САИ Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ти хоч задумуєшся з чим ти поздоровляєш, викормишу радянський? З 1-м травня - а це що за свято? І чи можна поздоровляти з Днем, результатом якого були мільйони мертвих - їм потрібна молитва, а не твоє поздоровлення - чи тільки Біблію цитувати вмієш? І ще одне - ти ще жовторотик - тому мовчати для тебе було б краще в такій ситуації - але якщо словесний понос зупинити не вдається, то ти хоч поміркуй над різницею між організаторами і виконавцями - це до теми УПА. Сталін і бандерівці, які ще живі - ти, придурку, між ними ставиш знак дорівнює? Тоді ти не просто жовторотик - ти негідник. Ясное дело для фашистских выкидышей типа Орисрана, хмель и ярема, наш день победы является их днём поражения и краха. Краха их надежд на арийское будущее, краха галичанских планов на завоевание Украины. Недолго музыка играла... привыкайте, злыдни, к новым временам. Брысь по своим шакальим норам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Шановний, я вас дуже розумію, але в мене є до Вас прохання - не могли б ви не зафлуджувати тему, ну бодай такими ось великими літерами. Я тут ставлю цікаві статті, які дають розуміння неукраїнської сутності влади. Ви бачите який різноплановий дисант тут деколи буває - отже це їм не подобається. І коли я ще від однодумця не буду мати розуміння - тоді навіщо все це. Мітинги - це добре, але не можна тільки ними змінити ситуацію - треба готуватися до нових виборів - а для цього людям потрібна інформація, роз"яснення. А що сюди заходять люди і читають - я це знаю, бо постійно бачу на сторінці двох-трьох коли б не заходила. Ориана,я Вас чудово розумію, але не можна заплющувати очі на цей жах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ориана,я Вас чудово розумію, але не можна заплющувати очі на цей жах.Жизнь замечательных людей.............. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Во всем цивилизованном мире существует квота на радио.Смысл:ознакомление с эстрадой своей страны,возможность зарабатывать не только артистов других стран,но и своих тоже.Язык на радио....а представьте во Франции или Австрии на радио говорят на английском??? Касаемо 9 Мая,то низкий поклон тем,кто сражался на полях войны,только обидно,что вместе с ветеранами в одном строю будут идти и бывшие политруки,особисты и нквэдэшники.Почему такой вопрос здесь не задаете?А портрет Сталина развесить по-всей Москве?Это что? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 У Раду внесли проект про початок імпічменту Януковича У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про усунення Віктора Януковича з посади президента в порядку імпічменту. Ініціатором постанови є колишній БЮТівець, зараз позафракційний, депутат Григорій Омельченко. Він пропонує утворити спеціальну тимчасову слідчу комісію "з розслідування діянь президента, які містять ознаки злочинів та розгляду питання про усунення його з поста Президента України в порядку імпічменту". Матеріали і висновки депутатського розслідування мають бути направлені до Верховного Суду "для отримання висновків про те, чи містять діяння, в яких звинувачується Янукович, ознаки державної зради або іншого злочину". Згідно з проектом документа, термін діяльності комісії - шість місяців, її попередній звіт парламент має заслухати у липні 2010 року. У проекті постанови також пропонується обрати головою ТСК Григорія Омельченка. Українська правда _http://www.pravda.com.ua/news/2010/05/1/4999682/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Yarema Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Здесь ктото писал что его друг с западенщины не может там у себя на родине высказываться за свои полит интересы,тоесть за тех кого поддерживает-а именно регионалов..Но там все ясно..в понедельник их мама родила...Так вот мне интересно откуда беруться такие как вы политически не оттесанные люди с Донеччины?-вы случайно не из музея восковых фигур пишите(в нашем случае музей оранжевой дерьмократии))) Та ні. Я тутешній. І народився тут, і живу тут. Просто я - українець. Ні москаль, ні "совок", ні манкурт...А просто - УКРАЇНЕЦЬ. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ясное дело для фашистских выкидышей типа Орисрана, хмель и ярема, наш день победы является их днём поражения и краха. Краха их надежд на арийское будущее, краха галичанских планов на завоевание Украины. Недолго музыка играла... привыкайте, злыдни, к новым временам. Брысь по своим шакальим норам!Тепер точно бачу - САИ не дальтоник, знає що таке червоний колір. Але у нього більш серйозна хвороба, він бідолага сексот і сраколиз. Тому й став тут рупором ідеї захвату України його москальськими хазяями. Але музика цього пошкребка дійсно довго грати не буде. Розвіється вилупок разом з яничаром, цапом смердячим. Запам"ятай, вилупню - день твоєї перемоги не 9 травня, а 7 лютого. І скоро ми його зітремо з пам"яті людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Yarema Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Yarema, Европа не признала "геноцида украинского народа". Пора тему геноцида закрыть. Сталин ни каким менеджером не был, в то время такого слова не употребляли. Это равносильно, что тебя "холопом" называть. Чего мёртвым кости перемывать. Слышал высказывание: " О мёртвых говорят или хорошо, либо ни как." А вот воины ОУН и УПА некоторые живы. Почему ты не требуешь осуждения зверств во время ВОВ ОУН и УПА в отношении мирного населения Белорусии, Польши, евреев, русских и неугодных украинцев?. В Європі політики теж люблять гроші ( Шрьодера пригадайте), їм потрібен газ, який Україна їм запропонувати не може, їм своя сорочка ближча до тіла...Європа не визнала і геноцид вірмен, а він таки мав місце. Європа думає про Росію : чим би дитя не тішилося, аби безперебійно газ давала. :angry: Стосовно Сталіна- менеджера, то питання до авторів підручника з історії в Росії і політиків, які цю ідею повсякчасно підтримують. ;) А я завжди пропонував, щоб міжнародне співтовариство провело такі процеси над діячами ОУН, бо вони ніколи не були засуджені, і в Нюрнберзі також, до речі. :P А ще необхідно провести такий же міжнародний трибунал над більшовизмом-сталінізмом...А от тоді і подивимся, хто був правий. До речі, Європа вже прирівняла гітлерівський нацизм і сталінізм, а з цього вже логічно витікає, що той, хто боровся проти сталінізму, були правими. І упівці, і лісові брати, і інші. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ориана,я Вас чудово розумію, але не можна заплющувати очі на цей жах. Пропоную флудити на темах неприємних Вам - а тут пишіть свої думки, коментарі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Жизнь замечательных людей.............. :P Ага! А для тупоголових - ЗАСЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ясное дело для фашистских выкидышей типа Орисрана, хмель и ярема, наш день победы является их днём поражения и краха. Краха их надежд на арийское будущее, краха галичанских планов на завоевание Украины. Недолго музыка играла... привыкайте, злыдни, к новым временам. Брысь по своим шакальим норам! Хоч Корін і слабак, але його вроджене хамство ставало в пригоді, коли треба було відповідати ось таким "визволителям". Зараз не маю часу, але потім пошукаю, десь я бачила дуже влучний його коментар стосовно дня побєди. Чекайте мене тут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Пропоную флудити на темах неприємних Вам - а тут пишіть свої думки, коментарі.Це не флуд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Я можу як і Ви викладати статті газети "Українська Правда"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Хоч Корін і слабак, але його вроджене хамство ставало в пригоді, коли треба було відповідати ось таким "визволителям". Зараз не маю часу, але потім пошукаю, десь я бачила дуже влучний його коментар стосовно дня побєди. Чекайте мене тут... В.Новодворская (журналист, постоянный гость радиостанции): «То есть страна стоит на вранье, и тонет в этом вранье, и это называется «День Победы». У нас не было никакой победы... в стране, которая якобы победила фашизм». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Тепер точно бачу - САИ не дальтоник, знає що таке червоний колір. Але у нього більш серйозна хвороба, він бідолага сексот і сраколиз. Тому й став тут рупором ідеї захвату України його москальськими хазяями. Але музика цього пошкребка дійсно довго грати не буде. Розвіється вилупок разом з яничаром, цапом смердячим. Запам"ятай, вилупню - день твоєї перемоги не 9 травня, а 7 лютого. І скоро ми його зітремо з пам"яті людей. Зато ты различаешь только чёрные и белые цвета, а это хуже дальтоника. У тебя всего два варианта восприятия реальности и людей - те кто разделяет твои взгляды, и враги - значит москальськи сраколызы. Убогий взгляд на мир убогого человечка. Мир намного сложнее и разнообразнее, но ты никогда этого не увидишь и не поймёшь. Кто не с на́ми, тот про́тив нас — революционный большевистский лозунг, перефразированные слова Христа из Евангелия от Матфея: «Кто не со Мною, тот против Меня; и кто не собирает со Мною, тот расточает». Ты себя считаешь новым мессией? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ну, що до Поплавського, я з тобою згоден. Але є багато українських виконавців, котрі заслуговують на те, щоб їхні пісні лунали в єфірі. Виникає питання: чому при владі помаранчевих підтримувався паритет - 50% укр, 50% рос або іншої. Нинішня влада цих 50 % укр. музики хоче забрати. Для чого? Можливо, це один з випадків боротьби проти української мови? В Україні. Потрясно. Чомусь не уявляю такої ситуації наприклад в Росії. Чому ж ми такі? Хіба не заслуговуємо на те, щоб бути нацією з власною культурою і мовою? Здесь я с тобою солидарен полностью. Не должно быть радиовещаний на украинском языке меньше, чем на русском на государственных станциях. А местные ФМ станции сделать и русские и украинские. Кому, что нравится, то пусть и слушает. Этносы должны знать, помнить и чтить свои корни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Хоч Корін і слабак, але його вроджене хамство ставало в пригоді, коли треба було відповідати ось таким "визволителям". Зараз не маю часу, але потім пошукаю, десь я бачила дуже влучний його коментар стосовно дня побєди. Чекайте мене тут... Зря завовтузылась, орисрана. Ты ошибаешься, Корин не слабак, просто он намного умнее тебя, а то, что он поиграл тобой и выбросил, так это ты сама виновата, посчитав, что соответствуешь выбранному нику. Это ты только хмелем можешь крутить-вертеть, да Яремой, которые дурней тебя. А тот пост Корина я помню, можешь не тужиться с его поиском. Корин, как и всякий нормальный человек, может и ошибиться, вспомни, он даже тебя (О, ужас!!) называл замечательной... а потом ты ему просто надоела, стало скучно общаться с тупой фанатичной бабой.))))) Мне так кажется... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 В Європі політики теж люблять гроші ( Шрьодера пригадайте), їм потрібен газ, який Україна їм запропонувати не може, їм своя сорочка ближча до тіла...Європа не визнала і геноцид вірмен, а він таки мав місце. Європа думає про Росію : чим би дитя не тішилося, аби безперебійно газ давала. :angry: Стосовно Сталіна- менеджера, то питання до авторів підручника з історії в Росії і політиків, які цю ідею повсякчасно підтримують. ;) А я завжди пропонував, щоб міжнародне співтовариство провело такі процеси над діячами ОУН, бо вони ніколи не були засуджені, і в Нюрнберзі також, до речі. :P А ще необхідно провести такий же міжнародний трибунал над більшовизмом-сталінізмом...А от тоді і подивимся, хто був правий. До речі, Європа вже прирівняла гітлерівський нацизм і сталінізм, а з цього вже логічно витікає, що той, хто боровся проти сталінізму, були правими. І упівці, і лісові брати, і інші. :P Согласен совсем, даже с геноцидом армян. Только не могу понять, чем турки Европу взяли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Це не флуд. Флуд - це все, що забиває основну тему.А ці великі літери саме такий мають ефект. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Согласен совсем, даже с геноцидом армян. Только не могу понять, чем турки Европу взяли? Дурень, ти, не турки взяли - а росія газом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Зря завовтузылась, орисрана. Ты ошибаешься, Корин не слабак, просто он намного умнее тебя, а то, что он поиграл тобой и выбросил, так это ты сама виновата, посчитав, что соответствуешь выбранному нику. Это ты только хмелем можешь крутить-вертеть, да Яремой, которые дурней тебя. А тот пост Корина я помню, можешь не тужиться с его поиском. Корин, как и всякий нормальный человек, может и ошибиться, вспомни, он даже тебя (О, ужас!!) называл замечательной... а потом ты ему просто надоела, стало скучно общаться с тупой фанатичной бабой.))))) Мне так кажется... Нехай, але до теми це не має відношення. Тим більше, що чудовою я так і залишилася. А з гри ми вийшли по обопільній згоді. Єдине, що я визнала себе переможеною. Нехай тішиться... Він дуже вразлива людина. А я цитатку таки знайду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Флуд - це все, що забиває основну тему.Ця тема про Януковича,ось я і пишу про політику Януковича. А ці великі літери саме такий мають ефект.Я Вам обіцяю, що я більше не буду писати у Вашій темі великими літерами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Только не могу понять, чем турки Европу взяли?Островом Кіпр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Дурень, ти, не турки взяли - а росія газом. Островом Кіпр. Вы ещё подеритесь оранжевые придурки, Вот веселье то будет........ ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ти хоч задумуєшся з чим ти поздоровляєш, викормишу радянський? З 1-м травня - а це що за свято? І чи можна поздоровляти з Днем, результатом якого були мільйони мертвих - їм потрібна молитва, а не твоє поздоровлення - чи тільки Біблію цитувати вмієш? І ще одне - ти ще жовторотик - тому мовчати для тебе було б краще в такій ситуації - але якщо словесний понос зупинити не вдається, то ти хоч поміркуй над різницею між організаторами і виконавцями - це до теми УПА. Сталін і бандерівці, які ще живі - ти, придурку, між ними ставиш знак дорівнює? Тоді ти не просто жовторотик - ти негідник. Я родился раньше Украины на 1 год. Свои дни рождения празднуем в один день, 24.08. Так, что выкормыш я не советский, а украинских перемен. Что касается разницы между организаторами и исполнителями, прекрасно понимаю. В уголовном кодексе Украины в общей части, этот раздел называется "Соучастие в совершении преступления" Существует 4 вида соучастников. При расследовании и рассмотрении дела в суде, каждый из соучастников получает наказание только за те деяния, что он совершил. Даже если это преступное сообщество. Где ты прочла, что я ставлю знак равенства между Сталиным и Бандеровцами?. Я знаю, что это разного поля ягоды. Ты что-то напутала и не разобравшись меня оскорбляешь. Разберись, и я жду твоих извинений. Я считаю, что молиться нужно не 9 Мая, а в поминальный день или 22 июня. 9 Мая война закончилась! Во все времена и у всех народов отмечаются Дни побед в войнах. Если для тебя 9 Мая не праздник-молись. Твоё право, но не лезь со своей моралью к другим! Можешь нарваться на очень грубое словечко! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Я считаю, что молиться нужно не 9 Мая, а в поминальный день или 22 июня. 9 Мая война закончилась! Во все времена и у всех народов отмечаются Дни побед в войнах. Если для тебя 9 Мая не праздник-молись. Твоё право, но не лезь со своей моралью к другим! Можешь нарваться на очень грубое словечко! США,Великобританія й Франція перемогли в цій війні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Дурень, ти, не турки взяли - а росія газом. А ты, что затычка в каждой дырке? Чего лезешь, если тебя не спрашивают?. Плохое воспитание? Нуждаешься в уроке!? Дебилка полоумная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 США,Великобританія й Франція перемогли в цій війні. США и Англия, но не Франция а СССР. Вспомни Ливайдийский дворец. Берлин брали, Советские солдаты!. ТАМ БЫЛИ ВСЕ НАЦИИ СССР и украинцы тоже. Будь объективен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Но Берлин брали, Советские солдаты!.Жирну крапку в закінченні Другої Світової поставили США. Якби не ці атомні бомби,то Владивосток (де я ,нажаль, народився,і там дотепер живуть мої батьки) був би японським. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ясное дело для фашистских выкидышей типа Орисрана, хмель и ярема, наш день победы является их днём поражения и краха. Краха их надежд на арийское будущее, краха галичанских планов на завоевание Украины. Недолго музыка играла... привыкайте, злыдни, к новым временам. Брысь по своим шакальим норам! Ну ось, знайшла. Краще ніхто не скаже. І зауважте, Корін не галичанин - він з Дніпра. Какая-такая "подеба"? У нас не знают такого, если вы там понадебили большую кучу - причем мы? У нас завтра выходной, а в понедельник какой-то праздник - то ли религиозный, то ли этих недодохших маразматиков у собачьих медальках - как весна, блин, из каждой подворотни лезут, суки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.