Перейти до змісту
Український політичний форум

Сколько Янукович продержится президентом Украины?

Гість ViktorP

Сколько Янукович продержится президентом Украины?  

22 користувача проголосувало

1. 1. Сколько Янукович продержится президентом Украины?

• Все 5 лет.
      14
    • Более половины срока.
      3
    • Менее половины срока.
      3
    • Меньше года.
      2

Рекомендовані повідомлення

Мне больше нравится "По ком звонит колокол". А к Парижу я равнодушен, ничто не связывает, кроме эмоций Фиесты, но то было в иной жизни и в иное время. Вам, циникам, не понять.

Наташа, на пенсию уходят не по своему желанию, а в связи со сложившимися обстоятельствами.

Яка ж я цинік - я романтик, ідеаліст і ще там щось таке, що прирівнює мене до наївної.

Не люблю я творів про війну - так само, як і фільмів - краще я ще раз перечитаю Мопассана чи Бальзака.

А для адреналіну і чогось гіркенького, то знайду в неті такого собі САИ або Коріна і щоб життя медом не здавалося посварюся з ними.

А на пенсії, якщо вже так сталося, що змушений йти, а сили ще досить, то я б вибрала природу, свіже повітря - де так гарно думається на всякі філософські теми про смисл життя.

САИ, а як Ви дивитеся на те, щоб придбати собі клаптик земельки і вирощувати там городину, ягоди?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 159
  • Створена
  • Остання відповідь

То что Янукович продержится не менее десяти лет говорит его деятельность на всех бывших должностях на которых он бывал и всегда успешно реализовывал все свои планы.

Так и будет.

Посилання на коментар

Яка ж я цинік - я романтик, ідеаліст і ще там щось таке, що прирівнює мене до наївної.

Не люблю я творів про війну - так само, як і фільмів - краще я ще раз перечитаю Мопассана чи Бальзака.

А для адреналіну і чогось гіркенького, то знайду в неті такого собі САИ або Коріна і щоб життя медом не здавалося посварюся з ними.

А на пенсії, якщо вже так сталося, що змушений йти, а сили ще досить, то я б вибрала природу, свіже повітря - де так гарно думається на всякі філософські теми про смисл життя.

САИ, а як Ви дивитеся на те, щоб придбати собі клаптик земельки і вирощувати там городину, ягоди?

Природа и свежий воздух конечно хорошо, но так сложилось, что редко удаётся даже на пару часиков выйти из квартиры. Только на работу и с работы. Так что прийдётся мне хоббить дома.

Неверное так и буду убивать время в инете, хотя честно говоря, надоели мне эти форумы до чёртиков.

Посилання на коментар

Природа и свежий воздух конечно хорошо, но так сложилось, что редко удаётся даже на пару часиков выйти из квартиры. Только на работу и с работы. Так что прийдётся мне хоббить дома.

Неверное так и буду убивать время в инете, хотя честно говоря, надоели мне эти форумы до чёртиков.

Ви поцікавтеся - а раптом є такі сайти, де в доміно грають чи в шахмати.

Або, приміром, діляться секретами рибної ловлі.

Бо може статися, що ситуація зміниться - а Ви втратите навики.

Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

ты себя читала? вообще отдаешь отчета тому что пишешь?

Ти то точно не читав. А вона написала все вірно. Великодержавний щовінізм з вас аж пре. Я маю на увазі тих росіян, які присутні на цьому форумі. Адекватних представників РФ тут я досі не бачив.
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

То что Янукович продержится не менее десяти лет говорит его деятельность на всех бывших должностях на которых он бывал и всегда успешно реализовывал все свои планы.

Так и будет.

І чого ж він тут такого грандіозного нареалізовував, якщо не рахувати того, що народ, доведений до розумового паралічу економічною кризою, втратив рештки логіки на виборчих дільницях?
Посилання на коментар

Ти то точно не читав. А вона написала все вірно. Великодержавний щовінізм з вас аж пре. Я маю на увазі тих росіян, які присутні на цьому форумі. Адекватних представників РФ тут я досі не бачив.

Адекватный для нас, не адекватный для вас, и наоборот. Ни один вменяемый Россиянин не согласится с Бендеровщеной.
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

Адекватный для нас, не адекватный для вас, и наоборот. Ни один вменяемый Россиянин не согласится с Бендеровщеной.

Тут я з тобою не погоджусь. Адекватний росіянин, на відміну від присутніх на цьому форумі, сказав би так: Бандеровщина? Так, відбувалось щось серед подій ІІ світової війни. Але це не стосується мене й мого народу. Це частина історії сусідньої держави і їхня особиста справа. Нехай про тих людей судять їхні нащадки, а у мене власних справ вистачає.
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

так и бандеровцев полуляхов адекватных нет. Хоть одного покажи. С утреца почитал архив форума от нечего делать, то вообще клиника.

Ти своїм постом ще раз довів, моє твердження про те, що з вас великодержавний шовінізм так і пре. Ну що значить слово "полуляхи"? Можливо повага до українців від братнього росіянина? Від людини яка пише таке слово тхне фашизмом значно більше, аніж від мого аватара (такого ж фашистського, як і сам Удафф)
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

никакого фашизма, недавно я уже объяснял Натусе историю ее народа, термин оттуда, юзай поиск.

Якщо підходити з цієї точки зору, то сам ти є продуктом змішання тюрко-татарської крові з угро-фінською. Епітетів можна понавигадувати безліч. Але ми ж тебе називаємо росіянином. Чи тобі це не до вподоби?
Посилання на коментар

Якщо підходити з цієї точки зору, то сам ти є продуктом змішання тюрко-татарської крові з угро-фінською. Епітетів можна понавигадувати безліч. Але ми ж тебе називаємо росіянином. Чи тобі це не до вподоби?

Який там росіянин - це єдина національність, яку я знаю, що соромиться себе називати правильно.

Чи від меншовартості, чи ген петрівський передався - але постійне примазування до славної, але все ж таки далекої, історії Київської Русі, має явно патологічний характер.

Посилання на коментар

Хмельничанин, сядь крепко на табуретку, чтоб не ёбнуться. Представляешь (даже не знаю, как тебе сказать, чтобы не повредить твоему здоровью) генетически вы со Сталиным и Иваном идентичны, тютелька в тютельку! Теперь выбор за тобой, или вы все арийцы, или ты не ариец, а отбившийся от стада москаль))))))))))

Русская нация на генетическом уровне подразделяется на два отличных этнических образования, только одно из которых находится в тесном родстве с украинцами, белорусами и поляками - таковы выводы коллектива российских ученых из Медико-генетического научного центра РАМН, работавшего над соответствующими исследованиями в сотрудничестве с эстонскими и британскими генетиками, сообщает Газета.ru. Ученым "удалось выявить существенную неоднородность исконно русского населения" и "проследить закономерности развития истории формирования Руси от доисторических времен до эпохи правления Ивана Грозного". В ходе анализа предпочтение отдавалось жителям деревень и маленьких городов для того, чтобы минимизировать вероятность проявления в тесте миграции людей в недавнем прошлом. Кроме того, участники эксперимента не должны были состоять в родстве вплоть до 3-го колена. В результате ученые установили, что современные русские разделены на две большие группы. Одна из них населяет современные центральные и южные районы древнего Московского княжества, а вторая базируется в северных землях. При этом первая группа генетически идентична украинцам, белорусам и полякам. Северные же русские генетически близки к коренному населению Финляндии и северной Швеции. Авторы работы подчеркивают, что общий ген у всех этих этносов имеется также с коренным населением Сибири. В то же время, "монголоидные" гены, также распространенные в Сибирском регионе, у северных русских и их скандинавских "сородичей" отсутствуют. Таким образом, говорится в сообщении, опровергнуты "расхожие мнения о сильной татарской и монгольской примеси в крови русских, доставшейся их предкам еще во времена татаро-монгольского нашествия". Очевидно, то же касается и украинцев, чья генетическая структура, как теперь установлено, идентична структуре русских. При этом ученые подчеркивают, что распространение восточных славян, впоследствии развившихся в украинцев, белорусов и русских, шло из Центральной Европы на восток. При этом пришельцы мало смешивались с местным населением, тогда как "северные" славяне по неизвестным причинам получили мощное "вливание" финно-угорской крови.

Я вообще с тебя тащусь, сколько тебя знаю по форуму, всё пытаешься доказать своё арийское превосходство перед русскими... и таким дураком со стороны выглядишь с этими потугами, что иногда начинаю сомневаться в твоей адекватности.

Посилання на коментар

Який там росіянин - це єдина національність, яку я знаю, що соромиться себе називати правильно.

Чи від меншовартості, чи ген петрівський передався - але постійне примазування до славної, але все ж таки далекої, історії Київської Русі, має явно патологічний характер.

Ликбез. Русский - это национальность, россиянин - это гражданство, как например гражданин Украины.

А ты дура галичанская, у которой постоянно перемыкает от наличия двух взаимоисключающих друг друга и присущих только вашему племени моральных уродств - чувства арийского превосходства над русскими и комплекса собственной неполноценности перед ними же.

Посилання на коментар

постоянно перемыкает от наличия двух взаимоисключающих друг друга и присущих только вашему племени моральных уродств - чувства арийского превосходства над русскими и комплекса собственной неполноценности перед ними же.

Вот это определенно и очень точно сказано.
Посилання на коментар

Ликбез. Русский - это национальность, россиянин - это гражданство, как например гражданин Украины.

А ты дура галичанская, у которой постоянно перемыкает от наличия двух взаимоисключающих друг друга и присущих только вашему племени моральных уродств - чувства арийского превосходства над русскими и комплекса собственной неполноценности перед ними же.

Єдина нація, яка себе не ідентифікує, як громадянина країни, я якій проживає.

Єдина нація, яка тримається прадавньої історії, як воша кожуха, бо в іншому випадку - китай, рисові сумки, косоокі діти.

Малі і слабкі завжди злі - комплекси, нічого не поробиш...

Мильоны - вас. Нас - тьмы, и тьмы, и тьмы.

Попробуйте, сразитесь с нами!

Да, скифы - мы! Да, азиаты - мы,

С раскосыми и жадными очами!

Для вас - века, для нас - единый час.

Мы, как послушные холопы,

Держали щит меж двух враждебных рас

Монголов и Европы!

...

Мы любим все - и жар холодных числ,

И дар божественных видений,

Нам внятно всё - и острый галльский смысл,

И сумрачный германский гений...

Мы помним всё - парижских улиц ад,

И венецьянские прохлады,

Лимонных рощ далекий аромат,

И Кельна дымные громады...

...

Мы широко по дебрям и лесам

Перед Европою пригожей

Расступимся! Мы обернемся к вам

Своею азиатской рожей!

P.S. А ви, САИ, так часто мене називаєте арійкою і говорите про мою перевагу, що мені це навіть починає подобатися.

Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

Россиянин - не совсем корректное, искусственное определение. Просто - Русский. Тебе можно называть москалём. Один фиг, ты думаешь, что меня это оскорбляет.

Тут неточність перекладу. В українській мові "росіянин" це і є по російськи "русский". Ти кажеш, що "москаль" тебе не засмучує. А от у нас кажуть, що росіяни гарні люди, а москалі не дуже.
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

Доведеться повторювати кожному дурневі окремо. Лікбез. Росіянин (укр.) - Русский(рус.). Сталіну не ставлю це за помилку, він українську знати не зобов"язаний. Але ти, вражина, достойний посміховиська. Ще блін про мову зі мною сперечався він, дурник московський :rolleyes:
Посилання на коментар

Єдина нація, яка себе не ідентифікує, як громадянина країни, я якій проживає.

Єдина нація, яка тримається прадавньої історії, як воша кожуха, бо в іншому випадку - китай, рисові сумки, косоокі діти.

Малі і слабкі завжди злі - комплекси, нічого не поробиш...

Мильоны - вас. Нас - тьмы, и тьмы, и тьмы.

Попробуйте, сразитесь с нами!

Да, скифы - мы! Да, азиаты - мы,

С раскосыми и жадными очами!

Для вас - века, для нас - единый час.

Мы, как послушные холопы,

Держали щит меж двух враждебных рас

Монголов и Европы!

...

Мы любим все - и жар холодных числ,

И дар божественных видений,

Нам внятно всё - и острый галльский смысл,

И сумрачный германский гений...

Мы помним всё - парижских улиц ад,

И венецьянские прохлады,

Лимонных рощ далекий аромат,

И Кельна дымные громады...

...

Мы широко по дебрям и лесам

Перед Европою пригожей

Расступимся! Мы обернемся к вам

Своею азиатской рожей!

P.S. А ви, САИ, так часто мене називаєте арійкою і говорите про мою перевагу, що мені це навіть починає подобатися.

Ей факты под нос, а она лирику в ухо. Ещё раз повторяю, что генетически русские и украинцы это один и тот же народ. А галичане это особое племя, в котором преобладают гуцульские гены, то есть по сути, это горцы, типа дагестанцев и чеченов. В своё время генерал Ермолов говорил о чеченах - это дикий народ, который не поддаётся перевоспитанию, а только уничтожению. Вас я думаю ещё можно цивилизировать... может не за одно, а в течении жизни нескольких поколений, но можно.

Так что не крепи надежду, Натуся, галичане ещё не совсем потеряны для человечества... старайтесь только прогрессировать... вон и из обезьяны человек получился, а с вами может и полегче будет.

Тем более, что Украине повезло с новым президентом. Прежний , прыщавый, выпустил вас из клетки, надеюсь Янукович исправит его ошибку.)))))

Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

Трішки лірики і від мене (не власна звичайно)

Йшли селом, йшли селом партизани,

По землі українській невільній землі,

І у кожного зброя була за плечами,

І у кожного смуток та біль на чолі.

І їм сумно за всю Україну,

За спалені хати і зрублений сад,

За ту пісню, що чув ти колись солов"їну,

І не було уже їм дороги назад.

Бо дорога назад це неволя,

А ховатися в лісі не будемо ми,

Ми підемо вперед і здобудемо волю,

України своєї ми вірні сини

Хтось з них пісню завів і вона залунала,

На всі гори Карпати, на весь рідний край,

Щоб почули усі - Україна повстала,

Ти лунай наша пісня аж за небокрай.

Посилання на коментар

Ей факты под нос, а она лирику в ухо. Ещё раз повторяю, что генетически русские и украинцы это один и тот же народ. А галичане это особое племя, в котором преобладают гуцульские гены, то есть по сути, это горцы, типа дагестанцев и чеченов. В своё время генерал Ермолов говорил о чеченах - это дикий народ, который не поддаётся перевоспитанию, а только уничтожению. Вас я думаю ещё можно цивилизировать... может не за одно, а в течении жизни нескольких поколений, но можно.

Так что не крепи надежду, Натуся, галичане ещё не совсем потеряны для человечества... старайтесь только прогрессировать... вон и из обезьяны человек получился, а с вами может и полегче будет.

Тем более, что Украине повезло с новым президентом. Прежний , прыщавый, выпустил вас из клетки, надеюсь Янукович исправит его ошибку.)))))

Нема народу - є раса - Європеоїдна раса, Монголоїдна - то у вас суміш і чим далі до Уралу - тим більші ознаки на фізії.

Галичани ж чисті європейці, наскільки це можливо для українців.

Що стосується народу - то вчені довели, наприклад, що

французький народ — наслідок змішання римлян, кельтів і германців;

український — слов'янських і тюркських племен Київської Русі;

російський (московський) народ - завдяки змішанню слов'ян, угро-фінських племен, гунів, монголів і татар.

Переживайте за своїх презів - наші завжди без комплексів були, тому і спокійно у нас і миролюбиво, лише кілька відсотків українців вважають росіян ворогами, що не скажеш про москалів - там через половину перевалює.

Посилання на коментар

Доведеться повторювати кожному дурневі окремо. Лікбез. Росіянин (укр.) - Русский(рус.). Сталіну не ставлю це за помилку, він українську знати не зобов"язаний. Але ти, вражина, достойний посміховиська. Ще блін про мову зі мною сперечався він, дурник московський :rolleyes:

Тяжело, да? Понимаю, все надежды рухнули, Европа на хуй послала, дома дети не слушаются. Любимого Юща украинцы туда же послали. И остался ты не у дел...

Сложно быть арийцем? Ну ты сам себе такую судьбу избрал... Что поделаешь, исключительный ты Хмель человек, вот сам чувствуешь, что лучше всех, а остальные почему то тебя гавном считают. Обидно тебе наверное? Да не переживай ты так, я тебя успокою... все правы, и ты, и твои сппоненты. Надо просто наложить одно мнение на другое и получим истину - ты - исключительное говно. Видишь, как здорово, чтобы получить истину надо просто учитывать мнения всех.

Посилання на коментар

Нема народу - є раса - Європеоїдна раса, Монголоїдна - то у вас суміш і чим далі до Уралу - тим більші ознаки на фізії.

Галичани ж чисті європейці, наскільки це можливо для українців.

Що стосується народу - то вчені довели, наприклад, що

французький народ — наслідок змішання римлян, кельтів і германців;

український — слов'янських і тюркських племен Київської Русі;

російський (московський) народ - завдяки змішанню слов'ян, угро-фінських племен, гунів, монголів і татар.

Переживайте за своїх презів - наші завжди без комплексів були, тому і спокійно у нас і миролюбиво, лише кілька відсотків українців вважають росіян ворогами, що не скажеш про москалів - там через половину перевалює.

ВЧЕНИ ДОВЕЛЫ. Ваши вчени? Кто конкретно и где? Дуришь ты подруга как всегда. И почему ты галичан опять называешь украинцами? Вчени довели, шо галичане, это древние шумеры, а не украинцы. Кстати, ваши, галичанские вчени. Поэтому Иван (или Крест) и называет непонятные ему буквы клинописью, как у шумер. ИЛИ ШУМЕРСКАЯ КЛИНОПИСЬ ЭТО И ЕСТЬ УКРАИНСКО _ ГАЛИЧАНСКИЙ АЛФАВИТ?

Если ВАШИХ ВЧЕНЫХ слушать, то сначала были галичане, от которых произошли первобытные обезьяны, в процессе эволюции ставшие людьми. Во хрень... Да и откуда у вас ВЧЕНИ? Насколько я знаю галичанский менталитет, то каждый, окончивший три класса ЦПШ норовит к своей хвамилии присобачить приставку ДР, тобто доктор каких то там галичанских наук. Шо, не так разве?)))))

Посилання на коментар

Трішки лірики і від мене (не власна звичайно)

Йшли селом, йшли селом партизани,

По землі українській невільній землі,

І у кожного зброя була за плечами,

І у кожного смуток та біль на чолі.

І їм сумно за всю Україну,

За спалені хати і зрублений сад,

За ту пісню, що чув ти колись солов"їну,

І не було уже їм дороги назад.

Бо дорога назад це неволя,

А ховатися в лісі не будемо ми,

Ми підемо вперед і здобудемо волю,

України своєї ми вірні сини

Хтось з них пісню завів і вона залунала,

На всі гори Карпати, на весь рідний край,

Щоб почули усі - Україна повстала,

Ти лунай наша пісня аж за небокрай.

Не обосрись от избытка эмоций.

Посилання на коментар

Тут я з тобою не погоджусь. Адекватний росіянин, на відміну від присутніх на цьому форумі, сказав би так: Бандеровщина? Так, відбувалось щось серед подій ІІ світової війни. Але це не стосується мене й мого народу. Це частина історії сусідньої держави і їхня особиста справа. Нехай про тих людей судять їхні нащадки, а у мене власних справ вистачає.

Та история творилась в СССР и касается всех тех, кто жил в нем и является правопреемником той истории и государства. Бандеровское самоопределение и роль тех событий в отражении настоящего Украины прямым образом оскорбляет родственников невинных жертв и всех ветеранов ВоВ воевавших за свободу Украины.

Вы как шкодливый котенок, который нагадил в углу и не понимает в чем проблема! А меж тем его надо тыкать в этот угол носом, чтобы дошло до ваших мозгов, что так делать нельзя!

История как грабли, в один момент может шарахнуть по лбу, если говорить на вопиющие факты фальсификации истории: не мое дело, а у меня своих дел хватает!

Посилання на коментар

ВЧЕНИ ДОВЕЛЫ. Ваши вчени? Кто конкретно и где? Дуришь ты подруга как всегда. И почему ты галичан опять называешь украинцами? Вчени довели, шо галичане, это древние шумеры, а не украинцы. Кстати, ваши, галичанские вчени. Поэтому Иван (или Крест) и называет непонятные ему буквы клинописью, как у шумер. ИЛИ ШУМЕРСКАЯ КЛИНОПИСЬ ЭТО И ЕСТЬ УКРАИНСКО _ ГАЛИЧАНСКИЙ АЛФАВИТ?

Зважу на ваш вік і не буду хамити - все рівно не перевиховаєш.

Мені байдуже як там якийсь крєст чи іван щось там називає - ну давайте я назву російську мову з її карколомними шиплячо-свистячими в кінці слова приголосними татарським діалектом - то що ви відразу цьому повірите?

А походження народів я взяла з Вікіпедії - правда з української, бо російська щось дуже бідна - кілька пустих речень - відать "народ" болюча тема для росіян - зайвого не пишуть.

Если ВАШИХ ВЧЕНЫХ слушать, то сначала были галичане, от которых произошли первобытные обезьяны, в процессе эволюции ставшие людьми. Во хрень...

Гаразд мавп я віддаю вам - нехай вже, вважайте в цьому перевага росіян, що вони пішли від первісних мавп - хіба не ваш учьоний до цього маразму дійшов - відразу видно над ким досліди проводив - над співітчизниками

Да и откуда у вас ВЧЕНИ? Насколько я знаю галичанский менталитет, то каждый, окончивший три класса ЦПШ норовит к своей хвамилии присобачить приставку ДР, тобто доктор каких то там галичанских наук. Шо, не так разве?)))))

Знаєте когось з галичан?

Певно якогось алкаша, що повірив у казочку про "російський рай" і за програмою переселення махнув на Урал - повірте, цей навіть ЦП школи не закінчив.

Посилання на коментар

Ну ось прийшла додому, а тут, що б ви не подумали, що я лише Вікіпедію читаю, маю кілька гарних цитат відомого українського архітектора, історика мистецтва, який збирав відгуки чужоземців про Україну і видав навіть книгу "Чужинці про Україну"

Ось спогади данського посла Юля Юста, що в 1709-1712 р.р. був у Росії і переїздив звідти через Україну.

,,В Росії від усіх недуг лікують три лікарі: перший лікар – це російські лазні ("бані"), другий – горілка, котру п'ють як воду або пиво всі ті, котрим дозволяють засоби, і третій – часник, котрий росіяни вживають не тільки як приправу до кожної страви, але також їдять сирий серед дня. Через те від них завжди страшно смердить, а чужинець, що приїзжає до Росії уперше й не звик до того смороду, рішучо не в стані сидіти в них у кімнаті, особливо при численному товаристві"

"Вживаючи огидну страву, до того ще вдягаючись скрайно неохайно і брудно, звичайно без білизни, росіяни розповсюджують від себе такий огидний, поганий сморід, що проживши три-чотири дні у тій самій кімнаті, остаточно отруюють в ній повітря і на довший час залишають після себе сморід, так що для чужинця кімната залишається неможлива для замешкання''

CАИ - це про вас: :lol:

"Загалом, коли маєш діло з росіянами, треба говорити з ними гостро й по грубіянськи, тоді вони уступають; коли ж поводитися з ними ласкаво, то від них не можна нічого добитися."

Посилання на коментар

Ну і щоб ви не думали, що я хочу обійти Україну - то ні, ось як цей данець писав про неї:

"Королевець велике місто... Вулиці в ньому прекрасні, котрих я в Росії нігде не бачив; будинки гарні, міцні, чисті, виступають на вулицю, як у Данії, а не стоять у глибині подвірря як у Росії. Перед службою Божою дзвонять тут у дзвони в три голоси, як у нас, а пізніше під час самої відправи рідко подзвонюють. Козаки, подібно до росіян, грецької віри, але у дзвони дзвонять по нашому [данському!], між тим як росіяни виключно "трезвонять" (без порядку й галасливо)".

"Місцеві мешканці, як взагалі все населення Козацької України, відзначається великою ввічливістю і охайністю, вдягаються чисто і чисто утримують доми".

А ось як посол описує зруйноване Поділля:

,"одначе, і останній його будиночок чистіший від найпишніших московських (російських) палат''.

Дуже цікава характеристика України німецького письменника, фільософа і етнографа Йогана Готфріда Гердера (1744-1803) в його "Деннику моїх подорожей":

"Україна стане колись новою Грецією: прекрасне підсоння цього краю, весела вдача народу, його музичний хист, родюча земля, колись прокинуться: з тільки малих племен, якими чейже були колись греки, повстане велика, культурна нація і її межі простягнуться до Чорного Моря, а відтіля ген, у далекій світ."

Посилання на коментар

Ганьба.

Янукович своими "перлами" развлёк европейских журналистов.

Президент Виктор Янукович во время пребывания в Брюсселе очередной раз допустил географический конфуз. Во время записи интервью каналу "Евроньюс" Янукович перепутал Косово с Сербией и Черногорией, а Северную Осетию – с Южной, сообщает "Украинская правда". Это произошло, когда журналист спросил Януковича, признает ли Украина независимость Южной Осетии и Абхазии.

"Я высказался в свое время, что мы против политики двойных стандартов. Это на примере Сербии... Или, вернее, признания независимости Черногории… Признания независимости Косово", - сказал Янукович.

"Еще тогда было понятно, что конфликты на территории замороженных конфликтов будут только обостряться. И следующий яркий пример был пример Северной Осетии", - добавил Янукович, перепутав Северную Осетию с Южной.

"Моя точка зрения – мы должны в очередной раз подчеркнуть, что международные правила, которые должны работать для всех, не должны иметь исключений", - добавил Янукович.

На уточняющий вопрос, готов ли Янукович признать независимость, он ответил: "На сегодняшний день этот вопрос не стоит на повестке дня. Мы имели прецедент, который могли не иметь, но тем не менее, мы его допустили".

После общения президента с "Евроньюс" группа сопровождения Януковича попросила журналиста при подготовке интервью к эфиру смонтировать так, чтобы этих ошибок в окончательной версии не было. Конфузы в публичных высказываниях Януковича уже не раз смешили общественность. Ранее он называл поэтессу Анну Ахматову Ахметовой, поэта Павла Беспощадного - Бессмертным, писателя Гулака-Артемовского - Артёмовским (по аналогии с шампанским), путал деятеля международного рабочего движения Августа Бебеля с одесским писателем Исааком Бабелем, Косово - с Черногорией, а Стокгольм - с Хельсинки. Также Янукович в ходе президентской кампании допустил досадную оговорку: на этот раз, выступая во Львове перед избирателями, он назвал присутствующих лучшим "геноцидом страны". За несколько дней до этого Янукович, выступая в эфире телемоста "Симферополь-регионы", назвал писателя Антона Чехова "великим украинским поэтом". Некоторые СМИ отмечали тогда, что Янукович наговорил лишнего, оставшись без присмотра советников и консультантов.

Посилання на коментар

Ганьба.

Шановний Патріоте, мені також не подобається Янек, я також не вважаю його достойним президентомо. але...

Він вже є ним, і цього нам найближчих 5-ть років не змінити - тому краще забути про це і якнайменше згадувати - якщо він викликає неприємні асоціації, критикувати - якщо чинить негідні дії, але кпинити - вам мало москалів.

Давайте візьмемо приклад з росіян - не гидити на свою країну з космосу - приємніше це зробити на чужу.

Посилання на коментар

Шановний Патріоте, мені також не подобається Янек, я також не вважаю його достойним президентомо. але...

Він вже є ним, і цього нам найближчих 5-ть років не змінити - тому краще забути про це і якнайменше згадувати - якщо він викликає неприємні асоціації, критикувати - якщо чинить негідні дії, але кпинити - вам мало москалів.

Давайте візьмемо приклад з росіян - не гидити на свою країну з космосу - приємніше це зробити на чужу.

Ви маєте рацію, нам з цим президентом жити 5 років.

І дружина Януковича просто жахлива.

post-24631-1267534572_thumb.jpg

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...