Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Ну можно сказать в очередной раз представился так сказать фамилия, имя, отчество...а что, тебе идет..в самый раз строишь из себя дурачка,тормоз?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Ви такі милі, заслуговуєте на краще - то хто перший, медсестричка готова :lol: :lol: :lol: *http://www.klizmabojole.ru/wp-content/uploads/2009/09/klizma-komu-tut.jpgДа, мне даже представить трудно как ты своего мужа благодаришь, ему бедному хоть тебе цветы лишний раз не дари, глядишь опять на благодарность нарвешься ;) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 строишь из себя дурачка,тормоз?))почему же из себя, из тебя дебилушка, из тебя...это же ты, тут уже который час одно и то же пикаешь...и всё подписываешься- тормоз . тормоз тормоз :lol: :lol: :lol: :lol: да поняли все, что тебя затормозило, но ведь смешно же, разве нет :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 почему же из себя, из тебя дебилушка, из тебя... это же ты, тут уже который час одно и то же пикаешь...и всё подписываешься- тормоз . тормоз тормоз да поняли все, что тебя затормозило, но ведь смешно же, разве нет так смейся,тормоз. я ж не против)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Тем не менее его мало кто понимает... боюсь, даже ты.Достаточно, что он сам себя понимает отлично. Три года изучаю в подробностях, толку то? Он неистребим и непобедим ((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 так смейся,тормоз. я ж не против))Ну спасибо, золотой ты мой, надеюсь если кто тебе раком предлагает стать, ты не такой покладистый, или такой? многое бы объяснило,.. ;) Он Ориана предлагает процедуры, думаю как раз для тебя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Ну спасибо, золотой ты мой, надеюсь если кто тебе раком предлагает стать, ты не такой покладистый, или такой? многое бы объяснило,.. Он Ориана предлагает процедуры, думаю как раз для тебя... тормоз,это скорее нужно тебе)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 тормоз,это скорее нужно тебе))Что бедолага, лишнее слово написать боишься, три тяф, тяф и в кусты...герой!Ладно надоел...живи пока. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Что бедолага, лишнее слово написать боишься, три тяф, тяф и в кусты...герой! Ладно надоел...живи пока. а зачем,тормоз? Ладно надоел...живи пока. выгавкался,тормоз? ладно,иди отдохни)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 а зачем,тормоз? выгавкался,тормоз? ладно,иди отдохни)) ...но оно тупо продолжало мычать что то себе под нос... :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 ..но оно тупо продолжало мычать что то себе под нос... ну погавкай еще,тормоз,погавкай)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 ...но оно тупо продолжало мычать что то себе под нос... :lol: :lol: :lol: :lol: У БОТА сбой в программе. Заклинило на одном слове... Программисты даром хлеб едят ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 У БОТА сбой в программе. Заклинило на одном слове... Программисты даром хлеб едят на каком слове,быдло?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Да, мне даже представить трудно как ты своего мужа благодаришь, ему бедному хоть тебе цветы лишний раз не дари, глядишь опять на благодарность нарвешься ;) :lol: Дивно, а він мені ніколи не казав, що чимось незадоволений. Мо тому, що довіряє. Ну і ти розслабся - я кого будь не пропоную - дівчина екстра класу, справу знає. *http://www.klizmabojole.ru/wp-content/uploads/2009/11/Nurse-Ivy-Enemas.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 У БОТА сбой в программе. Заклинило на одном слове... Программисты даром хлеб едят ;)Если бы оно не было такое гнилое, мне бы даже было жалко...а так дай такому ущербному волю,,,не дай Бог. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Если бы оно не было такое гнилое, мне бы даже было жалко... а так дай такому ущербному волю,,,не дай Бог. я счас заплачу от умиления,тормоз)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Достаточно, что он сам себя понимает отлично. Три года изучаю в подробностях, толку то? Он неистребим и непобедим ((( Это непосильная задачка. Ускользающий туман. К ним применимо правило - они не заслуживают света, но они заслуживают покоя.... но и это не будет до конца правильно. Они - националисты высшей пробы. Наших шароварщиков рядом не стояло. Причем - от природы. Изменить ничего нельзя. Научиться - невозможно. Можно только наслаждаться констатацией. И красотой реализации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 на каком слове,быдло?))Что с женщинами посмелей ;) даже голосок прорезался...только не нервничай слишком, а то дерьмо из ушей полезет ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Что с женщинами посмелей даже голосок прорезался... только не нервничай слишком, а то дерьмо из ушей полезет о)) а тормоз то интернет воен)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Дивно, а він мені ніколи не казав, що чимось незадоволений. Мо тому, що довіряє. Ну і ти розслабся - я кого будь не пропоную - дівчина екстра класу, справу знає. *http://www.klizmabojole.ru/wp-content/uploads/2009/11/Nurse-Ivy-Enemas.jpgНу нет,... рад конечно за твоего мужа, сразу видно мужик стойкий...но как говорится каждому своё.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 я счас заплачу от умиления,тормоз))Не напрягайся, твои тупые ответы уже известны...или ты сахарок выпрашиваешь? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 о)) а тормоз то интернет воен))главное что не интернет - дебил :lol: ... но да каждому своё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 о)) а тормоз то интернет воен)) Интелект мощностью в одну извилину.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Интелект мощностью в одну извилину.... с вами общаться и одной хватает)) зачем напрягать мозг,быдло? главное что не интернет - дебил ... но да каждому своё тормоз,а ты также интернет дебил. поздравляю)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Ну нет,... рад конечно за твоего мужа, сразу видно мужик стойкий...но как говорится каждому своё.. В смислі, тобі жінка не потрібна? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 с вами общаться и одной хватает)) зачем напрягать мозг,быдло?А кто с тобой общается, так вышли на крыльцо поплевать на дурочка... :lol: :lol: :lol: тормоз,а ты также интернет дебил. поздравляю))Дя дя, ты просто сразил меня своим остроумием, но просто мычать у тебя лучше получалось,..так что не экспериментируй, а то совсем мозг задымится :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Интелект мощностью в одну извилину.... Люба, щоб з вами говорити по сучок, гусей і погоду, багато розуму не треба. Ти там про корупцію щось напиши, бо навіть якось незручно - я на твого червоножопого мера наїхала - а ти тут чужий інтелект своїми "бєсьонками" "бабунами" і "кошарами" міряєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 В смислі, тобі жінка не потрібна? :oЧто значит не потрібна, еще и как потрібна...но ты хоть сама видела, что у той женщины в руках (в твоей ссылке)или такие мелочи тебя не смущают, а вот меня как то напрягают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 Люба, щоб з вами говорити по сучок, гусей і погоду, багато розуму не треба. Ти там про корупцію щось напиши, бо навіть якось незручно - я на твого червоножопого мера наїхала - а ти тут чужий інтелект своїми "бєсьонками" "бабунами" і "кошарами" міряєш.Ориана не выпендривайся, если ставишь себя в один ряд с этим примитивом...дело твоё, но только что бы насолить Рыжей, может не стоит так опускаться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 21 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2012 это быдло защищало чернокожего мера? да,это похлеще чем быть быдлом... Ориана не выпендривайся, если ставишь себя в один ряд с этим примитивом...дело твоё, но только что бы насолить Рыжей, может не стоит так опускаться? тормоз,ты еще заплачь от досады))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.