Перейти до змісту
Український політичний форум

Есть надежды на положительные изменения в Украине?

Гість KonstantinV

Рекомендовані повідомлення

До тех пор, пока в правительстве будут люди без реальной высшей экономической квалификации, а совкового уровня, к-рые знают английский со словарём и не могут свободно читать и говорить по-английски, так и будем в государстве а-ля-совок.

Хто їх візьме і як вони будуть виглядати на фоні неграмотного президента.

Люди встановили стандарт освіченості на рівні Янека - а потім дивуються, що все так погано.

Думаєте, Янек поставить міністром сильно вумного - а раптом той почне щось таке говорити по-научному, а він не зрозуміє.

Схоже, коли в кабінці робили позначку навпроти певної персони, ніхто над цим і не задумувався, в іншому випадку результат не був би такий плачевний.

Кухарки продовжують керувати країною.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 60
  • Створена
  • Остання відповідь

????

Хто їх візьме і як вони будуть виглядати на фоні неграмотного президента.

Люди встановили стандарт освіченості на рівні Янека - а потім дивуються, що все так погано.

Думаєте, Янек поставить міністром сильно вумного - а раптом той почне щось таке говорити по-научному, а він не зрозуміє.

Схоже, коли в кабінці робили позначку навпроти певної персони, ніхто над цим і не задумувався, в іншому випадку результат не був би такий плачевний.

Кухарки продовжують керувати країною.

Иногда от тебя становится страшно.

Посилання на коментар

Только что посмотрел Черновила.

Блядь.

Похоже , ты опять оказалась права...

Ото то же...

Деякі речі я краще знаю і не тому, що я розумніша, а тому, що мені відомо більше фактів від людей, які знали батька Чорновола.

Посилання на коментар

Иногда от тебя становится страшно.

Не повторюйся.

Я на це більше не клюю.

Попеклася... :P

Посилання на коментар

Ото то же...

Деякі речі я краще знаю і не тому, що я розумніша, а тому, що мені відомо більше фактів від людей, які знали батька Чорновола.

Зараза.

Посилання на коментар

Зараза.

Если бы ты знал, как мне жаль

Если бы ты знал, как болит

Если бы ты видел мою печаль в лицо,

Ты б узнал, что она говорит

Да не важно, что ты сказал

Ведь не важно, что, а как!

А я тебя увидела, я поняла...

Да и ты далеко не дурак.

...

Блин, какой печальный момент,

Ну как тут не спросить- "Где стакан?"

Вроде бы нашли пятый элемент,

Разделив его на пополам

Да не важно, что ты сказал

Ведь не важно, что, а как!

А я тебя услышала, я поняла...

Да и ты далеко не дурак!

Добраніч :)

Посилання на коментар

Идет ежик по лесу. Об пенек запнулся, упал, и говорит :

...........................................................................

После чего ежик встал и грязно выругался.

Посилання на коментар

Я бы тебя убил.

Добре, Коріне, постараюся більше так не робити і грати за правилами.

P.S.Хоч ти і заборонив слухати, а дозволив лише читати - я деколи слухаю- вчора реакція була миттєвою.

Ти або артист, або я тебе дійсно зачепила.

Я схиляюся до першого, але якщо помиляюся, то вибач :)

Посилання на коментар

Нэ пэрэймайся, все отлично и ты - нэпэрэвэршэна.

1:1 в твою пользу.

Ну і чуднєнько...

Продовжимо? :lol:

Посилання на коментар

Ну і чуднєнько...

Продовжимо? :lol:

валяй, тока ща я потренируюсь, поотжимаюсь и поподтягиваюсь...типа

я его фигурку смерял оком,

И, когда он обьявил мне шах,

Обнажил я бицепс ненароком,

Даже снял для верности пиджак.

Посилання на коментар

валяй, тока ща я потренируюсь, поотжимаюсь и поподтягиваюсь...типа

Ага...дрова порубай...

Посилання на коментар

Ага...дрова порубай...

Бесподобная женщина, у тебя внутри спящий Везувий, даже про дрова звучит обещающе... не в колокола же звонить пришло на ум...

Посилання на коментар

Вчера выступал тигипок.

Ситуэйшн интересная.

На вопрос про предвыборные обещания сказал честно - выборы закончились.

Типа теперь пошли нахуй.

Это из положительного.

Остальное довольно жалкое.

Как и предсказывалось этому дурбецалу (мной, например, на ДД), после выборов он оказался нах никому не нужен. Открылась перспектива полного исчезновения из ТВ. Пришлось хавать что бросят с барского плеча. Вице премьер.

Картинка интересная.

Зачем пошел? Чтобы не забыли избиратели время от времени показываться по ТВ.

Зачем взяли? Чтобы обеспечить коалицию с ПР на будущих парламентских.

Или второй, менее вероятный вариант.

Ситуэйшн.

Тигипок сто дней будет бегать по ТВ, представлять себя как рихворматора, параллельно обхаивая Пахла.

Через 100 дней придется отчитываться.

Итак, через 100 дней будем лицезреть, зачем Янук взял тигипка. Если для будущей коалиции, через 100 дней у Пахла не выдержат нервы слушать его тупой гон с ТВ. Энтого комсомолиcта просто уроют.

Если же оно продержится до следующего года.... мож и правду говорят, что тигипком хотят заменить старого Лидера?

Посилання на коментар

... даже про дрова звучит обещающе... не в колокола же звонить пришло на ум...

Не перебільшуй: я не дивлюся теперішнього мила по ТБ, а постійно передивляюся класику зарубіжну, радянську.

Ось і згадався Челентано в парі з О. Мутті. - як він чудово рубав дрова. :)

Доречі, ти в кіно ходиш?

Я в неділю на "Алісі" була - якесь двояке відчуття.

Фільм ніби і не поганий, але заважає прочитаний оригінал.

Посилання на коментар

Итак, через 100 дней будем лицезреть, зачем Янук взял тигипка. Если для будущей коалиции, через 100 дней у Пахла не выдержат нервы слушать его тупой гон с ТВ. Энтого комсомолиcта просто уроют.

Если же оно продержится до следующего года.... мож и правду говорят, что тигипком хотят заменить старого Лидера?

Якщо слухати,що кажуть експерти, то можна зробити висновок, що деякі персони потрапили в уряд тільки для того, щоб перебрати на себе негатив і дати можливість суспільству випустити пару в той час, як вони будуть робити тіпа реформи - ціни на газ, девальвація гривні, пенсійний вік.

Я так дивлюся з того як діє опозиція - коаліція має успіх.

Чим займаються бютівці - обсиранням Ющенка і Яценюка, критикою Табачника і пророкуванням кінця світу.

Гадаю, що це тимчасовий ступор - і опозиція накінець візьметься за серйозну дискусію, пам"ятаєш як я про це писала перед виборами, а ти вважав, що це зайве, бо піпл не "хаває".

А якраз той піпл, що хотів і "хавав" і не проголосував за Тимошенко.

Ну і Тігіпко - його можуть використати по повній на переговорах з МВФ - банкір, мову знає, комунікабельний - може тому і взяли в уряд.

Але тільки не для реформ - якщо Тігіпко вчасно не піде, то імідж реформатора буде зіпсований.

Посилання на коментар

Якщо слухати,що кажуть експерти, то можна зробити висновок, що деякі персони потрапили в уряд тільки для того, щоб перебрати на себе негатив і дати можливість суспільству випустити пару в той час, як вони будуть робити тіпа реформи - ціни на газ, девальвація гривні, пенсійний вік.

Я так дивлюся з того як діє опозиція - коаліція має успіх.

Чим займаються бютівці - обсиранням Ющенка і Яценюка, критикою Табачника і пророкуванням кінця світу.

Гадаю, що це тимчасовий ступор - і опозиція накінець візьметься за серйозну дискусію, пам"ятаєш як я про це писала перед виборами, а ти вважав, що це зайве, бо піпл не "хаває".

А якраз той піпл, що хотів і "хавав" і не проголосував за Тимошенко.

Ну і Тігіпко - його можуть використати по повній на переговорах з МВФ - банкір, мову знає, комунікабельний - може тому і взяли в уряд.

Але тільки не для реформ - якщо Тігіпко вчасно не піде, то імідж реформатора буде зіпсований.

Экспертов твоих нах.

Оппозиция никак не действует, из последнего выступления одного из лидеров оппозиции Луценко - оппозиция предлагает вместе служить стране, поэтому критикует только те назначения, которые заведомо дэбильные.

Пипл скоро схавает, нет, уже хавает, без дурацких дискуссий, пиплу не понять, что реформы УЖЕ начались отменой законов о соц.стандартах и о недвижимости. Но пипл уже хавает, что и пенсии и зарплаты выплачиваются УЖЕ с задержкой минимум 10 дней. На эту благость нужно увеличить квартплату - и будь уверена пипл схавает.

Тигипок потерял имидж политика, после этого остальное - клоунада.

Повторю для танкистов, его взяли в рассчете на будущую коалицию, но его борзота долго не продлится, ну, разве что хозяева Лидера решили заменить Пахла через годик на тигипка... не... думаю, для них это слишком сложно.

Посилання на коментар

Ты - зараза, как прав был мудрый Виктор Федорович...

ЗАРАЗА

1. Мікроорганізми, що є збудниками інфекційних хвороб.

2. Епідемічна хвороба, епідемія.

3. Що-небудь негативне, що може поширюватися, перейматися.

4. Уживається як лайливе слово.

Посилання на коментар

ЗАРАЗА

1. Мікроорганізми, що є збудниками інфекційних хвороб.

2. Епідемічна хвороба, епідемія.

3. Що-небудь негативне, що може поширюватися, перейматися.

4. Уживається як лайливе слово.

3,38

Посилання на коментар

3,38

Запрещающие знаки

3.38 "Зона ограниченной стоянки". Определяет территорию в населенном пункте, на котором продолжительность стоянки ограниченная независимо от того, взымается ли за это плата."

Посилання на коментар

Запрещающие знаки

3.38 "Зона ограниченной стоянки". Определяет территорию в населенном пункте, на котором продолжительность стоянки ограниченная независимо от того, взымается ли за это плата."

Подснежник"?... а-а, ну да, весна...

Посилання на коментар

Подснежник"?... а-а, ну да, весна...

"Танк" - "зараза" - "3,38" - "підсніжник" ????

Нє, я версій не маю :(

Посилання на коментар

Запрещающие знаки

Знаки им, может, на машину какие придумать, или покрышками старыми заставлять обвешиваться, как у кораблей борта...

_http://news.tut.by/22213.html

Посилання на коментар

Знаки им, может, на машину какие придумать, или покрышками старыми заставлять обвешиваться, как у кораблей борта...

_http://news.tut.by/22213.html

Ти шо, Коріне, під мухою - які покришки? Хто згадував покришки?

Ти чого "3,38" писав після "танка" і "зарази"?

Це ж якось треба пов"зяти ситуативний ряд "Танк" - "зараза" - "3,38" - "підсніжник"

А ти мені: "покришки".

З.І. Осінило!

Так пізно не тому, що "як до жирафи" - посилання не прочитала, лише переглянула.

Ну а сьогодні вчиталася:

"Как бы то ни было, у "подснежников" есть свои веские доводы в пользу эксплуатации автомобиля только летом. Мы не будем их оспаривать. У остальных - затаенная злоба на тех, кто мешает им весной. И их не будем осуждать. Понимаем и тех и других, а призываем к общей терпимости на дороге!"

"Танк" (тобто Я) - "зараза", тобто, щось негативне, яке має здатність поширюватися (опять Я) - "3,38" - знак, що забороняє тривалу стоянку, ну тіпа, щоб не розповсюджувалася зараза (від МЕНЕ) - "підсніжник"- це кульмінація, образ негативного, який заважає комфортно рухатися "правильним" водіям.

Висновок: " затаенная злоба на тех, кто мешает им весной. "

P.S. То мене треба чимось "обвішати", тобто помітити, як прокажену?

Чи обставити червоними прапорцями і загнати як вовка?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...