Гість Станислав Опубліковано 9 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2010 Очень интересый опрос! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість leader541 Опубліковано 23 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2010 Очень интересый опрос!Кто станет мером Херсона? Не вопрос. Кто-то из еврейской диаспоры. Нельзя же нарушать традицию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість tiytow Опубліковано 24 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2011 очень интересно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість анапон Опубліковано 15 березня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2012 Когда будет новый мэр в Херсоне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Я так думаю, что мэром снова станет Сальдо. Его херсонцы нещадно ругают, но всегда выбирают именно его. Если честно, то я с выбором ещё не определился. Может быть, вы посоветуете, кого избирать мэром? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Кто станет мером Херсона? Не вопрос. Кто-то из еврейской диаспоры. Нельзя же нарушать традицию.интересное замечание. Хоть и двух-летней давности...Не знаю, кто там у вас міський голова,- мне очень нравится и город и особенно область. И если там кэруют евреи - респект. Если при вашем сальде у вас порядок и красота и ухоженность в городе - то почему бы и нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Vladimir Mera Опубліковано 8 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2015 В Херсоне значительно меньше ваты чем в Харькове или Мариуполе. Таких м....в как сальдо в меры не выбирают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Кирушка Опубліковано 8 грудня, 2015 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2015 В Херсоне значительно меньше ваты чем в Харькове или Мариуполе. Таких м....в как сальдо в меры не выбирают. Нормального хоть выбрали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.