Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Коммунизм есть... оружие западного происхождения... и совершенно очевидно, что русским и в голову бы не пришло ничего подобного, не появись он на Западе, готовый к употреблению... Россия рассталась со своей вековой традицией, впервые в истории переняв западное мировоззрение... Он очень близко интуитивно подошел к пониманию развития цивилизаций. Религиозность не дала ему понять истину. Західна і Візантійська - це не так релігія,як ментальність. Західна цивілізація завжди була динамічнішою, лідер у науково-технічному прогресі, постійно нав’язує свої правила гри і цінності: демократія вільний ринок, свобода слова і совісті, права людини. Комунізм, як теорія, виник в одній цивілізації, а впроваджували його в іншій, ментально відсталішій, зі сповільненим розвитком, менше законослухняній і такій, що тяжіє до недемократичних форм правління. Тому і народився такий урод, як СРСР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Забудь, и так понятно, почему, и религия тут ни при чем. Неплохая статейка *http://www.epravda.com.ua/publications/2010/04/13/232588/ Вот этого не понял. Что он хотел этим сказать? То, что предлагал тогда Секретариат президента, базировалось не на наших цифрах. Мы и так эту систему извратили донельзя. Если 60% людей будут получать одинаковую зарплату, это неправильно. Получится, что в больнице и врач, и медсестра, и уборщица будут получать одинаковую зарплату. Какой тогда у них стимул трудиться? Я також не зрозуміла. Шкода, що така аналітика з"являється post factum, а не тоді, коли цікаво було почути роз"яснення на ті чи інші дії КМ. Критиків було багато, а пояснень зовсім. P.S. А ти, жулік, вибираєш лише ті цитати, які тобі вигідні - це ж необ"єктивно. Ось я з усього цього прийшла до висновку, що Янек вибрав супер прем"єра - той політикою не буде заморочуватися. Але один нюансик все ж таки є - Янек все рівно буде політично на нього тиснути, бо тепер він єдиноосібно за все відповідає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ну, как Вам НАСРУСЯ, объяснить популярно, НАПРИМЕР я, думаю видели предвыборный ролик Ю.Тимошенко ПРО ТРИ ГРИВНЫ за литр бензина (может дойдет). Вот отсюда и цена на бензин, а если существует интерес, могу объяснить подробней, ВОТ ТОЛЬКО НА РУССКОМ, для плохо его понимающих , ВАМ НАСРУСЯ -НЕСЮДА! Ушаков, я чудово розумію російською. Щойно за Коріновим посиланням прочитала статтю на ворожій мені мові, величиною зі слона - втомилася - йду спати, а Ваші пояснення прочитаю завтра зранку. Гаразд? Ну я сподіваюся... З.І. Ага, я зрозуміла так, що пояснень не буде - тре переходити на Ушакову тему. Але вже завтра. Добраніч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 13 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2010 Ушаков, я чудово розумію російською. Щойно за Коріновим посиланням прочитала статтю на ворожій мені мові, величиною зі слона - втомилася - йду спати, а Ваші пояснення прочитаю завтра зранку. Гаразд? Ну я сподіваюся... З.І. Ага, я зрозуміла так, що пояснень не буде - тре переходити на Ушакову тему. Але вже завтра. Добраніч. Ну, вот видите в чем Ваша НАСРУСЯ проблема - Вы задаете вопрос про цены на палево, и сами же не хотите получить на него ответ (хотя выше по форуму это все расписано), потому что сами примерно все знаете, ЕЩЕ РАЗ ДЛЯ НЕПОНИМАЮЩИХ - на русском объясню все популярно - не хотите, так значит Вам это не надо, вот только вопрос а зачем Вы тогда задаете глупые вопросы, до того всем понятные, особенно про ПАЛЕВО, это что к теме про сто дней?Вот еще бы чудово по настящему украинскому и без ошибок, а не БЫДЛУЖКОЙ выступать! Что могу, еще раз повторить что западная Украина = это геморой для Украины! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 не БЫДЛУЖКОЙ выступать! Что могу, еще раз повторить что западная Украина = это геморой для Украины! Чорний список Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Ну вот еще один угодил в черный Натусин список. Там уже точно больше половины форума. То я, то CАИ, теперь Uschakov. Дама предпочитает одна остаться на форуме и перечитывать свои же многочисленные опусы. Ну весь форум завалила черт знает чем, теперь еще и списком своим с здоровенными буквами, дабы опять ей выделиться и показать свою превосходность. В общем форум с ее появлением стал скучным, не интересным и полумертвым, как афишная тумба на остановке. Вся яркая в рекламных буклетах, которые никто не читает. Даже заунывный ИА Patriot со своими лозунгами не выдержал и сбежал от этого потока женского нацизмо-феминистического неудержимого выплеска восхваления самой себя. В общем как в той присказке: "Дай бабе кусок мяса и она своими навыками от кухонной плиты испортит великолепный шашлык". Черт, даже когда Корин ругался и матерился было интереснее и на много живее, чем вот этот вот пошловатенький PR женского культа личности, да еще под несколькими никами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Західна і Візантійська - це не так релігія,як ментальність. Західна цивілізація завжди була динамічнішою, лідер у науково-технічному прогресі, постійно нав'язує свої правила гри і цінності: демократія вільний ринок, свобода слова і совісті, права людини. Комунізм, як теорія, виник в одній цивілізації, а впроваджували його в іншій, ментально відсталішій, зі сповільненим розвитком, менше законослухняній і такій, що тяжіє до недемократичних форм правління. Тому і народився такий урод, як СРСР. Как на меня, ты не совсем понимаешь товарища Тойнби - те места, которых в которые он был убежден как ученый но не смог объяснить, ты уже чешешь как догму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Ну вот еще один угодил в черный Натусин список. Там уже точно больше половины форума. То я, то CАИ, теперь Uschakov. Дама предпочитает одна остаться на форуме и перечитывать свои же многочисленные опусы. Ну весь форум завалила черт знает чем, теперь еще и списком своим с здоровенными буквами, дабы опять ей выделиться и показать свою превосходность. В общем форум с ее появлением стал скучным, не интересным и полумертвым, как афишная тумба на остановке. Вся яркая в рекламных буклетах, которые никто не читает. Даже заунывный ИА Patriot со своими лозунгами не выдержал и сбежал от этого потока женского нацизмо-феминистического неудержимого выплеска восхваления самой себя. В общем как в той присказке: "Дай бабе кусок мяса и она своими навыками от кухонной плиты испортит великолепный шашлык". Черт, даже когда Корин ругался и матерился было интереснее и на много живее, чем вот этот вот пошловатенький PR женского культа личности, да еще под несколькими никами. Крест, ты не прав. Все дело во времени - сейчас мы живем в мёртвой стране, чё-то спорить, даже ругаться смысла не имеет, тем более что здесь собрались хоть и противники, но с вполне объяснимым мировоззрением... Можно было бы спорить если бы будущее было хоть чуть-чуть неясным, у нас же сейчас все определено - стабильнисть с попыткой удержаниея, но ни в коем случае не повышения, уровня жизни плебса - то, в чем все жили до 4 года. Натаха отличается от всех присутствующих. Желая, по ее словам добра этой стране, она, по ее же словам, способствовала ее уничтожению.... куда ведет дорога благих намерений? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 P.S. А ти, жулік, вибираєш лише ті цитати, які тобі вигідні - це ж необ"єктивно. Ось я з усього цього прийшла до висновку, що Янек вибрав супер прем"єра - той політикою не буде заморочуватися. Але один нюансик все ж таки є - Янек все рівно буде політично на нього тиснути, бо тепер він єдиноосібно за все відповідає. Я выбираю то, что соответствует и подтверждает мои "принципы". А Януку его ответственность до лампочки, он чисто зицпредседатель в этом ООО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Ну вот еще один угодил в черный Натусин список. Там уже точно больше половины форума. То я, то CАИ, теперь Uschakov. Дама предпочитает одна остаться на форуме и перечитывать свои же многочисленные опусы. Ну весь форум завалила черт знает чем, теперь еще и списком своим с здоровенными буквами, дабы опять ей выделиться и показать свою превосходность. В общем форум с ее появлением стал скучным, не интересным и полумертвым, как афишная тумба на остановке. Вся яркая в рекламных буклетах, которые никто не читает. Даже заунывный ИА Patriot со своими лозунгами не выдержал и сбежал от этого потока женского нацизмо-феминистического неудержимого выплеска восхваления самой себя. В общем как в той присказке: "Дай бабе кусок мяса и она своими навыками от кухонной плиты испортит великолепный шашлык". Черт, даже когда Корин ругался и матерился было интереснее и на много живее, чем вот этот вот пошловатенький PR женского культа личности, да еще под несколькими никами.Я уже второй раз туда попал, в отличии от других. Спрашивал у НАСРУСИ, а черный список - это страшно? Но ответа так и не получил, просто она очень высокого мнения о себе, эгоизм очень развит у дамы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Ну вот еще один угодил в черный Натусин список. Там уже точно больше половины форума. То я, то CАИ, теперь Uschakov. Дама предпочитает одна остаться на форуме и перечитывать свои же многочисленные опусы. Я не прошу, щоб ви зі мною погоджувалися - але елементарна культура повинна бути. Чи як? Я хіба на смітнику живу, чи на дорозі стою - що ви мене називаєте різними нехорошими словами. В общем форум с ее появлением стал скучным, не интересным и полумертвым, как афишная тумба на остановке. Вся яркая в рекламных буклетах, которые никто не читает. Даже заунывный ИА Patriot со своими лозунгами не выдержал и сбежал от этого потока женского нацизмо-феминистического неудержимого выплеска восхваления самой себя. Хіба я вам паяц, щоб веселити - і так різні посилання даю, вірші пишу, анекдоти. Ніде я себе не хвалю - тобі так здається. Не подобається моя тема - став свою. І що я Коріну забороняю ругацця - нехай, тільки не на мою адресу. На твою, наприклад, не проти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Я выбираю то, что соответствует и подтверждает мои "принципы". А Януку его ответственность до лампочки, он чисто зицпредседатель в этом ООО. У тебе нема принципів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Натаха отличается от всех присутствующих. Желая, по ее словам добра этой стране, она, по ее же словам, способствовала ее уничтожению.... куда ведет дорога благих намерений? Ну, дякую тобі на доброму слові. Я тепер ще й руйнівниця країни. А перед тим була класовим ворогом... А ще перед тим тупою... А з самого початку шароварним бидлом. Одним словом прогрес - на лице і щоб я робила без Коріна, який мені постійно відкриває очі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Я не прошу, щоб ви зі мною погоджувалися - але елементарна культура повинна бути. Чи як? Я хіба на смітнику живу, чи на дорозі стою - що ви мене називаєте різними нехорошими словами. Хіба я вам паяц, щоб веселити - і так різні посилання даю, вірші пишу, анекдоти. Ніде я себе не хвалю - тобі так здається. Не подобається моя тема - став свою. І що я Коріну забороняю ругацця - нехай, тільки не на мою адресу. На твою, наприклад, не проти? Эгоизм не искореним, так и плещет, Вам уже не однократно рассказывали, что не все форумчане хорошо понимают украинский язык и поэтому большинство общаются на русском, тем более есть и представители России. Вам приятно будет если с Вами будут общаться на французском? Думаю что нет, отсюда и такая недоброжилательность к Вам, предлагали же Вам перейти на форум где общаются по украински, какие проблемы, вот Вам и остается как постоянно увеличивать свой черный список, действительно скоро и общаться то Вам не с кем будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Я уже второй раз туда попал, в отличии от других. Спрашивал у НАСРУСИ, а черный список - это страшно? Но ответа так и не получил, просто она очень высокого мнения о себе, эгоизм очень развит у дамы. Дама дуже не любить, щоб її називали бидлом. Це егоїзм - тоді так, я егоїстка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Вам, предлагали же Вам перейти на форум где общаются по украински, какие проблемы, вот Вам и остается как постоянно увеличивать свой черный список, действительно скоро и общаться то Вам не с кем будет. А кому я тут заважаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Янеку не дають спокою лаври Кравчука? Україна погодилася відмовитися від своїх запасів високозбагаченого урану. Про це заявив прес-секретар Білого дому Роберт Гіббс на брифінгу в рамках саміту з ядерної безпеки, повідомляє Голос Америки. Ця заява була зроблена за підсумками зустрічі, між президентами США Бараком Обамою і президентом України Віктором Януковичем. За словами Гіббса, запасів високозбагаченого урану, які Україна використовує для проведення досліджень та створення медичних ізотопів, достатньо для створення декількох ядерних зарядів. За словами прес-секретаря Білого дому, Київ погодився позбутися цих запасів до 2012 року. Крім того, у спільній заяві Януковича і Обами йдеться, що президент США позитивно оцінює рішення України позбавитися усіх запасів високозбагаченого урану. "Президент Обама відзначив унікальний внесок України у справу ядерного роззброєння і запевнив, що гарантії безпеки, надані в рамках Будапештського меморандуму з Україною від 5 грудня 1994, залишаються в силі", - наголошується в заяві. "Янукович оголосив про рішення України, позбавиться усіх запасів високозбагаченого урану до проведення наступного саміту з ядерної безпеки, в той час коли США нададуть необхідну технічну і фінансову допомогу для підтримки цих зусиль", - йдеться у заяві. Крім того в документах підкреслюється, що Україна має намір вивести значну частину цих запасів до кінця 2010 року. *http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/12/4931460/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 А Яценюк проти... Згода на вивезення високозбагаченого урану з України є "платежем" за гарну зустріч на Заході президента Віктора Януковича. Про це заявив депутат від НУНС Арсеній Яценюк у вівторок в ефірі "5-го каналу". "Україна в 1990-х роках відмовилася від статусу ядерної зброї. Це було зроблено під тиском Росії та США. Україна отримала так званий Будапештський меморандум. Цікавий папір, тільки він зовсім нічого не гарантує", - нагадав депутат. Він зазначив що збагачений уран в України наразі залишився в Севастополі, Харкові і Києві: "Його там десятки кілограмів, але він є матеріалом для відновлення Україною статусу ядерної країни". "Підкреслюю, я категоричний противник ядерної зброї. Але вважаю, що проблеми ядерної безпеки необхідно вирішувати не з України. Треба розібратися з Іраном, в першу чергу, Північною Корею та терористами, які на цьому заробляють", - зазначив Яценюк. "Україна, звичайно, може вивести свій уран. Я так розумію Янукович уже погодився на вивезення цих ядерних матеріалів. Але ми вивозимо ці ядерні матеріали, і остаточно позбавляємося переговорної позиції в цьому плані", - сказав він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 У БЮТ заявляють, що Партія регіонів відмовляється від обіцянок Віктора Януковича, завдяки яким він виграв вибори. Про це на брифінгу заявив БЮТівець Андрій Павловський, повідомляє прес-служба блоку. За його словами, представники Партії регіонів у комітеті з питань соціальної політик і праці два місяці спеціально блокували розгляд свого ж законопроекту про надання допомоги малозабезпеченим сім'ям. "Голова комітету, "регіонал" Василь Хара перебував то у закордонному відрядженні, то хворів, то давав членам Партії регіонів вказівки, щоб не було таблички "до другого читання" до цього законопроекту", - зазначив Павловський. За його словами, "така зухвала поведінка "регіоналів" стала наслідком того, що Партія регіонів підрахувала, скільки коштів потрібно на її законодавчі ініціативи. "Вони порахували, і вийшло 16 мільярдів. Тому цю норму не включили в проект бюджету, і сьогодні в сесійній залі "регіони" не хочуть за неї голосувати", - наголосив він. У свою чергу регіонал Олександр Стоян заявив, що в середу закон про підвищення соцстандартів не пройшов друге читання через те, що "з вини опозиційних депутатів" документ не був розглянутий на засіданні профільного комітету. "Міністр тіньового Кабміну Павловський та його команда - у них 6 осіб в комітеті, у нас - 5 - тричі не з'являлися на засідання комітету", - сказав він, повідомляє прес-служба ПР. У середу Верховна Рада не підтримала у другому читанні закон про внесення змін до закону про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям. За таке рішення проголосувало 204 депутати. Не голосували регіонали. Таким чином, законопроект був відхилений. Законопроектом пропонувалося надавати державну соціальну підтримку малозабезпеченим сім'ям, виходячи не з рівня забезпечення прожиткового мінімуму, а з рівня прожиткового мінімуму для відповідних соціальних і демографічних груп населення. Ініціатором законопроекту був депутат від Партії регіонів Михайло Папієв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 У тебе нема принципів. Нема.. это правда. Их заменяет знание. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Ну, дякую тобі на доброму слові. Я тепер ще й руйнівниця країни. А перед тим була класовим ворогом... А ще перед тим тупою... А з самого початку шароварним бидлом. Одним словом прогрес - на лице і щоб я робила без Коріна, який мені постійно відкриває очі... Классовым.. не была, а все остальное - от твоей мании величия. Из-за этой болезни ты считаешь остальных, в т.ч. и меня, настолько глупыми... такими, которые могут ТЕБЯ обвинять в приходе к власти олигархов. Ты же не виновата? Правда ведь? Знач ты считаешь меня таким идиотом, который может тебя винить и обзывает этой.... руйнивныцэй... - видишь как проявляется манечка - ты себя записала в разрушители страны... - почти как у американских фильмах, где спасают мир, только наоборот... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Эгоизм не искореним, так и плещет, Вам уже не однократно рассказывали, что не все форумчане хорошо понимают украинский язык и поэтому большинство общаются на русском, тем более есть и представители России. Вам приятно будет если с Вами будут общаться на французском? Думаю что нет, отсюда и такая недоброжилательность к Вам, предлагали же Вам перейти на форум где общаются по украински, какие проблемы, вот Вам и остается как постоянно увеличивать свой черный список, действительно скоро и общаться то Вам не с кем будет. Ушаков, не звизди - здесь ВСЕ понимают и русский и украинский, некоторые этим кичатся, другие стесняются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 У тебе нема принципів. Зато злорадства много - гото-то дурють все больше и больше.... Рада благополучно провалила «соцстандарты», с которыми Янукович шел на выборы *http://obkom.net.ua/news/2010-04-14/1230.shtml Правительство решило повысить пенсии аж в 1,011 раза *http://obkom.net.ua/news/2010-04-14/1215.shtml ЗЫ это в тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Нема.. это правда. Их заменяет знание. Я знаю, що тобі до афоризмів фіолетово. Але мені подобається ось це, бо я не вважаю, що знаннями можна замінити принципи - це не рівноцінний обмін. „Все розумне в природі має межу, і тільки безумство безмежне. Якщо ти хочеш встановити, чи розумна твоя думка, бажання або справа, подивись, чи можуть вони десь зупинитися? І якщо ти пройшов чималий шлях, а до мети залишилося ще більше, знай, що вони породжені не розумом.” (Сенека) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Классовым.. не была, а все остальное - от твоей мании величия. Из-за этой болезни ты считаешь остальных, в т.ч. и меня, настолько глупыми... такими, которые могут ТЕБЯ обвинять в приходе к власти олигархов. Ты же не виновата? Правда ведь? Знач ты считаешь меня таким идиотом, который может тебя винить и обзывает этой.... руйнивныцэй... - видишь как проявляется манечка - ты себя записала в разрушители страны... - почти как у американских фильмах, где спасают мир, только наоборот... Ну ти мене ще в кутик постав... Це тільки ти так умієш: назвав всіх бидлом і височієш над процесом і навіть в голові в тебе не зародиться думка, що і тебе можуть причислити до цієї категорії. А я так не вмію - Я, як усі, коли треба відповідати. Але не така як усі, коли треба приймати рішення - яка ж тут манія величі - це щось інше...психічне...нє, психологічне... А класовим ворогом - ти мене називав - якщо хочеш знайду де, точно на дд. Я ще відповіла, що переживу цю твою класову ворожість. Как на меня, ты не совсем понимаешь товарища Тойнби - те места, которых в которые он был убежден как ученый но не смог объяснить, ты уже чешешь как догму. Я взагалі нічого не розумію - це ж треба прочитати і розібратися - а я лише статтю про його працю читала: Тойнбі розглядав світову історію, як розвиток циклічних цивілізацій і характеристики цивілізацій, які він виділив, здається аж 28. З.І. А на ДД я більше не піду - а якщо і піду, то ніколи на Коробову - ти там ненормальний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Я знаю, що тобі до афоризмів фіолетово. Але мені подобається ось це, бо я не вважаю, що знаннями можна замінити принципи - це не рівноцінний обмін. „Все розумне в природі має межу, і тільки безумство безмежне. Якщо ти хочеш встановити, чи розумна твоя думка, бажання або справа, подивись, чи можуть вони десь зупинитися? І якщо ти пройшов чималий шлях, а до мети залишилося ще більше, знай, що вони породжені не розумом." (Сенека) Гениально и все правильно - принципы стоят и умирают, знания развиваются и живут - замена неравноценна. И Сенека лапочка тыщу лет назад так точно сказать об украинской шароварщине... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Тойнбі розглядав світову історію, як розвиток циклічних цивілізацій і характеристики цивілізацій, які він виділив "Другая идея — различие между творческим меньшинством и пассивным большинством, которое Тойнби называет пролетариатом. Развивается культура до тех пор, пока не прервется цепочка «вызов — ответ». Когда элита не способна дать эффективного ответа пролетариату, тогда начинается надлом цивилизации." В этих словах он противоречит Богу, в которого верит. Потому, что невнимательно читал Гегеля и Маркса. ЗЫ...... синдром отмены спиртного... типа, ломка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Крест, ты не прав. Все дело во времени - сейчас мы живем в мёртвой стране, чё-то спорить, даже ругаться смысла не имеет, тем более что здесь собрались хоть и противники, но с вполне объяснимым мировоззрением...Ну, не знаю на сколько мертвой. Я так глубоко не вникал в бытие Украины, но думаю, что как минимум, отдых точно нужен. Устал народ от этих политических дрязг и грязи. Отдохнуть надо. Не думаю, что смысл жизни в вечном оттирании от говна. Я уже второй раз туда попал, в отличии от других. Спрашивал у НАСРУСИ, а черный список - это страшно? Но ответа так и не получил, просто она очень высокого мнения о себе, эгоизм очень развит у дамы. Я не меньше, не думай))) Вот только отвечает все равно регуляроно. Слова с делом расходятся у Натуси, что собственно совсем не удивительно. Вот и тебя сейчас в список яко бы засунула, но все равно отвечает. :rolleyes: Хіба я вам паяц, щоб веселити - і так різні посилання даю, вірші пишу, анекдоти.Уж стихов "твоих" мы тут обчитались по уши. Ніде я себе не хвалю - тобі так здаєтьсяЭто тебе так кажется. А твое бахвальство прет - мама не горюй. Аж культ личности великой Орианы.Не подобається моя тема - став своюОдна тут хочешь остаться со своим черным списком и кучей постов, которые никто не читает? А не читают точно - ибо флейм и спам не продуктивен. Разве что Корин через строчку пытается вникнуть в этот поток Нату-излияния. Ну, воля твоя. Сиди одна в музее посвященном самой себе. Нет в тебе ни грамма уважения к форумчанам, сплошное выпячивание своего "Я". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Гениально и все правильно - принципы стоят и умирают, знания развиваются и живут - замена неравноценна. И Сенека лапочка тыщу лет назад так точно сказать об украинской шароварщине... А,ні, не перекручуй, я не це мала на увазі. Я навіть не знаю чи ти добре розумієш цю категорію "знання" = "знати". Якщо глянути на тих людей, які знають більше та краще – в їх очах є більше тривоги і смутку, ніж маємо його ми, прості люди. Бог добре уявляв, що таке "знати" і оберігав Адама і Єву від знань, від тих негараздів, які супроводжують знання. Про це треба добре пам"ятати, бо може спіткати "горе от ума", а щастя не пізнаєш. І ще... Життя - це розум+свідомість = знання.Отже життя - це знання. Ну невже там нема місця хоча б для одного принципу. Життя без принципів... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 квітня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2010 Одна тут хочешь остаться со своим черным списком и кучей постов, которые никто не читает? А не читают точно - ибо флейм и спам не продуктивен. Разве что Корин через строчку пытается вникнуть в этот поток Нату-излияния. Ну, воля твоя. Сиди одна в музее посвященном самой себе. Нет в тебе ни грамма уважения к форумчанам, сплошное выпячивание своего "Я". Вже краще сама, ніж лайно на голову. Ти, Крєст, через свій поганий характер не можеш розслабитися. Дивись - я навіть перша запропонувала миритися - а ти далі маєш якісь претензії. Ну не можу я постійно про Бандеру, про мову, про те, які галичани погані - всьому має бути міра. Відкривай свою тему, а я буду туди заходити і дискутувати. А тут "Сто днів Янека"- для історії - дурня, звичайно. але має право на життя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.