Гість вольф Опубліковано 18 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2010 Роблю висновок - Янукович, який займає посаду президента України заперечив Голодомор в Україні, чим вчинив наругу над мільйонами жертв Голодомору, принизив гідність українців і мою в тому числі - тобто ВЧИНИВ ПРОТИПРАВНІ ДІЇ. Хто сказав, що даний Закон прийнятий з порушенням Конституції? Вискочка Монтеск"є? Ну то я не дивуюся ні йому, ні людині, яка тепер займає посаду Гаранта Конституції - бо він прийшов на цю посаду завдяки ПОРУШЕННЮ цієї ж Конституції. Влада наша є незаконною - а отже, злочинною - тому чекати від неї дотримання законів смішно. Это не выводы, а самонадеянная глупость (Закон України «Про Голодомор 1932–1933 років в Україні» Верховна Рада України ухвалила 28 листопада 2006 року. Таким чином парламент визнав Голодомор 1932-33 років актом геноциду українського народу. Законопроект "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" вніс у Раду Президент України Віктор Ющенко. А теперь скажи, если прихвостень, коллаборционист внес этот бред в закон , то его нельзя отемнить? Лично мне Янык противен, но здесь то он прав на все 100% Голодомор был и этого никто не отрицает. А геноцид это Ющ придумал для того, что бы обратить внимание запада, для своих если не корыстных то параноидальных целей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 18 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2010 Ви десь там писали - нема коментарів Я погоджуюся - на таке коментарів нема. Знаєте САИ а ви згубили форум - хто захоче стояти поряд з кількома москальськими виродками і їх підсирайлами, які постійно бризкаються слиною. Жаль - адже людина старалася - доклала зусиль для створення цього форуму. Коли згоріли компютери, де була база даних - він це відновлював. Справді жаль... А вам треба лікуватися - бо така ненависть дурно не проходить, особливо у вашому віці. Насруся, ты явно бредишь!Ты приложила грандиозные усилия для создания данного форума? Не смеши народ ;) Написала парочку тем с невыразительным названием, при этом потратила одну минутку и усё-ё-ё: "Я приложила грандиозные усилия для создания данного форума". Откровенно: ТЫ глупая, мало чего знающая и плохо обучаемая женщина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 червня, 2010 Насруся, ты явно бредишь! Ты приложила грандиозные усилия для создания данного форума? Не смеши народ ;) Написала парочку тем с невыразительным названием, при этом потратила одну минутку и усё-ё-ё: "Я приложила грандиозные усилия для создания данного форума". Откровенно: ТЫ глупая, мало чего знающая и плохо обучаемая женщина. Иван, ты тупой - где ты прочитал, что это я приложила усилия. Я о создателе форума, которого ви, москальские хамы, не уважаете и постепенно уничтожаете его детище: хто захочет реагировать на ваши фобии, нецензурщину и тупые плевки в адрес опонента. Если я уйду - то вы ж политическим инцестом начнете заниматься. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2010 Иван, ты тупой - где ты прочитал, что это я приложила усилия. Я о создателе форума, которого ви, москальские хамы, не уважаете и постепенно уничтожаете его детище: хто захочет реагировать на ваши фобии, нецензурщину и тупые плевки в адрес опонента. Если я уйду - то вы ж политическим инцестом начнете заниматься. :lol: Очередные ошибки орианны: Во-первых, ориша, форум жил до тебя, не загнулся с тобой и будет процветать и тогда, когда ты его оставишь в покое. Ты со своим завышенным самомнением делаешь неправильные выводы. Ты далеко не пуп земли и даже не... ))))))))) Во вторых, оруша, ты адресом не ошиблась? Это не бандеровский форум с пропиской во Львове, это форум города Николаева. И редкие гости с Галичины отнюдь здесь не являются форумобразующими личностями. Ты здесь в гостях, а пытаешься вести себя как в своей деревне. Поэтому тебя тут никто и не любит, разве что два наших форумных придурка, которых здесь держат ради экзотики, как впрочем и тебя. Я, по моему, уже говорил тебе, что ты здесь пешка, вот и веди себя соответствующим образом - не хами оппонентам, не обливай грязью наше правительство, надо будет, мы и сами, без иностранцев, всыпим ему по самое некуда, не заигрывай с хозяевами форума, и главное - НЕ ВРИ! Тебе всё понятно, галичанка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 20 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2010 Иван, ты тупой - где ты прочитал, что это я приложила усилия. Я о создателе форума, которого ви, москальские хамы, не уважаете и постепенно уничтожаете его детище: хто захочет реагировать на ваши фобии, нецензурщину и тупые плевки в адрес опонента. Если я уйду - то вы ж политическим инцестом начнете заниматься. :lol: Мысли о самоубийстве? ;) :lol: :lol: Типа: "Я умру и всем будет плохо" :lol: :lol: :lol: ;) И не надо тут высокопарных слов о создателях форума, форум жил и разбивался без тебя и дальше будет всё Ок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 22 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2010 Это не выводы, а самонадеянная глупость (Закон України «Про Голодомор 1932–1933 років в Україні» Верховна Рада України ухвалила 28 листопада 2006 року. Таким чином парламент визнав Голодомор 1932-33 років актом геноциду українського народу. Законопроект "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні" вніс у Раду Президент України Віктор Ющенко. А теперь скажи, если прихвостень, коллаборционист внес этот бред в закон , то его нельзя отемнить? Лично мне Янык противен, но здесь то он прав на все 100% Голодомор был и этого никто не отрицает. А геноцид это Ющ придумал для того, что бы обратить внимание запада, для своих если не корыстных то параноидальных целей. "5" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 25 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2010 Роблю висновок - Янукович, який займає посаду президента України заперечив Голодомор в Україні, чим вчинив наругу над мільйонами жертв Голодомору, принизив гідність українців і мою в тому числі - тобто ВЧИНИВ ПРОТИПРАВНІ ДІЇ. Хто сказав, що даний Закон прийнятий з порушенням Конституції? Вискочка Монтеск"є? Ну то я не дивуюся ні йому, ні людині, яка тепер займає посаду Гаранта Конституції - бо він прийшов на цю посаду завдяки ПОРУШЕННЮ цієї ж Конституції. Влада наша є незаконною - а отже, злочинною - тому чекати від неї дотримання законів смішно. Насруся, ты забыла рассказать, что убийца Бандера - больше не герой Украины, которое ему удосужились присвоить ОРАНЖЕВЫЕ уроды. Так же как и голодомор украинского народа (подчеркиваю именно украинского народа, не русского или какого то другого, а именно украинского), купленное заказное пиар - шоу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість rusplan2 Опубліковано 25 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2010 Сорвана встреча в г. Ирпень!!! Тимошенко не смогла дать ответ предпринемателям!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Странник11 Опубліковано 25 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2010 Дурний ти, якщо морозиш, що його підтримують. Половина ненавидить тому що раніше ненавиділа, а ще третина поступово починає ненавидіти за те що він хуйло, вже зараз. Таке хуйло, яке сиділо на зоні за крадіжку шапки в туалеті - простіше шнирь. Хто залишається? Правильно, ті хто від нього кормиться і довбойоби. І тих і других відносно небагато. Цікаво, ти з перших, чи з других? А про предків, що служили Гітлеру, це ти правильно - батько Януковича був німецьким поліцаєм у Барановічському районі Білорусії. За те й сидів на Луганщині, розпочинаючи сімейну традицію.Когда он был премьером 2002-2004гг у нас в городе заработали те предприятия которые начали уже рушится. А сприходом грязно розовых, это еще одно название оранжевого, все успешно остановилось. И кого подержит наш город, угадай? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 3 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2010 Когда он был премьером 2002-2004гг у нас в городе заработали те предприятия которые начали уже рушится. А сприходом грязно розовых, это еще одно название оранжевого, все успешно остановилось. И кого подержит наш город, угадай? У нас в городе тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Ціни у партійних списках зросли вдвічі, – експерт 18:24, 14.07.2010 Ціни за місце у партійних списках на ці місцеві вибори в Україні зросли вдвічі, – повідомив 14 липня під час прес-конференції у Львові голова Комітету виборців України у Львівській області Роман Кошовий. Голова ЛОО «Фронт змін» Степан Кубів так прокоментував цю інформацію: «Ми говоримо про корупцію на засадничому рівні. Це неоране поле роботи для правоохоронних органів». Своєю чергою, голова фракції БЮТ у Львівській облраді Іван Стецькович наголосив: «Нам треба виходити на таку систему, де політичні партії фінансуються з бюджету». Водночас, Роман Кошовий наголосив, що, швидше за все, до виборів не відбудеться об’єднання опозиційних демократичних сил. «Демократи, як відомо, об’єднуються за п’ять хвилин до розстрілу. Цей час ще не прийшов», – наголосив Кошовий. Нагадаємо, заборона «молодим» партійним осередкам брати участь у виборах оживила політичний ринок. Маловідомі партії виставляються на продаж від $ 300 тис. до $ 1 млн. У їх купівлі насамперед зацікавлені політичні проекти Сергія Тігіпка та Арсенія Яценюка. =http://www.zaxid.net/newsua/2010/7/14/182411/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 WOW! У знакт протесту шахтарі обіцяють затопити вотчину Януковича. Працівники двох шахт у Донецькій області через борги із зарплат мають намір зупинити роботу водовідливів, що може призвести до підтоплення Єнакієвого, Селидова та Новогродівки._http://www.epravda.com.ua/news/2010/07/14/241626/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nesferantu Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Ціни у партійних списках зросли вдвічі, – експерт 18:24, 14.07.2010 Ціни за місце у партійних списках на ці місцеві вибори в Україні зросли вдвічі, – повідомив 14 липня під час прес-конференції у Львові голова Комітету виборців України у Львівській області Роман Кошовий. Голова ЛОО «Фронт змін» Степан Кубів так прокоментував цю інформацію: «Ми говоримо про корупцію на засадничому рівні. Це неоране поле роботи для правоохоронних органів». Своєю чергою, голова фракції БЮТ у Львівській облраді Іван Стецькович наголосив: «Нам треба виходити на таку систему, де політичні партії фінансуються з бюджету». Водночас, Роман Кошовий наголосив, що, швидше за все, до виборів не відбудеться об’єднання опозиційних демократичних сил. «Демократи, як відомо, об’єднуються за п’ять хвилин до розстрілу. Цей час ще не прийшов», – наголосив Кошовий. Нагадаємо, заборона «молодим» партійним осередкам брати участь у виборах оживила політичний ринок. Маловідомі партії виставляються на продаж від $ 300 тис. до $ 1 млн. У їх купівлі насамперед зацікавлені політичні проекти Сергія Тігіпка та Арсенія Яценюка. =http://www.zaxid.net/newsua/2010/7/14/182411/ бред Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Насруся, ты забыла рассказать, что убийца Бандера - больше не герой Украины, которое ему удосужились присвоить ОРАНЖЕВЫЕ уроды. Так же как и голодомор украинского народа (подчеркиваю именно украинского народа, не русского или какого то другого, а именно украинского), купленное заказное пиар - шоу.Сало, ти настільки тупе, що не зрозумієш - Бандера герой України незалежно від того, що собі нашифрував донецький продажний суд. Ти он краще займайся вашими внутрішньо-політичними проблемами - рахуй як "мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслє". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Бандера герой України незалежно від того, що собі нашифрував донецький продажний суд.А що таке "донецький суд?" Я такого суду не знаю. До речі, говорять, що в Тбілісі хочуть встановити пам'ятник воїнам ОУН-УПА. Я сподіваюся, що це станеться. Я туди відразу поїду, щоб його відкрити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Лично я, одного не могу понять ни как, НУ КОМУ ВЫ ОРАНЖЕНОИДЫ ТУФТУ ВКЛАДЫВАЕТЕ? Вот пропагандист НАСРУСЯ обосралась, что Вы дятлы ОРАНЖЕНОИДНЫЕ хотие доказать и кому! Вам сейчас в кустики и срать там друг на друга, примерно как во время ВОВ, и при правлении ЮЩА ! Я УЖЕ НЕ ОДНОКРАТНО НА ФОРУМЕ ГОВАРИВАЛ - В СВОЮ РЕСПУБЛИКУ (ЗАПАД УКРАИНЫ), где президент ЮЩ, а примьер Юля, и доказывайте там друг другу, кто ХЕРОЙ УКРАИНЫ, а КТО В ГОЛОДОМОРЕ, и все, вопрос решен - и совсем не залежны от всех и бабла нет! Вот радости для всех будет, НЕ МЕРЕННО! А, еще друзьям Наводворской, к койке ее подойдите хоть, ведь лежит дама уже пактически недвижима, одно из уст льется, Я ДЕВА СТАРА, И НЕ НАВИЖУ КОММУНЯК, так флаг ей - дурочке в руки, как и Вам дурачкам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 15 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2010 Мысли Русского парня о Российском быдле :lol: _http://www.youtube.com/watch?v=thq4h9q_uVM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Однако активизировались националисты! Каникулы кончились? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Мысли Русского парня о Российском быдле :lol: _http://www.youtube.com/watch?v=thq4h9q_uVM Очень любопытно к кому причесляет он себя сам? К гламурному или люмпенскому быдлу. Да, богата Россия на гениев и идиотов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 По белорусскому ТВ показали интервью Саакашвили. Россия готовится отомстить :lol: _http://newsru.com/world/16jul2010/saakashvili.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Каникулы кончились? :lol: Скінчилися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 По белорусскому ТВ показали интервью Саакашвили. Россия готовится отомстить :lol: _http://newsru.com/world/16jul2010/saakashvili.html Чего от него хочет Россия, мне кажется, чтобы не лезли ШВИЛИ в Россию воровать и торговать на рынках.А про батьку фильм посмотрел, имею возможность смотреть НТВ+7 часов. Не знаю, может и правда, не знаю, в Белоруси бывал последний раз в 1998 году. Кому это надо, скорей всего тому которому надоело в безвозвратный долг давать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Мысли Русского парня о Российском быдле :lol: _http://www.youtube.com/watch?v=thq4h9q_uVM Всегда знал, что в России есть люди, которых можно уважать. Этому парню плевать, что о нем подумают в других странах и что скажут те, кто живет в России. Он уверен в своей правоте - и он прав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Всегда знал, что в России есть люди, которых можно уважать. Этому парню плевать, что о нем подумают в других странах и что скажут те, кто живет в России. Он уверен в своей правоте - и он прав. Korin, ты где прятался?И с чего ты взял что это парень вообще из России? Судь по его нику и призыву "Burrry6969. God Bless the USA" я склоняюсь к мысли что это чувак говорящий на русском и работающий на благо США и возможно её гражданин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Korin, ты где прятался? И с чего ты взял что это парень вообще из России? Судь по его нику и призыву "Burrry6969. God Bless the USA" я склоняюсь к мысли что это чувак говорящий на русском и работающий на благо США и возможно её гражданин. Та где я только не прятался... все равно все возвращается на круги своя... А судить лучше не по нику и призыву - а по говору, так не сможет говорить ни один янки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Та где я только не прятался... все равно все возвращается на круги своя... А судить лучше не по нику и призыву - а по говору, так не сможет говорить ни один янки. Тогда скажу по другому и твоей логикой.... Так и о чём говоришь ты, может говорить только янки. Где и когда тебя сделали Янкой мне не интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 16 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2010 Тогда скажу по другому и твоей логикой.... Так и о чём говоришь ты, может говорить только янки. Где и когда тебя сделали Янкой мне не интересно. У них на сей момент одна задача, все равно, янки или не янки, побольше ГОВНИЦА заливать, натура такая, нация ЗАПАДЕНЦЕВ воспитана так, и к большому сожалению ее не перевоспитать! Только - УБЛЮДКОВ в отдельную республику, что бы там между собой ПЕРЕСРАЛИСЬ, и поняли что они в этом мире ИЗГОИ.P.S. Изгои - людишки слепленные из говна, которые в своей истории ни чего не сделали для процветания своей страны, а привели одних предателей и убийц, а потом всеми правдами и неправдами доказывать обратное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 17 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2010 Тігіпко хоче повчитися у друга Ющенка Для України дуже корисним є досвід Грузії щодо модернізації економіки держави та підвищення її конкурентоспроможності. Таку думку висловив віце-прем`єр Сергій Тігіпко у Тбілісі після зустрічі з прем'єром Грузії Ніколозом Гілаурі, повідомляє прес-служба Кабміну. "Успішний досвід проведення ліберальних економічних реформ у Грузії для нас дуже цікавий, і цей візит відкриває нові можливості для обміну прогресивним досвідом державного управління", - зазначив Тігіпко. Віце-прем`єр особливо підкреслив зацікавленість України в ознайомленні з досвідом реформування системи державного регулювання, органів внутрішніх справ, податкової служби Грузії. Коментуючи нинішній стан торговельно-економічних зв`язків між нашими країнами, віце-прем`єр відзначив зниження їх інтенсивності через світову економічну кризу. "До кризи спостерігалася гарна динаміка розвитку. До Грузії приходили українські інвестори. Я кажу про Чіатуру, Батумі, гірськолижний курорт Гудаурі, фінансовий сектор", - підкреслив український урядовець. Також Тігіпко висловив упевненість у тому, що після закінчення кризи економічні відносини між двома країнами швидко відновляться і вийдуть на новий рівень партнерства. Як найбільш перспективні для розвитку двостороннього співробітництва галузі віце-прем'єр виділив сфери сільського господарства та переробної промисловості. Українська правда _http://www.pravda.com.ua/news/2010/07/16/5228030/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2010 Сало, ти настільки тупе, що не зрозумієш - Бандера герой України незалежно від того, що собі нашифрував донецький продажний суд. Ти он краще займайся вашими внутрішньо-політичними проблемами - рахуй як "мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслє". Глазница зажила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2010 _http://www.youtube.com/watch?v=e9jIPTOfMMg&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.