Гість korin Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Що за дурна мода - напитися і демонструвати це на форумі: один придурок якусь люсю з борделю притягнув,Желательно знать народные мудрости, если рассказываешь всем, чо имеешь отношение к этой стране.
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Опубліковано 2 вересня, 2012 Желательно знать народные мудрости, если рассказываешь всем, чо имеешь отношение к этой стране. Кор, у мене на цю твою "народну мудрість" пальці сверблять написати ТАКУ непристойну відповідь, що... одним словом - не спокушай...
Орiана Опубліковано 9 вересня, 2012 Опубліковано 9 вересня, 2012 У Львові відкрили для себе "Зеленую марку" - на кедре. Кажуть, не віддає спиртом і після перепою не болить голова. Але я люблю Бейліс.
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А вчора пила іспанську сідру - налиту в бокал спеціальним способом: з висоти піднятої руки.
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А ще .... короче, забула як це пійло називається, тому, пардон, згадаю - напишу.
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А ще .... А я вот смотрю сейчас на твой статус и сразу вспоминаю "Житомирську на бруньках" и представляю тебя в бутылке.... настояну :P :P :P
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А я вот смотрю сейчас на твой статус и сразу вспоминаю "Житомирську на бруньках" и представляю тебя в бутылке.... настояну :P :P :P видел я такое. С Китая привозили... ;)
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну дик, її потім розливають - а настоюють в іншому місці. Ви спочатку запхайте мене у ту пляшку... чи уявляти приємніше? :P САИ, валянки і фуфайку нарядну вдінь, щоб цій козі настрій створити) і букетик силосу прихвати
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 видел я такое. С Китая привозили... ;) Такую что ли? Правда, эта вьетнамская. ФЕЕЕЕЕЕЕ.... убили бы, но не пила..... :(
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну дик, її потім розливають - а настоюють в іншому місці. Ви спочатку запхайте мене у ту пляшку... чи уявляти приємніше? :P САИ, валянки і фуфайку нарядну вдінь, щоб цій козі настрій створити) і букетик силосу прихвати Ну, кому чего.... Вон Кузе ящеры везде видятся. Как сменил аву, так таким воинственным стал... страсть... видимо мечтает о схватке с драконом
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну, кому чего.... Вон Кузе ящеры везде видятся. Как сменил аву, так таким воинственным стал... страсть... видимо мечтает о схватке с драконом Ти там на свого САИ полюбуйся і кепку йому попрасуй. до речі, мене з черги випер - не знаєш чому?
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ти там на свого САИ полюбуйся і кепку йому попрасуй. до речі, мене з черги випер - не знаєш чому? А я за него не в ответе. Его и спрашивай.
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А я за него не в ответе. Его и спрашивай. А чого він тобі підгавкує? - сподобатися хоче - хіба важко з вдячності кепку попрасувати? з чергою я сама розберуся...
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А чого він тобі підгавкує? - сподобатися хоче - хіба важко з вдячності кепку попрасувати? з чергою я сама розберуся... Ну, разве что кепку? А зачем его гладить? Может еще и шнурки заодно? ;)
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 А зачем его гладить? Гладіть?!!!! Кого?!!!! Гладіть САИ?!!!! Ти дивись... - це небезпечно... - не раджу.
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Гладіть?!!!! Кого?!!!! Гладіть САИ?!!!! Ти дивись... - це небезпечно... - не раджу. не.... ну я бы погладила.... местами B)
За У проти М. Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну, кому чего.... Вон Кузе ящеры везде видятся. Как сменил аву, так таким воинственным стал... страсть... видимо мечтает о схватке с драконом Почему везде, только когда смотрю на твою аву. и на подпись. А еще видятся королевы и еще женщина из рая и из Харькова. :lol:
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Почему везде, только когда смотрю на твою аву. и на подпись. А еще видятся королевы и еще женщина из рая и из Харькова. :lol: Кузя! На моей аве КОШКА!!!!!! Это она тебе с перепугу за дракона показалась. Ой, блин... может и мне свою фотку на аву поставить
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 не.... ну я бы погладила.... местами B) Ризикова ти баба - хоча з таким бюстом і я б такою була. Ех...
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну дик, її потім розливають - а настоюють в іншому місці. Ви спочатку запхайте мене у ту пляшку... чи уявляти приємніше? :P САИ, валянки і фуфайку нарядну вдінь, щоб цій козі настрій створити) і букетик силосу прихвати Чо, опять на силос тебя потянуло? Пока тепло, ешь травку..
САИ Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Такую что ли? Правда, эта вьетнамская. ФЕЕЕЕЕЕЕ.... убили бы, но не пила..... :( Не, там змейка поменьше была. :P
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ризикова ти баба - хоча з таким бюстом і я б такою була. Ех... Знаешь поговорку, про українську породу? Так це точно про мене. :P
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Знаешь поговорку, про українську породу? Так це точно про мене. :P Порода - так по плебейськи... :P
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Порода - так по плебейськи... :P Ну, пусть будет ЭКСТЕРЬЕР :lol: :lol: :lol:
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Чо, опять на силос тебя потянуло? Пока тепло, ешь травку.. Ну хто вас там знає - у нас є трава - а у вас все згоріло. Їхала я через Південь України - соняшники, як згорені сірники, кукурудза нижча від нашої трави, а трава взагалі вся пожовкла.
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну, пусть будет ЭКСТЕРЬЕР :lol: :lol: :lol: Ні, я в смислі - індивідуальність має бути.
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Ну хто вас там знає - у нас є трава - а у вас все згоріло. Їхала я через Південь України - соняшники, як згорені сірники, кукурудза нижча від нашої трави, а трава взагалі вся пожовкла. Кукуруза то уже по второму разу. На силос. Подсолнух - местами. А трава - уже осень. А летом жара была за +50
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Кукуруза то уже по второму разу. На силос. Подсолнух - местами. А трава - уже осень. А летом жара была за +50 Та знаю я - бачила, як корови на стерні паслися - серце кров"ю обливалося, так тваринок жаль було
Рыжая Опубліковано 10 вересня, 2012 Опубліковано 10 вересня, 2012 Та знаю я - бачила, як корови на стерні паслися - серце кров"ю обливалося, так тваринок жаль було Животноводство у нас не особо. Разве что овцы. Так им по фиг. В основном лук выращивают. Виноград в этом году уродил. И слива. У меня ветки обламывала. Вишня - не очень. Арбузов мало. Выгорели.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.