Перейти до змісту
Український політичний форум

в поддержку Тимошенко

Гість nataly lily

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Интересно-интересно........http://minprom.ua/news/26811.html

Опубліковано

Штаб Ющенка веде переговори про єдиного кандидата

"Такі переговори ведуться, і думаю, що завершальний тиждень перед виборами буде ключовим у цих переговорах", - сказав Ющенко.

"Я маю на увазі і Гриценка, і Костенка, і Яценюка, і Тягнибока", - уточнив президент.

pravda.com.ua/news/4b40d5da2b118/

Гриценко: Переговорів із Ющенком про об'єднання не було, немає і не буде

pravda.com.ua/news/4b41bc101e68b/

Тягнибок звинуватив Ющенка у брехні: і натяків на переговори не було

pravda.com.ua/news/4b41d3df71e5b/

Яценюк: Я зніматися з виборів не збираюся

pravda.com.ua/news/4b41dc017f153/

Костенко, когда ты плюнешь на брехуна?

Опубліковано

Нашел блог Ю.Тимошенко, почитал, получил удовольствие от юмора автора :)

26 Дек, 2009

Про вчорашній ефірУчора я хотіла піти на ефір до Савіка. Минулої п’ятниці запрошували трьох кандидатів у Президенти, але прийшла тільки я. Цього разу тільки мене не запрошували. Більше того – забороняли. Ось такий паритет в українському ефірі.

Чесно кажучи, це виглядало трохи смішно. Служба Савіка Шустера навіть звернулася до світової громадськості та всього прогресивного людства з проханням не допустити, щоб Тимошенко дискутувала з Януковичем...Мені цікаво, чи це ТРК "Україна" так перестаралася, чи й справді Віктор Федорович так боїться відкритої полеміки… Я вже навіть після того, коли вирішила, що на ефір не піду, доручила прес-службі повідомляти, що скоро буду у Савіка. Отримала моральне задоволення від суєти в таборі мого опонента. Здається, в Партії регіонів були готові захищати студію міцніше, аніж резиденцію в Межигір’ї...

Це, до речі, і про свободу слова, і про те, кому належать телеканали в країні. Ви уявляєте собі, щоб Савік Шустер виступив з заявою про неможливість участі в ефірі Януковича або Ющенка? – Я теж не уявляю...

В принципі, я не шкодую, що на ефір не потрапила, країна і так побачила своїх героїв. На "Інтері" та ТРК "Україна" вчора відбувся сеанс синхронної ненависті. І не треба ніяких таємних документів та секретних протоколів про співпрацю двох Вікторів, щоб зрозуміти, проти кого вони воюють, бо і так все ясно…

Хлопці не люблять полеміки. Хлопці люблять монологи. Свої

Гість Станислав
Опубліковано

Ну что я могу сказать Януковичу конечно красноречия ещё заимствовать.Я считаю что достойный соперник в дибатах для Тимошенко был бы либо Симоненко либо Тягнибок.Вот я бы посмеялся если бы они были вместе надебатах.

Опубліковано

Ну что я могу сказать Януковичу конечно красноречия ещё заимствовать.Я считаю что достойный соперник в дибатах для Тимошенко был бы либо Симоненко либо Тягнибок.Вот я бы посмеялся если бы они были вместе надебатах.

Я не сомневаюсь что у нас в народе много умных людей. которые к тому же и в карман за словом не лезут. Как четко мыслят, так и четко излагают. Но к сожалению не они занимают первое место в рейтинге популярности, и не с ними приходится вести основной диалог.
Гість Станислав
Опубліковано

Да к сожалению хоть умных людей в нашей стрпне много но нами руководтя бездари...

Опубліковано

Штаб Ющенка веде переговори про єдиного кандидата

"Такі переговори ведуться, і думаю, що завершальний тиждень перед виборами буде ключовим у цих переговорах", - сказав Ющенко.

"Я маю на увазі і Гриценка, і Костенка, і Яценюка, і Тягнибока", - уточнив президент.

pravda.com.ua/news/4b40d5da2b118/

Гриценко: Переговорів із Ющенком про об'єднання не було, немає і не буде

pravda.com.ua/news/4b41bc101e68b/

Тягнибок звинуватив Ющенка у брехні: і натяків на переговори не було

pravda.com.ua/news/4b41d3df71e5b/

Яценюк: Я зніматися з виборів не збираюся

pravda.com.ua/news/4b41dc017f153/

Костенко, когда ты плюнешь на брехуна?

Я это уже неделю назад читал, ты Korin, как обычно не в теме ;)
Опубліковано

Да к сожалению хоть умных людей в нашей стрпне много но нами руководтя бездари...

Ты сам то понял что сказал?

Тебя то тогда кем можно назвать?

Думаю что сам догадался ;)

Гість Станислав
Опубліковано

Ну раз я не во власти тогда я причисляю себя как раз к тем многим умным людям

Опубліковано

Ну раз я не во власти тогда я причисляю себя как раз к тем многим умным людям

Идеалист! ;)

А надо быть реалистом!

Ты же сам со своими товарищами на Майдане с флажком бегал в поддержу данной категории "не умных" людей?

Надо уметь признавать свои ошибки, а не искать виноватого в рядом стоящим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...