Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

У той час він був дитиною війни.Пити треба менше :lol:

P.S. Мій тато народився в 1940 р.

Это очень интересно,

во сколько же лет он в Армию пошёл?

А главное где всё это время прятался?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

во сколько же лет он в Армию пошёл?

В армію пішов він у 18 років, а закликали його до Афганістану, коли йому було 39 років.

А главное где всё это время прятался?

Що? :angry:
Посилання на коментар

Надеюсь понимаете почему. Порошенко должность не дали.

Янукович хоче бути схожим на свого друга Путіна. Мій друг у Грузії мене запитує,а що буде далі в Україні? Він говорить ,що не можна допустити авторитарний режим, який є в Росії.
Посилання на коментар

В армію пішов він у 18 років, а закликали його до Афганістану, коли йому було 39 років.

Що? :angry:

Чё за бред Чувачок, чет я такого не слышал чтоб после армии на сбору в Афганистан призывали? ;)

Дай попробую угадать:Сейчас ты нам расскажешь что он был таким охриненным специалистом что больше не кому было...... ;)

Посилання на коментар

Чё за бред Чувачок, чет я такого не слышал чтоб после армии на сборы в Афганистан призывали? ;)

Дай попробую угадать:Сейчас ты нам расскажешь что он был таким охриненным специалистом что больше не кому было...... ;)

Посилання на коментар

Чё за бред Чувачок, чет я такого не слышал чтоб после армии на сбору в Афганистан призывали? ;)

Ти взагалі нічого не чуєш, москаль. Тобі путівізор вже всі мізки промив. Так, мій батько служив в Афганістані, але це була радянська окупація і я всіх вважаю окупантами не дивлячись на те, що це мої рідні люди.
Посилання на коментар

Ти взагалі нічого не чуєш, москаль. Тобі путівізор вже всі мізки промив. Так, мій батько служив в Афганістані, але це була радянська окупація і я всіх вважаю окупантами не дивлячись на те, що це мої рідні люди.

Не Чувачок, я чё то не понял, чего ты здесь за пургу прогнал.

Чего твой отец делал а Афганистане и как туда попал?

Посилання на коментар

Доброго дня всем!!!

Человек я на этом форуме новый и честно говоря прочитав название топика и перечитав почти все успел заметить,как тема перевелась в баталию и оскорбления.И ни одной строчки хронологии правления.

Поэтому постараюсь как-то восстановить её.

Итак победил Виктор Федорович. Не дожидаясь опротестований направленных в Конституционный суд,срочно была оглашена дата Иногурации.

1.Которая как ни странно не прошла гладко:вспомним внезапно по-непонятной причине закрывающаяся перед самым носом президента парадная дверь.

2.Присяга не на Конституции.

3.Служба московского патриарха в связи с приходом к власти.

4.Поздравления в Раде на которое приехало пару лидеров от других стран,полупустой зал.

5.Февраль - закон о поднятии таможенных сборов при импорте в связи с кризисом - последствия:повышение цен продуктов конечному потребителю,остановка притока товаров - таможня встала.

6.Указ о повышении цен на газ для коммунальщиков - последствия думаю итак понятны - страдает народ как и в п.5

7.Указ о повышении налогов для малого бизнеса - последствия смотрим п.п. 5 и 6

8.Поездка в Брюссель - разведка за сколько можно себя продать - итог:транжи приостановлены до выяснения четкой линии политики правительства.

9.Поездка в Москву - разведка и здесь - итог:Кремль обижен и за это вместо официального визита нового главы государства(как во-всех нормальных странах)обычная рабочая встреча - попытка поднять цену на дислокацию ЧФ,не увенчалась успехом(заявление Путина журналистам в Киеве) цитата:такой цены,которую нам выставил президент - нереальна.

10.Нарушение Конституции: определение депутатов из оппозиции других партий и переход их в стан регионалов(интерестно сколько им заплатили?).

11.Нарушение Конституции о пребывании военных сил на территории Украины - продление на 25 лет!!! - результат - подача Главы Конст.Суда или председателя(точно не помню поста) в отставку.

12.Снятие с постов по всей стране неугодных и оппозиционеров - результат: монополизация власти

13.Заведение уголовных дел против лидеров оппозиции - вывод: дискредитация оных в глазах народа

14.Начало обсуждения продаж госпредприятий и дальнейшей приватизацией их - результат:50% и 1 акция отходят на сторону России.

15.Последние заявления о слиянии Росгаз и Нафтогаз - результат:потеря контроля над структурой и схемой поставок,возможное поглощение Росгазом компании Нафтогаз.

Посилання на коментар

Не Чувачок, я чё то не понял, чего ты здесь за пургу прогнал.

Чего твой отец делал а Афганистане и как туда попал?

Перейду на твой язык,а то москаль знает только свой и не понимает языков соседей. :P

Ты слышал о сапёрах? Так вот,мой отец был сапёром в Афгане, с самого начала и до окончания этой проклятой войны. Он был классным специалистом,если до сих пор живой и получает хорошую, по российским меркам, пенсию. Сапёр ошибается только один раз, надеюсь хоть это ты знаешь.

Посилання на коментар

Регіонал пропонує не скорочувати українські пісні на радіо, а збільшувати їх

Неділя, 02 травня 2010, 13:33 Версія для друку Коментарі 17 Нардеп-"регіонал" Володимир Зубанов вважає, що потрібно збільшувати кількість україномовних пісень - і тоді не будуть скорочувати ліміт на них у радіоефірі.

Про це він заявив в ефірі Радіо "Свобода", коментуючи законопроект своєї соратниці Олени Бондаренко щодо скасування вимоги про надання 50% телерадіоефіру музичним творам українських авторів або виконавців.

Зубанов зазначив, що не поділяє ініціативи про скорочення ліміту на українські пісні на радіо.

"Деякі політики кажуть, що зараз оце питання законне, що 50% ефіру на радіо треба віддавати українськомовним передачам, пісням, (мовляв) оскільки пісень мало, то вони всім набридли, тому хочуть зменшити цей відсоток до 25, а потім до 5, а потім взагалі", - сказав депутат.

"Я вважаю, що треба зробити, щоб цих пісень було більше", - заявив Зубанов.

"Дивіться, який підхід: якщо пісень мало, то треба скоротити їх кількість і далі. А у мене такий підхід, що треба зробити (так), щоб цих пісень і виконавців було більше", - заявив він.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко внесла до Верховної Ради законопроект, яким пропонується скасувати вимогу щодо надання 50% телерадіоефіру музичним творам українських авторів або виконавців.

Вона мотивує цю пропозицію тим, що чинна редакція закону про телебачення і радіомовлення суперечить Європейській Конвенції про транскордонне телебачення.

Крім того, вона вказує, що квоти, встановлені в чинній редакції закону, "не враховують кількості таких творів, що реально існують на сьогоднішній день", тому дотримання цих квот призводить до того, що програми різних телерадіокомпаній "практично не відрізняються одна від одної, тобто аудиторія не отримує різноманітної інформації".

"Українська правда

_http://www.pravda.com.ua/news/2010/05/2/5002695/

Посилання на коментар

Скасування квоти на українську музику в теле- і радіоефірі стане серйозним ударом для національного шоу-бізнесу. :angry: :angry: :angry:

Так член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України Віталій Шевченко прокоментував "Телекритиці" законопроект регіоналки Олени Бондаренко, зареєстрований у парламенті.

Член Нацради: Регіонали готують справжній удар по музичній галузі України

"Регіони" готують справжній удар по музичній галузі України, адже зараз закон вимагає, щоб 50% телерадіоефіру заповнювалися творами українських авторів або виконавців, незалежно від мови виконання", - сказав він.

"Партія регіонів, яка дбає про російський інтерес більше, ніж про український, вирішила знищити ще й український шоу-бізнес", - заявив Шевченко.

На його думку, така законодавча ініціатива є "черговим кроком культурного геноциду, який покликаний зробити українців "придатком" росіян".

Шевченко вважає, що таким чином Партія регіонів використовує класичний механізм асиміляції - утиски національної мови та культури.

"Норма щодо обов'язкового надання 50% телерадіоефіру музичним творам національних виконавців впроваджена не лише в Україні, але й в інших європейських державах, зокрема, у Франції та Польщі, де є одна державна мова, яка зазнає сильного тиску з боку мов інших держав або мов емігрантів", - пояснив член Нацради.

У такий спосіб, на його думку, "планується ще одне зухвале порушення Конституції, яка надає державного статусу українській мові".

_http://www.pravda.com.ua/news/2010/05/2/5003057/

Посилання на коментар

Перейду на твой язык,а то москаль знает только свой и не понимает языков соседей. :P

Ты слышал о сапёрах? Так вот,мой отец был сапёром в Афгане, с самого начала и до окончания этой проклятой войны. Он был классным специалистом,если до сих пор живой и получает хорошую, по российским меркам, пенсию. Сапёр ошибается только один раз, надеюсь хоть это ты знаешь.

Так я и знал, что ты типа такой фигни и и прогонишь......

Ты хоть представляешь себе Чувачок сколько у нас во времена СССР было сапёрных подразделений?

Думаю что нет, поэтому такую нелепую лажу бы не гнал.

Лживый Иа. ;)

Посилання на коментар

Так я и знал, что ты типа такой фигни и и прогонишь......

У тебе мізки потекли від путінської пропаганди. :lol:

Ты хоть представляешь себе Чувачок сколько у нас во времена СССР было сапёрных подразделений?

Скільки? Ти скрізь там бував? :lol:
Посилання на коментар

Ви коли небудь пробували щось довести пеньку?

То чого тепер затіяли цю суперечку.

Іван типовий провокатор, зводить суперечку до пустого прирікання - таких також беруть у свій штат феесбе для роботи на форумах.

Посилання на коментар

Доброго дня всем!!!

Человек я на этом форуме новый и честно говоря прочитав название топика и перечитав почти все успел заметить,как тема перевелась в баталию и оскорбления.И ни одной строчки хронологии правления.

Поэтому постараюсь как-то восстановить её.

Все що тут розміщено - робилося майже онлайн - ніхто не ставив собі за мету підсумовувати - ще зарано це робити.

Я вважаю, що кожен повинен зробити це для себе сам, так само, як і висновки.

Від флуду не застрахована жодна тема - бо на форумі є спеціальні люди, які знають як це робиться, щоб забити тему і не дати сторонній людині зацікавитися нею.

Шкода, що не всі це розуміють - тому ведуться.

Посилання на коментар

Іван типовий провокатор, зводить суперечку до пустого прирікання - таких також беруть у свій штат феесбе для роботи на форумах.

Я просто не буду звертати на нього уваги. :)
Посилання на коментар

Лживый ты до беспредела.

Тебя наверное в школе все били за бесконечное враньё....

Посилання на коментар

Правда глаза колит?

Когда ничего сказать не чего,

можно было и не начинать.... ;)

А дешёвую Ваши пропаганду оставьте своим детишкам на десерт.

Посилання на коментар

eishockeypapa.Дайте нормально человеку поработать- потом судите о результатах.ВЫ И так ему рейтинг подняли за полтора месяца столько дел ему приписали.ВСЕ КОНЕЧНО перевернуто и извращено,но последние пункты с прокуратурой мне особо нравятся...Думаю когда их всех нах пересадят-тут и статью растрельную вернут...специально в качестве подарка для помаранчевой шоблы! :lol: :lol:

У Юхи за 5лет и половины по количеству вашей писульки - небыло телодвижений :lol:

Посилання на коментар

"Високий" стиль дискусії - щось не видно, пардон, Жопріана, з його моральними принципами - обломався, коли "СВОЇХ" прочитав...

Привіт, люба. Дуже радий, згадала мене. Ні, не обламався (С), не було часу. Уважно прочитав усе, що написано після моїх постів. Дійсно, високості у діскусіях як не було, так і немає. Нажаль, замало і аналізу подій. що відбуваються в Україні. Помітив, СВОЇ пишуть чемніше, ніж ВАШІ, любо, та і у Ваших постах багато слів "нижче талії".

Коротко висловлю свою думку: мені теж не все сподобається, що робить сьогодняшня влада. Але, навіть у тому . що мені не подобається, я намагаюся знайти позитивні кроки. Якби попередній уряд робив би те ж саме, в нього було б значніше більше прихильників, ніж зараз.

Мовне питання: не повинно бути ніяких квот. Нехай співають і українські і російскі пісні, нехай діти навчаються і російскої і української, а також англійської, німецької і т.д. А я буду разговаривать и на русском языке с русскими, і на українській мові з тими, хто її розуміє.

Щодо Бандери і українських націоналістів. Бандера такий же бандит, як Гітлєр, Сталін, Ленін. І украінські націоналісти такі ж бандити, як і НКВС, і СС. На Нюрнберському процесі офіційно не засудили ОУН УПА, не осудили і НКВС, але свідоцтв антилюдяноі діяльності ОУН УПА було достатньо, також як і НКВС. Якщо є час читайте:http://www.inosmi.ru/world/20080210/239492.html

Тепер про патріотизм. Ви, люба, вважаєте себе патріоткою? Напевне! Я теж вважаю себе патріотом України. Припустимо, наших прихільників порівну. А воно так і є насправді. То як на Вашу думку, дійдемо ми порозуміння? На мою думку, ні. Що ж тоді? Війна між Заходом і Сходом? Розшматувати Украіну? А війна вже почалася. Спочатку яйця і димові шашки, потім мордобій. Потім Чегевара у спідниці виведе на вулиці Київа студентів зі Львова, а Колєсніков шахтарів з Донецька і т.п. Не буде, люба, Україна тільки для українців. Україна буде для всіх, хто в ній мешкає. Вам не сподобаєтся російський флот у Савастополі? А мені також не подобається флот НАТО у Севастополі, або Севастополь зовсім без флоту. Не хочу я, щоб 380 тисяч мешканців Севастополя залишилися без роботи, і суднобудівні заводи України залишилися без роботи. Так що, російський флот у Севастополі буде! І не постраждає з того суверенітет України. А може то погано. що літакобудівні підприєнвства будуть, нарешті, випускати літаки? Разом з Росією. Так і що? Ви ж не проти того, що Запорізький металургійний завод вже давно не український? Але ж відшкодування куди ідуть? Правильно, в український бюджет. Люба, мене не хвилює, що Ви ідентифікуєте себе з якимось там Оріями - арійцями, мене хвилює, щоб мій племінник у місті Конотоп на Сумщині, знайшов роботу, а воно до того йде, якщо буде цей уряд.

Напевно, вже досить. За неділю, з'являться ще теми. Та й Ви, люба, не залишите мої міркування без особистої уваги.

Я вибачаюся у форумчан, що, ніби то, не помітив іншіх постів. Неможливо прокоментівати усе. А Оріана - це ж мій антипод, тому і звертаюся тільки до неї.

Бажаю усім плідної роботи на підприємствах, та на цих сторінках.

Посилання на коментар

А мені також не подобається флот НАТО у Севастополі, або Севастополь зовсім без флоту.

Україна не входить до НАТО.

Вам подобається, що в Севастополі 95% не володіє українською мовою?

Посилання на коментар

Понятно что наемнк, оталось выяснить на чьей стороне он воевал.

Посилання на коментар

Сапёр ошибается только один раз, надеюсь хоть это ты знаешь.

Вот вот, батька твой ошибся один раз, когда тебя дебила сделал. :lol:
Посилання на коментар

Вот вот, батька твой ошибся один раз, когда тебя дебила сделал. :lol:

Если в 39 годков его папа поехал в Афганистан, то во сколько же он зачал этого Иа? ;)

В глубокой старости.........теперь всё ясно.....нельзя старикам рожать детей.......

Попустим даже если Иа зачали сразу после вывода Советских войск в Афганистане

в 1989 году, то получается что нашему Иа сейчас 21 год...

Глупый желторотик...... ;)

А Иа говорил что у него двое детей учатся в школе....

Короче....совсем Иа заврался........ ;)

Посилання на коментар

Вот смотри Иа, Война в Афганистане это все эапы холодной войны. Суть конфликта расскол Афганской политической партии на двое, одни стали слушать СССР другие США. СССР поддержал коммунистическую парию и ввел в помощь войска, США организовал Талибан и Аль_каиду, финансировал и поставлял оружие. Наши бойцы шли выполнять интернациональный долг (добровольцами в основном!!!) Кроме того что они воевали с душманами они сроили дороги, инфраструктуру, школы, оборот наркотрафика был почти убит на корню!!! Везли составами гумманитарную помащь, на наших зилках, камазах, газонах, уазах, до сих пор катаются, а это все везли туда безвозмездно! Какие же они окупанты?

После смены руководства СССР, с развалом берлинской стены, война в Афганистане оказалась бесполезной. Воинский контингент СССР покинул Афганистан! Что было потом? США тоже резко забыла об Афганских друзьях, оставленные сами себе они начали гражданскую исламскую войну. Все стали жиь по шариату, только в стране разруха, голод, безработитца, как следствие увеличение производсва наркотиков. А к 21 веку получите мировой терроризм в лице Аль-каиды!

Твой отец герой, что добровольцем пошел на войну, он очень мужественный человек. Что нельзя сказать о тебе, ты продажная собака, уже раз третий продаешь и оскарбляешь своих родителей на этом форуме. Думай что пишешь придурок!

Хоть что то должно же быть в тебе человеческого, любовь к родителям самое первое чувство у ребенка, ты все утерял в своей ненависти к России к Русским к нашей общей истории. Правда она знаешь кокая бывает, даже академики бывает заблуждаются, а ты уж тем более, так что не позорь своих родителей и свой род, это унижает прежде всего тебя самого! :angry:

Посилання на коментар

Если в 39 годков его папа поехал в Афганистан, то во сколько же он зачал этого Иа? ;)

В глубокой старости.........теперь всё ясно.....нельзя старикам рожать детей.......

Попустим даже если Иа зачали сразу после вывода Советских войск в Афганистане

в 1989 году, то получается что нашему Иа сейчас 21 год...

Глупый желторотик...... ;)

А Иа говорил что у него двое детей учатся в школе....

Короче....совсем Иа заврался........ ;)

В старом можно порытся там много интересного, Иа у нас и в Австралии живет и в Израиле.))))) ... и во Владивастоке жил до развала СССР и в Харькове! :rolleyes:

Чудеса просто! :lol:

Посилання на коментар

В старом можно порытся там много интересного, Иа у нас и в Австралии живет и в Израиле.))))) ... и во Владивастоке жил до развала СССР и в Харькове! :rolleyes:

Чудеса просто! :lol:

Я вчера тоже это всё изучал.....

Наш Иа врёт......и забывает что врал...снова врёт.....

Оранжевая чума его поразила...... :rolleyes: :rolleyes: ;)

Посилання на коментар

Помітив, СВОЇ пишуть чемніше, ніж ВАШІ, любо, та і у Ваших постах багато слів "нижче талії".

Це неправда - і Ви це добре розумієте.

Так як пишуть ВАШІ, у мене ніколи не вийде, бо для цього треба мати досвід роботи вантажника.

А що стосується інших, то ні Ярема, ні UA Patriot чи Хмельничанин нецензурщини не пишуть.

Тому ваша об"єктивність ставиться під сумнів.

Це саме можна сказати про решту ваших міркувань:

Нехай співають і українські і російскі пісні, нехай діти навчаються і російскої і української, а також англійської, німецької і т.д. А я буду разговаривать и на русском языке с русскими, і на українській мові з тими, хто її розуміє.

А що досі цього не було?

Чому питання, яке турбує лише 4% населення постало першим у діяльності нової влади.

Чому не безробіття чи матеріальне становище, які я нагальним для більшості населення України, незалежно від регіону проживання.

Ви, люба, вважаєте себе патріоткою? Напевне! Я теж вважаю себе патріотом України...

мене хвилює, щоб мій племінник у місті Конотоп на Сумщині, знайшов роботу, а воно до того йде, якщо буде цей уряд.

Я свідомо уникаю слова патріот.

У мене до вас є одне запитання: в чому ви бачите реформи і новизну влади, на яку ви покладаєте надію - хіба в тому, щоб підпорядкуватися російській економіці і повністю залежати від примх російської влади?

Дискусію вести можна довго і до хрипоти - але не розумію, як від теперішніх новшеств Януковича ваш племінник отримає роботу?

Погодьтеся, Росія не та країна, яка зможе допомогти Україні збороти казнокрадство, корупцію, невиконання законів можновладцями.

А саме від цього Україна потерпає найбільше.

З.І. Прочитала статтю на сайті ЗН - нижче наведу кілька цікавих цитат, як відповіді на ваші закиди і ваші переконання.

Вибачте, що не своїми словами - замахало мене це клацання на клавіатурі на роботі.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...