Орiана Опубліковано 27 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2010 Тепер нехай доведуть, що вони не "маріонетки" *http://www.surf-anon.com/?q=aHR0cDovL2Jsb2dzLnByYXZkYS5jb20udWEvYXV0aG9ycy9oZXRtYW5jaHVrLzRiZDZmYWU0ZjE0Nz Yv Адже в чому полягає ще одна важлива проблема такої пролонгації? Згода Януковича надати притулок Флоту ще на 25 років примусила європейців (і не тільки) замислитись над тим, чи здатна Україна самостійно приймати взагалі будь-які стратегічні рішення. Не знаю, що потрібно буде зробити Януковичу, щоб після такої історії довести, що здатна. Європейців не могло не шокувати те, що маючи за спиною такий потужний владний та електоральний ресурс, українська влада зламалась вже перед першим серйозним натиском ВВП і його партнера по владі. Навіть крихітна Молдова, котру Росія при бажанні могла в свій час розчавити винною блокадою та іншими дещо збоченими проявами "братської дружби", ніколи, як доречно зауважив на київському форумі тамтешній віце-прем'єр Віктор Осіпов, з власного бажання не погоджувалась на подовження перебування російської бази в Придністров'ї. Хоча, до речі, реальна мотивація Росії що в Криму, що у Придністров'ї однакова: всіма можливими засобами зберегти у Севастополі і Придністров'ї не те, що залишилось від ЧФ РФ чи 14 армії в Придністров'ї, а російський прапор. Зрештою, справа не лише в європейській інтеграції України. Справа в тій "визначеності", яка, за словами Азарова, наступила з підписанням угоди в Харкові. Чи, точніше, в зневірі, яку породжує така визначеність. До цього навіть найбезнадійніші песимісти вірили, що рано чи пізно "чорна смуга" для України закінчиться і щось в ній таки почне відбуватись нормальне... Виявляється, віру теж можна забрати за п'ятдесят днів президентства... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nesferantu Опубліковано 27 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2010 Революционер? ;) Революцию четвером делать будете: Ты, Натуся, Х.ельчанин и пан Патриот? Хорошая компания... ;) Недорозумение природы кто тебе ворил что перед тобой будет ктото отчитываться. Революцию делать и не собирался. Клоун посмотри внимательно что я тебе писал. Долбадятел у меня достаточно денег чтоб изменить ситуацию на лутшее и без революций , а путём прихода к власти. И это не за один день и год. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2010 Мельком почула фразу Янека, не знаю в якому контексті, але вона була більш ніж промовиста і пояснює все що тепер діється: "...частина суспільства, яка боролася особисто проти мене..." Якщо знайду повний текст, то напишу, але, як на мене, і того досить. Виходить, Україна буде розплачуватися за особисті образи великому цабе Януковичу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 27 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2010 Ти на себе глянь - СЯВКА :lol:Ты себя то видела со стороны?Страшное дело........................изолировать от общества............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 27 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2010 Недорозумение природы кто тебе ворил что перед тобой будет ктото отчитываться. Революцию делать и не собирался. Клоун посмотри внимательно что я тебе писал. Долбадятел у меня достаточно денег чтоб изменить ситуацию на лутшее и без революций , а путём прихода к власти. И это не за один день и год. Чего то ты запутался Чувак.Вот что ты говорил раньше: Конечно есть идея она проста. Я ещё немного подкоплю сил и через пару месяцев начну вырывать хребет у представителей власти. и всяких умников. И я его вырву главное чтоб люди поддержали А теперь уже на годы перешёл?Давай чтоб наверняка- на столетия ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Еретик Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Починай перший, кацапський вилупку. Думаєш західнякам буде зле, а терикони будуть процвітати - а фіг тобі під ніс. Деградація має вже незворотній характер - скоро будете жити в гетто, бо дебілів будуть боятися випускати. на люди. яка зла дивчинка) над вами, нацики, подшутишь, так вы сразу кусаться) все близко к сердцу принимаете, ибо понимаете что в анусе полнейшем) и тем смешнее выглядят ваши потуги оскорбить или задеть "москалей". Вы разменная монета между США, ЕС и Россией, как Грузия. Когда это почувствуете своей попой, вот тогда столько желчи повылазит из уст ваших. Не хочется пропустить это шоу. Одно наслаждение) Вы же своих граждан с Востока за тупых держите. Какое к таким как вы уважение после этого. А в это время весь мир потешается над западенцами в Раде. Вопрос - где гетто и цирк процветает?? Где язык запрещается, на котором говорит половина страны? Где нацистам и детоубийцам ставят памятники и дают звания героя страны? "Собаки лают, караван идет". Эта древняя пословица вам, наци, для понимания сути бытия. А еще, не плюйте в колодец)) Мы с вами соседи, а не живем на разных континентах. Не играй с огнем, а то неровен час вломится в твою хату бурят-срочник из далекой Сибири голодный до хохлушки. А за бурятом прийдут эвенки, татары и дагестанцы. И всех обслуживать прийдется, тебе. Российская армия - она такая) Мордор, епать его! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Вы разменная монета между США, ЕС и Россией, как Грузия. Когда это почувствуете своей попой, вот тогда столько желчи повылазит из уст ваших. Не хочется пропустить это шоу. Одно наслаждение) Вы же своих граждан с Востока за тупых держите. Какое к таким как вы уважение после этого. А в это время весь мир потешается над западенцами в Раде. Вопрос - где гетто и цирк процветает?? Где язык запрещается, на котором говорит половина страны? Где нацистам и детоубийцам ставят памятники и дают звания героя страны? "Собаки лают, караван идет". Эта древняя пословица вам, наци, для понимания сути бытия. А еще, не плюйте в колодец)) Мы с вами соседи, а не живем на разных континентах. Не играй с огнем, а то неровен час вломится в твою хату бурят-срочник из далекой Сибири голодный до хохлушки. А за бурятом прийдут эвенки, татары и дагестанцы. И всех обслуживать прийдется, тебе. Российская армия - она такая) Мордор, епать его! Ти, єритик, наглядний приклад для москальні, яка тут ошивається, чого вас кацапів не люблять. А ще приклад тупого бида, якого мають у всі дірки - а він тішиться з того, що скоро він буде не сам. Пильнуй від бурятів і чеченців свою маму, сестру, жінку - до них ближче, ніж до мене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Недорозумение природы кто тебе ворил что перед тобой будет ктото отчитываться. Революцию делать и не собирался. Клоун посмотри внимательно что я тебе писал. Долбадятел у меня достаточно денег чтоб изменить ситуацию на лутшее и без революций , а путём прихода к власти. И это не за один день и год. Деньги не главное, сможешь народ убедишь, за тобой пойти?! Судя по грамматике, ты ПТУшник и совсем не представляешь с чего начинать. В пустые обещания типа " Ми переможемо і побудуемо." народ давно неверит!. Желаю удачи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nesferantu Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Чего то ты запутался Чувак. Вот что ты говорил раньше: А теперь уже на годы перешёл? Давай чтоб наверняка- на столетия ;) Идиотик через пару месяцев начнётся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nesferantu Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Деньги не главное, сможешь народ убедишь, за тобой пойти?! Судя по грамматике, ты ПТУшник и совсем не представляешь с чего начинать. В пустые обещания типа " Ми переможемо і побудуемо." народ давно неверит!. Желаю удачи. нет не с ПТУ образованием мне начинать не надо , давно начал сейчас просто розрастаюсь , а деньги нужны без них совсем плохо. Всё получится Главное победить первого Тиранозавра , но до них ещё не добрался. Пока уровень только городов , хотя должен признать и там тоже не меньщ кусючии гады Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Ти, єритик, наглядний приклад для москальні, яка тут ошивається, чого вас кацапів не люблять. А ще приклад тупого бида, якого мають у всі дірки - а він тішиться з того, що скоро він буде не сам. Пильнуй від бурятів і чеченців свою маму, сестру, жінку - до них ближче, ніж до мене. Кобылка, ты в своих мечтах слишком далеко заходишь. Не бойся, никто на твою честь и не покушается, даже чукчи... Вряд ли у кого встанет на тебя - толстую старуху с цыцьками ниже колен. Если сильно чешется, лезь в горы, может какой нибудь гуцул попользует тебя вместо овцы. Электоральный провал "оранжевого" проекта на президентских выборах и результаты опросов, согласно которым более 60% граждан одобряют харьковские соглашения, не гарантируют мира и покоя в стране. Разговоры о том, что разворот Януковича в сторону России является выгодным для Украины и ее граждан, не снимают вопросов, которые поднимают Ющенко и Тимошенко, без устали твердящие о "военной узурпации", утрате национального суверенитета и сдаче Украины. Для давно перессорившихся "оранжевых" договор по Севастополю стал настоящим подарком, поводом для консолидации и призывов к объединению "всех истинных патриотов Украины". Тимошенко пообещала поехать по регионам и поднять народ на борьбу с режимом Януковича. То есть ставка снова делается на "улицу", на тех людей, которым невозможно объяснить, что Янукович уже сделал для незалежности Украины больше, чем все "оранжевые" вместе взятые. utro.ru/articles/2010/04/28/891020.shtml Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Бля...жопріан Це що від жопи з якої ти щойно виліз? Чи від жопи в яку нас Янек хоче запхати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Янукович уже сделал для незалежности Украины больше, чем все "оранжевые" вместе взятые. :D Действительно рассмешили.Крым,отмена обещаний поднять пенсии,поднятие цен на газ коммунальщикам,поднятие налогов.Олигархам лакомые куски и посты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Идиотик через пару месяцев начнётсяПонос ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Коли бидло вибирає президента, то такого можна показувати за гроші: Перед входом у ресторан Ради Європи Янукович вирішив зайти в туалет помити руки. Це була вбиральня загального користування. Але охоронці Януковича своїми тілами закрили вхід в кімнату і нікого всередину не пускали. Раптом до них підійшов вишукано вдягнутий чоловік і зажадав, щоб йому дали пройти в туалет. - Ноу! - єдине, що видавив з себе охоронець Януковича. Приголомшений європеєць стояв і не розумів, що відбувається. - Я - генеральний секретар! - сказав він українському бодігарду, який охороняв вхід у туалет. - Ноу! - ще раз відповів охоронець. Знання англійської в нього були десь на тому ж рівні, що і в Януковича. Виявилося, що потрапити в туалет намагався генсек Ради Європи Торбйорн Ягланд, який, власне, і запросив Януковича на ланч. І тепер виявилося, що його на його ж території обмежують у пересуванні - і хто? - охоронці його ж гостя! Тільки з третьої спроби бодігард пропустив його до умивальника... (Лещенко УП)http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/28/4981120/ Анекдот у тему: Чому на закордонних курортах, які облюбували собі росіяни, все так дорого? - бо ті коли напиваються, то торгуються, але у зворотньому напрямку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 нет не с ПТУ образованием мне начинать не надо , давно начал сейчас просто розрастаюсь , а деньги нужны без них совсем плохо. Всё получится Главное победить первого Тиранозавра , но до них ещё не добрался. Пока уровень только городов , хотя должен признать и там тоже не меньщ кусючии гадыПрикол ;) "Главное победить первого Тиранозавра , но до них ещё не добрался" Чувак, ты в реальном мире живешь? Будем смеяться дальше.................. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Не цитую, бо брюзжання нема потреби цитувати. Перечитав багато Ваших міркувань і вирішив, що я Ваш антипод. Тому і аватар в мене такий: у Вас очі, та ніс, в мене те ж саме переходе у стегна. І нік майже такий, як Ваш. Напевно я не зможу з такою ж плідністю як Ви відзеркалювати у кривому дзеркалі політичне життя Украіни. Підозрюю, що до виборів президента Ваше дзеркало було кривим у другому напрямку. Тоді, щоб не зробив тодішній президент, чи прем`єрка, усе було гаразд. Люба панночко, а Ви не помічаєте, що за короткий строк діяльності команди, як Ви призирливо звете Янека, життя поступово налагоджуеться. Нарешті з`явилася де не де робота, яка чомусь зникла у часи правління сільского вчителя, та Чегевари у спідниці. Напевно зі Львова того не видно. Тоді завітайте у Харків, чи у Донецьк, інші східні міста, спитайте у людей їх очікування. Вам сталося до вподоби називати Януковича бандитом? Ви його так не називали? Так Ваша улюблениця Чегевара його тільки так і зве. Тепер підняли смуту навколо Чорноморского флоту. Давайте поміркуємо. Ну, не підписали такої угоди, втерлася Росія и вивела свої кораблі. Що залишилось Україні? Причали та бараки? 380 тисяч людей без роботи? Чи прийшли б кораблі з НАТО? А як тоді суверенність? Чи як Росія - то окупанти, а як НАТО - то не окупанти? Так хто націоналіст у доброму сенсі, той хто братається з братами-слав`янами, чи той хто хоче здати Україну Заходу? Євроінтеграція? Назвіть хоч одного політика, який прити євроінтеграції. Мені здається, що у цому напрямку у нового керівництва державою значно більше шансів домогтися бажаного, ніж у попередного. А може газові угоди Януковича тяжчі ніж угоди Тимошенко? Діяльність Тимошенко та її уряду підштовхнула Росію до будівництва газогону "Северный поток". Я хотів би подивитися, що Ви будете писати через декілька років, коли гозогон збудують і 55 млрд кубів газу потекуть у Єврому, минуючи Україну. ому, шановна Пані, розкрийте очі. Якщо порозуміння між Сходом і Заходом Украіни мета не тільки Партії Регіонів, а і діячів інших політичних діячів, треба шукати точки дотику а не вигукувати на мітінгах: зрада національних інтересів, не приносити у Парламент димові шашки та яйця, а потім не кричати з усіх екранів, "рятуйте" коли получив у пику. До чого ж ви доводите людей, коли силою посилаєте людей зі Львова, других Західних регіонів до Київа для підтримкі протистояння. Як Ви думаєте, що повинна робити міліція у випадку, коли велика маса народу напирає? Чи мають організаторі таких акцій дозвіл на такі дії? Ви законослухняний громодянин? Кого треба притягнути до відповідальності за такі дії? Шановна Фаллачі, чи не з цією жінкою Ви себе ідентифікуєте, схаменіться. На мою думку плідніше для суспільства знаходити позітив, ніж негатив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Бля...жопріан Це що від жопи з якої ти щойно виліз? Чи від жопи в яку нас Янек хоче запхати? Оце на таку відповідь спромоглась, пані Фаллачі? Мене не запхне, бо я вже у ній, а от Вас, напевне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Оце на таку відповідь спромоглась, пані Фаллачі? Мене не запхне, бо я вже у ній, а от Вас, напевне. Я так бачу, що моя присутність на форумі як бельмо на оці - порушила тихий омут москальського болота? Буду вести переписку з модератором - якщо хоче мати здоровий форум, то на твою жопу відреагує адекватно. Якщо ні, то хєр з ним - нехай вовтузиться з ЖОПАМИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Я так бачу, що моя присутність на форумі як бельмо на оці - порушила тихий омут москальського болота? Буду вести переписку з модератором - якщо хоче мати здоровий форум, то на твою жопу відреагує адекватно. Якщо ні, то хєр з ним - нехай вовтузиться з ЖОПАМИ. От так, люба! Тільки не зрозумію, жінка Ви, чи гермофродіт? Ну, не до вподобі гарній жіночці, яка зветься як славетна італійска письменниця Фаллачі, повторювати одні і ті ж несінитниці. Не збігається, коли в очах світло, з язика яд! Поміняйте аватар. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Я так бачу, що моя присутність на форумі як бельмо на оці - порушила тихий омут москальського болота? Я звертаюсь до модератора форуму. Оріані треба вказати на не припустимість роздмухування міжнаціональної ворожнечі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Я звертаюсь до модератора форуму. Оріані треба вказати на не припустимість роздмухування міжнаціональної ворожнечі. Ти, дурню, не розумієш, що таку як я не можна просто так випхати. Не буде реакції модератора, я заберу картинку і все. Але всяких там неповноцінних хрестів зверху ніколи не буде - так само, як і він ніколи сам не був зверху. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Ти, дурню, не розумієш, що таку як я не можна просто так випхати. Не буде реакції модератора, я заберу картинку і все. Але всяких там неповноцінних хрестів зверху ніколи не буде - так само, як і він ніколи сам не був зверху. :lol: Люба, чого ж не розумію. Ще й як розумію. Але ж Ви читали умови форуму? Написано там, що забороняється роздмухування ворожнечу? Записано. Виконуєте Ви цай припис? Ні. То куда Вам дорога? Правильно, звідси. Як підете Ви, то піду і я. Бо куди я без Вас? У нас і ніки. і автарі схожі. Пошукаю на іншіх форумах, може знайду де Вас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Залишаю убогому мою аватарку - тільки тому, що Оріана - це святе, це колиска нашої цивілізації і наша пра-прабатьківщина - що кацапам поперек горла. А ти, придурку, йди читай лекцію про роздмухування національної ворожнечі іншим, таким "достойним" жопам, як ти. Ти ж тепер головний: як-не-як жопа з оками. :lol: , а твій президент - жопа-янек. P.S. Я навіть запишалася собою - це ж треба стільки зусиль проти моєї скромної персони. І скільки методів, а останній буде, коли заблокують мою ай-пі адресу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Домовленості Києва із Кремлем стосовно продовження терміну базування ЧФ РФ в Криму в обмін на знижку на газ можуть призвести до перетворення України на Білорусь. Таку думку висловив публіцист найавторитетнішої польської газети Gazeta Wyborcza Марчін Войчеховський, повідомляє УНІАН. Експерт зазначив, що нова влада, незважаючи на задекларовану євроінтеграцію, робить кроки, які де-факто ускладнюють вступ України до Європейського Союзу, та замість модернізації держави перетворюють її на країну із застарілою промисловою базою, залежною від прихильності росіян. Войчеховський зауважив, що Янукович лише від Росії міг отримати гроші без проведення реформ, на проведенні яких наполягають Міжнародний валютний фонд та Європейський Союз, та які б змушували владу запроваджувати західні стандарти державного управління. Натомість тепер економіка та політика знову буде під цілковитим контролем олігархів, вважає польський експерт. За його словами, нова українська влада вважає державу своєю власністю. Войчеховський не виключив, що останні домовленості української влади з Росією можуть спровокувати "громадянський вибух", який "паралізує" державу. "Україна буде поглинута суперечками та тотальною війною. У такій атмосфері важко буде витягувати державу із економічної прірви. Важко також буде інтегрувати до Європейського Союзу", - вважає експерт *http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/28/4984912/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Світ продовжує коментувати янекові Угоди Американський експерт вважає, що залишення ЧФ РФ в Україні є поганим стартом для президента Віктора Януковича. Таку думку висловив директор департаменту зовнішньої політики і оборони Центру європейських реформ Томас Власек в його статті, опублікованій в газеті "The Financial Times". "Новий український президент почав з поганого кроку в зовнішній політиці. Минулого тижня він підписав угоди з Москвою, яка дозволяє російському ЧФ залишатися в Україні ще на 32 роки. Таким чином президент здав важливий елемент українського суверенітету", - заявив він. "Янукович можливо думає, що він уклав гарну угоду", - йдеться в статті. "Присутність флоту з великою кількістю солдат та розвідки дозволяє Москві впливати на Київ. Як тільки Україна переходитиме Росії дорогу, як це робив попередній президент Ющенко, намагаючись здобути членство в НАТО - Москва відповідатиме провокуванням розпаду України", - вважає експерт. "Україна не буде насправді незалежною, поки вона не може робити свої власні кроки в зовнішній політиці", - наголосив автор. Він упевнений, що Янукович міг зекономити на газі за рахунок заходів по зниженню об'ємів споживання, які в Україні є одними з найбільших. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GNEV Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Оріана-вы блин что инопланетянка?Или что косается расположения западнее Киева все такие?-зомбиленд прямо таки!.. Ваш бля мер гребаный ,только недавно скулил по телевизору, что бабла у него уже даже на туалетную бумагу не осталось.Отдерите его сначала,потом о высоких вещах рассуждайте... Янукович все правильно делает.Выжигает каленым железом любые остатки вонючей мерзкой политики помаранчевых уебней!И крепкая дружба с Россией -одна из приоритетнейших задач на сегодня.Апельсины долго искали кому подставить наш Украинский зад для "надругательства" .И Кому его только не предлагали.СЛаво богу Ющь-хрущь своей рожей всех отпугнул- что и на задницу смотреть не стали!.Пока будет Российский флот на нашей территороии к нам ни одна америкосная и натовская пидорасня не ссунется.Иначе бы поналезли сюда как тараканье!А под кем ходить ,все равно лучше по д старшим братом,чем целовать американопиндосовское очко!Или вы все грезите полной независимостью в цивилизованном мире?ДА миф все это,так не бывает,всегда ктото гдето под кем то ходит..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жопрiан Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Залишаю убогому мою аватарку - тільки тому, що Оріана - це святе, це колиска нашої цивілізації і наша пра-прабатьківщина - що кацапам поперек горла.Люба, а я і тут! Начиталися Ви, люба, різної бредятини Лева Силенко і вже арійка. Може і була якась пра-батьківщина, а може і не було зовсім ніякої. А ми живемо зараз поруч. І хто з нас арієць - хто зна. Був один, найголовнійший, та згинув. А ти, придурку, йди читай лекцію про роздмухування національної ворожнечі іншим, таким "достойним" жопам, як ти. Ти ж тепер головний: як-не-як жопа з оками. :lol: , а твій президент - жопа-янек. P.S. Я навіть запишалася собою - це ж треба стільки зусиль проти моєї скромної персони. І скільки методів, а останній буде, коли заблокують мою ай-пі адресу. Ні, моя розумна, Ви теж достойна. Требі прислухатися до слушних зауважень. Треба виплюнути яд і розмовляти людською мовою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Хі-хі З.І. Дорогенькі, сраки,- не старайтеся, бо я ваших постів не читаю. Доречі, вже давно. Тому, пардон, деколи відповідаю невпопад. З.З.І. А мої читають - коли не загляну - завжди хтось є. З.З.З.І А скаргу на жопу я написала - чекаю відповіді. *http://pics.livejournal.com/roytburd/pic/0004z8dw Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 28 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2010 Коли бидло вибирає президента, то такого можна показувати за гроші: ............................... На..уся, вообще то это называется демократия и не гоже обзывать быдлом большинство.Если большинство считает что ты не впорядке, то стоит об этом задуматься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.