Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не попустили ще галичани? Бідолаха, вони тобі певне сняться. С барадамі і с ружйом.

Це все зрозуміло - від САИ ніхто іншого не чекає.

Пропоную, пане Хмельничанине, свою рефлексію перевели в більш конструктивне русло - не можна ж так відгавкуватися до безконечності.

Давайте щось по темі, бо вестися на провокаторів недостойно розумної людини.

Або створіть для цього окрему тему: Чого я так ненавиджу САИ - і викладіть так історію ваших стосунків.

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Ну що ще говорити Януковичу, коли він не є сильною владою? Що може сказати слабка людина? Він говоритиме, що крутий! Хлопці з єнакіївського підворіття хочуть нам сказати, що вони вже укатали всю Україну. Дворова шпана, яка прийшла до влади, намагається показати, що вона крута ", - прокоментував звернення Януковича політолог Вадим Карасьов.

Він зазначив, що слабка влада шукає сильне плече, яким є Росія.

Гість Хмельничанин
Опубліковано

Це все зрозуміло - від САИ ніхто іншого не чекає.

Пропоную, пане Хмельничанине, свою рефлексію перевели в більш конструктивне русло - не можна ж так відгавкуватися до безконечності.

Давайте щось по темі, бо вестися на провокаторів недостойно розумної людини.

Або створіть для цього окрему тему: Чого я так ненавиджу САИ - і викладіть так історію ваших стосунків.

Ні, ну на окрему тему САИ не потягне. Погляньте самі: ну хто він такий щоб присвячувати йому цілу гілку? Що до відгавкування, скажу Вам так: я тут вже півтора року. Колись проводив спроби довести подібним до САИ сексотам, або схожим на хреста московським збоченцям, що ми не є частиною їхньої імперії, намагався довести, що УПА бились за волю України, тощо. Але це для них щось на зразок вищої математики. І я прийшов до висновку, що ліпше їм піддавати трохи різкої критики на тій мові, котру вони розуміють, щоб не занадто ця бригада себе тут вільно почувала, а у випадкових людей не з"являлась думка, що підтримувані москалями ідеї є характерними для значної частини українського суспільства. Інший підхід тут навряд чи пройде, позаяк погляньте хто тут присутній - іван, хрест, САИ, іноді смел і ушаков (він же сало), ну про олігарха в натурі (він же касар), говорити не варто. Прослідкуйте уважніше за усіма ними - українська мова для них санскрит, українці, окрім тих хто бажає лизати москальські чоботи, жлоби й дурні. І це все на українському форумі. Ні, це не та аудіторія, з якою варто сперечатись Їм варто лише казати хто вони є.
Опубліковано

Роздуми вголос, щоб якось зрозуміти і пояснити теперішнє

Коли Австрію приєднали до братньої Німеччини, й усі раділи, до віденської кав’ярні зайшли німецькі солдати й замовили яєчню, швидко й багато — по 10 яєць кожному. І старий хазяїн кав’ярні подумав: аллес, стара добра Австрія закінчилася. А я думаю: чому вони просили так швидко й багато? Невже відчували, що все це скоро погано обернеться?

Віталій ЖЕЖЕРА

Опубліковано

Що до відгавкування, скажу Вам так: я тут вже півтора року. Колись проводив спроби довести подібним до САИ сексотам, або схожим на хреста московським збоченцям, що ми не є частиною їхньої імперії, намагався довести, що УПА бились за волю України, тощо. Але це для них щось на зразок вищої математики. І я прийшов до висновку, що ліпше їм піддавати трохи різкої критики на тій мові, котру вони розуміють, щоб не занадто ця бригада себе тут вільно почувала, а у випадкових людей не з"являлась думка, що підтримувані москалями ідеї є характерними для значної частини українського суспільства.

Не можу вас підтримати по одній причині - ці пани тут для того, щоб відволікати увагу ось на такі дрібні сварки.

Вони свою місію виконують добре - є чудовою ганчіркою для вас і Патріота.

Гляньте - ви написали 5-ть постів і жодної по темі - як на мене, це то саме, що плювати проти вітру.

Випадковим людям ваша сварка нецікава, бо вони не в курсі її історії.

А ось про деякі факти теперішніх дуже непростих подій і думки про владу - вони читають і розумніші навіть висловлюються.

Я і вас до цього закликаю - а якщо ні, то сваріться на темі хоча б того олігарха.

Опубліковано

Світ коментує Харківські газові угоди Януковича

Беспорядки в Верховной Раде, когда из-за разногласий по поводу ратификации российско-украинского договора в ход пошли яйца и дымовые шашки, вновь подчеркнули раскол Украины на проевропейские и пророссийские регионы

Об этом заявил представитель германского Христианско-демократического союза и профессор лондонского Кингс Колледжа Фридберт Пфлюгер, пишет Фокус.

«Насилие в парламенте — это отвратительно. Но столь же предосудительно подписывать международные соглашения с долгосрочными последствиями тайком от общественности, а потом, шесть дней спустя, пытаться протолкнуть их через законодательное собрание», — пишет автор (перевод inopressa.ru).

«С учетом того, что цены на газ падают, президент Украины Виктор Янукович, наверное, мог бы договориться о газе и без уступок по Черному морю», — добавил он.

После ратификации и подписания договора с Россией перспектива вступления Украины в НАТО отодвигается на неопределенный срок, однако это не помешает Януковичу добиваться соглашений о свободной торговле и «энергетическом сообществе» с ЕС, равно как и пользоваться займами Европейского инвестиционного банка.

«Однако именно Кремль (по крайней мере, на данный момент) решает, позволить ли Украине интеграцию в европейские структуры, и если позволить, то до какой степени. А Евросоюз, вновь парализованный внутренними распрями (на этот раз — в связи с Грецией), сохраняет молчание », — подытоживает Пфлюгер.

Гість Хмельничанин
Опубліковано

На жаль ратифікація угоди по ЧФ вже не є актуальною. Для РФ це пройдений етап плану по руйнуванню незалежності України. Наступний крок проведений під час перших 100 днів презика яничара (вибачте, не можу назвати це явище Президентом), поєднання Нафтогазу й Газпрому. А фактично - продажа української ГТС Росії. Що далі? Робимо ставки. Мені здається, що скоро почнеться масштабний наступ на опозицію, а потім на пресу. А далі йому (яничару) все до лампочки - наступні вибори до Ради і вибори Президента стануть тим, чим зараз є вибори у РФ. А економічний підйом де? Немає. І не буде. Що, вибрали собі владу? Майте!

Опубліковано

Що далі? Робимо ставки. Мені здається, що скоро почнеться масштабний наступ на опозицію, а потім на пресу. А далі йому (яничару) все до лампочки - наступні вибори до Ради і вибори Президента стануть тим, чим зараз є вибори у РФ. А економічний підйом де? Немає. І не буде. Що, вибрали собі владу? Майте!

Позиція ваша зрозуміла: "Фсьо пропало: гипс снимають, клиєнт уезжаєт..."

Добре що не всі так думають, бо тоді нащо та вільна преса.

Доречі, Тимошенко потрапила в десятку ворогів преси, як і Янек. Що ви на це скажете?

Мене цікавить одне запитання: коли ми вибирали владу, де ви в той час були?

І ще одне, ви мені вибачте, але чомусь нагадуєте мого сусіда, який проходячи повз мій автомобіль, завжди копає його - спрацьовує сигналізація - а він робить вигляд, що до цього не має відношення. Для чого він це робить не знаю - ну хіба тому, що собі такий купити неспроможний

То ваші прирікання з САИ саме таке копання нагадує. :(

Гість Хмельничанин
Опубліковано

Позиція ваша зрозуміла: "Фсьо пропало: гипс снимають, клиєнт уезжаєт..."

Добре що не всі так думають, бо тоді нащо та вільна преса.

Доречі, Тимошенко потрапила в десятку ворогів преси, як і Янек. Що ви на це скажете?

Мене цікавить одне запитання: коли ми вибирали владу, де ви в той час були?

І ще одне, ви мені вибачте, але чомусь нагадуєте мого сусіда, який проходячи повз мій автомобіль, завжди копає його - спрацьовує сигналізація - а він робить вигляд, що до цього не має відношення. Для чого він це робить не знаю - ну хіба тому, що собі такий купити неспроможний

То ваші прирікання з САИ саме таке копання нагадує. :(

Знаєте, пані Оріана, Ваші нападки на мене дуже імпонують тому ж таки САИ. Дайте мені спокій. Ви пишите те, що Вам вважається необхідним, а я те, що вважається потрібним мені. Тож попрошу не займати, тут нашому брату є з ким сперечатись. Коли наше бараноподібне населення обирало яничара, я голосував за Тимошенко. І не тому, що вона мені подобається, а лише тому, що вважав за необхідне недопустити те, чому ми зараз є свідками. Взагалі мені подобається ВО Свобода. Але у них немає сили, тому най поки заждуть. І якщо ви вважаєте, що ще не фсьо пропало, ви мрійниця і оптимістка.
Опубліковано

Знаєте, пані Оріана, Ваші нападки на мене дуже імпонують тому ж таки САИ. Дайте мені спокій. Ви пишите те, що Вам вважається необхідним, а я те, що вважається потрібним мені. Тож попрошу не займати, тут нашому брату є з ким сперечатись. Коли наше бараноподібне населення обирало яничара, я голосував за Тимошенко. І не тому, що вона мені подобається, а лише тому, що вважав за необхідне недопустити те, чому ми зараз є свідками. Взагалі мені подобається ВО Свобода. Але у них немає сили, тому най поки заждуть. І якщо ви вважаєте, що ще не фсьо пропало, ви мрійниця і оптимістка.

Я знаю, що мої нападки не подобаються - я зумисне їх роблю - деколи такі провокації змушують людей прокинутися,не занепасти цілком духом.

Але є інші - нитики по-життю - то таким почувати себе нещасним - рідна стихія.

Таким мої нападки не допомагають.

Але спробувати завжди треба.

Ну що ж, бажаю вам успіхів у поборюванні вашого головного ворога САИ - він цілком від того задоволений, бо ви даєте йому можливість себе піарити.

Тільки попрошу це робити на інших темах.

А я буду продовжувати про сто днів Януковича.

Може хтось з нашого "бараноподібного населення" прочитає і йому стане соромно за свій вибір.

Опубліковано

Галичинские спамеры разбушевались не на шутку. Да и не удивительно - наследие оранжевых, крику много, толку мало. В общем подтверждают и дальше своею никчемность.

Опубліковано

:angry: :angry: :angry:

хроніка перших двох місяців нової влади

25 лютого

* Янукович набув повноважень президента України

* СБУ скасувала заборону на в'їзд в Україну Затуліну

* З сайту президента зник розділ про Голодомор

* НБУ випустив срібну монету, присвячену інавгурації

2 березня: * Литвин оголосив про ліквідацію коаліції БЮТ-НУНС-БЛ. Визначену Регламентом процедуру порушено

3 березня: * Верховна Рада відправила у відставку уряд Тимошенко

5 березня: * Янукович та Медведєв домовились про спільні військові паради 9 травня. Янукович: "Всі дороги ведуть у Москву"

9 березня

* Янукович зменшив Шевченківську премію зі 170 до 130 тисяч грн

* Рада змінила Регламент, дозволивши формувати коаліцію "тушками"

10 березня: * Генпрокуратура закрила кримінальну справу проти Цушка

11 березня

* Оголошена коаліція "тушок"

* Рада затвердила уряд Азарова. В уряді - жодної жінки. 29 членів Кабміну - рекорд Європи

15 березня: * Розпочалися студентські бунти проти міністра Табачника

17 березня: * Уряд перебрав на себе управління НТКУ і призначив її нове керівництво - Бенкендорф, Арфуш

19 березня

* Азаров: "Реформи - не жіноча справа"

* На посади начальників обласних УВС повертаються одіозні Сало, Варцаба, Русин

20 березня: * Оргкомітет на чолі з Герман відправляє на "Євробачення" співачку Альошу. Україну штрафують за порушення процедури. Альошу викривають у плагіаті

24 березня: * Печерський райсуд закрив усі кримінальні справи проти Бакая

25 березня

* Уряд доручив КМДА вжити заходів для "недопущення акцій протесту біля приміщень адміністрації президента та Кабінету міністрів"

* У Запоріжжі заявили, що до 9 травня поставлять пам'ятник Сталіну

26 березня: * Демонтаж зовнішнього тестування: 200-бальний атестат, скасовано обов'язкові тести українською

27 березня

* Янукович нагородив Фіделя та Рауля Кастро орденами

* Семиноженко запропонував союз Росії, України та Білорусі

30 березня: * Табачник скасував державний іспит з української для бакалаврів

31 березня: * У Києві вкрали документи про приватизацію за останні 4 роки

1 квітня: * Генпрокуратура зупинила розслідування справи про отруєння Ющенка.

2 квітня: * Донецький окружний адмінсуд скасував указ про присвоєння звання Героя України Бандері

3 квітня: * Янукович ліквідував Нацкомісію зі свободи слова, Нацкомісію з верховенства права

6 квітня

* Янукович надіслав подяку за підтримку на виборах Президента громадянину Нігерії, пастору Сандею Аделаджі

* Перший канал припинив переклад "синхронів" на українську

* Тимошенко викликали до Генпрокуратури

7 квітня: * Мін'юст представив законопроект "Про столицю", який скасовує прямі вибори мера Києва. Раніше Верховна Рада скасувала місцеві вибори 30 травня

8 квітня

* Конституційний Суд узаконив коаліцію "тушок"

* Мінпаливенерго оголосило про збільшення закупівлі газу в Росії

* Міносвіти України та Росії домовилися про спільний "Урок пам'яті" до Дня Перемоги. Рекомендовано зосередитися "на героїчних сторінках спільної історії країн СНД"

9 квітня

* Сутичка в "Українському домі". Міліція та люди в цивільному затримують журналістів та активістів "Свободи"

* Боделан повернувся до Одеси. З 2005 року він переховувався від розшуку в Росії.

10 квітня: * Зустріч Азарова та Путіна. Путін: "Україна зробила цікаві пропозиції"

12 квітня: * Візит Януковича у США. Україна погодилася віддати всі запаси високозбагаченого урану Росії та США

13 квітня: * Верховна Рада затвердила нових керівників комітетів. Вимога Регламенту про передачу "контрольних" комітетів опозиції проігнорована

16 квітня: * "Репортери без кордонів" заявили про погіршення ситуації зі свободою слова в Україні

17 квітня: * Уряд підготував рішення про передачу поставок газу облгазам Фірташа

19 квітня: * Азаров і La Scala. Охорона прем'єра заблокувала вхід у партер палацу "Україна" глядачам, що запізнилися

20 квітня: * Керівник слідчої групи у справі про отруєння Ющенка Климович подала у відставку

21 квітня

* Кортеж Януковича по дорозі в Бориспіль потрапив у ДТП. Загинула людина

* Янукович та Медведєв підписали угоду про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту в Україні

* Домовленість про українсько-російське СП в авіаційній галузі: 51% належатиме Росії, АНТК Антонова передається до статутного фонду

* Підписана угода про будівництво мосту Керч-Кубань

22 квітня

* Конституційний Суд відмовився перевіряти законність розташування баз Чорноморського флоту в Криму

* Прес-конференція Януковича. Представників регіональних мас-медіа за дорученням АП відбирали облдержадміністрації. Журналістам київських медіа ставити запитання не дозволили

* Табачник: в середні школи потрібно повернути курс російської літератури

23 квітня: * Азаров: "Ми готові продати газову трубу"

26 квітня: * У ВР зареєстровано законопроект про скасування 50%-ої квоти на український продукт у теле- та радіоефірі

27 квітня

* Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ. Жорстока бійка в сесійній залі. Засідання пройшло без кворуму у 226 голосів

* Під Верховною Радою масові демонстрації на знак протесту проти ратифікації чорноморських угод. Сутички між міліцією та демонстрантами

* Верховна Рада затвердила бюджет-2010 - без обговорення і без дотримання процедури розгляду

* Верховна Рада змінила регламент: опозицій може бути декілька

* Янукович у Страсбурзі: "Визнавати Голодомор геноцидом - неправильно"

* Гаванський міст у Києві переобладнали для проїзду кортежу Януковича

28 квітня

* Луценко: нардеп Пінчук (ПР) та його двоє помічників жорстоко побили сусіда

* Генпрокуратура порушила кримінальні справи проти посадових осіб Кабміну Тимошенко

* Северинсен (екс-доповідач ПАРЄ у питаннях України): "В Україні йде зосередження влади в руках однієї особи. Відбувається систематичне порушення Конституції"

* Грищенко: до візиту президента Медведєва Україна готує більше 10 угод

29 квітня

* У Луганську з‘явилися біл-борди з портретом Сталіна

* Відкритий лист "Репортерів без кордонів" до Януковича: заяви президента не відповідають реальній ситуації зі свободою слова в Україні

* Семиноженко: "Обов‘язковий дубляж фільмів українською не приніс користі"

* Уряд запропонував змінити назву ракетного крейсера "Україна"

30 квітня

* Азаров та Путін домовилися про спільну модернізацію української ГТС

* Путін запропонував об‘єднати "Газпром" та "Нафогаз України". Азаров готовий "вивчити" пропозиції

* Росія та Україна обговорюють питання об‘єднання "Атоменергомашу" (Росія) та "Турбоатома" (Україна)

* Заява Євросоюзу: ЄС стурбований ситуацією, яка складається в Україні зі свободою слова

* Президент доручив розробити і внести до ВР пакет змін до Конституції

Далі буде?!.

_http://www.pravda.com.ua/articles/2010/05/4/5007099/view_print/

Опубліковано

+1. ;)
Опубліковано

Я знаю, що мої нападки не подобаються - я зумисне їх роблю - деколи такі провокації змушують людей прокинутися,не занепасти цілком духом.

Але є інші - нитики по-життю - то таким почувати себе нещасним - рідна стихія.

Таким мої нападки не допомагають.

Але спробувати завжди треба.

Ну що ж, бажаю вам успіхів у поборюванні вашого головного ворога САИ - він цілком від того задоволений, бо ви даєте йому можливість себе піарити.

Тільки попрошу це робити на інших темах.

А я буду продовжувати про сто днів Януковича.

Може хтось з нашого "бараноподібного населення" прочитає і йому стане соромно за свій вибір.

Наївність...Та скоріше небо впаде на землю. ;) Як же ви, пані, погано знаєте менталітет виборців цього хамського байстрюччя. :(
Опубліковано

Наївність...Та скоріше небо впаде на землю. ;) Як же ви, пані, погано знаєте менталітет виборців цього хамського байстрюччя. :(

Хочете сказати, що ви там один такий зародилися - а раптом ні і є ще такі, хто сумнівається.

Опубліковано

Я теж мужній, я ніколи не сидів на шиї у своїх батьків.

Ваша Нарочницька це не історик, а тупа баба,яка годується від партії Єдина Росія. . :lol:

Росії слід читати ліберальних істориків. :P

Поносить свой род и родителей это не мужество, это идиотизм. Ты типичный манкурт, бездушный раб своих иллюзий!

А какая то там Нарочницькая я не знаю такую, может она и правильно пишет, может заблуждается, мне пофигу, читаю другие источники!

Опубліковано

Відповідь "па сущєству". До тебе, бик недоєний, розумні речі говорити - себе не поважати. З тобою можна лише недобрими москальськими словами спілкуватись. Щеня ти заслиняне, більше ніхто.

Пориви ещё, любитель Бандеры...... :blink:
Опубліковано

У мене сім'я величезна :P ,а у москалів заздрість , що деякі з них живуть за кордоном :rolleyes: ? Про Харків я нічого не писав. :lol:

До Миколаєва, за радянських часів , я приїхав з Владивостока до своєї тітки на навчання, полюбив цю країну, вивчив мову, і чудово собі живу. Моя тітка говорить тільки українською мовою. :P

Ты кому тут и чего опять "впарить" пытаешься, лживый Иа?

Нормальный человек бы уже со стыда сгорел,

но ты ж не нормальный......

Опубліковано

Галичинские спамеры разбушевались не на шутку. Да и не удивительно - наследие оранжевых, крику много, толку мало. В общем подтверждают и дальше своею никчемность.

Да-а-а, любители Бандеры здесь явно активизировались.

Может весна так на них повлияла?

Сезонную аклиматизацию не выдержали. :rolleyes:

Опубліковано

На жаль ратифікація угоди по ЧФ вже не є актуальною. Для РФ це пройдений етап плану по руйнуванню незалежності України. Наступний крок проведений під час перших 100 днів презика яничара (вибачте, не можу назвати це явище Президентом), поєднання Нафтогазу й Газпрому. А фактично - продажа української ГТС Росії. Що далі? Робимо ставки. Мені здається, що скоро почнеться масштабний наступ на опозицію, а потім на пресу. А далі йому (яничару) все до лампочки - наступні вибори до Ради і вибори Президента стануть тим, чим зараз є вибори у РФ. А економічний підйом де? Немає. І не буде. Що, вибрали собі владу? Майте!

Возможно, подъема в этом году и не увидите, главное остановить развал и падение, разделение народа и страны на своих и чужих по национальному принципу! Национальная гордость это хорошо, но Народ должен быть единым.

Так что если у Януковича это удастся он уже выполнил свое историческое предназначение, ясно, что он не тот кто поднимет экономику и социалку. Растите новых лидеров пусть лучшие из них займут места, которые сегодня занимают мздоимцы и бездельники.

Что касается отмены Героизации Бандеры, так это хорошо, его многие и на западе считают фашистом. Так что еще спасибо скажете. А если вдруг найдутся волшебным образом доказательства того, что он герой и вопросов ни у кого не возникнет, так вернете звание с настоящими почестями, а не так поспешно и позорно как у Ющенко.

Гість Хмельничанин
Опубліковано

Возможно, подъема в этом году и не увидите, главное остановить развал и падение, разделение народа и страны на своих и чужих по национальному принципу! Национальная гордость это хорошо, но Народ должен быть единым.

Так что если у Януковича это удастся он уже выполнил свое историческое предназначение, ясно, что он не тот кто поднимет экономику и социалку. Растите новых лидеров пусть лучшие из них займут места, которые сегодня занимают мздоимцы и бездельники.

Что касается отмены Героизации Бандеры, так это хорошо, его многие и на западе считают фашистом. Так что еще спасибо скажете. А если вдруг найдутся волшебным образом доказательства того, что он герой и вопросов ни у кого не возникнет, так вернете звание с настоящими почестями, а не так поспешно и позорно как у Ющенко.

Можливо у цему році, як і в наступному, ми не побачимо розвала України й приєднання її частин до РФ. Але можу тобі сказати, Смелл, що це буде зовсім не заслуга яничара, позаяк все ним зроблене достойне резидента московського ФСБ, але ні в якому разі не Президента України.
Опубліковано

, главное остановить развал и падение, разделение народа и страны на своих и чужих по национальному принципу! Национальная гордость это хорошо, но Народ должен быть единым.

Так что если у Януковича это удастся он уже выполнил свое историческое предназначение,

Це ж треба бути таким далеким до українських реалій і щось коментувати на українському форумі.

Який розвал він зупинить - у ваших головах, бо в Україні нема ніякого розвалу - як би вам не хотілося цього.

Нічим не гірше від Росії, а якщо піти далі в глубінку нєчєрнозємья - то однозначно, краще.

І яким чином Янек зупинить розподіл за національною ознакою, коли її також не було - є різні погляди на історію, є різне бачення майбутнього - але все це наслідок совєтського панування - на Заході коротший термін, на Сході довший, плюс Голодомор, який генетично і досі не дає українцям відчути себе вільними.

Тому якщо не економіка - то більше Янеку нема що піднімати - і то він це робить у дивний спосіб: об"єднується з такими ж лузерами, якими є і ми.

Це б ще можна було витерпіти, але вся найбільш прибуткова економіка поглинається російською - цього жоден президент не мав би допусти.

Тому для твого Янека готується дуже сумна і невтішна доля - прокляття не лише наше, а й наших дітей, яким від підісрав майбутнє тим чортовим ЧФР.

Доречі, великий десантний корабель, який припхався в Миколаїв, щоб брати участь у параді, перекинув український буксир. І наші сраколизи тут же відмазали їх - мовляв російської вини нема.

Опубліковано

До дня закінчення Другої Світової Війни спогади очевидця

*http://www.pravda.com.ua/columns/2010/05/4/4998944/

До колективізації родина Кутьків належала до заможних сільських середняків. "Мали землю, худобу, великий сад, працювали багато, але й жили добре, - згадує дід. - Але в 1929 році комуністи почали все у людей забирати. У нас забрали чудовий плуг, волів, коней - усе".

Дідусь досі не може без сліз згадувати про Голодомор:

"Комісари забирали все, що могли - хліб, будь-яку їжу, яблука всі до останнього. Люди виколупували мерзлі буряки на полі. На дорогах повсюди трупи. Комуністи нишпорили з собаками по дворах, вишукуючи сховану їжу. В Росії, поруч із нами, такого не було, і люди йшли туди міняти золото, хрестики на хліб, але на кордоні їх зупиняли, скидали з поїздів та підвод, усе забирали й відправляли назад помирати"....

Навесні 1945 року Міхаель, охоронець із госпіталю, раптом запросив Миколу додому.

"Приїхали, жінка його принесла нам закуску. І він каже до мене:

- У мене донька 18-річна і більше нікого немає. Давай я тебе оформлю як свого чоловіка.

Думав, що як родича червоноармійця, радянська влада його не чіпатиме. Німці боялися дуже за свої родини, бо й справді наші в Німеччині всяке творили, я це потім бачив на власні очі.

- Та мене ж наші зразу розстріляють! - кажу йому, - і тебе теж."

Але Міхаель не вірив і все умовляв одружитися з його донькою, обіцяв і одяг, і гроші. Не міг чоловік зрозуміти, що для радянської влади всі полонені - зрадники, а якщо б хто породичався з ворожим солдатом - тому точно не жити! ...

У квітні 1945 року госпіталь зайняла Червона армія. Ніхто не знав, яка доля їх чекає. Багато полонених та остарбайтерів намагалися втекти на захід, Всюди нишпорили спеціальні підрозділи й виловлювали громадян СРСР.

У госпіталі чули, що на інших ділянках фронту полонених часто заарештовували як ворогів народу, а то й розстрілювали. Однак дідові та його товаришам пощастило.

Кожного нашвидкуруч допитали, відвели в баню, видали форму. Навіть частину поліцаїв, які не були помічені в злочинах нацистів, брали в Червону армію. Миколі Кутьку одразу дали старшого сержанта. В Німеччині він служив до 1946 року.

Опубліковано

Хочете сказати, що ви там один такий зародилися - а раптом ні і є ще такі, хто сумнівається.

Виключення лише стверджує правило. :lol:
Опубліковано

З яких пір кацапня прислуховується до "мнєнія Запада"!? :blink:
Опубліковано

З яких пір кацапня прислуховується до "мнєнія Запада"!? :blink:

Тебе идиоту никогда не понять, ведь вата за место мозга ни как не лечиться! твоя судьба всю жизнь выть на Россию как пес на луну. Вот и опять завыл... кацпняяя
Опубліковано

Це ж треба бути таким далеким до українських реалій і щось коментувати на українському форумі.

Який розвал він зупинить - у ваших головах, бо в Україні нема ніякого розвалу - як би вам не хотілося цього.

Нічим не гірше від Росії, а якщо піти далі в глубінку нєчєрнозємья - то однозначно, краще.

І яким чином Янек зупинить розподіл за національною ознакою, коли її також не було - є різні погляди на історію, є різне бачення майбутнього - але все це наслідок совєтського панування - на Заході коротший термін, на Сході довший, плюс Голодомор, який генетично і досі не дає українцям відчути себе вільними.

Тому якщо не економіка - то більше Янеку нема що піднімати - і то він це робить у дивний спосіб: об"єднується з такими ж лузерами, якими є і ми.

Це б ще можна було витерпіти, але вся найбільш прибуткова економіка поглинається російською - цього жоден президент не мав би допусти.

Тому для твого Янека готується дуже сумна і невтішна доля - прокляття не лише наше, а й наших дітей, яким від підісрав майбутнє тим чортовим ЧФР.

Доречі, великий десантний корабель, який припхався в Миколаїв, щоб брати участь у параді, перекинув український буксир. І наші сраколизи тут же відмазали їх - мовляв російської вини нема.

Глупенькая моя, вас послушать так сидит злой Путин на печи и думает как посильнее унизить или оскорбить Украину, какую бы еще команду дать Януку! Только вот нет, Все что Янук сделал, это он планировал и говорил об этом открыто в своей политической программе, и слово сдержал.

Развала нет? Нет разделения народа? Кому ты брещещь тут! Я может по Украински плохо читаю, но я не идиот и многое вижу и понимаю в отличии от вас! Чего только стоит данный форум когда Украинские же форумчане называют вас по матери и вы их взаимно туда же посылаете. Или вы это от любви большой?

Корабль на парад пришел, не на учения и тем более на войну, и что у вас один и тот же звериный оскал. Везде политические интриги мерещатся и жопализы. Нельзя так жить!

Самое смешное вас единицы таких активных и упертых, только вам все равно свое стадо в пропасть не загнать! Теперь у вас есть постух, знаешь че делают с поршивой овцой? Ага, правильно, пускают на клок шерсти. Ну не скучай.

Опубліковано

Можливо у цему році, як і в наступному, ми не побачимо розвала України й приєднання її частин до РФ. Але можу тобі сказати, Смелл, що це буде зовсім не заслуга яничара, позаяк все ним зроблене достойне резидента московського ФСБ, але ні в якому разі не Президента України.

Вот что вы за народ такой, нет я не о Украинцах, я о вас, странные вы все, ей богу чудные какие то. Вот был оранжевый период, президентом был Ющ, премьер Тимошенко, в стране бардак и хаос. Виноватым обвинили в стане апельсинов кого? Правильно Янука!

Теперь ты мне говоришь, что если в стране все будет хорошо, то это будет заслуга не Януковича, хотя он президент.

Ты нен замечаешь что логику теряешь?

Вот от того, что вы говорите что не думаете, и думаете что не говорите, вот от того мы и наблюдаем этот жалкий катаклизм. (с)

Опубліковано

Ua Patriot

Ого, Ви час дурно не гаяли.

Дякую!

Українська Правда найоб'єктивніша газета в Україні! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...