Гість Krest33 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 I can speak english. :PНе выеживайся, Гоцман. Владел бы английским, знал бы что в данном контексте English пишется с заглавной буквы. Двоечник пы пейсатый. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Не выеживайся, Гоцман. Владел бы английским, знал бы что в данном контексте English пишется с заглавной буквы. Двоечник пы пейсатый. :lol:Москаль, я володію англійською мовою. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Москаль, я володію англійською мовою. :P Ув. Патриот, а какое нынче у Вас политическое кредо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Одним словом, перевели усе на мовне питання. Давайте зараз його залишимо. Тема стосується батька російського правителя. Польський журнал "Ангора" навів факти - цей чоловік служив у РОА. Хтось може спростувати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Москаль, я володію англійською мовою. :PДа не напрягайся. Мы видим. Познания в английском у тебя ровно такие же, как во всем остальном. Проще говоря, никакие. Глуп, наивен и бездарен, как и твой кумир Ющенок. Вы уже в отставке, не мешайтесь под ногами. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Одним словом, перевели усе на мовне питання. Давайте зараз його залишимо. Тема стосується батька російського правителя. Польський журнал "Ангора" навів факти - цей чоловік служив у РОА. Хтось може спростувати?Понимаю, что форум украинский, никаких претензий, если хочешь говорить только на украинском языке, но если хочешь конструктива по данной теме и объективного мнения разных сторон, свой первый пост нужно было сдублировать и на русском, так как тема про российского царя. Недоработал, потому и получилась такая чехарда, а не тема. ИМХО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Понимаю, что форум украинский, никаких претензий, если хочешь говорить только на украинском языке, но если хочешь конструктива по данной теме и объективного мнения разных сторон, свой первый пост нужно было сдублировать и на русском, так как тема про российского царя. Недоработал, потому и получилась такая чехарда, а не тема. ИМХО.Вся інформація по темі подана російською. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Ув. Патриот, а какое нынче у Вас политическое кредо?Підтримка Ющенка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Підтримка Ющенка.Пидримка Ющенка.И перевод не нужен. Воистину странный язык...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Пидримка Ющенка. И перевод не нужен. Воистину странный язык...... Навіть мій собака розуміє команди українською мовою, а моськаліки дурніший за курчат. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Навіть мій собака розуміє команди українською мовою, а моськаліки дурніший за курчат. :lol: The silly woman, do not pose as the clever Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Вся інформація по темі подана російською.Тема да, твой вопрос нет, он на Украинском. Не понятно что ты хотел. Еще раз повторю, раз с первого раза не понимаешь. Если хочешь мне что-нибудь сообщить, пиши либо на русском, либо на английском, либо не пиши вообще. Украинского языка я не знаю, а догадываться не хочу, ибо можно потерять контекст и точность в разговоре. В остальном можешь говорить на любом языке, это твое личное дело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Підтримка Ющенка.Ющенко пидрилка? Да, ты прав! Настоящая пидрилка. Потому и выгнали. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Ющенко пидрилка? Да, ты прав! Настоящая пидрилка. Потому и выгнали. :lol:Маленький москаль не знає українську мову, так це його проблеми. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Маленький москаль не знає українську мову, так це його проблеми. :PЭто не проблемы - это радость, что я не знаю эту гхыкающую пародию на русский. :lol: Глупого, бедного еврейчика обидели, отняв оранжевый шарфик и он теперь злится топает ножками, как маленькое дитё? Нас, русских, не волнует твое еврейское горе. Шарфик у тебя украинцы отобрали. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2010 Это не проблемы - это радость, что я не знаю эту гхыкающую пародию на русский. :lol: Глупого, бедного еврейчика обидели, отняв оранжевый шарфик и он теперь злится топает ножками, как маленькое дитё? Нас, русских, не волнует твое еврейское горе. Шарфик у тебя украинцы отобрали. :PРосійська мова, це болгарський діалект. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість v zakone Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 The silly woman, do not pose as the clever愛ウォッカ、景品、革命と嫌いな人が十分なロシア語と呼ばれるものではない Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
гроз Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Понимаю, что форум украинский, никаких претензий, если хочешь говорить только на украинском языке, но если хочешь конструктива по данной теме и объективного мнения разных сторон, свой первый пост нужно было сдублировать и на русском, так как тема про российского царя. Недоработал, потому и получилась такая чехарда, а не тема. ИМХО.Граждане помогите - немогу найти онлайн перводчик с украинского!!!С языка зимбабве или там индейцев навахо - полно,(даже есть перводчик с языка слонов на дельфиний) а с украинского нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Еретик Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Резун - еще тот дядька) Это Березовский, но тока "в погонах". А верить таким людям, себе дороже) думал, Хмельчанин умный и на "истоические сенсации" не ведется. Из серьезных исследователей Суворова никто не поддерживает. За рубежом его теорию о подготовке захвата Сталиным Европы и "выращивании" Гитлера - тоже подвергают критике, осмобенно немецкие историки. Что такое труды Резуна? В его трудах правда перемешана с неправдой, что начинаешь верить последней. Это альтернативный взгляд на историю, поэтому на него падки любители сенсаций, вселенских заговоров и верующих в Снежного человека. Его труды - это тенденционные догадки, почти не основанные на документах, а на одних мемуарах. У него просто доступа нет к архивам ибо в России он приговорен к смертной казни. Ну что будет писать тот, кто себя считает врагом современной Росиии? Будет писать компромат и как Березовский обличать "кровавую гебню". Суворов не истоик, а публицист. А я думал, вы умный в меру вашей националистической испорченности) П.С. найдите иные, уважаемый источники и сведения о "власовских" корнях Путина) тогда и подискутируем и может задумаемся над этими "фактами". А так - порожняк, а не тема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість v zakone Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Граждане помогите - немогу найти онлайн перводчик с украинского!!!С языка зимбабве или там индейцев навахо - полно,(даже есть перводчик с языка слонов на дельфиний) а с украинского нет.كنت لا تريد ببساطة أن نقبل به ، لذلك يمكنك بسهولة أن يفهم هذه اللغة؟ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Тема пустая, обсуждать собственно нечего! Даже если на радость Иа и Хмальчанину у Путина Власовские корни, то это ничего ровным счетом не доказывает! В чем проблема? Ваша великая хохловская мова скоро станет вторым государственным, а может и третьим, после Русского и Английского! Можете дальше изъяснятся со своими собаками на этом извращенном языке, как раз для этого язык и годен! Російська мова ще не забули? Згадуйте, тепер саме час! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Еретик Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 上帝保佑魯斯 - а китайский в Украине не воспринимают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Граждане помогите - немогу найти онлайн перводчик с украинского!!!С языка зимбабве или там индейцев навахо - полно,(даже есть перводчик с языка слонов на дельфиний) а с украинского нет.Це не є правдивою інформацією, що зовсім не красить вас, пане. Якщо в гуглі набрати лише дві літери - ОН, він зразу запропонує ціль пошуку "он-лайн переводчик". Користуючись цим, ви маєте на вибір кілька десятків перекладачів. І майже у кожному стандартний набір мов - Українська, Російська, Польська, Англійська, Німецька, Литовська, тощо. Тож ваш пост можна віднести лише до впертого шовіністичного невизнання української мови як такої. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 كنت لا تريد ببساطة أن نقبل به ، لذلك يمكنك بسهولة أن يفهم هذه اللغة؟Якщо людині арабська мова ближче аніж українська, то це не росіянин, це араб. І багато вас в Московії, таких арабів? Хоча чому питаю, так зрозуміло що вагон і маленький возик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Тема пустая, обсуждать собственно нечего! Даже если на радость Иа и Хмальчанину у Путина Власовские корни, то это ничего ровным счетом не доказывает! В чем проблема? Ваша великая хохловская мова скоро станет вторым государственным, а может и третьим, после Русского и Английского! Можете дальше изъяснятся со своими собаками на этом извращенном языке, как раз для этого язык и годен! Російська мова ще не забули? Згадуйте, тепер саме час! Це дуже багато чого доводить, шановний. А саме - вся ваша братія тут на форумі мені цілий рік розповідає (а цю братію надихає саме Путін і його ближні), що герої котрі боролися за незалежну Україну проти радянської імперії є прибічниками фашистів. І раптом такий поворот. Як же так? Виявляється: батько Путіна воював на боці фашистів і приймав участь у каральних акціях. Що ж ми маємо врешті? А все просто як двері. Все виття проти визнання УПА і ОУН створено людиною, чий батько є шуцман і він повинен мовчати в ганчірочку, але не мовчить! Бо то лише політика для нього. І якщо все дійсно так як пише "Ангора", яке право мають послідовники сина фашиста бруднити імена Бандери і Шухевича. Вірно, ніякого.Тобі, смел хочу сказати окремо, якщо ти вважаєш українську мову "извращенным языком" то хто ти по натурі? Ти смердючий шовініст і нічого більше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 愛ウォッカ、景品、革命と嫌いな人が十分なロシア語と呼ばれるものではない讀寫俄羅斯和您的街道將是一個假日 Я же сказал что на Украинском я не понимаю, могу на русском, для тебя ответил на китайском. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Це дуже багато чого доводить, шановний. А саме - вся ваша братія тут на форумі мені цілий рік розповідає (а цю братію надихає саме Путін і його ближні), що герої котрі боролися за незалежну Україну проти радянської імперії є прибічниками фашистів. І раптом такий поворот. Як же так? Виявляється: батько Путіна воював на боці фашистів і приймав участь у каральних акціях. Що ж ми маємо врешті? А все просто як двері. Все виття проти визнання УПА і ОУН створено людиною, чий батько є шуцман і він повинен мовчати в ганчірочку, але не мовчить! Бо то лише політика для нього. І якщо все дійсно так як пише "Ангора", яке право мають послідовники сина фашиста бруднити імена Бандери і Шухевича. Вірно, ніякого. Тобі, смел хочу сказати окремо, якщо ти вважаєш українську мову "извращенным языком" то хто ти по натурі? Ти смердючий шовініст і нічого більше. Если все-таки отец Путина и был Власовцем, то при чем тут Путин Сын? Он то не служил у Власова! Это первое!Второе. Как бы вам не хотелось, такое положение вещей быть просто не может. Еретик написал все правильно, почитай его пост, может, что и поймешь. И последнее. Ты ненавидишь Русских только за то, что они Русские, забывая меж тем, что это и фашизм. Любишь Бандеру, да ради бога, мне насрать на твою любовь, но никому не позволено дурить мозги подрастающему поколению на ложных извращенных ценностях. Жди, скоро все ваши учебники истории сожгут в топке, напечатают новые, не забытые старые в которых будет ПРАВДА! П.с. Украинский язык в том виде, который он есть сейчас, это извращенный язык Шевченко, на скорую руку придуманный и переписанный в 20х годах 20 века. Я хотел бы уважать украинский язык, да вот не могу, из за таких как ты нацистов! Может на самом деле поделить Украину на хрен, живите себе там на западе, вступайте в НАТО, в ЕС, ставьте памятники Бандере, да кому угодно, хоть Гитлеру, только будьте счастливы. Пусть Ющенко будет вечным президентом, а Тимошенко вечным премьером! Хотя нет, вы бы и тогда не успокоились, вы бы и дальше жили впроголодь и кричали на каждом углу Москали клятые. Это менталитет хохла, все виновны кроме Я! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Якщо людині арабська мова ближче аніж українська, то це не росіянин, це араб. І багато вас в Московії, таких арабів? Хоча чому питаю, так зрозуміло що вагон і маленький возик.товарищ v_zakone ваш Украинский Ющенкист, своих чтоль не признал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Російська мова, це болгарський діалект. :P "Во дни сомнений, во дни тягостных раздумий о судьбах моей родины, — ты один мне поддержка и опора, о великий, могучий, правдивый и свободный русский язык! Не будь тебя — как не впасть в отчаяние при виде всего, что совершается дома? Но нельзя верить, чтобы такой язык не был дан великому народу!"(с)(И. С. Тургенев)Знай это - неуч невежественный. Тургенев - это тебе не твоя Новодурская. Русский - это великий язык, а не современная украинская мова-подделка под него. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 15 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2010 Граждане помогите - немогу найти онлайн перводчик с украинского!!!С языка зимбабве или там индейцев навахо - полно,(даже есть перводчик с языка слонов на дельфиний) а с украинского нет.Даже Гугл в обморок падает от этой мовы и такое выдает, до абсурда смешно! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.