Гість Русский Я Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 Валерія Новодворська гордість Росії ! Я пишаюся тим, що я знаю її особисто. Ты думаешь шо эта старая Девственница може шо умное сказать? Новодворская достойна пародий от Галкина.... на большее ее не хватит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Русский Я Опубліковано 18 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 18 березня, 2010 "По юридическим причинам новому Президенту Украины, - Виктору Януковичу, будет очень сложно отменить присвоение звания "Герой Украины" Шухевичу и Бандере. Ведь в уставе награды "Герой Украины" не прописана возможность отмены указа о награждении", - цитирует слова депутата его пресс-служба. Он пояснил, что юридически отменить указы Президента не только очень сложно, но, в данном случае, это может повлечь за собой плачевные последствия для более чем 300 человек, награжденных этим званием. А если, по словам депутата, Виктор Янукович внесет дополнение в устав награды по поводу порядка ее отмены, то их нельзя использовать к тем наградам, которые уже состоялись, поскольку закон обратной силы не имеет. Как говориться лес рубят, щепки летят.... 300 человек это малая жертва для освобождения от обмана о героизме Бандэры В конце концов Есть другие (Настоящие) герои! Кто жизнь отдал свою не мародерствуя, не издеваясь и не расстреливая свой народ. а стоял до конца за родину! Вот и назвать ордена их именем и наградить ребят... а Ющенко как и Бандэру ждет нелепая смерть от ножа. Беги и прячься Чмо пупырчатое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Не укажут - быдло способно только выполнять а не указывать. Ты, верняк, хотел сказать - выполнят чьи-то указания по натравливанию? - это - да, стадо это завсегда. Ты о себе?По себе людей не судят! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Валерія Новодворська гордість Росії ! Я пишаюся тим, що я знаю її особисто.Мы тут предположили, что ты этим чудом и являешься.Как ты себя восхаляешь, коммунисты просто отдыхают. По делам человека могут судить только другие, а другие говорят, что ОНА не гордость России, а её больной член общества. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Валерія Новодворська гордість Росії ! Я пишаюся тим, що я знаю її особисто.Чрезмерно счастлив, что меня бог миловал от личного знакомства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Мы тут предположили, что ты этим чудом и являешься. Как ты себя восхаляешь, коммунисты просто отдыхают. По делам человека могут судить только другие, а другие говорят, что ОНА не гордость России, а её больной член общества. У її партії багато членів.Вона стільки зробила для Рашки,а Рашка невдячна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість slaven Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 Мы тут предположили, что ты этим чудом и являешься. Как ты себя восхаляешь, коммунисты просто отдыхают. По делам человека могут судить только другие, а другие говорят, что ОНА не гордость России, а её больной член общества. Не зря она в советские времена в психушке лежала. Многие новые нац.лидеры из тех же "палат" вышли. Герои... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 20 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 березня, 2010 У її партії багато членів.Вона стільки зробила для Рашки,а Рашка невдячна. ;) Дала? Ты блинов объелся, Чудик? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 21 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2010 Насруся, Вы в данном посте сделали три ошибки, просьба не каверкайте истинный украинский язык, ну пойдите в вечернюю ШКОЛУ и поучитесь украинской грамматике!Ти, кончений бидлюк, спочатку поясни форумчанам для чого створив нік "сало", тоді розум свій тут розкладай по полицям, цапику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 21 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 березня, 2010 Спасиб не нужно. И еще раз повторю.....СОВКОВ УЖЕ НЕТ!!!!!!!!!!!!!! ОЙ КАК ВАС ТАМ ОБРАБОТАЛИ!!!! Да неужели вы не хотите думать головой люди???? Ну сядьте уберите все убеждения которые вы тут яростно защищаете и подумайте! подумайте хорошо! Хотя что тут думать... у вас даже историю вашу отобрали... втюхали вам что неандертальцы на мови говорили и вы верите.... ой смех и грех до чего же народ доводят. :blink: Жалко мне вас.... хотя если честно то не знаю что сейчас в наших школах преподают на истории..... но так как я учился давненько и история еще не тронутой была то мои убеждения о том что мы одна нация абсолютно железобетонны! Вот спросите у старших. Я думаю что можно создать ни одно такое государство как Украина.... (Государство на крови своего народа) придумать им историю, язык, культуру.... все все все обозвать мухосрандией и сказать что вот твой сосед который тебя душил много лет он твой враг и его надо ненавидеть! повторял бы это во всех СМИ и народ бы сначала противился а потом бы поверил... выросло бы новое поколение которому это с молоком впитывалось бы и вот пожалуйста! новая нация со своими устоями и нравами..... а тем паче я в учебниках пишу что мы наидревнейшая цивилизация завезенная с Венеры и.т.д. и мне все верят а я рад до беспамятства я сделал свой народ! свою страну! это называется РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ. чем больше мелких государств тем проще их завоевать..... только вот дальше кое у кого не получается расколоть Россию..... вас Украинцы сделали за 100 лет а сделали вас Немцы. Ти такий руський, як я німець. Це можливо зрозуміти не лише з твого емоційного, але нерозумного поста, а й аватару. Той шолом, котрим у восьмому сторіччі нашої ери користувались скандинавські вікінги, так відноситься до Русі, як я до марсіан. Але ти навіть не нова людина, ти, скоріш за все, ушаковське сало Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 24 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2010 Валерія Новодворська гордість Росії ! Я пишаюся тим, що я знаю її особисто. Вы не написали, что она для Вас, ещё и идеал женской красоты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 24 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2010 "По юридическим причинам новому Президенту Украины, - Виктору Януковичу, будет очень сложно отменить присвоение звания "Герой Украины" Шухевичу и Бандере. Ведь в уставе награды "Герой Украины" не прописана возможность отмены указа о награждении", - цитирует слова депутата его пресс-служба. Он пояснил, что юридически отменить указы Президента не только очень сложно, но, в данном случае, это может повлечь за собой плачевные последствия для более чем 300 человек, награжденных этим званием. А если, по словам депутата, Виктор Янукович внесет дополнение в устав награды по поводу порядка ее отмены, то их нельзя использовать к тем наградам, которые уже состоялись, поскольку закон обратной силы не имеет. Так мог сказать человек который не знает законодательства, Конституции Украины или специально вводящий в заблуждение. Внимательно прочтите(устав), кому присваивается звание Героя Украины. Положение этих норм нарушено указом Ющенко, значит звания присвоены не законно и подлежат отмене. В данном случае не нужны дополнения в устав награды. Ст. 58 Конституции Украины указывает, что закон не имеет обратной силы по санкции т.е. по наказанию(по ответственности лица). А здесь было награждение. Легко, лишить Бандеру и Шухевича званий Героев с позиции Украинского законодательства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість валентина Опубліковано 24 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2010 как достали эти западенцы своим маразмом про ОУН-УПА ,Бендеру. Чу городят от безделия,вот и придумывают что попало и пытаются всем чего-то "втереть". г. Харьков.г. Полтава г. Одесса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2010 как достали эти западенцы своим маразмом про ОУН-УПА ,Бендеру. Чу городят от безделия,вот и придумывают что попало и пытаются всем чего-то "втереть". г. Харьков.г. Полтава г. Одесса. Ще слова не прочитала - в курс справи не ввійшла - а вже їй хтось там набрид. Свого маразму не видно, чужий муляє? То глянь хто на ті теми підсідає і хто той маразм на світ Божий тягне - зовсім не "западєнци", бо для них давно все вирішено - Бандера - Герой - хто має щось проти - нехай пише в ООН. :lol: P.S. Розтроєння особистості - буває... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 24 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2010 как достали эти западенцы своим маразмом про ОУН-УПА ,Бендеру. Чу городят от безделия,вот и придумывают что попало и пытаются всем чего-то "втереть". г. Харьков.г. Полтава г. Одесса. Бригада розростається? Навряд. Це хтось з нині присутніх потуги робить, ніки створює. Присягаюсь, що у кожного ушакова-івана-хреста по кілька голів, як у зміїв гориничів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 25 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2010 Сегодня в 22.45 (по московскому времени) по каналу ТВЦ, если он вам доступен, неразумным, можете в прочем и в Интернете посмотреть, наслаждайтесь ОРАНЖЕНОИДЫ - Фильм Леонида Млечина. «Степан Бандера. Рассекреченная жизнь». А потом обсудим, у кого тямы хватит, например у таких как ИА, ВО-ХМЕЛИ-ЧАНИН или Ори-анна тире НАСРУСЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 25 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2010 Сегодня в 22.45 (по московскому времени) по каналу ТВЦ, если он вам доступен, неразумным, можете в прочем и в Интернете посмотреть, наслаждайтесь ОРАНЖЕНОИДЫ - Фильм Леонида Млечина. «Степан Бандера. Рассекреченная жизнь». А потом обсудим, у кого тямы хватит, например у таких как ИА, ВО-ХМЕЛИ-ЧАНИН или Ори-анна тире НАСРУСЯ.Ушаков, бесполезно это все. У них, все, что противоречит их фантазиям не является правдой. Для них Бандера герой, таким и останится. И не важно что руки по локти в крови, главное хер_ой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Uschakov Опубліковано 25 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2010 Ушаков, бесполезно это все. У них, все, что противоречит их фантазиям не является правдой. Для них Бандера герой, таким и останится. И не важно что руки по локти в крови, главное хер_ой!Согласен! ОНИ ЖЕ ОРАНЖЕНОИДЫ! Лично я, считаю и считал их ЗОМБИ, ОДНО СЛОВО ОРАНЖЕНОИДЫ, которые с помощью их главного пособника успели прославиться, ХОРОШО ЧТО В ГНУСНУЮ СТЕПЕНЬ СВОЕГО НЕДОРАЗВИТОГО МЫШЛЕНИЯ, больше у меня лично слов НЕТ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 26 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2010 Согласен! ОНИ ЖЕ ОРАНЖЕНОИДЫ! Лично я, считаю и считал их ЗОМБИ, ОДНО СЛОВО ОРАНЖЕНОИДЫ, которые с помощью их главного пособника успели прославиться, ХОРОШО ЧТО В ГНУСНУЮ СТЕПЕНЬ СВОЕГО НЕДОРАЗВИТОГО МЫШЛЕНИЯ, больше у меня лично слов НЕТ!Смотрел фильм, среднячек.Много минусов в виде не раскрытых тем, работа студента 4 курсе ист фака. Разачерован. Но, все выводы верны! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 27 березня, 2010 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2010 У її партії багато членів.Вона стільки зробила для Рашки,а Рашка невдячна. А чего ты за Россию переживаешь?. Сами разберутся. И потом, зачем Россию "Рашкой" называешь!?. Из-за таких патриотов как ты, Украину Хохляндией называть стали. Не накаляй обстановку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 10 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2010 А чего ты за Россию переживаешь?. Сами разберутся. И потом, зачем Россию "Рашкой" называешь!?. Из-за таких патриотов как ты, Украину Хохляндией называть стали. Не накаляй обстановку. Зря, он всеравно не поймет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Yarema Опубліковано 10 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2010 Ушаков, бесполезно это все. У них, все, что противоречит их фантазиям не является правдой. Для них Бандера герой, таким и останится. И не важно что руки по локти в крови, главное хер_ой! Пазвольтє, таварісч! А Алєксандр Суворов - гєрой? :angry: Ось хто в крові по маківку. А нєпабєдімий Жуков? А Катруся Вєлікая Шалава? А Пєтрушка Романофф? :angry: Та в порівнянні з ними Бандера - невинне ягнятко. Та й головне, що він боровся на своїй землі проти іноземних зайд...А ваші, таварісч, герої чи придушували національно-визвольні рухи, чи загарбували чужі території, чи вішали своїх власних селян, доведенних мордуванням до бунту...Так что, чья би корова мичала... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 10 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2010 Зря, он всеравно не поймет.Хочется в лучшее верить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Пазвольтє, таварісч! А Алєксандр Суворов - гєрой? :angry: Ось хто в крові по маківку. А нєпабєдімий Жуков? А Катруся Вєлікая Шалава? А Пєтрушка Романофф? :angry: Та в порівнянні з ними Бандера - невинне ягнятко. Та й головне, що він боровся на своїй землі проти іноземних зайд...А ваші, таварісч, герої чи придушували національно-визвольні рухи, чи загарбували чужі території, чи вішали своїх власних селян, доведенних мордуванням до бунту...Так что, чья би корова мичала... :P Я не оправдываю указанных выше, но они не сотрудничали с иностранными разведками и фашистскими режимами. Поэтому Бандера не овца заблудшая, а Иуда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Yarema Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Я не оправдываю указанных выше, но они не сотрудничали с иностранными разведками и фашистскими режимами. Поэтому Бандера не овца заблудшая, а Иуда. Ви, москалики, якісь недолугі. Вам втовкмачуєш раз по разу, що Бандера не був громадянином СРСР і присягу не приймав, а тому і зрадником бути не може. Для нього і СРСР і Німеччина були іноземними державами, але Німеччина, на відміну від СРСР, до 1941 року українців не вбивала, не репресувала і голодом не морила. Тому, якщо інтереси ОУН співпадали з інтересами Німеччини ( розгромити Польщу, яка була, нагадую, поневолювачем Західної України після війни 1918-1919 року), то чому б не домовитися про співпрацю. Тим більше, що до 1941 року Гітлер ще не проводив масових вбивств і про його подальші кроки ще ніхто не здогадувався... От генерал Власов був зрадником, бо нарушив присягу...А жоден з оунівців - ні, бо ніколи не присягали СРСР. Тому не кажіть дурниць про Бандеру, майте трохи здорового глузду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Ви, москалики, якісь недолугі. Вам втовкмачуєш раз по разу, що Бандера не був громадянином СРСР і присягу не приймав, а тому і зрадником бути не може. Для нього і СРСР і Німеччина були іноземними державами, але Німеччина, на відміну від СРСР, до 1941 року українців не вбивала, не репресувала і голодом не морила. Тому, якщо інтереси ОУН співпадали з інтересами Німеччини ( розгромити Польщу, яка була, нагадую, поневолювачем Західної України після війни 1918-1919 року), то чому б не домовитися про співпрацю. Тим більше, що до 1941 року Гітлер ще не проводив масових вбивств і про його подальші кроки ще ніхто не здогадувався... От генерал Власов був зрадником, бо нарушив присягу...А жоден з оунівців - ні, бо ніколи не присягали СРСР. Тому не кажіть дурниць про Бандеру, майте трохи здорового глузду. Во первых: я гражданин Украины, здесь и проживаю. Во вторых: данная тема ранее на этом форуме обсуждалась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Yarema Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Во первых: я гражданин Украины, здесь и проживаю. Во вторых: данная тема ранее на этом форуме обсуждалась. Я вас щиро поздоровляю...Але москаль, московіт це і є росіянин до 18 століття, коли Пєтрушка Пєрвой започаткував Російську імперію і ввів термін "росіянин"...Ви ж напевно - етнічний росіянин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Я вас щиро поздоровляю...Але москаль, московіт це і є росіянин до 18 століття, коли Пєтрушка Пєрвой започаткував Російську імперію і ввів термін "росіянин"...Ви ж напевно - етнічний росіянин? Нет, я этничный украинец. Род моих предков прослеживается до Запорожской сечи, в Запорожской области и проживаю. Группа крови 1+, что указывает, что нет азиатских корней. Но я не страдаю украинским национализмом, с уважением отношусь к русскоязычной части Украины а также к другим национальностям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Я вас щиро поздоровляю...Але москаль, московіт це і є росіянин до 18 століття, коли Пєтрушка Пєрвой започаткував Російську імперію і ввів термін "росіянин"...Ви ж напевно - етнічний росіянин? Наташшенька, ты опять русофобством начала заниматься? Нехорошо, девочка. Сидела бы в своей галишине, и не рыпалась бы на Украинские форумы. Тебе что, бандеровских не хватает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2010 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2010 Наташшенька, ты опять русофобством начала заниматься? Нехорошо, девочка. Сидела бы в своей галишине, и не рыпалась бы на Украинские форумы. Тебе что, бандеровских не хватает? От каждой потери и каждой отдачи наш дух не богаче, но дышит иначе. Игорь Губерман Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.