Гість SEG Опубліковано 4 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2010 На любых форумах, вступая в диалог с аппонентом, пытающимся доказать превосходство той или иной расы, нации или региона …. Мы вступаем в игру по его правилам , не ведитесь. 1. Это может быть отдел спец службы, специально созданный для развития и распространения именно вопросов которые сталкивают людей, превращая их в врагов. 2. Это может быть просто больной человек. 3. Это может быть чувак, не брезгующий не чем, что- то вроде сатаниста, пытающийся кому-то чего-то доказать. 4. Это может быть политик или службы его поддерживающие. Пускай варятся в собственном соку. Как бы вы обозвали эту ситуацию, когда вам предлагают принять участие в разговоре, заведомо очерняющем кого либо или что либо, не имеющем для этого основания? (или основания высосанные из пальца). Синдром…..???? (может «дятла»?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2010 Синдром…..???? (может «дятла»?) Я припускаю, що є такі, які чесно виливають свою жовч на Україну і роблять це задурно. Але в основному, це наймані робітники, які працюють на форумах. Довелось навіть читати інструкцію по підготовці таких "агентів". Вони навіть класифікуються: Одні відверті грубіяни, хамлять різними збоченими виразами. Інші підкреслено ввічливі, тіпа давайте всі дружити, у нас в кожного своя думка - але при цьому не забувають своє втюхувати. Ще одна категорія - "я не я і хата не моя" - вони ніби українці, але їм не подобається наша влада, українізація, бандерівщина і взагалі, росіяни кращі, бо їх розуміють. І якщо подивитися на цьому малолюдному форумі, то всі три типажі можна знайти - не буду показувати пальцем, якщо буде бажання самі побачите. Рецепт - не вступати в довгу дискусію, не вестися на хамство, ігнорувати грубіянів. І основне - не сприймати все серйозно - це ж віртуал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 Я припускаю, що є такі, які чесно виливають свою жовч на Україну і роблять це задурно. Але в основному, це наймані робітники, які працюють на форумах. Довелось навіть читати інструкцію по підготовці таких "агентів". Вони навіть класифікуються: Одні відверті грубіяни, хамлять різними збоченими виразами. Інші підкреслено ввічливі, тіпа давайте всі дружити, у нас в кожного своя думка - але при цьому не забувають своє втюхувати. Ще одна категорія - "я не я і хата не моя" - вони ніби українці, але їм не подобається наша влада, українізація, бандерівщина і взагалі, росіяни кращі, бо їх розуміють. І якщо подивитися на цьому малолюдному форумі, то всі три типажі можна знайти - не буду показувати пальцем, якщо буде бажання самі побачите. Рецепт - не вступати в довгу дискусію, не вестися на хамство, ігнорувати грубіянів. І основне - не сприймати все серйозно - це ж віртуал +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 +++да уж сами видим. ты намбэ ван Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 О, перший дятел відмітився. Правда не знаю чим - не бачу його повідомлень Вы выбрали игнорирование всех сообщений от: Churchill. · Просмотр этого сообщения · Не игнорировать Churchill Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 +++А почему Ориана сама себе ставит плюсы???? Ориана и Натуся - один и тот же человек. Вот прикол!!! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 О, перший дятел відмітився. Правда не знаю чим - не бачу його повідомлень Вы выбрали игнорирование всех сообщений от: Churchill. · Просмотр этого сообщения · Не игнорировать Churchill правильно. сучка. и что бы ни ни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 знайшла фото дени!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 А почему Ориана сама себе ставит плюсы???? Ориана и Натуся - один и тот же человек. Вот прикол!!! :lol: ...і другий пішов... Ці завжди ходять парою - Гриць і Варвара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2013 ...і другий пішов... Ці завжди ходять парою - Гриць і Варвара. Жырафа обидится, нах ты её выставила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 Жырафа обидится, нах ты её выставила.Я давно привыкла, что бабы (не дамы) от зависти способны на гораздо худшие поступки, чем на политфоруме голых баб размещать. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 Я давно привыкла, что бабы (не дамы) от зависти способны на гораздо худшие поступки, чем на политфоруме голых баб размещать. :lol: :lol: Фі, ти не лише огидна зовні - ти ще й заздриш усім Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 Так дена "заправляється" не відходячи від компа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 Так дена "заправляється" не відходячи від компа Цитата:"Один человек спросил у Сократа: - Знаешь, что мне сказал о тебе твой друг? - Подожди, - остановил его Сократ, - просей сначала то, что собираешься сказать, через три сита. - Три сита? - Прежде, чем что-нибудь говорить, нужно это трижды просеять. Сначала через сито правды. Ты уверен, что это правда? - Нет. Я просто слышал это. - Значит, ты не знаешь, это правда или нет. Тогда просеем через второе сито - сито доброты. Ты хочешь сказать о моем друге что-то хорошее? - Нет, напротив. - Значит, -продолжал Сократ,- ты собираешься сказать о нем что-то плохое, но даже не уверен в том, что это правда. Попробуем третье сито - сито пользы. Так ли уж необходимо мне услышать то, что ты хочешь рассказать? - Нет. В этом нет необходимости. - Итак,- заключил Сократ, - в том, что ты хочешь сказать нет ни правды, ни доброты, ни пользы. Зачем тогда говорить? А Вы осознаете, что именно говорите людям, особенно в сети?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 знайшла фото дени!!!! Классная косынка, подарок от Симоненка. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 А Вы осознаете, что именно говорите людям, особенно в сети?"[/size][/color]У них у нациков - нет сита,у них там одни фантанизирующие какашками унитазы. П.С. И я нациком не читаю. Гамна много, на голой выдумке построеного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 травня, 2013 У них у нациков - нет сита, у них там одни фантанизирующие какашками унитазы. П.С. И я нациком не читаю. Гамна много, на голой выдумке построеного. Именно поэтому весь мир против крайних националистов. В нацики здоровые люди не идут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 12 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2013 знайшла фото дени!!!! да не дена старая , у неё целюлит - апельсины просто отдыхают Я давно привыкла, что бабы (не дамы) от зависти способны на гораздо худшие поступки, чем на политфоруме голых баб размещать. :lol: :lol: то что ориана разместила в разы лучше тебя ты просто обосраный кусок мяса , вонбчего русскофильного мяса, ты вот лучше скажи - почему ты сука русская даже на парад победы блять такая не пошла - сидела как чмо у компа ? Именно поэтому весь мир против крайних националистов. В нацики здоровые люди не идут.то есть против вас - русских фашистов ты как обычно спроектировала отношение к себе на других - это такая форма шизы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.