рабинович Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 РАБІ, привіт!!! З приїздом!!! Що там в Європах п"ють - поділишся? да я как то по крепким напиткам не очень да и не в том вопрос что пьют - вопрос в том как пьют стоит ли говорить что культура и традиции пития алкоголя в раше и европе очень различные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 да я как то по крепким напиткам не очень да и не в том вопрос что пьют - вопрос в том как пьют стоит ли говорить что культура и традиции пития алкоголя в раше и европе очень различные І що дивно - на душу населення вони п"ють не менше, а п"яні валяються тільки наші - в цьому сенсі українці мало чим відрізняються від росіян. Хоча, якщо чесно, наші, принаймні в нас на ЗУ, браги не п"ють і я була дуже здивована, коли дізналася, що до самогону в росіян рідко доходить - вони просто випивають брагу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 . Юля, язнаю чого ти нервуєш - ти комплімент зробила, а шампусіка так і не пила. На ось тобі легенький коктейль, без алкоголю. Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Юля, язнаю чого ти нервуєш - ти комплімент зробила, а шампусіка так і не пила. На ось тобі легенький коктейль, без алкоголю. Смачного! спасибки, конечно, только я давно уже никому комплиментов не делала.... Просто устала очень сегодня, да и завтра напряженный день. И еще новости (личные) -- может потом поделюсь в личке)) Хотелось посидеть отключиться от реала.. Так тут эти калеки квакают... Моя старая любовь звонила.. Снова задает невыполнимые задания.. Я в полной растерянности... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 спасибки, конечно, только я давно уже никому комплиментов не делала.... Просто устала очень сегодня, да и завтра напряженный день. И еще новости (личные) -- может потом поделюсь в личке)) Хотелось посидеть отключиться от реала.. Так тут эти калеки квакают... Моя старая любовь звонила.. Снова задает невыполнимые задания.. Я в полной растерянности... Оооо.... Так Жирафа не замужем? Или шл***ка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Оооо.... Так Жирафа не замужем? Или шл***ка? а как бы тебе хотелось, милый? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 З алкоголю віддаю перевагу горілці, можу з задоволенням випити коньяку. А ось випендрючні текіла, абсент, джин, віскі, ром не подобаються. Пробував все, але ж то самогонка-самогонкою... <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 З алкоголю віддаю перевагу горілці, можу з задоволенням випити коньяку. А ось випендрючні текіла, абсент, джин, віскі, ром не подобаються. Пробував все, але ж то самогонка-самогонкою... <_< Та тому, що ці напої не хляють за столом під закуску, а смакують під приємну розмову, розслаблено в кріслі після вечері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Моя старая любовь звонила.. Снова задает невыполнимые задания.. Я в полной растерянности... Весна? Пошли його на йух. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Та тому, що ці напої не хляють за столом під закуску, а смакують під приємну розмову, розслаблено в кріслі після вечері.Для приємної розслабленої розмови після вечері ідеально підходить сухе італійське вино а не міцні напої. Уяви яка то буде розмова коли сьорбнеш абсенту :lol: А віскар чи текілу то взагалі без закуски вживать огидно - як бурячанку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Для приємної розслабленої розмови після вечері ідеально підходить сухе італійське вино а не міцні напої. Уяви яка то буде розмова коли сьорбнеш абсенту :lol: А віскар чи текілу то взагалі без закуски вживать огидно - як бурячанку попробуй для приятной раслабленой беседы фрукты и креплёное десертное вино мне нравится порт с сыром рокфор , очень необычное сочетание Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Весна? Пошли його на йух. юх сегодня находится в КанадЕ.. Как же мне только туда хочется!!!!! И насколько это невозможно.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 попробуй для приятной раслабленой беседы фрукты и креплёное десертное вино мне нравится порт с сыром рокфор , очень необычное сочетание Кріплене вино не люблю. А ось сухарик це те що треба, з фруктами і морекпродуктами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Кріплене вино не люблю. А ось сухарик це те що треба, з фруктами і морекпродуктами ну если ты считаешь портвейн молдавского винзавода - вином .... то лучше уж самогонты попробуй настоящее вино , испанское, португальское ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 ну если ты считаешь портвейн молдавского винзавода - вином .... то лучше уж самогон ты попробуй настоящее вино , испанское, португальское ...... Сусід досить регулярно привозить контрабандні італійські вина (я навіть не питаю його чи сплачує він податки і акцизи ).Кримських, одеських і молдавських не вживаю - отрута Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Сусід досить регулярно привозить контрабандні італійські вина (я навіть не питаю його чи сплачує він податки і акцизи ). Кримських, одеських і молдавських не вживаю - отрута мне тоже итальянские не нравятся , уж лучше французскиено я говорил именно о десертных креплёных винах на первом месте тут португальцы на втором испанцы , израиль где то на 30 месте , опять же дело вкуса , у меня плебейские корни, поэтому мне нравятся не очень дорогие вина - у них мягче вкус и скромнее букет , дорогие ( за 100 баксов бутыль ) имеют как для меня терпкий вкус пару раз меня угощали молдавскими винами - если бы не надпись на этикетке - вино, я бы никогда не подумал что то что я пью есть вино а вот из украинской продукции мне нравятся бальзамы я уже писал что бальзам * цилючий* предпочитаю всем остальным , *богдан* и *9 сил *- пожёстче бальзамчик, лимончик, крепкий арабский кофе ..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 мне тоже итальянские не нравятся , уж лучше французские но я говорил именно о десертных креплёных винах на первом месте тут португальцы . м-мммм, Порто - супер - воно мені як коньяк ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Для приємної розслабленої розмови після вечері ідеально підходить сухе італійське вино а не міцні напої. Уяви яка то буде розмова коли сьорбнеш абсенту :lol: А віскар чи текілу то взагалі без закуски вживать огидно - як бурячанку ага, а коньяк пахне клопами... плебейські в тебе смаки. сухе вино п"ють за обідом. або з жінкою, для романтики - тіпа антураж. а пити для розслаблення потрібно міцні алкогольні напої. фі на тебе. стопіццот раз. село. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 юх сегодня находится в КанадЕ.. Как же мне только туда хочется!!!!! И насколько это невозможно.... хочеться - перехочеться. мріяти тобі ніхто не забороняє. купи собі Бейліс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 фі на тебе. стопіццот раз. село. :lol: Так я власне ніколи і не стверджував що маю предків блакитної крові. Мої діди-прадіди були селянами.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 :lol: Так я власне ніколи і не стверджував що маю предків блакитної крові. Мої діди-прадіди були селянами.... рости ще ніхто не забороняв. водися зі мною - я тебе навчу - у мене інтуїція і ідеальний смак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 рости ще ніхто не забороняв. водися зі мною - я тебе навчу - у мене інтуїція і ідеальний смак. Для рагулей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Для рагулей? Для довідки: взірець культури для дени: Украинец -это и есть непотреба, ругательсто, кличка для польского быдла. А то, что ты не согласна, так насрать на тебя. Да, ми до нього не дотягуємо....слава тобі Господи!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Признайся, опять самогон нашла, а? Брось его! Ты путаешь цитаты Черчилля с моими..Это признак чего? Не хочется говорить "вслух"))... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Признайся, опять самогон нашла, а? Брось его! Ты путаешь цитаты Черчилля с моими..Это признак чего? Не хочется говорить "вслух"))... не пыхти воняешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qxDO-0lltcc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 ага, а коньяк пахне клопами...не, коньяк не пахнет клопами ( тараканами лягушками крокодилами ) лично для меня коньяк пахнет неплохо , но пить его не могу - во рту остаётся вкус опилок - результат настаивания в дубовых бочках , это если о дорогих сортах а от дешёвых его аналога - квасцов алюмокалиевых чувствую себя как буратино из всех этих благородных напитков могу чуть чуть выпить либо валентайн либо 8 летний бурбон но это дело вкуса ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 не, коньяк не пахнет клопами ( тараканами лягушками крокодилами ) лично для меня коньяк пахнет неплохо , но пить его не могу - во рту остаётся вкус опилок - результат настаивания в дубовых бочках , это если о дорогих сортах а от дешёвых его аналога - квасцов алюмокалиевых чувствую себя как буратино из всех этих благородных напитков могу чуть чуть выпить либо валентайн либо 8 летний бурбон но это дело вкуса ...... Не настаивают в дубовых бочках, дубовые бочки никто не производит, настаивают в нерж. емкостях а в спирт засыпают дубовую щепу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Не настаивают в дубовых бочках, дубовые бочки никто не производит, настаивают в нерж. емкостях а в спирт засыпают дубовую щепу.вот вкус этой щепы мне и не нравится кстати , ты уверен что бочки не делают? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.