Гість Nikolai Опубліковано 24 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2010 Предлагаю гражданам Украины познакомиться с реальной способностью правительства решать проблемы, и профессионализмом этих решений. Я обладаю технологией воздействия на атмосферные процессы, и в условиях непрерывной череды стихийных явлений предложил свои возможности. После длительных уклонений, наконец, получил ответ. Из ответа ясно, что страной управляют ели не преступники, то абсолютные лентяи, и некомпетентности в одном лице. А в это время правительство рекламирует свои успехи. Стихия уносит жизни, делает убытки, но для чиновников это счастливый момент поиметь, на очередной беде. Для вашего внимания предлагается обращение, и реакция профессионалов на него. Мне интересно Ваше мнение уважаемые граждане, а мнение чиновников, не учившихся даже в школе и так понятно. Поэтому они не способны заработать на прогрессе, и прибылях, стараются поиметь на убытках, проблемах, горе. Добрий день Юлія Володимирівна. Звертаюсь до Вас, як до прем’єра та наступного президента. У мене проста звичайна проблема. Справа в тому, що я володію технологією формування опадів або їх запобіганню. Вона добре працює в Україні, а у вересні минулого року за допомогою росіян, формував опади на Кіпрі - відбулися дощі, яких не бачили там вже шістдесят років. А в Україні на цю тему ніхто не хоче навіть говорити. Я звертався на ваш сайт під час створення програми Українського прориву, звертався до профільних господарчих та наукових установ, - скрізь «глухонімі». З 14 серпня звертаюсь до соціального контактного центру, зразу не хотіли реєструвати, а потім двічі зареєстрували під кодом БО-92/22 та БО-106944 втратив на розмови багато часу, але відповіді так і не отримав. Звернення було спочатку спрямовано до міністра Аграрної Політики, а пізніше до секретаріату Ради Міністрів. Шановний міністр можливо не знає, яким міністерством керує. Можливо він, не знає, що у 2009 році тисячі гектарів згоріли від посухи ще до жнив. Селяни говорять, що чиновники зацікавлені у загибелі врожаю бо отримують відкати від компенсації збитків. Я все своє життя прожив у степовій зоні на Дніпропетровщині і добре знаю ціну літньому дощу, тому переконаний, що тільки ворог може заперечувати проти додаткових опадів у степу. Схоже, що ваша команда саботує всі ваші ініціативи. Смію завірити, що більшість чиновників є ворогами України, бо жирують на горі. Врятувати державу можна тільки тоді коли не двісті службовців, а у сотні разів більше, будуть позбавлені можливості нам шкодити. І не слід церемонитися з ворогами. Якби прем’єр не працювала, одна людина не врятує державу, повинні працювати всі. Нормальна опозиція повинна працювати більше влади, створюючи нові закони та ідеї, не займаючись саботажем, інакше як вони можуть заслужити право на владу? Ставку слід робити не на юристів та фахівців невсячеських професій, а інженерів з досвідом практичної роботи. Дивує позиція Одеської організації БЮТ, під час виборів навіть не бажають спілкуватися з виборцями, коли я пропонував їм познайомитися з моєю проблемою. Якщо вони вважають, що мають справу з дурнем то хай краще заглянуть у дзеркало та побачать те про що думали. Зараз мало кого цікавлять самовихваляння, виборцям потрібні реальні справи, і якщо селу запропонувати достатньо опадів в літку, то люди обов’язково проголосують за таку перспективу. Оце і буде реальною підтримкою сільгоспвиробника без посередника та відката. Що до технології формування опадів, то вона дозволяє запобігти стихії, сильним морозам зимою, та спеці літом. Але справа у тому, що мої послуги специфічні, я не можу з ними вийти на «Привоз» і торгувати. Такі проблеми слід вирішувати у загальнодержавному руслі, захищаючи технологію. У мене є попередні домовленості з деякими господарствами на весну, але це значно ускладнює роботу, бо треба щоб опади попали виключно на те господарство яке їх замовило. У перспективі можна створити глобальну систему управління метеорологічними процесами, використовуючи для цього спеціалізовані супутники. З такими можливостями, Україні будуть відкриті усі ринки. Таким чином легко можна подолати не тільки кризу, а також глобальне потепління, відродити екологію. Юлія Володимирівна бажаю вам перемогти на президентських виборах, і як президенту порадити не боятися нового, та розумних людей, не виганяти талановитих людей за кордон, як попередні президенти. Як людина, яка знає життя не з кіно, я можу запропонувати більш ефективні та дешеві прийоми роботи з виборцями, якщо це потрібно, бо бачу що вам слабо у цьому допомагають, окрім кількох десятків найближчих людей, а більшість бажають виждати, та під лаштуватися під переможця. Більше інформації про цю та інші технології знаходиться на сайті - science1.narod.ru. Якщо щось не зрозуміле, краще запитати ніж відкидати! Україна втратила багато передових розробок з вини чиновників. Це останнє моє звернення до влади. Шановні чиновники, якщо цей лист не потрапить до адресата, то за неділю цей лист буде розміщено в Інтернеті з відповідним коментарем. Відповідь від міністерства s001.radikal.ru/i194/1001/51/b5d6f0dbabb5.jpg 14 грудня 2009р. Борисенко Микола Григорович 65062, м. Одеса, Полуничний провулок, 17. тел. (048)715-38-90, м. 096-7266475 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.