вытравишь. Тебе правильно сказали..в баню идешь - либо крест снимай, либо трусы надевай. Как не старайся, не будешь ты ни галичаниным, ни украинцем, потому что они тебе не поверят по одной простой причине - предавший один раз, предаст и второй. Не станешь ты для них своим никогда. Ты и русским быть перестал - ты останешься евреем, при чем, как не удивительно, очень глупым евреем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 31 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 На каком языке твои дети будут с дедушкой и бабушкой (твоими родителями) говорить? Ты у детей и своих родителей даже это отнять хочешь - возможность свободно общаться, понимая друг друга.Мои детки итак говорят с бабушкой и дедушкой из Владивостока на русском,но с тяжёлым акцентом, но они говорят. Я и моя жена решили,что нужно воспитывать их в духе украинского патриотизма. А разве это нельзя? Николаев это Украина, и государственный язык -Украинский,а не русский.Ты ненавидишь все русское, даже газ российский, за счет которого вы живете,За эту вонь я плачу бабло, и имею полное право им пользоваться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 А ты старая дура все так и лазеешь по мужицким штанам в попытках выяснить кого что интерсует? ))) Смотрю ты этим на столько озабочена, что даже на фотках с огурцами не расстаешься. :lol: Да мы то как раз женщинами и интересуемся. Только Корина да ИА Patriot кобылы престарелые интересуют, ты да Новодворская :lol: Це тебе стара кобила народила, придурок. Все набрид! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 Жить в обществе и быть свободным от морали этого общества невозможно. Не придерживаются правил, те для, для кого закон не писан. (ты знаешь для кого, или подсказать?). Заморочуватися на думці інших і бути свобідним від моралі суспільства - тобі не здається, що це різні речі. Як приклад - чому я маю переживати, що про мене думає якийсь негідник, на манер Крєста, з хворобливим "Его" і повною відсутністю почуття гумору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 31 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 ......решили,что нужно воспитывать их в духе украинского патриотизма. А разве это нельзя? Николаев это Украина, и государственный язык -Украинский,а не русский."Ты у нас такой дурак по субботам, али как?" (с) Яж тебе внятно объяснил, да, нужно детей учить языку и культуре той страны, в которой проживаешь, но и язык и культуру предков знать и помнить тоже нужно! Это родовое наследие, оно обогащает духовно и интеллектуально, а ты детей ограничиваешь в этом, отстраняя от их родовой культуры и языка. Растишь из них полуобразовышей. Ладно сам дурак, из детей то дебилов не делай.За эту вонь я плачу бабло, и имею полное право им пользоваться.Ты мазохист что ли, покупать вонь? Будешь мучиться нюхать, но платить все равно будешь? Ну ты и идиот 100%! :rolleyes: Хошь навоза продам? Да, имеешь право пользоваться, пока платишь. А мы имеем право продавать за столько, сколько считаем нужным и нехрен клянчить, чтоб дали газ дешевле. Не нравится - покупай в другом месте. А пока кланяйся в ноги и говори спасибо, что мы вам газ продаем поддерживая загнувшуюся украинскую экономику, чтоб ты со своими полуобразованными детками жопой зимой к батарее не примерз.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 31 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 Все набрид!"Всё побрила?" :lol: Ну и язык этот суржиково- галячинский. Смехотворная пародия какая то... :lol: Да, сделай милость, отвали, старо-молодящаяся кобыла с инвертированной проблятской похотливостью к огурцам. ОТС..танцуй вон лучше Корину "огурец", авось полегчает. :lol: Як приклад - чому я маю переживати, що про мене думає якийсь негідник, на манер Крєста, з хворобливим "а манер Крєста, з хворобливим "Его" і повною відсутністю почуття гумору. Да ктож тебя знает. Но думаешь то постоянно, раз реагируешь. Мазохистка наверное. :lol: Да и "гумор" то у тебя сплошь огурцовый "Его" і повною відсутністю почуття гуморуОо...великий галичинский юмор?! Ну да, для вас удотов руссофобских и юмор не юмор, если там "москаля не мочат". В Галичине собираются строить памятник Степану Бандере. Обсуждают дизайн: - В правой руци в нёго повынэн (должен) буты спыс (копье), а в ливой - пэтля! - Верно! А у той пэтли - москаль! - О це добрэ! И кожный дэнь - новый! Это ты называешь великим галичинским юмором? ;) Сиди уж помалкивай и давись огурцами, "Клара Новикова с фашистской свастикой на жопе". :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 31 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2010 Українці сплатили майже 100% компослуг Жителі України в січні-червні 2010 року сплатили за житлово-комунальні послуги 16,2 млрд. гривень, що становить 99,7% від нарахованих за цей період сум. Про це повідомиляє в Держкомстат, передає УНІАН. Згідно з повідомленням, серед регіонів найвищий рівень розрахунків за ЖКП спостерігався в Сумській, Вінницькій, Івано-Франківській і Львівській областях - 109-107,9%, ;) найнижчий - у Севастополі та в Одеській області - 67,1% і 90,8% відповідно. :rolleyes: Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку в червні зменшилися на 2% порівняно з червнем 2009 року, і з урахуванням електроенергії становили 182,9 гривень. У Держкомстаті зазначили, що заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг у червні зменшилася на 4,1% порівняно з травнем 2010 року, і на початок липня становила 10,452 млрд. гривень. Середній термін заборгованості населення за всі послуги становив 3,9 місяці. Зменшення заборгованості відбулося в усіх регіонах країни, окрім Севастополя. Зокрема, в червні заборгованість за три й більше місяців мали: за централізоване опалення й гаряче водопостачання - 32,4% власників особових рахунків, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 28%, за вивіз побутових відходів - 23,1%, за централізоване водопостачання та водовідведення - 22%, за газопостачання - 20,4%. У січні-червні населення сплатило за електроенергію 3,752 млрд. гривень, що становить 135,8% нарахованих за цей період сум. Серед регіонів найвищий рівень оплати електропостачання спостерігався в Закарпатській, Одеській і Херсонській областях - 204,8%-199,5% з урахуванням погашення боргів попередніх періодів, найнижчий - у Чернігівській, Житомирській, Полтавській і Сумській областях - 78,5%-94%). Заборгованість населення з оплати електроенергії на початок липня становила 2,874 млрд. гривень. У січні-червні населення уклало 46 тис. договорів із погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 91,7 млн. гривень, а сума внесених платежів із урахуванням довгострокових договорів становила 90,1 млн. гривень. Як відомо, жителі України в 2009 році сплатили за житлово-комунальні послуги 25,7 млрд. гривень, що становить 92,4% від нарахованих за цей період сум. _http://www.epravda.com.ua/news/2010/07/31/243415/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.