Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Що сталося ?

Если я не знаю, я верю. Например, все, что случается... нет, не к лучшему. Но и не случайно. Может в этом и есть серьмяжная правда?

Пора менять окрас.

P.S. На мой простецкий вкус ты замечательная.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Если я не знаю, я верю. Например, все, что случается... нет, не к лучшему. Но и не случайно. Может в этом и есть серьмяжная правда?

Пора менять окрас.

P.S. На мой простецкий вкус ты замечательная.

КОріне, не лякай мене - ти нікому не віриш - а тим більше якомусь випадку...

Не робись голубим - які б заманливі пропозиції тобі не робили - це неправильно.

З.І. Цікаво чим я заслужила таку "похвалу" - ніби більше чотирьох речень намагалася не писати - мож" саме тим?...

Якраз те, що треба для простецького смаку - на більше не тягну...

З.І.І. Не буду занудою - думаю, що ти неправильно висловився, хочу в це вірити, принаймні.

Посилання на коментар

Цікаву рубрику відкрили на УП: 10 років української історії, присвячену десятиріччю ресурсу.

Цікава сторінка *http://www.pravda.com.ua/timeline/#2001

ГПУ переслідує Тимошенко

Українські військові збили літак.

Візит Папи Івана Павла Другого в Україну.

Богослужіння з Папою за кількістю людей, енергетикою, щирістю і чистотою помислів було схоже на Майдан.

Але я маю на увазі саме майдан, а не сцену, де стояли люди, які призвели до того, що деякі тепер соромляться проявів своїх емоційна Майдані.

Посилання на коментар

Дивні події відбуваються в перші сто днів правління Янека - якщо це не є Знаком - то я не знаю, як тоді пояснити такі події, які або взагалі ніколи не відбувалися, або є дуже винятковим явищем.

І що цікаво - всі вони неприємні і навіть зловісні.

А почалося з пам"ятника засновникам Києва і непокори зухвалими вхідними дверима ВР, які закрилися вакурат перед носом Янека, коли той йшов складати присягу.

Наступною зловісною подією стала катастрофа з польським літаком, де летіли президент зі свитою високопосадовців найвищого рангу.

А як пояснити, що вулкан, який спав 200 років, проснувся саме тепер і приніс стільки незручностей Європі:

Чорна хмара з диму та попелу, що утворилася внаслідок виверження вулкану в Ісландії, паралізувала авіасполучення в Європі. Через вулкан в Ісландії тане льодовик і є загроза повеней. Поховання президента Польщі під загрозою

Під питанням, зокрема, прибуття на урочистості багатьох міжнародних лідерів. У Данії обмеження авіаруху вже затьмарили святкування ювілею королеви Маргарети, якій у п'ятницю виповнюється 70-років. Чимало гостей не змогли прибути до Копенгагена.

Увечері в п'ятницю стало відомо, що президент США Барак Обама має намір все одно прибути до Польщі на поховання Качинських.

ВООЗ не знає, як пил може вплинути на людей

Жителям Європи радять за можливості знаходитися у приміщеннях. Представник Всесвітньої організації охорони здров'я Девід Епштейн сказав, що поки що невідомо, як можуть впливати на здоров'я людей часточки вулканічного попелу.

*http://life.pravda.com.ua/problem/4bc849cc85084/

Посилання на коментар

Може ви не знаєте, але тут люблять різноманітність.

Чи ви робот, тобто бот?

нет не робот просто создаю свою молодёжную организацию и разговаривая с людьми пришол к выводу что большинство хочет видеть и будет голосовать на ближайших выборах за новые команды основаные на молодёжи
Посилання на коментар

Дивні події відбуваються в перші сто днів правління Янека - якщо це не є Знаком - то я не знаю, як тоді пояснити такі події, які або взагалі ніколи не відбувалися, або є дуже винятковим явищем.

А почалося з пам"ятника засновникам Києва і непокори зухвалими вхідними дверима ВР, які закрилися вакурат перед носом Янека, коли той йшов складати присягу.

Наступною зловісною подією стала катастрофа з польським літаком, де летіли президент зі свитою високопосадовців найвищого рангу.

А як пояснити, що вулкан, який спав 200 років, проснувся саме тепер і приніс стільки незручностей Європі:

Чорна хмара з диму та попелу, що утворилася внаслідок виверження вулкану в Ісландії, паралізувала авіасполучення в Європі. Через вулкан в Ісландії тане льодовик і є загроза повеней. Поховання президента Польщі під загрозою

Під питанням, зокрема, прибуття на урочистості багатьох міжнародних лідерів. У Данії обмеження авіаруху вже затьмарили святкування ювілею королеви Маргарети, якій у п'ятницю виповнюється 70-років. Чимало гостей не змогли прибути до Копенгагена.

Увечері в п'ятницю стало відомо, що президент США Барак Обама має намір все одно прибути до Польщі на поховання Качинських.

Жителям Європи радять за можливості знаходитися у приміщеннях. Представник Всесвітньої організації охорони здров'я Девід Епштейн сказав, що поки що невідомо, як можуть впливати на здоров'я людей часточки вулканічного попелу.

:blink:

Странные события происходят в первые сто дней правления Янека - если это не Знаком - то я не знаю, как тогда объяснить такие события, которые либо вообще никогда не происходили, или очень исключительным явлением.

И что интересно - все они неприятные и даже зловещие.

А началось с памятника основателям Киева и неповиновения дерзкими входной дверью ВР, которые закрылись вакурат перед носом Янека, когда тот шел присягу.

Следующей зловещей событием стала катастрофа с польским самолетом, где летели президент со свитой высокопоставленных высокого ранга.

А как объяснить, что вулкан, который спал 200 лет, проснулся именно сейчас и принес столько неудобств Европе:

Черная туча из дыма и пепла, образовавшегося в результате извержения вулкана в Исландии, парализовала авиасообщение в Европе. Через вулкан в Исландии тает ледник и угроза наводнений. Захоронение президента Польши под угрозой

Под вопросом, в частности, прибытие на торжества многих международных лидеров. В Дании ограничения авиаруху уже затмили празднования юбилея королевы Маргареты, которой в пятницу исполняется 70-лет. Многие гости не смогли прибыть в Копенгаген.

Вечером в пятницу стало известно, что президент США Барак Обама намерен все равно прибыть в Польшу на погребение Качиньских.

ВОЗ не знает, как пыль может повлиять на людей

Жителям Европы советуют по возможности находиться в помещениях. Представитель Всемирной организации здравоохранения здровья Дэвид Эпштейн сказал, что пока неизвестно, как могут влиять на здоровье людей дольки вулканического пепла.

life.pravda.com.ua/problem/4bc849cc85084/

Посилання на коментар

Цікаву рубрику відкрили на УП: 10 років української історії, присвячену десятиріччю ресурсу.

Цікава сторінка *http://www.pravda.com.ua/timeline/#2001

ГПУ переслідує Тимошенко

Українські військові збили літак.

Візит Папи Івана Павла Другого в Україну.

Богослужіння з Папою за кількістю людей, енергетикою, щирістю і чистотою помислів було схоже на Майдан.

Але я маю на увазі саме майдан, а не сцену, де стояли люди, які призвели до того, що деякі тепер соромляться проявів своїх емоційна Майдані.

Интересную рубрику открыли на УП: 10 лет украинской истории, посвященную десятилетию ресурса.

Интересная страница *: / / www.pravda.com.ua/timeline/ # 2001

ГПУ преследует Тимошенко

Украинские военные сбили самолет.

Визит Папы Иоанна Павла Второго в Украину.

Богослужение с Папой по количеству людей, энергетикой, искренностью и чистотой помыслов было похоже на Майдан.

Но я имею в виду именно площадь, а не сцену, где стояли люди, которые привели к тому, что некоторые теперь стесняются проявлений своих эмоциональная Майдане.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

нет не робот просто создаю свою молодёжную организацию и разговаривая с людьми пришол к выводу что большинство хочет видеть и будет голосовать на ближайших выборах за новые команды основаные на молодёжи

Если у ваего молодёжного движения будет "политическая идея", которую поддержит большинство жителей страны-это клас.

Посилання на коментар

Странные события происходят в первые 100 дней после падения оранжево-галичанской хунты. Галичанским патриотам не удалось запугать Януковича, разрушив памятник основателям Киева, а попытка, дёргая за верёвочку, закрыть дверь перед новым президентом закончилась явным конфузом - галичанский патриот, вызвавшийся, как шахид, на это задание прищемил дверью свои яйца...

И пошло-поехало... Не дотянул до посадочной полосы истинный друг галичан русофоб Качинский...

А тут ещё и вулкан в Исландии сорвал сбор старых бандеровцев, посвящённый 70-летию первого вырытого схрона. На сбор не смогли прилететь ветераны-бандеровцы из США, Аргентины, Канады и Израиля...

Теперь осталось ждать в ближайшее время землетрясения или наводнения в Галичине, которые вынесут окончательный вердикт - Бог явно не на стороне галичан.

Посилання на коментар

Если у ваего молодёжного движения будет "политическая идея", которую поддержит большинство жителей страны-это клас.

Конечно есть идея она проста.

Я ещё немного подкоплю сил и через пару месяцев начну вырывать хребет у представителей власти. и всяких умников. И я его вырву главное чтоб люди поддержали

Посилання на коментар

Я ещё немного подкоплю сил и через пару месяцев начну вырывать хребет у представителей власти. и всяких умников. И я его вырву главное чтоб люди поддержали

Вы батенька "Майн кампф" перечитался.
Посилання на коментар

Вы батенька "Майн кампф" перечитался.

нет не чего не перечитывался , более того я его совсем не читал а читал другие книги
Посилання на коментар

КОріне, не лякай мене - ти нікому не віриш - а тим більше якомусь випадку...

Не робись голубим - які б заманливі пропозиції тобі не робили - це неправильно.

З.І. Цікаво чим я заслужила таку "похвалу" - ніби більше чотирьох речень намагалася не писати - мож" саме тим?...

Якраз те, що треба для простецького смаку - на більше не тягну...

З.І.І. Не буду занудою - думаю, що ти неправильно висловився, хочу в це вірити, принаймні.

Все правильно - "неправильно висловився"... верней, эти высказывания оставляют большую свободу.

... как в принято в нашей демократической стране, если тебя посылают, идешь куда хочешь...

Посилання на коментар

Все правильно - "неправильно висловився"... верней, эти высказывания оставляют большую свободу.

Що-що, а ТВОЮ свободу у висловлюваннях я відчула: хочеш, дурепою відкритим текстом назвеш, хочеш - то ось так кучеряво: "чудова на мій спростяцький погляд".

Ну що, лапух знову розвісив вуха і відразу поплатився за це.

Ти знову ведеш в рахунку - і я не знаю чи захочу вже відігруватися.

Мені коли обідно, то я відразу відкриваю закладки з поезією і читаю.

Ти не повіриш, дивись який перший мені вчора попався, коли я перед сном залізла в нет і прочитала твій пост:

Нет, я не хочу внушать вам

сострадания. Пусть лучше буду я

вам даже отвратителен. Может

быть, и себя вы хоть на миг тогда

оцените по достоинству.

Дуже символічно...

З.І. Коли я перемагаю - ти захоплено вигукуєш "Ух ти...!".

Коли ти - я з образою "Ой!"

Може в цьому і є ТВОЯ "серьмяжная правда"?

І твоя проблема одночасно?

Посилання на коментар

Хоч я дуже скептично відношуся до цієї задумки: в наших реаліях створити якийсь рух, щоб впливати на владу майже неможливо, бо влада дуже товстошкіра - не реагує.

Але шкоди від цього, поза сумнівами, не буде - принаймні ті, хто захоче з вами об"єднуватися і ті, хто просто послухає вас, ваші пропозиції і плани, вже не будуть тим лохторатом, який вибирає той непотріб, що керує тепер країною.

Посилання на коментар

Интересную рубрику открыли на УП:

Ушаков, золотце, ти перекладаєш мої пости?

Дякую!

Беру тебе в штат.

Але перекладай власноручно, а не через перекладача, або, принаймні, редагуй потім, бо помилок багато.

Бажаю успіхів.

Посилання на коментар

Странные события происходят в первые 100 дней после падения оранжево-галичанской хунты. Галичанским патриотам не удалось запугать Януковича, разрушив памятник основателям Киева, а попытка, дёргая за верёвочку, закрыть дверь перед новым президентом закончилась явным конфузом - галичанский патриот, вызвавшийся, как шахид, на это задание прищемил дверью свои яйца...

И пошло-поехало... Не дотянул до посадочной полосы истинный друг галичан русофоб Качинский...

А тут ещё и вулкан в Исландии сорвал сбор старых бандеровцев, посвящённый 70-летию первого вырытого схрона. На сбор не смогли прилететь ветераны-бандеровцы из США, Аргентины, Канады и Израиля...

Теперь осталось ждать в ближайшее время землетрясения или наводнения в Галичине, которые вынесут окончательный вердикт - Бог явно не на стороне галичан.

Не сумніваюся, САИ, що ви написали щось цікаве і обов"язково про галичан, тобто, чергова порція органічного добрива нам на голову, але Ушаков має перекласти - тепер у мене в штаті є така посада, тоді отримаєте відповідь...

Чао, любий САИ.

Посилання на коментар

Як Ющенко, не те що боявся, він їздив в Донецьк чи Луганськ, але отримував там непривітну зустріч - так само Янек який вже раз переносить візит до Львова:

Янукович переніс свій вояж до Львова

Робоча поїздка президента Віктора Януковича до Львівської області перенесена з понеділка на інший день.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу глави держави.

"Президент України прийняв рішення змінити свій робочий графік і переніс робочу поїздку у Львівську область на інший день. Про дату приїзду до Львівської області буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, під час цієї поїздки Янукович мав представити нового керівника області.

Джерела "Української правди" повідомляли, що новим губернатором Львівщини може стати регіонал Василь Горбаль.

Українська правда *http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/18/4944500/

А, можливо, переніс через те, що Ганка Герман захворіла - а без неї потикатися до Львова страшнувато - особливо, після останнього "геноциду", "генофонду".

А Герман, схоже, працює "на ізнос"

І різниця в часі тут не причина, щоб так відключитися:

Відео*http://www.pravda.com.ua/photo-video/2010/04/18/4944225/

Посилання на коментар

Хоч я дуже скептично відношуся до цієї задумки: в наших реаліях створити якийсь рух, щоб впливати на владу майже неможливо, бо влада дуже товстошкіра - не реагує.

Але шкоди від цього, поза сумнівами, не буде - принаймні ті, хто захоче з вами об"єднуватися і ті, хто просто послухає вас, ваші пропозиції і плани, вже не будуть тим лохторатом, який вибирає той непотріб, що керує тепер країною.

Всё возможно , просто надо думать как сделать , а не искать причины как не делать и делать правильно.

Может быть я не святой но у меня есть идея , есть решение выходов из сушествуюших проблем , при чём реальные решения а не простые бла бла бла.

Многие проблемы людей уже решал и помогаю решать. Но у меня пока не очень много сообшников и людей которые меня поддерживают. Я действовую а не даю советы как сделать.

Посилання на коментар

Всё возможно , просто надо думать как сделать , а не искать причины как не делать и делать правильно.

Может быть я не святой но у меня есть идея , есть решение выходов из сушествуюших проблем , при чём реальные решения а не простые бла бла бла.

Многие проблемы людей уже решал и помогаю решать. Но у меня пока не очень много сообшников и людей которые меня поддерживают. Я действовую а не даю советы как сделать.

бо влада дуже товстошкіра - не реагує. Реагирует и даже очень быстро когда берёщ за яйца или бьёш головой об стол.

Всем прсуший страх а когда ты у власти темболее просто не нужно бояться и это утверждение уже праверено. Шкурный интерес и толстокожесть пропадает когда понимаещ что шутки шутить не будут. Может быть это пока на относительно маленьком уровне , но доберусь и до олимпа.

Посилання на коментар

Що-що, а ТВОЮ свободу у висловлюваннях я відчула: хочеш, дурепою відкритим текстом назвеш, хочеш - то ось так кучеряво: "чудова на мій спростяцький погляд".

Ну що, лапух знову розвісив вуха і відразу поплатився за це.

Ти знову ведеш в рахунку - і я не знаю чи захочу вже відігруватися.

Мені коли обідно, то я відразу відкриваю закладки з поезією і читаю.

Ти не повіриш, дивись який перший мені вчора попався, коли я перед сном залізла в нет і прочитала твій пост:

Нет, я не хочу внушать вам

сострадания. Пусть лучше буду я

вам даже отвратителен. Может

быть, и себя вы хоть на миг тогда

оцените по достоинству.

Дуже символічно...

З.І. Коли я перемагаю - ти захоплено вигукуєш "Ух ти...!".

Коли ти - я з образою "Ой!"

Може в цьому і є ТВОЯ "серьмяжная правда"?

І твоя проблема одночасно?

Нет счетов, нет игры.

- Первый тайм мы уже отыграли... - это еще игра.

Досадно, что сам я немного успел,

Но пусть повезет другому.

Выходит, и я напоследок спел:

"Мир вашему дому!"

- и это еще игра...

А теперь другое...

Плесните колдовства в хрустальный мрак бокала,

В расплавленных свечах мерцают зеркала.

Напрасные слова я выдохну устало.

Уже погас очаг. Ты новый не зажгла.

.....Остается надежда, которая не умирает - а вдруг произойдет чудо и планеты образуют парад...

Азарт и нежность, гнев и боль -

В один костёр, в один пожар -

Что за напасть?!

Из миража, из ничего,

Из сумасбродства моего -

Вдруг возникает чей-то лик

И обретает цвет и звук,

И плоть, и страсть!

Посилання на коментар

нет не чего не перечитывался , более того я его совсем не читал а читал другие книги

Теперь вижу, что ты не достаточно читал и мало что видел и тем более не умеешь прогнозировать ситуацию.

Ты хоть представляешь себе что такое государственная власть?

Это такая машина, которая при желании тебя смолотит и никто даже пикнуть не сможет.

Поэтому не гони туфту......

Посилання на коментар

...не зажгла.

Оріон мене покинув.

Корвін сказав: зась - це моя територія.

Корін...

Уф, в голові саме шампанське...

Я так гарно не вмію...

Твій "простяцький" смак реабілітовується - в додаток до розтоптаного взуття сорок третього розміру- це сила, яка є даром, про який я вже писала.

Обманите меня, но совсем, навсегда,

Чтоб не думать зачем, чтоб не помнить когда,

Чтоб поверить обману свободно, без дум,

Чтоб за кем-то идти в темноте наобум.

И не знать, кто пришел, кто глаза завязал,

Кто ведет лабиринтом неведомых зал,

Чьё дыханье горит у меня на щеке,

Кто сжимает мне руку так крепко в руке.

А очнувшись увидеть лишь ночь и туман,

Обманите и сами поверьте в обман.

Обманите меня, но совсем, навсегда,

Чтоб не думать зачем и не помнить когда.

З.І. О, мой застенчивый герой,Ты ловко избежал позора...

Вся наша роль – моя лишь роль. Я проиграла в ней жестоко...

Посилання на коментар

Теперь вижу, что ты не достаточно читал и мало что видел и тем более не умеешь прогнозировать ситуацию.

Ты хоть представляешь себе что такое государственная власть?

Это такая машина, которая при желании тебя смолотит и никто даже пикнуть не сможет.

Поэтому не гони туфту......

Время покажет кто прав кто виноват и кто останется
Посилання на коментар

Время покажет кто прав кто виноват и кто останется

[/quot

Ты как и многие просто ишешь причину как не сделать и безосновательно обвиняеш других.

Если я буду один то естественно меня сломают но к счастью я не один и со временем нас станет очень много. И тогда посмотрим кто кого

А маленькие трусишки так и будут просто сидеть и плакаться на жизнь говоря что не чего изменить не льзя

Посилання на коментар

Росія прагне отримати понад 50% авіаційної галузі України - в обмін на зниження ціни на газ, зафіксованої "переможним контрактом" Юлії Тимошенко.

Про апетити Москви ідеться у проекті договору, наданого російською стороною на опрацювання до Києва, який потрапив у розпорядження "Української правди". *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/20/4948451/

Проект угоди між урядами Росії та України про співпрацю в авіабудуванні *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/20/4948478/

Посилання на коментар

КАТИНЬ-2. Поляки розшифрували відео, де росіяни добивають поляків, що вціліли в авіакатастрофі

На YouTube викладене відео, яке на думку дослідників в Польщі, є прямим доказом спланованого вбивства Москвою президента Качиньського і польської еліти в Другій катинськой різанині.

На відео, можливо, зафіксоване вбивство чекістами вцілілого польського пілота.*http://kavkazcenter.com/ukr/content/2010/04/20/13415.shtml

ВІДЕО *http://www.youtube.com/watch?v=U_-oWN4a8uY&feature=related

Посилання на коментар

Український поступ попри штучний опір

Українська наразі є єдиною державною мовою в Україні. Відтак із кожним роком росте кількість україномовних шкіл і класів. І хоча окремі політикани галасують про утиски прав російськомовного населення, збільшуються україномовні класи саме в російськомовних східних регіонах.

Більше того, навіть так звані захисники прав російськомовного населення віддають своїх нащадків саме в українські школи, при наявності російських.

Чому це відбувається, можна побачити на яскравому прикладі колишнього голови Донецької облради, а зараз донецького губернатора Анатолія Близнюка. Він був один з ідеологів сепаратистського Сіверо-Донецького з'їзду. Але своїх онуків віддав навчатися... в україномовну гімназію Краматорська. Хоча російських шкіл там більшість.

Під час інтерв'ю з Близнюком на відповідне запитання почула "залізобетонний" аргумент: "А якщо хтось із моїх онуків захоче стати президентом України. А в Конституції записано, що президент має володіти державною мовою. Ви би ламали майбутнє своїм дітям?". Без коментарів.

*http://life.pravda.com.ua/problem/4bcd5d11c915f/

Посилання на коментар

Приклад Близнюка надихає шанувальників української мови."Ущємльонниє" відпочивають. :lol:

"Ущемльонние" довно відпочивають у стійлі, де і має бути бидло.

Саме такий стан суспільства до вподоби тим, хто кричить про українізацію і заробляють на цьому бали.

Уявіть, коли б не було цієї "проблеми" - то ж треба було б говорити про аварії в шахтах, про екологію в східних регіонах, про безправність робітників, про їх низькі пенсії на фоні надвисоких у слуг народу.

Ну нічого, східняки завжди трохи відставали від решти України - прийде і на їх вулиці прозріння, це звичайно, якщо вони ще не пропили рештки здорового глузду. Бо якщо так - то їм світить резервація - мовна, культурна, ментальна - найбільша в світі.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...