Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Як світ проводжав Леха і Марію Качинських

Напередодні похорон у суботу я Варшаву взагалі не впізнала. Завжди гомінкої, веселої, де кав’ярні набиті щебетливими поляками. На обличчях людей читався сум. Заклади всі порожніли. Магазини – теж. Було наче соромно в ці дні цікавитися чимсь іншим, крім як віддати останню шану трагічно загиблим.

В останні дні жалоби влада заборонила продавати алкоголь. Та люди були такі пригнічені, що, здається, ніхто б його все одно не пив.

Поляки цілий день, печучись під сонцем, проводжали свого президента. Схиливши голови, вони покірно слухали богослужіння за загиблими. Хтось сидів просто на дорозі…

Відомо, що не всі поляки любили свого президента. Це природно, адже він був політиком, а політика має такі ось особливості. Але люди відверто зізнаються, що каються в цьому й надіються, що надалі будуть більш толерантними одне до одного.

- Можна критикувати одне одного, але не ображати, – кажуть польські пані похилого віку.

Поляки дають собі обіцянку пам’ятати Катинь, пам’ятати свято, адже так просив їхній президент у своєму останньому зверненні. Другу катинську трагедію в їхній історію вони вважають «чистою випадковістю» і обіцяють, що їхнє ставлення до росіян аж ніяк не зміниться. Проте такий збіг обставин змушує мільйони поляків думати, що тут все-таки є щось дивне і чому це трапилося саме на російській землі.

*http://unian.net/ukr/news/news-372969.html

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Монтескье

Як світ проводжав Леха і Марію Качинських

Напередодні похорон у суботу я Варшаву взагалі не впізнала. Завжди гомінкої, веселої, де кав’ярні набиті щебетливими поляками. На обличчях людей читався сум. Заклади всі порожніли. Магазини – теж. Було наче соромно в ці дні цікавитися чимсь іншим, крім як віддати останню шану трагічно загиблим.

В останні дні жалоби влада заборонила продавати алкоголь. Та люди були такі пригнічені, що, здається, ніхто б його все одно не пив.

Поляки цілий день, печучись під сонцем, проводжали свого президента. Схиливши голови, вони покірно слухали богослужіння за загиблими. Хтось сидів просто на дорозі…

Відомо, що не всі поляки любили свого президента. Це природно, адже він був політиком, а політика має такі ось особливості. Але люди відверто зізнаються, що каються в цьому й надіються, що надалі будуть більш толерантними одне до одного.

- Можна критикувати одне одного, але не ображати, – кажуть польські пані похилого віку.

Поляки дають собі обіцянку пам’ятати Катинь, пам’ятати свято, адже так просив їхній президент у своєму останньому зверненні. Другу катинську трагедію в їхній історію вони вважають «чистою випадковістю» і обіцяють, що їхнє ставлення до росіян аж ніяк не зміниться. Проте такий збіг обставин змушує мільйони поляків думати, що тут все-таки є щось дивне і чому це трапилося саме на російській землі.

*http://unian.net/ukr/news/news-372969.html

Какая разница, где случилась катастрофа? Поляки четко понимают разницу между СССР времён Сталина и нынешней Россией.

Посилання на коментар

Схоже, що Росія так знекровилася від нехтування її з боку України часів Ющенка, що тепер не може насититися увагою.

Ця надвелика держава, як маленький Бармалейчик з дитячого мультика, вимагає : "Мені, мені, все мені".

Крім авіаційної галузі за дешевий газ Росія хоче мати доступ до оренди українських газосховищ, які фактично є унікальними - а тому ніякі Потоки Україні не страшні.

Кілька думок експертів з цього приводу:

Іван Плачков екс-міністр палива та енергетики: Цілком можливе зберігання російського газу на певних умовах, котрі можна узгоджувати. Віддавати в оренду - це штучна схема, бо тоді Газпром найматиме своїх людей, котрі ставитимуть своїх менеджерів і які тут управлятимуть. Українські сховища газу нерозривно пов`язані з газотранспортною системою, їх ділити - це завдавати шкоди національним інтересам.

Михайло Гончар, директор енергетичних програм Центру "Номос":Україні, де олігархічні групи звикли до непрозорого бізнесу з надприбутками, що можливі тільки, коли на вході бізнес-схеми є дешевий ресурс, не звикли заробляти на загальноприйнятих засадах. Тому їм постійно потрібні якісь пільги, преференції, найперше - у цінах. І коли за цю преференцію конкретно взятим політичним групам доводиться платити не своїми грішми чи активами, а державними, бо підземні сховища газу перебувають у власності держави (на відміну від підприємств хімпрому), то для них - це оптимальна схема. Схема, коли борги вішаються на державу, а її активи слугують розмінною монетою, щоб отримати ту чи іншу цінову преференцію.

Виходячи з побоювань недовговічності перебування нинішньої групи при владі, вони намагатимуться отримати все по максимуму, але спочатку - родзинки. Це процес, який не матиме кінця. Це призведе до того, що коли закінчаться родзинки з державної форми власності, росіяни почнуть виколупувати їх з олігархічних бізнес-імперій. І навряд чи варто розраховувати тим, хто б`є чолом, що вони отримують тим самим індульгенцію від російської сторони й що надалі їхній бізнес буде надійно захищений. Їхній час прийде пізніше - їх або змусять продати його за безцінь, або ж просто віддати в "братні руки".

Богдан Соколовський, радник екс-президента Ющенка з енергетичних питань:ЧЕРЕЗ ПОМИЛКУ В ЦІНІ НА ГАЗ МИ ГОТОВІ ВІДДАТИ І ЯДЕРНУ ГАЛУЗЬ, І ГТС?

Якщо йдеться про оренду сховищ чи допуск Газпрому до сховищ, то в нас уже був такий досвід. Але на сьогодні мені невідомо, які умови оренди. Хто приймав такі рішення, якою буде ставка за зберігання газу? Це все невідомо. Які умови закачування? Тут більше запитань, ніж відповідей.

Звичайно, це вигідно Газпрому. Але щоб говорити про користь для України, тут треба розробити регламент, умови.

Кому найбільше потрібний перегляд контрактів? Усім. Звичайно, наша економіка, яка використовує газ як сировину, настільки технологічно застаріла, що її давно потрібно перепрофільовувати. Особливо хімпром. Але торік пішли по лінії найменшого опору - робили пільги для хімпрому за рахунок бюджету. Відпускають газ за ціною нижчою, ніж він закуповується, покриваючи розрив за рахунок бюджету.

*http://unian.net/ukr/news/news-373282.html

Посилання на коментар

Какая разница, где случилась катастрофа? Поляки четко понимают разницу между СССР времён Сталина и нынешней Россией.

Символізм трагедії присутній - тому про це не можна не говорити.

Люди, що бачать, відчувають - про це і говорять.

Офіційних висновків ще нема - тому польська влада наразі утримується від коментарів.

З.І. це ти так думаєш, а старше покоління не відчуває різниці.

Тим більше вона, відмінність, носить більш косметичний характер.

І Росія з року в рік все більше походить на СРСР.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Символізм трагедії присутній - тому про це не можна не говорити.

Люди, що бачать, відчувають - про це і говорять.

Офіційних висновків ще нема - тому польська влада наразі утримується від коментарів.

C позиции социологии, Украина больше похожа на СССР.

Посилання на коментар

Время покажет кто прав кто виноват и кто останется

[/quot

Ты как и многие просто ишешь причину как не сделать и безосновательно обвиняеш других.

Если я буду один то естественно меня сломают но к счастью я не один и со временем нас станет очень много. И тогда посмотрим кто кого

А маленькие трусишки так и будут просто сидеть и плакаться на жизнь говоря что не чего изменить не льзя

Я не обвиняю, а говорю о тебе лично....Разницу чуешь?

А ты сейчас похож на сопливого мальчика, который хочет получит игрушку и строит коварные планы как подговорить Вовку с соседнего двора чтобы отобрать её у Ван Дама (аналогия). Смотриться смешко, так же и ты воспринимаешься.

Посилання на коментар

Із серії "Чо изволите?"

Росія визначилася з замовленням: на аперитив хоче ще на 25-ть п"ять років "поржавіти" в Севастополі.

Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведев підписали міждержавну угоду про продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України.

Про це повідомляє кореспондент Української правди.

Угода також передбачає право пролонгації цього терміну ще на 5 років за згодою сторін.

В обмін на це, згідно з угодами, які підписали Янукович і Медведєв, Україна отримає знижку на ціну на газ у розмірі 100 доларів у разі, якщо ціна на газ буде більше 330 доларів за тисячу кубометрів, або знижку 30% від суми контракту, якщо ціна буде нижче 330 доларів.

*http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/21/4950590/

Правда, ще потрібна ратифікація в парламенті і робити це януки і ліліпутіни будуть синхронно - але це справа не важка, литвин сраку порве, а народу "задоволення зробить"- цей коперфільд від політики не дуже бридливий...

Посилання на коментар

А тим часом, жахливі предвісники "чорної доби янека" далі дають про себе чути.

Спочатку здавалося, що це віщує нещастя лише для зітц-президента, а тепер в мене зародилися підозри, що це ЗНАКИ українцям.

- ДТП, случившееся сегодня в кортеже Януковича – знак, к которому он должен был внимательно присмотреться. Из-за того, что он спешил на эту знаковую встречу, в Киеве погиб человек. У Януковича было время остановиться и еще раз подумать о том, что он собирается совершить. Мне трудно толковать такие знаки, можно лишь сказать, что это очень серьезное кармическое происшествие – президентская "скорая" убивает человека. Если бы это был сон, в котором врач не лечит, а убивает, я пожалуй сказал: "то, что по чьему-то мнению является благим, может приносить неисправимый вред".

- У флота есть значительный плюс. Пока в Крыму сохраняются военные объекты, местное население и приезжие нувориши не распиливают близлежащие территории под дачи и поместья. Общеизвестно, что на месте объектов, которые Россия оставила, уже построены дачные домики и тому подобное. Но этот вопрос можно решить внутренними украинскими силами, без моряков так сказать.

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/ihelzon/4bcf723fc9de6/

"Швидка" Януковича потрапила у ДТП. Фото *http://www.pravda.com.ua/photo-video/2010/04/21/4950152/

Кортеж Януковича вбив київського таксиста. Відео *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/21/4951559/

Посилання на коментар

C позиции социологии, Украина больше похожа на СССР.

Яким треба бути...як би це правильно висловитися...московським підсирайлом, чи що, щоб завжди тикати Україну, державу, в якій ти живеш, в невигідному світлі, навіть тоді,коли про неї навіть мова не йде.

Монтеск"є, таких як ти називають манкуртами, безбатченками, моральними потворками.

Ти молодий - або вибирай визначення, приємніше для себе, або щось змінюй у своєму менталітеті ущербного меншовартісного бидлюка, який все життя буде тягарем для НАШОЇ держави, бо постійно буде голосувати за подібних янеку.

Посилання на коментар

А ты сейчас похож на сопливого мальчика, который хочет получит игрушку и строит коварные планы как подговорить Вовку с соседнего двора чтобы отобрать её у Ван Дама (аналогия). Смотриться смешко, так же и ты воспринимаешься.

А тобі яке до того діло - сидиш у пупкіна в теплій жопі, споживаєш на десерт гавно - сиди і не висовуйся, бо і такого може не бути, якщо тебе помітять у твоєму схроні.

Переклад для "особо одарьонних іванів":

А тебе какое до того дело - сидишь в пупкина в теплой жопе, потребляешь на десерт гавно - сиди и не высовывайся, потому что и такого может не быть, если тебя заметят в твоем укромном месте.

Посилання на коментар

Яким треба бути...як би це правильно висловитися...московським підсирайлом, чи що, щоб завжди тикати Україну, державу, в якій ти живеш, в невигідному світлі, навіть тоді,коли про неї навіть мова не йде.

Монтеск"є, таких як ти називають манкуртами, безбатченками, моральними потворками.

Ти молодий - або вибирай визначення, приємніше для себе, або щось змінюй у своєму менталітеті ущербного меншовартісного бидлюка, який все життя буде тягарем для НАШОЇ держави, бо постійно буде голосувати за подібних янеку.

Ты, корова галичанская, подбирай слова, когда с нормальными людьми общаешься. Когда же вам, сукам безродным, пан Янукович пасти позатыкает. И запомни, падло, сравнение с СССР, это комплимент, а не ругань. И прекрати обсирать Россию, западенская проблядь.

Посилання на коментар

Я, смотрю и угораю над Насрусей. Тема 100 дней, а она про похороны, водь ведь много ума для этого надо.

Видно так всех достала, что здесь практически сама с собой разговаривает.

Посилання на коментар

Бля... це ж треба бути таким ідійотом...

Гроші вже тепер - а кабала на всю решту життя - ще один "дужевигідний контракт".

ЯНУКОВИЧ ХВАЛИТЬСЯ, ЯК ВИБИВ З МЕДВЕДЄВА ГРОШІ

Президент Віктор Янукович запевняє, що отримав на 10 років раніше гроші від Росії за базування Чорноморського флоту.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер.

За його словами, ці гроші становитимуть знижку в ціні на газ.

Янукович нагадав, що за ці роки Україна ніколи не отримувала живих коштів за базування ЧФ РФ.

"Враховуючи, що ціна на базування ЧФ РФ була встановлена на рівні 97 мільйонів 850 тисяч доларів на рік - це був залік, який відбувався щороку, і з України списувалися борги за використаний природній газ. Україна тоді заборгувала тоді (1997 році) 2,5 мільярди. І кожен рік списання цього боргу відбувалося. І так би відбувалося до 2017 року. Живих коштів ми не отримували", - нагадав президент.

Він також відзначив, що базування коштувало дорожче - більше 1,2 мільярдів і українська делегація згадала цю ціну на переговорах.

"Під час переговорів я використав цю методологію, і коли тягали канат, кожен на свою сторону, я казав, що треба платити такі кошти. Крім того, я казав, що ми можемо піти на це тільки зараз, коли в Україні криза. І якщо ви погодитесь платити авансово, не з 2017, а з 2010, ми можемо на це піти (продовження перебування флоту)", - заявив він.

За його словами, збільшення орендної плати збалансували зниженням ціни на газ.

"Ми вийшли на цю цифру (1,2 мільярди), але ми на 10 років приблизили 40 мільярдів доларів. І якщо казати про термін, який буде після 2019 року, після завершення дії контракту Тимошенко, живі кошти Росія буде платити на рівні 98 мільйонів доларів щорічно, живих коштів", - заявив він.

"Росії треба було визначатися сьогодні з базою, а не в 2017 році. Хоча вони казали відверто: "Ви будете 10 років за газ, а ми вам до 2017 року будемо робити залік. А це ще 7 років, а нам жити сьогодні треба", - додав він.

І воно навіть не приховує,що хоче скористатися з грошей вже сьогодні, бо яка йому вигода потім. А слабо було підняти оренду до світових цін і тим самим отримати ту ж, якщо не більшу суму.

Посилання на коментар

Ты, корова галичанская, подбирай слова, когда с нормальными людьми общаешься. Когда же вам, сукам безродным, пан Янукович пасти позатыкает. И запомни, падло, сравнение с СССР, это комплимент, а не ругань. И прекрати обсирать Россию, западенская проблядь.

Кацапський старий козел мені не указ - будеш своїй жінці затикати все, що в неї ще там залишилося затикати, після життя з таким дебілом, поведеним на галичанах.

Посилання на коментар

Я, смотрю и угораю над Насрусей. Тема 100 дней, а она про похороны, водь ведь много ума для этого надо.

Видно так всех достала, что здесь практически сама с собой разговаривает.

Ушак, а про що з тобою розмовляти - башка ж пуста.

Зато картинка колоритна - компенсує, думаєш?

Посилання на коментар

«Да, человек смертен, но это было бы еще пол беды. Плохо то, что он иногда внезапно смертен, вот в чем фокус» («Мастер и Маргарита»)

Перефразируя Воланда, я бы отметил: «Да, жизнь рядовых граждан коротка, но это было бы полбеды. Плохо то, что наша власть стремится сделать её еще короче».

Виктор Федорович вчера торопились в аэропорт «Борисполь». Все дороги на пути автомобильного кортежа как всегда были блокированы и рядовые автолюбители покорно ждали пока проедут «слуги народа». Наконец, взмахом жезла гаишник как бы сказал пересічним громадянам: «Всем спасибо, все свободны!»…

После того, как машины, скопившиеся на дорожной развязке Харьковской площади, двинулись с места, со стороны проспекта Бажана вдруг появилась «низколетящая цель» -- бронированный микроавтобус марки Volkswagen-Transporter из того же президентского кортежа. Реакция гаишника вышла запоздавшей – «членовоз» буквально снес легковой автомобиль ВАЗ-21104. Водитель легковой машины погиб на месте, а двое его пассажиров получили тяжелые травмы. По информации газеты «Сегодня» имя погибшего таксиста Алексей Чижиков. Дома его ждали жена Алевтина и четырехлетний сын Костя…

*http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/4736.phtml

Посилання на коментар

А тобі яке до того діло - сидиш у пупкіна в теплій жопі, споживаєш на десерт гавно - сиди і не висовуйся, бо і такого може не бути, якщо тебе помітять у твоєму схроні.

А тебе какое до того дело - сидишь в пупкина в теплой жопе, потребляешь на десерт гавно - сиди и не высовывайся, потому что и такого может не быть, если тебя заметят в твоем укромном месте.

ПНХ!

Тебя спросят, ты ответишь!

Посилання на коментар

ПНХ!

Тебя спросят, ты ответишь!

А он у тебя, Ванюша, есть, этот х... или отлежал на печи и нужно в микроскоп созерцать?

Посилання на коментар

Кацапський старий козел мені не указ - будеш своїй жінці затикати все, що в неї ще там залишилося затикати, після життя з таким дебілом, поведеним на галичанах.

Что, корова, не нравится, когда тебя матерят? Какого же хрена ты оскорбляешь молодого парня, который ввиду своего хорошего воспитания, не может тебе ответить должным образом? И ты, сраная свинья, считаешь себя культурной самкой-галичанкой... Что же тогда говорить о других галичанках... Представляю, какие же дикари остальные, если ты среди них самая культурная...

Короче, скотская бабушка, помни, что каждый раз я буду ставить тебя на место... на то, которое ты заслуживаешь. Понятно тебе? И попроси извинения у Монтескье и Ивана. И пониже кланяйся, когда извиняться будешь.

Посилання на коментар

Короче, скотская бабушка, помни, что каждый раз я буду ставить тебя на место... на то, которое ты заслуживаешь. Понятно тебе? И попроси извинения у Монтескье и Ивана. И пониже кланяйся, когда извиняться будешь.

Старий козел - ще й фантазії в нього присутні - кланяйся низенько - а осліпнути не боїшся?

А твої малюки нехай розуму набираються - а то один дурень дурнем, фсбшний вилупок, а в іншого національної гордості ні на йот.

І ради всього святого, не треба мене так смішити - мене на місце...хто? кацапчик, якого ми галичанки тільки так - навіть не напружуючись...

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Неужели так правда глаза колит, что ты начала ярлыки раздавать? Я давно определился, стараюсь объективно, с позиции права, не поддаваясь эмоциям рассуждать о происходящем в Украине. К сожалению, не имея необходимого образования, большинство людей считают себя знатоками футбола, медицины, педагогики и политики. Таким образом, своими действиями причиняют много вреда. Ладно если только себе, а чаще всего другим. Если замалчивать нарушения, то их со временем сложнее устранять. Я мечтаю жить в справедливом Украинском государстве!!!. А вот кто из нас, ты или я, больший "тягар" для Украины, вопрос спорный.

Посилання на коментар

Мужики, я предлагаю всем занеси НАСРУСЮ в черный список, как эта глупышка пытается своим недоразвитым умишком гавкать здесь, да еще на дикой мове смесь украинского, польского, гуцульского и русского языков.

Ей, просто не скем погавкаться, так ОНО и пенится. ЕЙ, УЖЕ ДАВНО ПРЕДЛАГАЛИ ПЕРЕЙТИ НА ФОРУМ, ГДЕ ОБЩАЮТСЯ НА УКРАИНСКОМ, нет блин там же ее неграмотность просто засмеют, так это чудо пытается из себя чего то корчить здесь. ВСЕМ - ДРУЖНО - В ЧЕРНЫЙ СПИСОК! Хотя без таких с одной стороны скучно станет, как ЦИРК почти закончился в политике, после отстранения от власти Ю.Тимошенко. Вот смотришь на эти пять лет правления ОРАНЖЕВОЙ ЧУМЫ и понимаешь КАК ВСЕ ТАКИ ОНИ ДАЛЕКИ ОТ НАРОДА! Уроды, одно слово.

И я, до сей поры убеждал и пытаюсь убедить, что ЗАПАДНАЯ УКРАИНА - ЭТО ГЕМОРРОЙ ДЛЯ УКРАИНЫ!

Посилання на коментар

УУУУУУУУУУУУУУУУЁ!
Посилання на коментар

Старий козел - ще й фантазії в нього присутні - кланяйся низенько - а осліпнути не боїшся?

А твої малюки нехай розуму набираються - а то один дурень дурнем, фсбшний вилупок, а в іншого національної гордості ні на йот.

І ради всього святого, не треба мене так смішити - мене на місце...хто? кацапчик, якого ми галичанки тільки так - навіть не напружуючись...

Ну такого я никогда от тебя не слышал, вот и показала ты себя, хохлушечка!

Скромность истенное украшение девушки, видать быть тебе старой девственн... Ни у кого не встанет! Пида с зубами это страшно, фильм ужасов просто!

Посилання на коментар

Бред не кого я не подговариваю и не уговариваю. Такие как ты и просрали Украину. И такие как ты всегда плачутся и обижаются на судьбу. Ты в инете смелый , а в жизни такие как ты обычно кланяются и подымают лапки в верх. Трусишка зайчик серенький.

Посилання на коментар

Бред не кого я не подговариваю и не уговариваю. Такие как ты и просрали Украину. И такие как ты всегда плачутся и обижаются на судьбу. Ты в инете смелый , а в жизни такие как ты обычно кланяются и подымают лапки в верх. Трусишка зайчик серенький.

Ви не в курсі: Іван - гість з Росії.

Тут переважно або росіяни, або російські підсирайли, або провокатори.

І найбільше їх цікавить вічна тема україно-російської "дружби" - мова, історія, бандера - все те чим напихають росіян з телевізорів і чим намагаються зомбувати також українців зі сходу країни.

Посилання на коментар

Мужики, я предлагаю всем занеси НАСРУСЮ в черный список, как эта глупышка пытается своим недоразвитым умишком гавкать здесь, да еще на дикой мове смесь украинского, польского, гуцульского и русского языков.

Ей, просто не скем погавкаться, так ОНО и пенится. ЕЙ, УЖЕ ДАВНО ПРЕДЛАГАЛИ ПЕРЕЙТИ НА ФОРУМ, ГДЕ ОБЩАЮТСЯ НА УКРАИНСКОМ, нет блин там же ее неграмотность просто засмеют, так это чудо пытается из себя чего то корчить здесь. ВСЕМ - ДРУЖНО - В ЧЕРНЫЙ СПИСОК! Хотя без таких с одной стороны скучно станет, как ЦИРК почти закончился в политике, после отстранения от власти Ю.Тимошенко. Вот смотришь на эти пять лет правления ОРАНЖЕВОЙ ЧУМЫ и понимаешь КАК ВСЕ ТАКИ ОНИ ДАЛЕКИ ОТ НАРОДА! Уроды, одно слово.

И я, до сей поры убеждал и пытаюсь убедить, что ЗАПАДНАЯ УКРАИНА - ЭТО ГЕМОРРОЙ ДЛЯ УКРАИНЫ!

Ушаков, золотце, ти мене насмішив.

Прочитала твій пост - зрозуміло, що нічого не зрозуміла по причині його безтолковості - але своєї наївністю і безпосередністю він мене розвеселив.

А сам знаєш - зранку хороший настрій - день майже вдався.

Не забувай мене, сонечко, сміши і надалі.

Посилання на коментар

Неужели так правда глаза колит, что ты начала ярлыки раздавать? Я давно определился, стараюсь объективно, с позиции права, не поддаваясь эмоциям рассуждать о происходящем в Украине. К сожалению, не имея необходимого образования, большинство людей считают себя знатоками футбола, медицины, педагогики и политики. Таким образом, своими действиями причиняют много вреда. Ладно если только себе, а чаще всего другим. Если замалчивать нарушения, то их со временем сложнее устранять. Я мечтаю жить в справедливом Украинском государстве!!!. А вот кто из нас, ты или я, больший "тягар" для Украины, вопрос спорный.

Тобі повезло, Монтеск"є - я прочитала твій пост після Ушака - тому буду доброю і терпеливою.

Знаєш на що схожі, наразі, твої знання - на зерно, хаотично кинуте на землю.

Воно ще не проросло, не укріпилося в грунті, не пережило посуху, бурю, не дало результату - а ти з впертістю дурника впарюєш мені свою правду і хочеш нею щось довести.

Я що маю зійти на філософські роздуми про те, що правда буває різною: в залежності від обставин, від виховання, від суспільної моралі - ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ.

Оперуй перевіреними фактами або наголошуй, що це лише твоя думка.

І ще одне - якщо не хочеш, щоб тебе мали за фсбшного провокатора - виходь з того, що ти живеш в Україні і з цієї позиції формулюй свою ПРАВДУ.

Посилання на коментар

Ржаветь флот похоже не будет.

ЧФ России готовит масштабную модернизацию своего боевого состава. Так что вложат денюжку, обновят, старой посписывают, кое где подкрасят и всё будет как новое. :)

Посилання на коментар

Ну такого я никогда от тебя не слышал, вот и показала ты себя, хохлушечка!

Для тебя это новость что ли ? ))) Я давно говорил, Натуся - обычная хабалка с привоза, а стишками да сылками, которые она тут изливала километрами, перекопировав пол Гугла, прикрывает свою галичинскую быдлячесь, жадность и злобу. Хуже быдла - только быдло, пытающееся себя выдать за интеллигента. Вот это она и есть.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...