Перейти до змісту
Український політичний форум

Ющенко: Я залишаюся в політиці

Гість Ua Patriot

Рекомендовані повідомлення

Заява Президента Украјни Віктора Ющенка про підсумки першого туру президентських виборів.

Як Глава держави приймаю волю Украјнського народу, висловлену на виборах 17 січня 2010 року.

Саме головне – вибори відбулися вільно, демократично, законно. Украјна і украјнці продемонстрували високі виборчі стандарти, які дають приклад на всьому пострадянському просторі. Це визнано численними міжнародними спостерігачами. Наш народ вкотре продемонстрував вірність європейським цінностям.

Вільний і демократичний характер виборів вважаю винятково важливим нашим досягненням, яке є наслідком п’яти років мого Президентства. Я як Президент, як украјнець пишаюся цим фактом.

Я зробив все як Президент для гарантування вільного волевиявлення в Украјні і забезпечив свободу слова і вибору без жодного адміністративного тиску. Свобода вибору – найважливіший інструмент та головна ознака демократіј в нашій державі.

Факт вільних виборів означає, що Помаранчева революція справді перемогла, при чому перемогла не словом, а ділом.

Хочу ще раз підкреслити: як Президент я виконав свој гарантіј стосовно свободи слова, забезпечення законності виборчого процесу і рівності прав учасників перегонів. У виборчому процесі не було шантажу з боку влади, не було переслідувань і адміністративних втручань, кожен кандидат мав доступ до засобів масовој інформаціј, усі мали рівні виборчі можливості, які використали, і загалом докорінно іншою, значно толерантішою за попередні у нашій крајні голосування була атмосфера першого туру виборів.

Дякую представникам органів місцевого самоврядування, які у критичних економічних, фінансових умовах забезпечили діяльність виборчих дільниць. Місцева влада виконала настанови Президента по даному питанню. Я вдячний усім організаторам виборчого процесу і членам дільничних комісій за напружену роботу в цей час. Я дякую правоохоронцям і представникам Служби безпеки, які забезпечили порядок, запобігли загрозам і не допустили зриву виборів.

Дякую усім громадянам, які взяли участь у цих виборах.

Дякую виборцям, які проголосували за мене. Я ціную ваше сумління. Ваш голос – це голос на користь украјнськој європейськој демократичној Украјни. Глибоко переконаний, нам не потрібно сезонних настројв.

Ми знаємо: украјнська національна, демократична, європейська ідея належить мільйонам людей, усьому нашому народові. Так є і так завжди буде. Маємо незмінну політичну позицію, на якій Украјна залишається Украјною. На цій позиціј Украјна тільки буде посилюватися.

Попереду дуже складний другий тур виборів.

Його складність у тому, що Украјна має вільні вибори і водночас не має належного вибору.

Як свідчить минулий досвід, для обох кандидатів, які претендують на посаду Глави нашој держави, національні, європейські та демократичні цінності є, по суті, чужими, незрозумілими і дуже далекими.

Висловлюючи думку як громадянин Украјни, не бачу принциповој різниці поміж обома претендентами.

Я виконав свој демократичні зобов’язання на посаді Президента Украјни, але зобов’язання національні і державні не дають мені морального права полишити політичне життя Украјни.

Головний захист Украјни – демократія. Я про це багато разів в останній час говорю. Лише демократія дає нам просвіт і перспективу. Цей принцип має бути захищений будь-якою ціною.

Як Президент Украјни я залишаюся гарантом дотримання Конституціј та докладу всіх зусиль, щоб другий тур виборів відбувся вільно, законно і демократично.

До толерантності і зваженості закликаю кандидатів на посаду Президента – перед вами стојть завдання гідно провести підготовку до другого туру і з такою ж гідністю прийняти результати волевиявлення виборців.

Дякую за увагу

Офіційний сайт Віктора Ющенка www.nashvybir.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Гість Хмельничанин

Вот балобол то. Сказал бы кратко "Простите за все, я ухожу" :lol:

Ну тебе то в твоем кацапстане какая разница куда он пойдет и у кого будет прощения просить?
Посилання на коментар

Ну тебе то в твоем кацапстане какая разница куда он пойдет и у кого будет прощения просить?

Да мне все равно. Дорожки то у вас с Юшем лишь две теперь, либо на х.. либо в Гаагский трибунал.:)))
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

Да мне все равно. Дорожки то у вас с Юшем лишь две теперь, либо на х.. либо в Гаагский трибунал.:)))

Бля, ну нет слов. Все Иа, это мой последний пост к тебе. Я менеджер транспортной компании и такими людьми в Гааге не занимаются. Но если ты идиот этого не понимаешь, мне жаль своего времени чтобы с тобой общатся.
Посилання на коментар

Бля, ну нет слов.

Да я давно в курсе, что ты мало образован и словарный запас твой ограничен местоимением Я и глаголами дай, украсть и соврать. :)))

Я менеджер транспортной компании и такими людьми в Гааге не занимаются. Но если ты идиот этого не понимаешь, мне жаль своего времени чтобы с тобой общатся.

Сдулся манагер )))А говорил "компаха" своя... Ты врун, что свойственно хохлам. :lol:
Посилання на коментар

Гість Хмельничанин

У Ельцина хватило духу это сказать. Ющ ни на что не годен.

Ющенка и Ельцина врядли можно сравнивать. Ельцин больше решал на своем посту чем мирный интеллигент Ющенко, который стал не средоточием власти, а лишь козлом отпущения в греховном нашем политикуме. Я думаю он виноват лишь в том, что не смог разогнать это осинное гнездо. За это не судят, за это жалеют.
Посилання на коментар

Ющенко не стоило ставить Тимошенко в премьеры, надо было Безсмертного ставить, он умнейший человек.

Да Кощея Бессмертного в премьеры это хорошо..... ;)

Блин, куда я попал............. :unsure:

Посилання на коментар

Ющенка и Ельцина врядли можно сравнивать. Ельцин больше решал на своем посту чем мирный интеллигент Ющенко, который стал не средоточием власти, а лишь козлом отпущения в греховном нашем политикуме. Я думаю он виноват лишь в том, что не смог разогнать это осинное гнездо. За это не судят, за это жалеют.

Желеют убогих...

А как Вы допустили что на Укаине такой убогий стал президентом?

Посилання на коментар

Ющенко не стоило ставить Тимошенко в премьеры, надо было Безсмертного ставить, он умнейший человек.

Небылобы Юльки - небылобы и майдана, и твоего пчеловода тоже.
Посилання на коментар

Если уж президент стал президентом, то для него немогу (не смог), по просту не должно существовать! На ху* он нужен если он калека импотент! А из за его немогу страна в накауте! Это даже больше преступление перед народом, чем - что то смог, но ху* знает что получилось!

Но вот с Россией он ссорился с завидным умением! Фашистов в патриоты записал, очень грамотно.

Посилання на коментар

Ющенко: З цими кандидатами Украјна може втратити або голову, або серце

У першому турі президентських виборів переміг чужий, неукрајнський проект, і всім нам доведеться це усвідомити. Про це заявив Президент Украјни Віктор Ющенко під час виступу на День Соборності. «Розпочинається новий політичний етап. Його парадоксальність у тому, що украјнці на вільних виборах не мають справжнього украјнського вибору», - наголосив Президент.

«На жаль, виборець, втомлений постійними політичними чварами і труднощами економічној кризи, повірив популістським обіцянкам», - додав Ющенко.

«Я не бачу принциповој різниці між обома претендентами. Голосувати за одного – втратити голову, голосувати за другого – не мати серця, - сказав Президент. - За обома стоять олігархічні клани, для яких Украјна лише є поживою. У обох немає національној ідеологіј. Їхня ідеологія – це популізм. Обоє својми конкретними діями довели, що демократія для них – це ширма, яка прикриває авторитаризм і корупцію, а європейські національні цінності – чужі, і, думаю, незрозумілі».

«У нинішній ситуаціј ми всі маємо усвідомити свою громадянську відповідальність за збереження наших демократичних надбань, адже вільно обираючи антидемократичних лідерів громадяни можуть позбавити себе і својх дітей права голосу у майбутньому», - підкреслив Ющенко.

Посилання на коментар

Ющенко был в своего папу, лагерного надзерателя, поэтому и в героях у него ходили и ходя по скй день предатели и бандиты

В полне с вами согласен. Немогу понять только "патриота"
Посилання на коментар

анекдот.

Проиграл Ющенко выборы и соберает вещи в своем кобинете.

Смотрит на свой портрет на стене и со вздохом гворит:

- Скоро тебя снимут.

- Меня то снимут а тебя престрелят.

Бежать ему надо, его же собственные "друзья" по майдану съедят

Посилання на коментар

анекдот.

Проиграл Ющенко выборы и соберает вещи в своем кобинете.

Смотрит на свой портрет на стене и со вздохом гворит:

- Скоро тебя снимут.

- Меня то снимут а тебя престрелят.

Бежать ему надо, его же собственные "друзья" по майдану съедят

А патриот наверное надеется, что будет снова третий тур и Ющ победит.
Посилання на коментар

А патриот наверное надеется, что будет снова третий тур и Ющ победит.

Я уверен,что Виктор Андреевич Ющенко будет президентом через 5 лет.
Посилання на коментар

А для большинства украинцев - он никто, и звать его никак...уже...

К сожалению этого нигодяя будут еще долго помнить. Так свою страну еще никто не позорил.
Посилання на коментар

• 4 тижня потому...
Гість ПавелКрым

Я уверен,что Виктор Андреевич Ющенко будет президентом через 5 лет.

Я надеюсь будет, но только у вас в БАНДЕРстане - резервации для "щирих" националюг. А ещё не помешало бы эту резервацию забором обнести что бы вы гавкать гавкали, но не кусались.
Посилання на коментар

Я надеюсь будет, но только у вас в БАНДЕРстане - резервации для "щирих" националюг. А ещё не помешало бы эту резервацию забором обнести что бы вы гавкать гавкали, но не кусались.

Я живу не в Західній частині України, я живу в Миколаєві, і я втомився від російської мови. Дивлюся лише Перший Національний (УТ 1), 5 Канал і слухаю Національне Радіо і Еру ФМ.
Посилання на коментар

Гість ПавелКрым

Я живу не в Західній частині України, я живу в Миколаєві, і я втомився від російської мови. Дивлюся лише Перший Національний (УТ 1), 5 Канал і слухаю Національне Радіо і Еру ФМ.

Я не имел ввиду Западную Украину, я имел ввиду резервацию для "щирих" которую нужно создать.
Посилання на коментар

Могу продолжить твой список....

Ем только сало, пью только горилку, хожу в шароварах, езжу на Запоре.

Каздый сходит с ума по своему.

Посилання на коментар

Ющенко в олимиаде по яйцелизанию Америке чуть чуть не догнал саакашвилли. Но свое второе место он занял с почетом=) Он так увлекся что для того что бы донельзя рассориться с Росиией, начал присваивать фашистам героев. Ведь всем известно что Росиия понесла самые большие потери своих солдат которые защищали и нас и вас и польшу и еще много других городов и стран. Очевидно что Ющенко хотел не просто надовить на глубокую рану России, что само по себе уже подлость, он хотел нанести еще одну. Но нато в официальном заявлении просит замазать этот касяк и больше так не палиться=) Понятно что Ющенко не серьезные мужик, и все это понимают, и невидать ему президенского поста как своей гладкой физиономии.

Еще хотелось бы заметить. Вспомните выборы 5 лет назад. Когда в проплаченом Америкой 3ем туре победил Ющенко. Что сделал Януковичь? Он проглотил обиду, и тупо ушол в опозицию. Он не оспаривал результаты. Наверное он подумал " Выбрали! Так наслаждайтесь!=)" А что творила Тимошенко на прошедших выборах? Арала как резаная на трибуне, слушать противно - " Украина должна проголосовать за свободу, евробудущее, правильно, не придавайте свою страну". На мой взгляд оратором ей быть не суждено. Голос звонкий противный. Уважения к народу нет. Почему? Да всем понятно что каждый голосует так как хочет, и его выбор никто не смеет оспорить. Получается после ее слов, тот кто проголосовал за Януковича предатель своей страны? Ну до того она упала в своих репликах что стала походить на базарную бабу. Короче хваталась за президента и зубами и руками, рвала и метала. Не сдержанная. Если бы она стала президентом то выдавала бы сюрпризы еще те. Даже и страшно подумать. Кто то говорил что Януковичь вор, не знаю правда это или нет, но вор лучше чем злая овчарка.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...