Гість korin Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Ну не всі - ось Крєст ще ламається, як здобний прянік. Нічого, я його динею Смела по голові ошелешу - буде сумирний. А САИ з тих пір ховається. Треба вже за політику братися. Ну, эти... нужно войти в положение тех кому и виагра не помогает и тех, кому уже пора о подумать о вечном... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Ну, эти... нужно войти в положение тех кому и виагра не помогает и тех, кому уже пора о подумать о вечном...Это ты о своем положении задумался, когда Насрусю "дотанцевать" не смог? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Это ты о своем положении задумался, когда Насрусю "дотанцевать" не смог? :lol: У тебя папа-мама был? Почему злой как собака? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 У тебя папа-мама был? Почему злой как собака?Это мы от тебя научились :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Это мы от тебя научились :rolleyes: Так я почему злой был? У меня велосипеда не было... Сбросимся Кресту на самокат? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Так я почему злой был? У меня велосипеда не было... Сбросимся Кресту на самокат? Не-е, теперь самокатом не отделаешься, раньше чай думать надо было :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Не-е, теперь самокатом не отделаешься, раньше чай думать надо было :rolleyes: И шо теперь? Гранату дарить? Или с рогатки отстрелять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 И шо теперь? Гранату дарить? Или с рогатки отстрелять?Может ты хотел сказать- стреляться? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Она давно на кабачки перешла. Корин то не сдюжил. :lol: Не суди по собі, Крєст. Це ти, певно, огірки в штанях носиш для впевненості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Пока ты с мальчиками развлекаешься, я тебя трогать не буду. ))))) Это твоё... А если опять полезешь в политику - не обижайся. Жди меня и я вернусь, скоро... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Из всего флуда который ты тут написала можно сделать один важный вывод, что для тебя те, кто получают женщин за деньги, - лохи. А лоха то развести не западло! Тогда какой вывод по поводу тебя напрашивается? ;) А ты случаем не разводишь на лохов таким образом? Взяла деньги за услуги и счастливая и смыслями: "Они все лохи" Красота! :rolleyes: ;) Как такая извращенная фантазия может прийти в голову лишь от одного танца и шутливого фото - это для меня загадка. Ванька я не развожу лохов - если, конечно, вы себя такими не считаете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Это ты о своем положении задумался, когда Насрусю "дотанцевать" не смог? :lol: А чого не зміг? Дотанцював і ще на біс попросився - ти, Крєст брехню тут не розповсюджуй - де твоя чоловіча солідарність? Корін джентельмен - мовчить як партизан, незважаючи на ваші підколи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 И шо теперь? Гранату дарить? Или с рогатки отстрелять? Не чіпай їх - бачиш, як втішилися, що ти до них прийшов. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 23 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2010 Как такая извращенная фантазия может прийти в голову лишь от одного танца и шутливого фото - это для меня загадка. Ванька я не развожу лохов - если, конечно, вы себя такими не считаете. О-о! Ты даже не представляешь как я могу фантазировать! :rolleyes: Тут все такие. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Так я почему злой был? У меня велосипеда не было... Сбросимся Кресту на самокат? Чо, древнюю Насрусю на багажнике лисапеда катаешь? ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Це ти, певно, огірки в штанях носиш для впевненості.Ты уже и ко мне в штаны заглянула? :rolleyes: Ты прекращай эту дурную практику со всеми подряд, - пожилая женщина уж, пора остепениться... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 *http://www.bisound.com/index.php?name=Files&op=view_file&id=9176605 Обратись лицом к седому небу, По луне гадая о судьбе, Успокойся, смертный, и не требуй Правды той, что не нужна тебе. Хорошо в черёмуховой вьюге Думать так, что эта жизнь — стезя. Пусть обманут лёгкие подруги, Пусть изменят лёгкие друзья. Пусть меня ласкают нежным словом, Пусть острее бритвы злой язык. Я живу давно на все готовым, Ко всему безжалостно привык. *http://www.youtube.com/watch?v=gWlk9ugt4gw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 ...............Larysa, а почему поэзия и песни про Натали? ;) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Larysa, а почему поэзия и песни про Натали? ;) :rolleyes: Бо Лариса - псевдонім або логін. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 О-о! Ты даже не представляешь как я могу фантазировать! :rolleyes: Тут все такие. :rolleyes: Представляю, Ванюша, представляю. На все здешние твои посты так и хочется налепить "ФАНТАЗИЯ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Бо Лариса - псевдонім або логін.Я не знаю псвовдоним это или логин, как говорится тебе видней. :rolleyes: _http://larysan.uol.ua/profile/ И ещё я тут нашёл странное совпадение kokorina????????????? _http://photo.online.ua/larysan/favorites/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Представляю, Ванюша, представляю. На все здешние твои посты так и хочется налепить "ФАНТАЗИЯ" А может тебе только показалось? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 А может тебе только показалось? :rolleyes: Ну ты ж подтвердил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Я не знаю псвовдоним это или логин Ну і що ти там нове для себе побачив? Прибери - бо подумають, що ти в ФСБ працюєш. А-аа, Ванька, ще тобі нагадаю: якщо тебе запросили подивитися фото, то це не означає, що ти маєш шмон в шафах робити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Ну і що ти там нове для себе побачив? Прибери - бо подумають, що ти в ФСБ працюєш. У нас на формуме есть один Korin и у тебя в друзьях естьkokorina. Какое странное совпадение :rolleyes: Не находишь? А ФСБ тут при чём? ;) Всё из открытых источников! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Не чіпай їх - бачиш, як втішилися, що ти до них прийшов. :lol: Неужели у тебя синие глаза? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Ну ты ж подтвердил...Хорошо! ;) Подтвердил, значит подтвердил, тебе виднее.. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Неужели у тебя синие глаза?Там фоток много, смотри, может и себя найдёшь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 Там фоток много, смотри, может и себя найдёшь :rolleyes: Первый раз зауважал ФСБ... хороша же... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 липня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2010 У нас на формуме есть один Korin и у тебя в друзьях есть kokorina. Какое странное совпадение :rolleyes: Не находишь? А ФСБ тут при чём? ;) Всё из открытых источников! По-перше, що тут дивного, якщо б Корін був у мене в друзях? По-друге, не в друзях, а я лише за фотку проголосувала. По-третє, це дівчина - я знаю напевне. Ванька, ти на ФСБ не тягнеш, а на маленького цікавого довгоносика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.