Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Зато ты различаешь только чёрные и белые цвета, а это хуже дальтоника. У тебя всего два варианта восприятия реальности и людей - те кто разделяет твои взгляды, и враги - значит москальськи сраколызы. Убогий взгляд на мир убогого человечка. Мир намного сложнее и разнообразнее, но ты никогда этого не увидишь и не поймёшь. Кто не с на́ми, тот про́тив нас — революционный большевистский лозунг, перефразированные слова Христа из Евангелия от Матфея: «Кто не со Мною, тот против Меня; и кто не собирает со Мною, тот расточает». Ты себя считаешь новым мессией? Та що ти гаварішь... Чорно-білий! :rolleyes: А ви тут страшно різнопланові чуваки! Вже галичанами плешину проїв, консолідатор хренів. Це ж от треба на повному серйозі талдичити, що регіон у якому проживає декілька мільйонів людей - маразматичний, а самі ті люди всі без виключення фашисти й недоумки. Я вже не говорю про УПА. Про армію, котру підтримувало населення західної України, а москалі досі не можуть заспокоїтись з приводу її існування. То якщо ти мені хочеш цитувати Євангеліє, я тобі теж процитую: "не кажи ближньому що у нього скалка в оці, поглянь на колоду в оці своєму". А ти правда сраколиз. Я ще зрозумію хреста й івана. Вони москалі. Нехай дурні, але своє болото вихваляють. Ти жалюгідне створіння САИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 А ты, что затычка в каждой дырке? Чего лезешь, если тебя не спрашивают?. Плохое воспитание? Нуждаешься в уроке!? Дебилка полоумная. Ти свою маму так називай - в самий раз буде. ПНХ, мале сопливе совєтське щеня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Жирну крапку в закінченні Другої Світової поставили США. Якби не ці атомні бомби,то Владивосток (де я ,нажаль, народився,і там дотепер живуть мої батьки) був би японським.Чего тебе объяснять, тебе Америкосы электрод в голову в ставили,так всё уже не излечимо.... Клиника...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Я можу як і Ви викладати статті газети "Українська Правда"? Можна і з інших. А ще свою думку добре б. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ти свою маму так називай - в самий раз буде. ПНХ, мале сопливе совєтське щеня. І от подібні люди привели нам яничара. Як подумаю, зла не хватає на цю частину України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 У Раду внесли проект про початок імпічменту Януковича У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про усунення Віктора Януковича з посади президента в порядку імпічменту. Українська правда _http://www.pravda.com.ua/news/2010/05/1/4999682/ Вносите проекты хоть каждый день. Ваша очередь руководить страной прошла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Вносите проекты хоть каждый день. Ваша очередь руководить страной прошла.А ми нею й не керували. Лише переносили від тієї влади всі маразми. Але тепер на фоні нових то не маразми. Ті народ доїли. А ці пішли новим шляхом - Україною торгують. Сором підтримувати таке чмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 О. шакали зібралися... На вам ще одну цитатку від Коріна, бо самій неохота старатися для дебілів з генетичним дефектом. Думаю він не буде проти. Ни ...уя твои деды и отцы не создали. Гнали их как стадо на немецкие пулеметы - а тех, кто отставал - просто отстреливали. 1 миллион расстреляных НКВД за войну - о чем это говорит. По крайней мере не о том, что "народ как один человек..." И поэтому свою сраную совковую пропаганду засунь себе в жопу. Результат твоей сраной "победы" - только один - сохранили должность Сталину и его быдлячей элите, которая после войны стала иметь еще больше власти - а твой сраный народ получил голод 47 года. На этом твоя сраная "победа" и закончилась. Посему единственные честные в войне - солдаты ОУН-УПА. Они воевали и против расистского фюрера и против лживого и подлого Сталина. Героям - Слава!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ви знаєте, у тюрмі чи в рабстві також годують регулярно. Особливо в рабстві. Нас не кормят. Деньги на еду мы сами зарабатываем, в Украине, в отличии от некоторых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 І от подібні люди привели нам яничара. Як подумаю, зла не хватає на цю частину України.А що робити ? Охлос не можна вилікувати. До речі,у західній частині України Чернівецька й Закарпатська області багато проголосували за цього лоха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Вносите проекты хоть каждый день. Ваша очередь руководить страной прошла. А пришло время торговать страной. Не, придурок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Я можу як і Ви викладати статті газети "Українська Правда"?Вы ещё здесь разверните революционную деятельность.Три дебила собрались и роли распределили....... Вот смеху то будет....... Ну что ж посмеёмся....... Малограмотные придурки....... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 травня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Нас не кормят. Деньги на еду мы сами зарабатываем, в Украине, в отличии от некоторых. Ти деньги зарабатываеш? Ты хоть знаеш что такое деньги? То что тебе типа разрешают зарабатывать - это и есть кормежка рабов, чтоб не сдохли и могли размножаться. А-аааа, Янук обещал поголовье рабов увеличить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Нас не кормят. Деньги на еду мы сами зарабатываем, в Украине, в отличии от некоторых.Від которих наприклад. Ні скажи, ти справді думаєш, що годуєш хоча б одну людину на заході? Бля, ну сама щедрість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Вы ещё здесь разверните революционную деятельность. Три дебила собрались и роли распределили....... Вот смеху то будет....... Ну что ж посмеёмся....... Малограмотные придурки....... :rolleyes: От з цим згоден. І імена їм іван55, хрест 33 і САИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 О. шакали зібралися... На вам ще одну цитатку від Коріна, бо самій неохота старатися для дебілів з генетичним дефектом. Думаю він не буде проти. Ты бы красавица для начала побегала под пулями, прежде чем такое писать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ты бы красавица для начала побегала под пулями, прежде чем такое писать.Маєш досвід? Маю сумніви... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 От з цим згоден. І імена їм іван55, хрест 33 і САИОбезьяничаешь?Знаю, на другое ума не хватит. Придурок малограмотный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ты бы красавица для начала побегала под пулями, прежде чем такое писать.Мій батько служив в Афганістані, але я його вважав і вважаю окупантом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Обезьяничаешь? Знаю, на другое ума не хватит. Придурок малограмотный. Береш свою точку зору і стромляєш її туди, де їй саме місце. Правильно, в свій анус. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Береш свою точку зору і стромляєш її туди, де їй саме місце. Правильно, в свій анус.С таким подходом к жизни ты уже наверное себе весь анус порвал ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 А пришло время торговать страной. Не, придурок? Во умничка, ты еще яйцами начни бросаться. Года два назад аж подпрыгнул от неожиданности, когда услышал по телевизору, что оказывается на западе живут интеллигенты, а на востоке неучи. Не раз был на западной и смотрел на всех с жалостью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 С таким подходом к жизни ты уже наверное себе весь анус порвал ;)не коси, я тут ні до чого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Во умничка, ты еще яйцами начни бросаться. Года два назад аж подпрыгнул от неожиданности, когда услышал по телевизору, что оказывается на западе живут интеллигенты, а на востоке неучи. Не раз был на западной и смотрел на всех с жалостью. плакав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Мій батько служив в Афганістані, але я його вважав і вважаю окупантом. Да ты не патриот, та Павлик Морозов!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Да ты не патриот, та Павлик Морозов!!!Але наскільки я пам"ятаю, Морозов чисто російський герой. Символічно, маю сказати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість xdpi Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Але наскільки я пам"ятаю, Морозов чисто російський герой. Символічно, маю сказати. "Павлики Морозовы" есть во всех странах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 не коси, я тут ні до чого.Когда я начну косить, ты начнёшь какать.....Отвечать нужно по существу....а то не "а" ...не "б"......не "кукареку". Своей головы нет и чужой пользоваться не умеешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Мій батько служив в Афганістані, але я його вважав і вважаю окупантом.Ты ж говорил что он воевал в ВОВ?Чего то ты запутался в своём вранье Чувак...прям как чистый Америос погряз во вранье и выхода уже не видит....либо врать дальше....либо получить в морду от всех..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 1 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 травня, 2010 Ты ж говорил что он воевал в ВОВ? Чего то ты запутался в своём вранье Чувак...прям как чистый Америос погряз во вранье и выхода уже не видит....либо врать дальше....либо получить в морду от всех..... У той час він був дитиною війни.Пити треба менше :lol:P.S. Мій тато народився в 1940 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.