Орiана Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Найсмішніший анекдот місяця: Янукович таки став президентом. Він не лише став президентом - він ще й отримав повноту влади і перебрав на себе ВСЮ відповідальність за країну. Ну якщо зважити, що відповідальності жодний з політиків України не боїться, бо вони її вміло оминають, то повна влада - це той приз, який дістався Януковичу за ганьбу 2004 року, за принизливе стояння на колінах перед бидлом, за п"ятирічне знущання і відверте кепкування Тимошенко. "Мавпа з бананом"? Ну і хто тепер має вигляд мавпи? Як не повірити народній мудрості: "Добре сміється той, хто сміється останній". Призначення уряду мало вигляд "роздавання слонів" після Майдану, але це лише зовні. Бо помаранчеві отримали владу і не знали що з нею робити. А біло-голубі поділили святковий торт з розумінням гурманів - кожен дістав шматочок бюджету у тій сфері, в якій ведеться бізнес владного олігарха. Ну і тепер успіх чи не успіх Януковича залежить від того, в якій мірі ахметови-фірташі-коломойські захочуть поділитися цим бюджетом з народом. І як би Янек не пнувся і корчив з себе господаря країни - його доля, а отже і доля всієї України в руках кількох людей, Попереду сто днів президента Янковича. Перші кроки вже задекларовані - українська залишиться єдиною державною. Героя Бандері ніхто відбирати не буде. Давайте разом слідкувати за діяльністю нового президента і ділитися думками стосовно тих чи інших його рішень і кроків. Так само, як перші дні після Дня Народження людини є визначальними для цілого року, так само сто днів президента можуть стати предвісником його подальшої діяльності. Як стверджував Платон: "Гарний початок – половина справи". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Перші два тижні президентства Віктора Януковича – термін, звичайно, маленький, ще далеко до ста днів, але перші підсумки вже можна зробити: Януковичу вдалося сподобатися і в Брюсселі, і в Москві. У Європі новий президент несподівано для багатьох одержав цілком прихильну пресу, хоча без казусів не обійшлося. А в Росії для прихильності довелося пообіцяти скасувати звання Героя Бандері і Шухевичу. Хоча, приїхавши додому, Янукович устами свого ангела-охоронця Г.Герман заявив: Я не понимаю, почему устроили такой ажиотаж вокруг этой проблемы. Был Президент Украины – который был. Его избирал народ. Народ знал его взгляды и его мировозрение. Этот Президент подписал такой указ, который отвечал его мировозрению, ситуации, в которой он пришел к власти и настроениям людей. Он выполнил свой долг перед своими избирателями. Он отошел. Правильно ли теперь все переворачивать? Если отменять этот указ, то нужно отменять и все другие. Это все равно, что переименовывать улицы или снимать памятники. В истории государства был такой период. Пришел новый - мы будем вести новую гуманитарную политику. А если для кого-то Бандера герой, то будет отменен этот указ, или не будет, - он все равно останется для них героем. Если он – антигерой, то сколько бы Ющенко ни подписал указов, это абсолютно не изменило бы такое отношение к этому лицу. Нам нужно подняться над этой проблемой, и двигаться вперед. Нельзя воевать с мертвыми. Агов, Іване55, схоже ти і цього року не зможеш спокійно відсвяткувати День перемоги :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Эт правильно. Этапы большого пути нужно помнить. 9.02.10 «Донецкие» порожняк прогнали: за свой предвыборный популизм Партия регионов теперь голосовать отказывается Верховная Рада не смогла принять во втором чтении проект закона об увеличение социальной помощи. http://obkom.net.ua/news/2010-02-09/1434.shtml Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 РБК-Украина, 12.03.2010, Киев, 13:19 Верховная Рада Украины отклонила законопроект №2113 "О налоге на недвижимое имущество (недвижимость)". За принятие законопроекта в первом чтении проголосовали 159 депутатов из 379 зарегистрированных в зале. _http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,207826044,207834308 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 _http://blogs.pravda.com.ua/authors/ekhanurov/4ba1e32b2c767/pagecommentslist317293_2/#comments Enki _ 18.03.2010 12:16 Юрий Иванович, шо ж вы президента в глупом свете выставляете, а? Он же на днях подмахнул изменения к закону о ребятенках войны, чем ясно дал понять: руки прочь от дитев ВОВ! Не дам их в обиду! Пущай, пока живы, ездять бесплатно! А тут вы "как здрасьте" со своими инициативами, монетизацией и 20-ю целковыми. Это что же получается? Президент, значит - не рехформатор, а вы, значится - рехформатор. Президент ни бельмеса в льготах не смыслит, какую-то херню подписывает, а вы в них - дока. Выходит, президент - дурак, не с того начал, с вами не посоветовался? Нехорошо-с. Порядочные чиновники так не поступают. Что-то вы явно не в такт с генеральной линией партии гутарите. А где корпоративная этика, простая субординация, наконец? Стареете, Юрий Иванович. Теряете нюх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 10, 15.03.2010 Бюджетные выплаты - пенсии и зарплаты бюджетникам будут задерживаться минимум на 10 дней. Обоснование - спроси любого пенсика или бюджетника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Гарно, процес пішов... Ото ж, Янукович отримав більшість, зцементував її...металом (Люди гибнут за металл?), створив Уряд "рехворматорів" і відчув себе господарем життя. "Вы записывайте, записывайте...Вы не на прогулку пришли" - умора...а що записувати - чергові ляпи? *http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/152403.html Персональний склад нового Кабміну не викликає ентузіазму і очікувань - тому і розчарувань не буде, тобто, вони будуть, але це розчарування іншого характеру: "Ніби останніх п"яти років і не було". Як і в кожному пристойному царстві-господарстві при дворі є свій паяц, ну а як царю Гороху без нього: «Казнокрад, не создавший в своей жизни никакого бизнеса. Как он вообще может судить? Что он вообще умеет делать, кроме того как книжки и картины из и так небогатых украинских музеев тырить» (Колєсніков). Відразу після призначення всі експерти зійшлися на думці, що Табачника використовують як червону ганчірку: дають можливість людям випустити пару, тим самим відволікають увагу суспільства від інших не менш резонансних призначень. Треба сказати, що тіпа опозиція за гачок схопилася мертво і пройшла повз призначення головним міліціонером підручного макєєвського авторитета Васі Біти, а керівником НТКУ співвласника "Інтера", який, доречі сам не знає української, ще й в помічники бере нацмена, любителя жіночих конкурсів краси, який тепер ще й за конкурс Євробачення хоче відповідати. Якщо Янек буде продовжувати в тому ж дусі, то Ющенка попросять назад скоріше, ніж його попередника Кучму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Гарно, процес пішов... Интересно, кто консультирует твои редакции?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Интересно, кто консультирует твои редакции?... ??? 19.03 Желаю вам всегдашней радости в судьбе, Желаю вам всего того, что вы желаете себе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 Отже, регіонали змогли сформувати парламентську коаліцію і Кабмін. До коаліції увійшли 235 депутатів - фракції ПР, КПУ і Блоку Литвина, позафракційні депутати і окремі члени фракцій БЮТ і НУНС. Що стосується Кабміну, то він нараховує двадцять дев'ять керівників, в тому числі - сім віце-прем"єр-міністрів. Таким чином, на одного віце-прем'єра припадає по три міністри (!). Так на ділі реалізовується обіцянку Президента Віктора Януковича про скорочення штатів вищих органів державної влади з метою скорочення видатків бюджету в період кризи. В уряді люди Януковича (разом з Азаровим) утворюють саму численну групу. Але "своє" отримали і Фірташ, і Ахметов і навіть Литвин. Азаров взяв держфінанси, Бойко - Фірташ забрали енергетику, а група Ахметова - ГМК із суміжними галузями, а також бюджетні гроші на молодь і спорт Головна інтрига відтепер полягає в тому, якими методами ця команда займеться "боротьбою з бідністю" і "подоланням кризи". Чия це буде бідність і в кого закінчиться криза - скоро ми всі дізнаємося . *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/03/19/4876540/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 "Я хочу сказати, це не данина моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. В жодній країні світу немає такого, щоб кожен "вшивий" чиновник їздив на державному автомобілі з водієм", - заявив Янукович. "Треба, щоб заробітна плата нараховувалася легально. На основі цього принципу розпочнеться процес підвищення пенсій. Ми не повинні "пасти задніх" у пенсіях та заробітних платах порівняно з іншими країнами", – сказав Янукович. "Ми ставимо для себе завдання підняти рівень заробітної плати, розуміючи, що без цього ми не наповнимо Пенсійного фонду, не запрацюють інші галузі економіки", – Янукович. "Давайте подивимося, як на рівні області ми можемо піти на реформи. Нам треба показати людям, що ми прийшли всерйоз і надовго, переконати людей йти на реформи і тільки за підтримкою суспільства рушити на серйозне реформування", - сказав Азаров. "Одні кажуть, що наш уряд великий, другі, що в уряді немає жінок, ні на кого подивитися під час засідання Кабінету міністрів. Самі нудні особи. За всієї моєї пошани до жінок – не жіноча справа проводити реформи", - сказав Азаров. Поки самі лише слова - хоч би натякнули - які ж будуть ті реформи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 "Я хочу сказати, це не данина моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. В жодній країні світу немає такого, щоб кожен "вшивий" чиновник їздив на державному автомобілі з водієм", - заявив Янукович. "Треба, щоб заробітна плата нараховувалася легально. На основі цього принципу розпочнеться процес підвищення пенсій. Ми не повинні "пасти задніх" у пенсіях та заробітних платах порівняно з іншими країнами", – сказав Янукович. "Ми ставимо для себе завдання підняти рівень заробітної плати, розуміючи, що без цього ми не наповнимо Пенсійного фонду, не запрацюють інші галузі економіки", – Янукович. "Давайте подивимося, як на рівні області ми можемо піти на реформи. Нам треба показати людям, що ми прийшли всерйоз і надовго, переконати людей йти на реформи і тільки за підтримкою суспільства рушити на серйозне реформування", - сказав Азаров. "Одні кажуть, що наш уряд великий, другі, що в уряді немає жінок, ні на кого подивитися під час засідання Кабінету міністрів. Самі нудні особи. За всієї моєї пошани до жінок – не жіноча справа проводити реформи", - сказав Азаров. Поки самі лише слова - хоч би натякнули - які ж будуть ті реформи. Насруля, так бы и сказала, что тебе оппоненты не нужны... Я вижу ты и без них честно отрабатываешь свои 30 шекелей. )))) Сколько тебе платят за каждый пост? Если не корпоративный секрет, конечно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість SEG Опубліковано 19 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 "Я хочу сказати, це не данина моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. В жодній країні світу немає такого, щоб кожен "вшивий" чиновник їздив на державному автомобілі з водієм", - заявив Янукович. "Треба, щоб заробітна плата нараховувалася легально. На основі цього принципу розпочнеться процес підвищення пенсій. Ми не повинні "пасти задніх" у пенсіях та заробітних платах порівняно з іншими країнами", – сказав Янукович. "Ми ставимо для себе завдання підняти рівень заробітної плати, розуміючи, що без цього ми не наповнимо Пенсійного фонду, не запрацюють інші галузі економіки", – Янукович. "Давайте подивимося, як на рівні області ми можемо піти на реформи. Нам треба показати людям, що ми прийшли всерйоз і надовго, переконати людей йти на реформи і тільки за підтримкою суспільства рушити на серйозне реформування", - сказав Азаров. "Одні кажуть, що наш уряд великий, другі, що в уряді немає жінок, ні на кого подивитися під час засідання Кабінету міністрів. Самі нудні особи. За всієї моєї пошани до жінок – не жіноча справа проводити реформи", - сказав Азаров. Поки самі лише слова - хоч би натякнули - які ж будуть ті реформи. И все таки хорошо, что сей молодец пришел к власти, они столько наобещали своим сторонникам, будет интересно, что они скажут опосля :-))) Кого обвинят в не сбывшихся обещаниях :-))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 Насруля, так бы и сказала, что тебе оппоненты не нужны... Я вижу ты и без них честно отрабатываешь свои 30 шекелей. )))) Сколько тебе платят за каждый пост? Если не корпоративный секрет, конечно... Дєд, навіть мої діти вийшли з того віку, коли "обзиваються" - про що з тобою говорити... Тому згинь, не відсвічуй, на цій темі ти навряд щось заробиш - тут ні про Бандеру, ні про великороський шовінізм мова не йде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 И все таки хорошо, что сей молодец пришел к власти, они столько наобещали своим сторонникам, будет интересно, что они скажут опосля :-))) Кого обвинят в не сбывшихся обещаниях :-))) У тому і річ, що наші люди, як правильні, хохли люблять все пальцями помацати, тобто на власній шкірі відчути - і скільки б їм про Янека не говорив , все рівно він буде для них...крєпкій хозяйсвєннік. Шкода, що в деяких зрушеннях, як ось незалежне тестування і чесний вступ у ВНЗ, повернемось назад, але нічого, та молодь потім перша Янеку віддячиться. І в чому прикол: що в даному випадку Янеку не буде на кого кивати - тут він одноосібно бере, як то він каже, відповідальність на себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 19.03 Не можу, не згадати, що сьогодні День народження, ювілей (80 років) всесвітньо відомої поетеси Ліни Костенко - найбільш знаної Незнайомки України. Ювілей святкують в багатьох містах нашої країни, але, нажаль, без іменинниці - Ліна Костенко вже давно не контактує з людьми. Прониклива, наділена пророчим даром, сучасниця, вона надсилає нам свої перестороги: "... від людства мало що й залежить. Вони делегують повноваження своїм урядам і президентам, а там уже діють такі механізми політики, на які людство має хіба що мінімальний вплив. А надто, коли взяти до уваги, хто стоїть біля пультів світової політики. Час великих постатей, схоже, проминув, дедалі частіше приходять до влади висуванці великих кланів, у практиці яких відсутня етика філософії буття..." *** І все на світі треба пережити, І кожен фініш – це, по суті, старт, І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Тож веселімось, людоньки, на людях, Хай меле млин свою одвічну дерть. Застряло серце, мов осколок в грудях, Нічого, все це вилікує смерть. Хай буде все небачене побачено, Хай буде все пробачене пробачено, Хай буде вік прожито, як належить, На жаль, від нас нічого не залежить... А треба жити. Якось треба жити. Це зветься досвід, витримка і гарт. І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Отак як є. А може бути й гірше, А може бути зовсім, зовсім зле. А поки розум од біди не згірк ще, – Не будь рабом і смійся як Рабле! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karabas Опубліковано 19 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 19.03 Не можу, не згадати, що сьогодні День народження, ювілей (80 років) всесвітньо відомої поетеси Ліни Костенко - найбільш знаної Незнайомки України. Ювілей святкують в багатьох містах нашої країни, але, нажаль, без іменинниці - Ліна Костенко вже давно не контактує з людьми. Прониклива, наділена пророчим даром, сучасниця, вона надсилає нам свої перестороги: "... від людства мало що й залежить. Вони делегують повноваження своїм урядам і президентам, а там уже діють такі механізми політики, на які людство має хіба що мінімальний вплив. А надто, коли взяти до уваги, хто стоїть біля пультів світової політики. Час великих постатей, схоже, проминув, дедалі частіше приходять до влади висуванці великих кланів, у практиці яких відсутня етика філософії буття..." *** І все на світі треба пережити, І кожен фініш – це, по суті, старт, І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Тож веселімось, людоньки, на людях, Хай меле млин свою одвічну дерть. Застряло серце, мов осколок в грудях, Нічого, все це вилікує смерть. Хай буде все небачене побачено, Хай буде все пробачене пробачено, Хай буде вік прожито, як належить, На жаль, від нас нічого не залежить... А треба жити. Якось треба жити. Це зветься досвід, витримка і гарт. І наперед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт. Отак як є. А може бути й гірше, А може бути зовсім, зовсім зле. А поки розум од біди не згірк ще, – Не будь рабом і смійся як Рабле! Что ище за Костенко и в каком мире она широко известна,наверно в Бендерляндии :rolleyes: Я так понял это ее стишок,бред полнейший,хотя ьы взять строчки"Хай буде вік прожито, як належить,На жаль, від нас нічого не залежить...",вы что амеба,или по течении плыть нормально?Бумагомаратели у вас в почете :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість SEG Опубліковано 19 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2010 У тому і річ, що наші люди, як правильні, хохли люблять все пальцями помацати, тобто на власній шкірі відчути - і скільки б їм про Янека не говорив , все рівно він буде для них...крєпкій хозяйсвєннік. Шкода, що в деяких зрушеннях, як ось незалежне тестування і чесний вступ у ВНЗ, повернемось назад, але нічого, та молодь потім перша Янеку віддячиться. І в чому прикол: що в даному випадку Янеку не буде на кого кивати - тут він одноосібно бере, як то він каже, відповідальність на себе. И это будем самый шикарный момент для объединения страны. Оранжевые обделались, теперь голубые наделают... из выступления Табачника я понял что отменять не будут, это о тестах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Что ище за Костенко и в каком мире она широко известна,наверно в Бендерляндии :rolleyes: Я так понял это ее стишок,бред полнейший,хотя ьы взять строчки"Хай буде вік прожито, як належить,На жаль, від нас нічого не залежить...",вы что амеба,или по течении плыть нормально?Бумагомаратели у вас в почете :rolleyes: Хаму і неуку важко пояснити, якщо людина достойно дожила до 80-ти років, то вона заслуговує на добре слово. А якщо вона крім того, ще й відома людина, талант, живий класик - то їй треба кланятися в ноги. Але тобі з бункера світу не видно - тому я і пояснювати не буду. Завтра алкаш сусід забуде недопалок у ліжку і твоє помешкання згорить до тла - тоді зрозумієш, що в тому світі від тебе піщинки залежить. Я так образно - щоб ти відчув свою нікчемність, ні в якому разі такого не бажаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 И это будем самый шикарный момент для объединения страны. Оранжевые обделались, теперь голубые наделают... из выступления Табачника я понял что отменять не будут, это о тестах. Семиноженко казав, що крім результатів тестів будуть враховуватися ще й оцінки в Атестаті - тоді втрачається сенс незалежного тестування, бо завжди можна відкоригувати оцінку в Атестаті - а як це робиться всі знають.Отже корупція повертається в школу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Янукович - аристократ в четвертом поколении :lol: Об этом заявила народный депутат первого созыва, профессор архитектуры Лариса Скорик. «Я, как архитектор, по абрису и повороту головы, по форме рук могу довольно много понять о генеалогическом древе. Так вот, как бы ни пытались язвить насчет Януковича и превозносить Юлию Тимошенко, его строение, тектоника, если на то пошло, свидетельствует о принадлежности к высшему сословию, а ее внешние данные указывают на плебейство», - заявила Скорик. По словам Ларисы Скорик, мать Януковича - родом из Орловской губернии: «Ее родня по мужской линии - отец, дед, прадед - священники. Духовных лиц в царской России, так же, как врачей и учителей, отличала образованность и интеллигентность, даже если они служили в деревенских приходах». І що на думку Скорик є підтвердженням її слів? А просте і банальне: Что Янукович ни разу не ответил «на мерзкие нападки, когда обзывали вором, насильником». «Признаюсь, в ту пору предложила ему вариант «адекватного ответа». Даже со стороны невозможно было терпеть подобные потоки черного пиара! Он не согласился: «Не надо. Некрасиво». В Януковиче есть внутренняя порядочность, а ожесточенности, которую могло оставить сиротство, нет. Хотя постоять за себя он научился - в тот край не только интеллигентов на перевоспитание ссылали», - добавила она. Оце пасаж! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Що обіцяють Зірки Уряду Януковича: — Новое правительство будет очень темпераментным, — делает предположение наш собеседник. — Наибольшее число министров нынешнего Кабмина родилось под знаками огненной стихии — аж 9 человек. Причем 4 из них — Стрельцы, в том числе и премьер-министр Николай Азаров. Стрельцы — отличный знак для руководителя. Не страшатся ответственности, готовы принимать любые решения, пусть даже связанные с риском для карьеры, отстаивают свои убеждения. При этом они стабильны, любят порядок и наделены широким, даже философским мировоззрением, что для масштабного руководителя — большой плюс. Кстати, предыдущий премьер Юлия Тимошенко — тоже Стрелец. И все сказанное к ней вполне подходит. Равно как и к характеристике нового «главного Стрельца Кабмина». — Единственная отличительная особенность Азарова в том, что Солнце в его гороскопе находится в противостоянии с Ураном, вдобавок идущим вспять. Азаров — традиционалист, противник перемен, Любопытно, что в правительственную «фракцию» Стрельцов попали также министр жилищно-коммунального хозяйства Александр Попов и министр финансов Федор Ярошенко. Деньги и коммуналка — две очень больные темы, которыми правительству придется заниматься в первую очередь. Кстати, еще один Стрелец в правительстве — министр образования Дмитрий Табачник. — А добавьте сюда представителей других знаков огненной стихии (Овны, Львы). Получается, что ключевыми направлениями — промполитика (Овен — Дмитрий Колесников), социальная защита (Лев — Василий Надрага), юстиция (Лев — Александр Лавринович), милиция (Овен — Анатолий Могилев) — будет заниматься решительная, динамичная компания, вдобавок умеющая с лету понимать идеи друг друга и вовремя приходить на помощь. Кроме огненных знаков, в правительстве много представителей воздушной стихии (7 человек), в том числе 4 Водолея — столько же, сколько и Стрельцов. — Водолей — знак революционеров и новаторов, и преобладание Водолеев отражает ожидания избирателей, голосовавших за Януковича на выборах. Ведь он обещал реформы, настоящий прорыв — а это, по сути, миссия одиннадцатого зодиакального знака. В отличие от Стрельцов Водолеи не слишком-то любят порядок, структуру, традиции. Напротив, они рождены, чтобы попирать устои. Их привлекает все новое, неизвестное Тигипко, как и полагается Водолею, настоящий реформатор. Тигипко — не типичный Водолей, — уточняет астролог. — В его гороскопе много планет в знаке Козерога — Сатурн, Марс, Венера, а Солнце, как и в гороскопе Азарова, находится в противостоянии с Ураном. Все это подсказывает — он будет осторожным реформатором. http://vlasti.net/news/82147 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 21 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2010 Насруля, так бы и сказала, что тебе оппоненты не нужны... Я вижу ты и без них честно отрабатываешь свои 30 шекелей. )))) Сколько тебе платят за каждый пост? Если не корпоративный секрет, конечно... Ти, курвота московська, краще напиши скільки тобі твій новий сталін платить за продажу своєї націїї. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 21 березня, 2010 Ти, курвота московська, краще напиши скільки тобі твій новий сталін платить за продажу своєї націїї. ___ Попрошу не ругацця...не по темі. А коли вже ругаєтеся, то подивіться як це виглядає збоку: *http://www.youtube.com/watch?v=AaMEQAUFCO8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 Кабінет міністрів почав знижувати прибутковість облігацій внутрішньої держпозики набагато швидше, ніж сподівалися інвестори. У п'ятницю (19.03.10) Мінфін продав держпапери на 2,66 млрд грн під рекордно низькі за останні роки 11% річних Уряд Миколи Азарова, як і уряд Юлії Тимошенко, почав фінансувати соціальні зобов'язання держави за рахунок нарощування державного боргу. У п'ятницю Міністерство фінансів провело позачергової аукціон з продажу облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) терміном обігу 13 місяців, півтора року і два роки. Всі облігації було продано з рекордно низькою з початку кризи прибутковістю - 11%. Менш дохідними останні два роки були лише облігації, якими Кабмін збільшував капітали банків і НАК «Нафтогаз України», - 9,5%. У порівнянні з попереднім аукціоном ставки впали на 5-6,3%, за тиждень - вже на 10%. Основну частину ОВДП на останньому аукціоні купили рекапіталізовані державою Укргазбанк, Родовід Банк і банк Київ. "Була домовленість, що Нацбанк монетизує ОВДП, які залишилися в наших капіталах, а ми викуповуємо нові ОВДП. Але про ставку прибутковості стало відомо тільки в ході аукціону, інакше ми б їх не брали", - сказали в одному з банків. "Мінфін всіх обдзвонював, і покупців було призначено заздалегідь, - додали в іншому банку. - Гроші збирали під потреби Пенсійного фонду". *http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1341137 Анекдот "втему": -Азаров пожаловался, что ему пришлось освятить бывший кабинет Тимошенко из-за того, что там гнетушая атмосфера. -Вообще-то, если гнетущая атмосфера, надо чаще менять носки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 22 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 И все таки хорошо, что сей молодец пришел к власти, они столько наобещали своим сторонникам, будет интересно, что они скажут опосля :-))) Кого обвинят в не сбывшихся обещаниях :-))) Як кого? Бандерівців проклятих, або галичан. Цапа відбувайла знайти як два пальці об асфальт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 22 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 ___ Попрошу не ругацця...не по темі. А коли вже ругаєтеся, то подивіться як це виглядає збоку: *http://www.youtube.com/watch?v=AaMEQAUFCO8 У мене з цим сексотом власні рахунки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 У мене з цим сексотом власні рахунки ___Ті Ваші рахунки мають вигляд: "Гав - гав". Як на мене, то не треба втягуватися з такими в довготривалу суперечку - довести Ви все рівно нічого не зможете, а лише даєте їм можливість піаритися на дражливій для українців темі, що лише зайвий раз зіштовхує людей лобами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 22 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 У мене з цим сексотом власні рахунки )))))))))))))))))))))) смотри не заболей на нервной почве, редиска. ))))))))))))))))))))) А рахунки у тебя на барахолке, где ты нижнем женским бельём торгуешь ))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 березня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 22 березня, 2010 САИ Хмельничанин Ви б не могли сваритися деінде в іншому місці? Не зафлуджуйте мені тему. Дякую! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.