Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Хі-хі

З.І. Дорогенькі, сраки,- не старайтеся, бо я ваших постів не читаю.

Доречі, вже давно.

Тому, пардон, деколи відповідаю невпопад.

З.З.І. А мої читають - коли не загляну - завжди хтось є.

З.З.З.І А скаргу на жопу я написала - чекаю відповіді.

*http://pics.livejournal.com/roytburd/pic/0004z8dw

Здесь был один типчик, звали его Витя Русаков, он тоже сам с собой разговаривал.

Как ты стишки, статейки выкладывал, разговоры вёл о Великом.......сам с собой.

Ограниченная ты личнось и поговорить с тобой не о чём.....

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Хі-хі

О, вже веселіше. Вже не арійка.

З.І. Дорогенькі, сраки,- не старайтеся, бо я ваших постів не читаю.

Доречі, вже давно.

Ще й як читаєте, люба

Тому, пардон, деколи відповідаю невпопад.

Впопад і ще з ядом

З.З.І. А мої читають - коли не загляну - завжди хтось є.

Я дуже радий за Вас

З.З.З.І А скаргу на жопу я написала - чекаю відповіді.

І я чекаю
Посилання на коментар

Слухай, жопо, ти свій образ на очі натягни, бо що виходить: я скаргу накатала, а доказів нема.

Сам розумієш, як я буду виглядати.

Посилання на коментар

Слухай, жопо, ти свій образ на очі натягни, бо що виходить: я скаргу накатала, а доказів нема.

Сам розумієш, як я буду виглядати.

А що, люба, мій аватар не змістовний? Мені він подобається, а Вам? А мій нік схожий на французьке імя, а якщо і з прононсом!
Посилання на коментар

А що, люба, мій аватар не змістовний? Мені він подобається, а Вам?

Потім, люба, хоч свастику - а тепер, зроби ласку - начепи свій образ на очі - мені ж докази потрібні.

Посилання на коментар

Потім, люба, хоч свастику - а тепер, зроби ласку - начепи свій образ на очі - мені ж докази потрібні.

Ні, люба, свастика - це по Вашій частині. А для чого ще якісь докази? Модератор почитає Ваші пости і, якщо він не арієць, а нормальний українець. чи росіянин, чи узбек, татарин, циган, єврей, він зрозуміє що до чого.

А моя мета почитати Ваші слушні пости, де йшлося б про долю всіх, а не тільки оріїв.

Посилання на коментар

Ні, люба, свастика - це по Вашій частині. А для чого ще якісь докази? Модератор почитає Ваші пости і, якщо він не арієць, а нормальний українець. чи росіянин, чи узбек, татарин, циган, єврей, він зрозуміє що до чого.

А моя мета почитати Ваші слушні пости, де йшлося б про долю всіх, а не тільки оріїв.

Які ви всі простаки - мені навіть з вами нецікаво... :P

Посилання на коментар

Люба, Ви вже трішечки чемніша. Може порозуміємося?

Не треба було, дорогенька, глумитися з моєї аватарки - а все решта, мені байдуже: кожен має право на свою думку і не обов"язково при цьому з кимось погоджуватися.

Порозуміння - це плюралізм думок і поглядів.

Посилання на коментар

Світ продовжує коментувати події в Україні:

Парламентська Асамблея Ради Європи не повинна припиняти моніторинг України.

Про це заявила колишній співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен, повідомляє УНІАН.

"На мою думку, ні в якому разі ПАРЄ не повинна припиняти моніторинг України. Навпаки, зараз навіть з‘явилися нові підстави для продовження такого моніторингу", - зазначила вона.

"Ситуація, яка зараз склалася в Україні, викликає велике занепокоєння: йде поступове зосередження влади у руках однієї особи - президента. Парламентська більшість та уряд повністю підконтрольні Януковичу. Відбувається систематичне порушення Конституції", - сказала Северінсен.

Вона також звернула окрему увагу на прояви згортання демократії в Україні.

"Ми також спостерігаємо згортання свободи слова та утиски прав людини, що є загрозливим для демократії. Ігноруються права опозиції. Найближчим часом я збираюся звернутися до моїх колег з цього приводу та наполягатиму на продовженні моніторингу України ПАРЄ", - сказала Северінсен.

Посилання на коментар

Во-во и правильно сделают,что продолжат наблюдать.Сначала Крым,теперь КБ"Антонова",завтра свободные зоны - задание у предурка разделить Украину.Демократ хренов.Это он с Ахметовым и им подобными хочет демократию построить?Вон Путя настроил в России - так строил,что в списках самых богатых мира сего числится,а неугодные в тюрьмах гниют.

Посилання на коментар

Не треба було, дорогенька, глумитися з моєї аватарки - а все решта, мені байдуже: кожен має право на свою думку і не обов"язково при цьому з кимось погоджуватися.

Порозуміння - це плюралізм думок і поглядів.

Люба, коли я звертаюся до Вас так, то напевне знаю, що Ви жінка. Чому Ви дискридитуєте мене, звертаючись "дорогенька"? Якщо чемно, то хоч би "дорогий"! Відгукнуся і на "любий". І ще, Ви хоча б вибачилися за образливі призвіська щодо мого ніка. St.Joprian - це назва храму у Сполучених Штатах.

А от щодо плюралізму, я за. Тільки плюралізм не може бути однобоким. І у дебатах, прошу Вас, відсторонюйтесь злоби і ненавісті. Нема кацапів, хохлів і москалів. Є українці і росіяни, а навколо них багато ще різних, таких же поважних.

Посилання на коментар

Світ продовжує коментувати події в Україні:

Парламентська Асамблея Ради Європи не повинна припиняти моніторинг України.

Про це заявила колишній співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен, повідомляє УНІАН.

"На мою думку, ні в якому разі ПАРЄ не повинна припиняти моніторинг України. Навпаки, зараз навіть з‘явилися нові підстави для продовження такого моніторингу", - зазначила вона.

"Ситуація, яка зараз склалася в Україні, викликає велике занепокоєння: йде поступове зосередження влади у руках однієї особи - президента. Парламентська більшість та уряд повністю підконтрольні Януковичу. Відбувається систематичне порушення Конституції", - сказала Северінсен.

Вона також звернула окрему увагу на прояви згортання демократії в Україні.

"Ми також спостерігаємо згортання свободи слова та утиски прав людини, що є загрозливим для демократії. Ігноруються права опозиції. Найближчим часом я збираюся звернутися до моїх колег з цього приводу та наполягатиму на продовженні моніторингу України ПАРЄ", - сказала Северінсен.

А ось протилежна думка:

Европейцы уверяют,что им наскучили оранжевые идеи

Европейское сообщество, за 5 лет настрадавшееся от действий «оранжевых» правителей, не меньше, чем сам украинский народ, сегодня все четче дает понять «бывшим» и проигравшим, пытающимся дальше дергаться в прежнем формате, что «оранжевые идеи» на Западе уже никому не нужны.

Ими уже вдоволь насытились.

blog.i.ua/community/1764/456702

А ось ще одна думка:

Президент Парламентской ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) Мевлют Чавушоглу не исключает, что в ближайшее время ПАСЕ прекратит мониторинг Украины.

Об этом он сказал сегодня, 24 февраля, во время встречи с председателем Верховной Рады Украины Владимиром Литвиным, сообщили в пресс-службе ВР.

Президент ПАСЕ отметил, что Украина – одна из наиболее крупных и важных стран-участниц Совета Европы и выразил надежду, что в ближайшем будущем ПАСЕ прекратит мониторинг нашей страны. І т.д.

obozrevatel.com.ua/news/2010/2/24/352825.htm

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Світ продовжує коментувати янекові Угоди

Американський експерт вважає, що залишення ЧФ РФ в Україні є поганим стартом для президента Віктора Януковича.

/quote]

Американцы будут не американцы, если своё жало совать в чужие дела не будут. Им конечно же ЧФ в АРК не выгоден!

Посилання на коментар

Треба збирати новий Майдан на захист України! Я зустрічався з Валерією Новодворської, вона мені сказала, що треба скидати Януковича і всю цю погань.
Посилання на коментар

Тепер на Першому Національному в новинах я чую російську мову. Раніше російську мову дублювали на українську, а тепер почалася насильницька русифікація. ГАНЬБА! :angry: :angry: :angry:

Посилання на коментар

Русская Баба Люба советует фаршикам апельсиновым свергнуть законную власть на Украине??? В Интерпол ее и как чеченскую терористку - "черную вдову" - фото расклеить по всем аэропортам и вокзалам.

Ща спою "Баб-баб-Люба")

Посилання на коментар

Ориана, объясни, шо значит москаль, коли я из Сибири,а родился в Одессе и в Москве не жил? Это видимо состояние души, как хохол?)) А если эвенкиец напишет тебе, что ваше волынское сало и горилка - говно, лучше страганина из нельмы ты и этого эвенка назовешь москалем?)

Ты не считаешь себя убогой и ограниченной девочкой?

А то подпись в вашем профиле говорит об этом. Видимо верите, что по Ориву бродили "великие укры")))

Вы бы призадумались, а то над вами все тут стебуться кроме таких же даунито как Ярёма и Патриот. Хмельчанин думаю пока в своем уме)

Я хоть и из России, но родился и жил в Одессе, поэтому имею право бывать на сим форуме) Интересно же, чем Украина живет и кого наплодила за последние 20 лет.

Орианочка, а вам нравится Есенин как поэт?

Посилання на коментар

Треба збирати новий Майдан на захист України! Я зустрічався з Валерією Новодворської, вона мені сказала, що треба скидати Януковича і всю цю погань.

А вона не сказала як це зробити мирним шляхом?

Посилання на коментар

А вона не сказала як це зробити мирним шляхом?

Якби її енергію використовувати у мирних цілях, то російський газ нам був би непотрібен.
Посилання на коментар

Ориана, объясни, шо значит москаль, коли я из Сибири,а родился в Одессе и в Москве не жил? Это видимо состояние души, как хохол?)) А если эвенкиец напишет тебе, что ваше волынское сало и горилка - говно, лучше страганина из нельмы ты и этого эвенка назовешь москалем?)

"Москаль" - так - це не кожен росіянин, як не кожен українець є хохлом.

Якщо хтось напише про горілку, що вона лайно і не приплете до неї Україну як державу, мене як громадянку - то нехай, бо зі смаками сперечатися не буду.

Ты не считаешь себя убогой и ограниченной девочкой?

А то подпись в вашем профиле говорит об этом. Видимо верите, что по Ориву бродили "великие укры")))

Вы бы призадумались, а то над вами все тут стебуться кроме таких же даунито как Ярёма и Патриот. Хмельчанин думаю пока в своем уме)

Ні, не вважаю. Такою мене хочуть вважати хамуки, які прийшли на форум з однією метою - принизити мене як українку.

Доречі, про Оріану, як колиску цивілізації і не тільки слов"янської, пише людина, яка має світову славу, а не якісь там невідомі САИ, Івани чи Крєсти - які ховаються за нікнеймами і не відповідають за написане своєю репутацією.

Я хоть и из России, но родился и жил в Одессе, поэтому имею право бывать на сим форуме) Интересно же, чем Украина живет и кого наплодила за последние 20 лет.

Орианочка, а вам нравится Есенин как поэт?

Я нікому не забороняю, бо не маю права.

Але і гості форума, тобто люди, які з іншої країни і не розуміють українську чи вдають, що не розуміють, не мають права мені вказувати якою мовою я маю тут писати і не можуть мене виживати з форума такими недостойними методами.

Я люблю Єсеніна і багатьох інших поетів Срібної доби.

З цитування їх і прийшла на форум.

Але хіба бидлу потрібна поезія - їм потрібна брудна лайка.

Посилання на коментар

Світ продовжує коментувати янекові Угоди

Американський експерт вважає, що залишення ЧФ РФ в Україні є поганим стартом для президента Віктора Януковича.

/quote]

Американцы будут не американцы, если своё жало совать в чужие дела не будут. Им конечно же ЧФ в АРК не выгоден!

Ну ти проти "кремльовського жала" не протестуєш - навіть тащишся, правда?

І що москва не лише носа пхає, а свій вплив встановлює за допомогою слабоумного президента-маріонетки - це тебе також не турбує.

А знаєш чому?

Ну я вже писала - не буду повторюватися.

Шкода тебе, такий молодий, а вже такий червивий - не інакше, як потомок НКВДистів.

З.І. Навчися теги виставляти правильно - тебе ж цитувати нереально.

Посилання на коментар

А ось протилежна думка:

Европейское сообщество, за 5 лет настрадавшееся от действий «оранжевых» правителей, не меньше, чем сам украинский народ, сегодня все четче дает понять «бывшим» и проигравшим, пытающимся дальше дергаться в прежнем формате, что «оранжевые идеи» на Западе уже никому не нужны.

Ими уже вдоволь насытились.

blog.i.ua/community/1764/456702

Це думка однієї людини, яка заховавшись за ніком, розписується за європейську спільноту - чи не забагато вона на себе бере?

Може вона ще б написала, що розуміє під "помаранчевими ідеями?"

Бо таких не знаю, так само як і влади, такої вже давно нема.

Бо після того, як Тимошенко привела у Парламент фракцію, яка стала філією ПР - про помаранчеву владу говорити вже не доводилося.

Залишився лише президент, який справді діяв на нерви старій Європі: НАТО, безвізовий режим, асоційоване членство.

Звичайно, що таке не сприймалося європейськими керівниками, бо вони не хотіли сваритися з Росією.

Але хіба що добре українцям є добре росії - скоріше, навпаки.

Тому казати, що ідеї Ющенка були шкідливими для українців не можна.

А ось ще одна думка:

Президент Парламентской ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) Мевлют Чавушоглу не исключает, что в ближайшее время ПАСЕ прекратит мониторинг Украины.

Об этом он сказал сегодня, 24 февраля, во время встречи с председателем Верховной Рады Украины Владимиром Литвиным, сообщили в пресс-службе ВР.

Президент ПАСЕ отметил, что Украина – одна из наиболее крупных и важных стран-участниц Совета Европы и выразил надежду, что в ближайшем будущем ПАСЕ прекратит мониторинг нашей страны. І т.д.

obozrevatel.com.ua/news/2010/2/24/352825.htm

Щоб висновок був повний і зрозумілий, треба ще сказати хто за національністю є Президент ПАРЄ - турок.

Турків довно примушують визнати геноцид над кіпріотами - тому вони з росіянами майже соратники - ті також проти Голодомору, як геноциду проти українського народу.

"За декілька тижнів до приїзду Януковича Страсбург відвідав Сергій Льовочкін, який домовився з президентом ПАРЄ про максимально лояльний режим. Довго його вмовляти не довелося. Мевлют Чавушоглу входить до групи "Європейські демократи", яка перебуває в зоні впливу росіян.

Росіяни системно "працюють" з чималою кількістю європейців. У хід іде весь арсенал аргументів. У підсумку Кремль отримав фактично право вето на процеси в Раді Європи. Турок Чавушоглу перед обранням президентом ПАРЄ був визначений доповідачем про Голодомор 1930-их років. І свій звій він повністю побудував у ідеологічних рамках Москви.

Практично кожний месідж Януковича в ПАРЄ був ілюстрацією того, який крен здійснила країна, починаючи з дня його інавгурації. Дійшло до того, що новий український президент поставив під сумнів доцільність існування міжнародній організації ГУАМ.

*http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/28/4981120/

Посилання на коментар

А ось протилежна думка:

І ще одне, я раніше також могла користуватися різними кольорами - тепер вже не бачу такої функції.

Цікаво, тільки мене обмежили, хоча я ніколи і не зловживала цим, чи всіх решта також.

Тоді як вам вдається?

Закрадається думка, що модератори форуму приклалися до цього.

Бо іншого пояснення не бачу.

Забанити мене буде простіше - але тоді кому буде потрібен форум, на якому знайшли прихисток різні антиукраїнські типи, на манер олігарха.

Хоча...можливо, так і задумано, не знаю...

Посилання на коментар

Люба, коли я звертаюся до Вас так, то напевне знаю, що Ви жінка. Чому Ви дискридитуєте мене, звертаючись "дорогенька"? Якщо чемно, то хоч би "дорогий"! Відгукнуся і на "любий". І ще, Ви хоча б вибачилися за образливі призвіська щодо мого ніка. St.Joprian - це назва храму у Сполучених Штатах.

А от щодо плюралізму, я за. Тільки плюралізм не може бути однобоким. І у дебатах, прошу Вас, відсторонюйтесь злоби і ненавісті. Нема кацапів, хохлів і москалів. Є українці і росіяни, а навколо них багато ще різних, таких же поважних.

Не збираюся я вибачатися - бо це була не образа щодо вашого ніка, а сарказм відносно того, що відбувається в Україні.

Знаєте чому пані Станік, колишню і вже теперішню суддю КС не взяли на роботу послом у Польщу, бо польською її прізвище перекладається як "ліфчик".

Ось так... навіть на таке зважають у дипломатичній роботі.

А ви завалюєтеся на форум з ніком Жопріан і хочете, щоб вас не приплели до жопи?

Тоді, як мінімум, треба мати презом не янека, який з потрохами віддає нас росії, а проамериканського президента, якого наразі на горизонті не видно.

З.І. А чому ви мені пропонуєте "відсторонюйтесь злоби і ненавісті"?

Справедливіше було б до такого закликати ваших однодумців - що вони пишуть на мою адресу я вперше тут таке прочитала.

Бути поважною серед купи лайна дуже важко.

Посилання на коментар

Якби її енергію використовувати у мирних цілях, то російський газ нам був би непотрібен.

Яка енергія в старої жінки.

Посилання на коментар

Сектанты-националисты на службе у режима Ющенко

Опубликовано: 27.01.2010 | Автор: Приходько Иван Заменюк Виктор | Рубрика: СНГ |

Было бы странным и даже нелепым предполагать, что агонизирующий режим Ющенко не поставит себе на службу наиболее экстремистски настроенных украинских сектантов. И это хорошо просматривается на примере антиправославной религиозной организации деструктивной направленности «РУНВiра». (Известна также как «Рiдна Украiнська Bipa, «Родная украинская национальная вера», «Церковь Верных Родной Украинской Вере».)

«Вероучение» данной структуры носит откровенно антиправославный националистический характер и направлено (как и вся практическая культовая деятельность «РУНВiры») на прямую дискредитацию православия и вытеснение последнего из конфессиональной жизни Украины.

Познакомимся же с руководством сей привлеченной Ющенко к активной политической деятельности сектантской структуры:

Основатель, идеолог и зарубежный руководитель организации - Лев Силенко, уроженец г.Кировоград, имеет незаконченное библиотечно-библиографическое образование. В период войны сотрудничал с издававшейся в Киеве подпольной газетой «Наше слово». После отечественной войны незаконно мигрировал в Западную Германию, где основал церковь «РУНВiра». Позже приобрел в пригороде Нью-Йорка крупный участок земли, где с помощью единоверцев из украинского землячества США построил соответствующее культовое здание. Проживает в Соединенных Штатах.

Руководитель непосредственно украинской «РУНВiры» — Пинчук Степан Петрович. Его первый заместитель — Рубан П.В. (инициированное имя — Святослав).

Собрание членов «РУНВiры» носит название «Священная Рада».

Полный текст статьи: _http://www.fairway-info.com.br/?p=1959

Посилання на коментар

Свою биографию «пророк» не афиширует. По всей видимости, ему есть, что скрывать. Можно сомневаться даже в подлинности имени, которым представляется «пророк». Иногда он называет себя Леонидом, а иногда подписывается и вовсе экзотически: Лев Тигрович Орли гора. Об этом господине нам удалось выяснить немного. Он родился в 1923 г. в с.Богоявленское, неподалёку от г.Александрия нынешней Кировоградской области. Учился в в Кременчугском библиотечном техникуме. Видимо там и нахватался аргументов Е.Ярославского в атеистической пропаганде. Его бородатые претензии к христианству восходят именно к тому времени. В 1942 г. политрук Силенко попал в плен к немцам. В Киеве работал в оккупационных украинских газетах. Некоторые пишут даже, что Силенко имел контакты с оккультной эсесовской организацией Аненербе. Во всяком случае, его идея «Нового Украинского Человека» вполне созвучна планам Третьего Рейха.

После войны Силенко вроде бы учился в Гейдельбергском университете у проф.Д.Чижевского. Окончил университет или нет – непонятно. С 1953 г. жил в Торонто. В 1956 г. Силенко за свою поэзию, которая, к слову сказать, так же носит неоязыческий характер, получил премию украинского эмигрантского журнала «Киев» (Филадельфия).

В 1966 г. в Чикаго была зарегистрирована первая община РУН веры. С тех пор общины, или, по их собственной терминологии, «станицы» силенковцев расползлись по всей украинской эмиграции. Во главе каждой из них стоят «рунпапа» и «рунмама». А в 1991 г. община РУНверы открылась и в Киеве. Учение Силенко распространено в основном на Западе Украины. Однако и на Востоке, в частности в Луганске, некоторые «национально» мыслящие интеллигенты и ряженые запорожские казаки прониклись этими нативистскими идеями. В 90-х годах, в целях привлечения молодёжи, силенковцы открыли несколько клубов «боевого гопака», псевдонационального единоборства. По нашей оценке, в пределах Украины, силенковцы могут иметь от 20 до 30 общин. Все последователи РУНверы живут по независимому украинскому летоисчислению. По расчётам Силенко сейчас идёт 11008 год Дажьбожий.

У силенковцев есть свой храм, он расположен в Спринг-Глене, в 130 километрах к северу от Нью Йорка, и представляет собой некую триумфальную арку в честь Матери Украины. Здесь же расположено сектантское кладбище.

В последние годы Силенко перестал контролировать собственную организацию. Внутри РУНверы произошло несколько расколов, каждый из которых претендует на точное толкование учения «пророка». В соответствии с рекомендациями своего «учителя» силенковцы стараются сохранять в тайне подробности своей сектантской жизни. В «Мага Вере» Силенко учит: «Враги наши не должны знать, сколько нас, и какие у нас фонды, и какие у нас методы обороны, и какие у нас планы» (с.985).

Столь агрессивная установка находится в явном противоречии с миротворческой фразеологией «пророка».

Очевидно, что РУНвера является деструктивным нативистским культом. Заразившись силенковской пропагандой, украинец смотрит на весь мир глазами подпольщика, а своих соотечественников, больше ненавидит, чем любит. Всё для него на Украине чужое и Церковь, и культура, и народ с его злополучной историей. «Философия окрэмишности», т.е. отдельности, самости, привела Силенко и его поклонников к фактическому разрыву с собственным народом.

_http://don-alexey.livejournal.com/18578.html

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Ну-ну, развалите страну на республики. Новодворская тебя научит...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...