Перейти до змісту
Український політичний форум

Сто днів президента Януковича

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Вот это меня выводило из себя всегда!!!!! (ГОЛОДОМОР НА УКРАИНЕ) А остальные значит жировали в тот момент? Да всё черноземье России в тот период голодало, животик болить...."

А як одне заважає іншому?

Адже визнання Голодомору не заперечує голоду в інших регіонах СРСР.

Нехай вчені Росії доводять,що це була спланована акція проти людства - і вимагають нового "Нюрнбергського процесу" проти комунізму, сталінізму.

До цього б і українці підключилися.

А тим часом ми бачимо, що "культ сталіна" набирає обертів,

а Росія на законодавчому рівні не протистоїть цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Вам нравится Цветаева?

Великолепная поэтесса, но с раненой душой, хотя еслиб не это - из неё не вышлаб ЦВЕТАЕВА!

/

Вам подобається Цветаева?

Чудова поетеса, але з пораненою душею, хоча еслиб не це - з неї не вышлаб ЦВЕТАЕВА!

І Цвєтаєва і Єсенін і поезія Гумільова, при всіх його історичних неподобствах:

Предо мной предстанет, мне неведом,

Путник, скрыв лицо; но все пойму,

Видя льва, стремящегося следом,

И орла, летящего к нему.

Крикну я... но разве кто поможет,

Чтоб моя душа не умерла?

Только змеи сбрасывают кожи,

Мы меняем души, не тела.

З.І. Не треба перекладів - всі українці чудово розуміють російську - а Ви робите помилки українською.

Посилання на коментар

А зачем же, позвольте Вас спросить, при независимости отдали (не отстояли) остров "N" - отдали (подарили?) Румынии? А ведь на нём есть залежи и нефти и газа... Собственное топливо...

/

А навіщо ж, дозвольте Вас запитати, при незалежності віддали (не відстояли) острів "N" - віддали (подарували?) Румунії? АЛЕ ж на нім є покладові й нафти й газу... Власне паливо...

Що знацця "віддали"?

То був Міжнародний суд, який розділив територію.

Доречі, острів Зміїний залишився за Україною - ніхто його не забирав.

Посилання на коментар

Водночас, за споживанням горілки Україна займає третю позицію у світі - після Росії та США, пише видання, посилаючись на дані дослідження International Wine & Spirits Research. Щорічне споживання гіркої (не в пляшках, а в перерахунку на 100-відсотковий спирт) у РФ досягає 18 л, в Україні - 13 л на людину на рік (дані Business Analytica).

*http://unian.net/ukr/news/news-374966.html

Ну ось вам критерій за яким ми маємо вибирати "друзів", об"єднуватися і дружити.

Третьою візьмемо Америку. То нічого, що там нігери.

А в Росії китайці...

Посилання на коментар

Ну а на цьому поприщі ми до Росії ще не дотягли, але скоро будемо на рівні, якщо зважити як Янеку подобається все російське

У Росії владі підконтрольна майже вся преса, констатує "Freedom House". Свобода преси стала тут у 2009 році ще гіршою, аніж у попередні роки. Росія займає разом з африканською Гамбією 175-те місце щодо рівня свободи преси.

На пострадянському просторі, за винятком трьох країн Балтії, лише дві країни "частково вільні" щодо преси - це Україна (108-ме місце) й Грузія (126-те), а інші, ще дев'ять, - "не вільні".

Вокер, говорячи про Україну, зауважив:

"Це одна з двох пострадянських країн, які "частково вільні". Україна - це єдина держава, яка заробляє позитивні бали в усіх 50 показниках свободи преси. У цьому останньому звіті за 2009 рік Україна мала покращення по двох позиціях - значному редакційному різноманітті та найменшій кількості нападів на журналістів".

Однак останні звернення міжнародних правозахисних організацій, зокрема, "Репортерів без кордонів", до українських чільників із приводу загрозливого згортання свободи преси в Україні можуть значно погіршити показники України вже в цьому році.

*http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/30/4995345/

Посилання на коментар

Чому Росія замість того, щоб засудити сталінський режим за геноцид Українського народу, козаків Дону і Кавказу, росіян чорноземної полоси, казахів( от де справжнє жахіття було), вперто відмовляється це робити і, на-впаки, стверджує, що Сталін був еффективним менеджером? Зауважте засу-дити не Росію, а саме більшовицька-сталінський режим. У вас є на це відповідь? ….

А як одне заважає іншому?

Адже визнання Голодомору не заперечує голоду в інших регіонах СРСР.

Нехай вчені Росії доводять,що це була спланована акція проти людства - і вимагають нового "Нюрнбергського процесу" проти комунізму, сталінізму.

До цього б і українці підключилися. ….

Ну что хочу сказать по этому поводу…. Россия давным-давно признала и осудила государственных деятелей прошлого, виновных в геноциде против собственного СОВЕТСКОГО народа (так нас называли когда-то), то есть не конкретной национальности, а всего народа «Империи», пострадавшего от конкретных личностей принимавших решения развития страны. Правда не на таком уровне как Украина, как сказали бы раньше: «Не вынося сор из из-бы» - может и зря, не заметно как-то, без политических заявлений, просто признали это и всё. Я думаю, что здесь не уместно говорить о том, что МЫ пострадали от коммунизма, или социализма, если хотите. Идея-то была хо-роша, хоть и утопична, да люди были поганые – властолюбцы, в прочем как всегда….

/

Ну що прагну сказати по цьому поводу…. Росія давним-давно визнала й за-судила державних діячів минулого, винних у геноциді проти власного РА-ДЯНСЬКОГО народу (так нас називали колись), тобто не конкретної національності, а всього народу "Імперії", потерпілого від конкретних особи-стостей, що ухвалювали розв'язку розвитку країни. Правда не на такому рівні як Україна, як сказали б раніше: "Не виносячи сміття із із- би" - може й да-ремно, не помітно якось, без політичних заяв, просто визнали це й усе. Я ду-маю, що тут не доречно казати про те, що МИ постраждали від комунізму, або соціалізму, якщо хочте.Ідея- Те була хо- роша, хоч і утопична, так люди були погані - властолюбці, в іншому як всегда….

Що знацця "віддали"?

То був Міжнародний суд, який розділив територію.

Доречі, острів Зміїний залишився за Україною - ніхто його не забирав.

Извиняюсь за свою не компетентность… Спасибо за информацию.

/

Вибачте за мою некомпетентность… Спасибі за інформацію.

Посилання на коментар

Водночас, за споживанням горілки Україна займає третю позицію у світі - після Росії та США, пише видання, посилаючись на дані дослідження International Wine & Spirits Research. Щорічне споживання гіркої (не в пляшках, а в перерахунку на 100-відсотковий спирт) у РФ досягає 18 л, в Україні - 13 л на людину на рік (дані Business Analytica).

*http://unian.net/ukr/news/news-374966.html

Ну ось вам критерій за яким ми маємо вибирати "друзів", об"єднуватися і дружити.

Третьою візьмемо Америку. То нічого, що там нігери.

А в Росії китайці...

А в Украине галичане, так что всё пучком, в каждой стране по одному уроду))))) Наливай горилку, режь сало... Блин.... кому это я говорю... ты же из галичан, а они жаднючие-жаднючие.

Посилання на коментар

Одинокая птица над полем кружит,

Догоревшее солнце уходит с небес.

Если шкура сера и клыки что ножи,

Не чести меня волком, стремящимся в лес.

Лопоухий щенок любит вкус молока,

А не крови, бегущей из порванных жил.

Если вздыблена шерсть, если страшен оскал,

Расспроси-ка сначала меня, как я жил.

Я в кромешной ночи, как в трясине, тонул,

Забывая, каков над землей небосвод.

Там я собственной крови с избытком хлебнул

До чужой лишь потом докатился черед.

Я сидел на цепи и в капкан попадал,

Но к ярму привыкать не хотел и не мог.

И ошейника нет, чтобы я не сломал,

И цепи, чтобы мой задержала рывок.

Не бывает на свете тропы без конца

И следов, что навеки ушли в темноту.

И еще не бывает, чтоб я стервеца

Не настиг на тропе и не взял на лету.

Я бояться отвык голубого клинка

И стрелы с тетивы за четыре шага.

Я боюсь одного - умереть до прыжка,

Не услышав, как лопнет хребет у врага.

Вот бы где-нибудь в доме светил огонек,

Вот бы кто-нибудь ждал меня там, вдалеке...

Я бы спрятал клыки и улегся у ног.

Я б тихонько притронулся к детской щеке.

Я бы верно служил, и хранил, и берег -

Просто так, за любовь - улыбнувшихся мне..

... Но не ждут, и по-прежнему путь одинок,

И охота завыть, вскинув морду к луне.

Посилання на коментар

Треба збирати новий Майдан на захист України! Я зустрічався з Валерією Новодворської, вона мені сказала, що треба скидати Януковича і всю цю погань.

Вот, что значит человек далек от реальности в жизни, "Валерією Новодворської", уже не может самостоятельно передвигаться, и зачем Вы ей нужны. Советую не трогать тело Новодворской, болен человек серьезно и ей не до встреч, тем более с Вами.
Посилання на коментар

Мужики, я предлагаю всем занеси НАСРУСЮ в черный список, как эта глупышка пытается своим недоразвитым умишком гавкать здесь, да еще на дикой мове смесь украинского, польского, гуцульского и русского языков.

Ей, просто не скем погавкаться, так ОНО и пенится. ЕЙ, УЖЕ ДАВНО ПРЕДЛАГАЛИ ПЕРЕЙТИ НА ФОРУМ, ГДЕ ОБЩАЮТСЯ НА УКРАИНСКОМ, нет блин там же ее неграмотность просто засмеют, так это чудо пытается из себя чего то корчить здесь. ВСЕМ - ДРУЖНО - В ЧЕРНЫЙ СПИСОК! Хотя без таких с одной стороны скучно станет, как ЦИРК почти закончился в политике, после отстранения от власти Ю.Тимошенко. Вот смотришь на эти пять лет правления ОРАНЖЕВОЙ ЧУМЫ и понимаешь КАК ВСЕ ТАКИ ОНИ ДАЛЕКИ ОТ НАРОДА! Уроды, одно слово.

И я, до сей поры убеждал и пытаюсь убедить, что ЗАПАДНАЯ УКРАИНА - ЭТО ГЕМОРРОЙ ДЛЯ УКРАИНЫ!

Пускай и дальше сама с собой общается - ГРЕШНО СМЕЯТЬСЯ НАД БОЛЬНЫМИ ЛЮДЬМИ.

И все таки - это ПРАВДА!
Посилання на коментар

Чего уж там.... Давайте и Ивана Грозного с его "бандюками" - опричненой, ведь он же фактически уничтожил Избранную Раду

«писарям русским князь великий зело верит, а избирает их ни от шляхетского роду, ни от благородна, но паче от поповичей или от простого всенародства, а то ненавидячи творит вельмож своих».

Или он был первый демократический реформатор? Который через демократизм (власть народа - простого люда, низших сословий) построил своё полубезумное единоличное правление... Много крови и слёз пролила Русь матушка под его правлением... Ан всё ж Царь.....

/

Чого вже там.... Давайте й Івана Грозного з його "бандюкамибандюгами" - опричненой, адже він же фактично знищив Вибрану Раду

"писарям росіянам князь великий зело вірить, а обирає їх ні від шляхетского роду, ні від шляхетна, але паче від поповичей або від простого всенародства, а то ненавидячи творить вельмож своїх".

Або він був перший демократичний реформатор? Який через демократизм (влада народу - простого люду, нижчих станів) побудував своє напівбожевільне одноособове правління... Багато крові й зліз пролила Русь матінка під його правлінням... Ан все-таки Цар.....

Посилання на коментар

... Но не ждут, и по-прежнему путь одинок,

И охота завыть, вскинув морду к луне.[/b]

Мені також цей вірш Сємьонової подобається.

Навіть цитувала недавно...тут, здається.

Посилання на коментар

Мужики, я предлагаю всем занеси НАСРУСЮ в черный список, как эта глупышка пытается своим недоразвитым умишком гавкать здесь, да еще на дикой мове смесь украинского, польского, гуцульского и русского языков.

И все таки - это ПРАВДА!

Ніхто тебе, Ушаков, не послухався і ти перестань дурника з себе робити.

Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

И все таки - это ПРАВДА!

Щось ти давно під ніком Сало не заходив, що начальство після приходу Яничара дозволило на перекури вибігати?
Посилання на коментар

Ну что хочу сказать по этому поводу…. Россия давным-давно признала и осудила государственных деятелей прошлого, виновных в геноциде против собственного СОВЕТСКОГО народа (так нас называли когда-то), то есть не конкретной национальности, а всего народа «Империи», пострадавшего от конкретных личностей принимавших решения развития страны. Правда не на таком уровне как Украина, как сказали бы раньше: «Не вынося сор из из-бы» - может и зря, не заметно как-то, без политических заявлений, просто признали это и всё. Я думаю, что здесь не уместно говорить о том, что МЫ пострадали от коммунизма, или социализма, если хотите. Идея-то была хо-роша, хоть и утопична, да люди были поганые – властолюбцы, в прочем как всегда….

Я за то, чтобы каждый решал сам - как ему то или другое историческое событие освещать. Историки Украины утверждают, что это была спланированная акция против нашего государства, потому что голод был везде, но так, чтобы людей не выпускали, заградив границами - такого не было нигде. О детях Поволжья знали все - им помогали - а что в Украине страшный голод, об этом замалчивали.

Посилання на коментар

Советую не трогать тело Новодворской, болен человек серьезно и ей не до встреч, тем более с Вами.

Мені твої поради не потрібні! :P
Посилання на коментар

потому что голод был везде, но так, чтобы людей не выпускали, заградив границами - такого не было нигде. О детях Поволжья знали все - им помогали - а что в Украине страшный голод, об этом замалчивали.

Согласен полностью! Добавлю, что голод был и в других регионах Советских Республик - в России в том числе, но под лозунгом "В помощь голодающим Поволжья" у этих остальных отбирали последнее обрекая на голодное вымирание (как в прочем в моём роду было одна корова и лошадь - КУЛАКИ!!! продотряды увели и вывезли всё.... Половина роду погибло от голоду.... (хотел ещё написать о воспоминаниях тех лет... Да слишком позорно это, понимать, что ЧЕЛОВЕК может так поступать по отношению к ближним...))

/

Згоден повністю! Додам, що голод був і в інших регіонах Радянських Республік - у Росії в тому числі, але під гаслом "У допомогу голодуючим Поволжя" у цих інших відбирали останнє прирікаючи на голодне вимирання (як в іншому в моєму роді було одна корова й кінь - КУЛАКІВ!!! продотряды повели й вивезли все.... Половина роду загинуло від голоду.... хотів ще написати про спогади тих років... Так занадто ганебно це, розуміти, що ЛЮДИНА може так вступати стосовно близьких...))

Посилання на коментар

Я за то, чтобы каждый решал сам - как ему то или другое историческое событие освещать. Историки Украины утверждают, что это была спланированная акция против нашего государства, потому что голод был везде, но так, чтобы людей не выпускали, заградив границами - такого не было нигде. О детях Поволжья знали все - им помогали - а что в Украине страшный голод, об этом замалчивали.

Какого государства? Ты деточка опять курнула?

Не было тогда Украинского государства.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Надо ввести образовательный тест для регистрации на данном форуме, а

то приходят сюда малообразованные личности и почемукают тут...........

Посилання на коментар

Согласен полностью! Добавлю, что голод был и в других регионах Советских Республик - в России в том числе, но под лозунгом "В помощь голодающим Поволжья" у этих остальных отбирали последнее обрекая на голодное вымирание (как в прочем в моём роду было одна корова и лошадь - КУЛАКИ!!! продотряды увели и вывезли всё.... Половина роду погибло от голоду.... (хотел ещё написать о воспоминаниях тех лет... Да слишком позорно это, понимать, что ЧЕЛОВЕК может так поступать по отношению к ближним...))

/

Згоден повністю! Додам, що голод був і в інших регіонах Радянських Республік - у Росії в тому числі, але під гаслом "У допомогу голодуючим Поволжя" у цих інших відбирали останнє прирікаючи на голодне вимирання (як в іншому в моєму роді було одна корова й кінь - КУЛАКІВ!!! продотряды повели й вивезли все.... Половина роду загинуло від голоду.... хотів ще написати про спогади тих років... Так занадто ганебно це, розуміти, що ЛЮДИНА може так вступати стосовно близьких...))

То як ви вважаєте, більшовицька влада повинна бути засудженна як і гітлерівська? А їхнім послідовникам заборонити виходити на вулиці з портретами найжахливішого злочинця "всіх часів і народів"?

А те що зараз Росія робить на Кавказі - не є продовженням сталінської політики?

Якщо ви засуджуєте це, то ми з вами і потиснемо (звичайно віртуально) вам руку. ;)

Посилання на коментар

То як ви вважаєте, більшовицька влада повинна бути засудженна як і гітлерівська? А їхнім послідовникам заборонити виходити на вулиці з портретами найжахливішого злочинця "всіх часів і народів"?

А те що зараз Росія робить на Кавказі - не є продовженням сталінської політики?

Якщо ви засуджуєте це, то ми з вами і потиснемо (звичайно віртуально) вам руку. ;)

В мире всё гораздо сложнее, к сожалению... Но это уже история НАРОДА и СТРАНЫ,,,, Ни чего не изменить. главное самим на уроках истории научится, чтоб не было стыдно за нас нашим детям.....

/

У світі всі набагато складніше, на жаль... Але це вже історія НАРОДУ й КРАЇНИ,,,, Ні чого не змінити. головне самим на уроках історії навчиться, щоб не було соромно за нас нашим дітям.....

Посилання на коментар

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Надо ввести образовательный тест для регистрации на данном форуме, а

то приходят сюда малообразованные личности и почемукают тут...........

Не треба, бо без тебе буде нецікаво - хто буде підтявкувати САИ і шукати маленькі неточності чи обмовки.

Звичайно, що ДЕРЖАВИ Україна не було, але ж була республіка Україна.

Чи ти і це будеш заперечувати?

Посилання на коментар

Бесчеловечность власти касательного своего населения - вот что нужно осуждать. Здесь любят говорить о Гитлере, немецком фашизме. Как по мне, Сталин был намного хуже: он воевал против своего народа, методами, за которые его нельзя называть человеком. Родители ели своих детей - такой ужас пережить нельзя. Но как после того еще можно его портреты носить на парадах - у меня такое не укладывается в голове.

Посилання на коментар

Треба збирати новий Майдан на захист України! Я зустрічався з Валерією Новодворської, вона мені сказала, що треба скидати Януковича і всю цю погань.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -во рассмешил!!! А платить за него кто будет??? ты чтоли???

От вас же оранжевожопых (как я уже говорил) все инвесторы нормальные (кукловоды которых вы бля,не оправдали надежды)-отвернулись! И теперь майдан собирайте возле городской параши!-заодно чтобы там и просраться- объевшимися апельсинами в 2004ом!!!

Майдан...иди проспись дядя,за бесплатно можно только у дупу свою пальца засунуты :lol: :lol: :lol:

Или ТЫ ДУМАЕШ ЧТО В 2004ОМ бля ,вся эта нахрен ПЬЯНЮЩАЯ тусня за идею стояла????а по 120гривен в сутки не хош?-инвесторы были богатые...щас все, ОТСОС ПЕТРОВИЧЬ,ВАМ НАХ ПО ПОЛНОЙ!!!!!

Посилання на коментар

Не треба, бо без тебе буде нецікаво - хто буде підтявкувати САИ і шукати маленькі неточності чи обмовки.

Звичайно, що ДЕРЖАВИ Україна не було, але ж була республіка Україна.

Чи ти і це будеш заперечувати?

Бла-бла-бла. Хочешь мне сказать говори на русском.

Значит не мне говоришь, а своему другу Патриоту.

Он тоже малообразованный как ты.

Иа (первый) и Иашка (вторая). Вы друг друга стоите........

Посилання на коментар

..............................говорить о Гитлере, ................... по мне, Сталин был намного хуже............................х - у меня такое не укладывается в голове.

А у тебя в голове ничего нет, поэтотому там положить ничего не куда.
Посилання на коментар

А у тебя в голове ничего нет, поэтотому там положить ничего не куда.

Ну якщо судити за постами, які ми пишемо, то твоя голова пустіша від моєї.

Ти тільки вмієш, що тявкати...

Бла-бла-бла. Хочешь мне сказать говори на русском.

Кому ти тут потрібен?

Плутаєшся під ногами, як щеня

Посилання на коментар

Ну якщо судити за постами, які ми пишемо, то твоя голова пустіша від моєї.

Ти тільки вмієш, що тявкати...

Кому ти тут потрібен?

Плутаєшся під ногами, як щеня

Ты кому говоришь? Иа Патриоту?

Может Х.ельчанину?

Советую Вам созвонирться по Skype и обсудить больные темы.

Вас очень мало, да как вообще может быть придурков много........ ;)

Посилання на коментар

Тема про Януковича Виктора Федоровича.И сколько бы грехов не было у это го "душевного" человека,но одно (из многого за этот коротчайший срок)он зделал на 5 баллов(о чем я как имногие другие нормальные (не под нацистким кайфом) граждане и хотели)-это прекращение холодной войны с Россией,которая с такими темпами могла не задолго бы перерасти в горячую.

Хотя мне (щас можно поржать))) уже представлялась картинка-как наш Пчеловод Любитель,пожирает в прмом эфире свой галстук,густо помазаным медом-и жалиться Бушу-Бля Жорик нах, шо робиты пыздят нас москали по чем зря, (вроде и срали им на голову совсем немного),выручайте любы друзи,яночки любимые! А Жора Буш -емае,ты там живой ще?,шо диоксин не подействовал?...(Сцуко китайцы паленый подсунули!),а я уже и забыл про тэбэ,вобщем иди нах дибил,эксперимент оказался нах неудачным...лабораторные крысы здохли!Пойдука я лучше в танчики играться -Ирак Афгань идр..-там интереснее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Тема про Януковича Виктора Федоровича.И сколько бы грехов не было у это го "душевного" человека,но одно (из многого за этот коротчайший срок)он зделал на 5 баллов(о чем я как имногие другие нормальные (не под нацистким кайфом) граждане и хотели)-это прекращение холодной войны с Россией,которая с такими темпами могла не задолго бы перерасти в горячую.

Хотя мне (щас можно поржать))) уже представлялась картинка-как наш Пчеловод Любитель,пожирает в прмом эфире свой галстук,густо помазаным медом-и жалиться Бушу-Бля Жорик нах, шо робиты пыздят нас москали по чем зря, (вроде и срали им на голову совсем немного),выручайте любы друзи,яночки любимые! А Жора Буш -емае,ты там живой ще?,шо диоксин не подействовал?...(Сцуко китайцы паленый подсунули!),а я уже и забыл про тэбэ,вобщем иди нах дибил,эксперимент оказался нах неудачным...лабораторные крысы здохли!Пойдука я лучше в танчики играться -Ирак Афгань идр..-там интереснее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти що взагалі дебіл?

Щоб насолити Ющенку треба Україну з потрохами віддати?

Слухай, ти б прочитав щось з того, що я тут розмістила - може в голові думка виникне а не похабний метафоричний набір.

І ти зрозумієш, що Янек не припинив війну , а тупо здався.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...