assonik Опубліковано 28 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2012 Треба їсти і пити натурпродукт, а не всяку невідому бяку, каку, шмакурдяку. :lol:Ты не Беркут и я у тебя не на допросе :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2012 Ты не Беркут и я у тебя не на допросе :lol: Я ж кажу планка збита, ти що не можеш вияснити де запитання, а де побажання. Кажуть хто не досипає, той не доганяє. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2012 а вот мне интересно?... тема про алкоголь.. А среди пользователей этого форума - есть непьющие? Ну савсем- савсем....!!!! ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 а вот мне интересно?... тема про алкоголь.. А среди пользователей этого форума - есть непьющие? Ну савсем- савсем....!!!! ? есть. я сегодня после вчерашнего...савсем-савсем непьюший. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 есть. я сегодня после вчерашнего...савсем-савсем непьюший. Певно, я запізно зайшла - ти вже випив.... Хотіла на сурйозну тему поговорити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Певно, я запізно зайшла - ти вже випив.... Хотіла на сурйозну тему поговорити. Налив... э-э-э... начинай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Налив... э-э-э... начинай. Встигла?!!!! :o У мене до тебе запитання, як до доморощеного австролога, бо до професійних мені йти не хочеться: платити треба, а питаннячко пустяшне. Так ось, уяви собі дівчинку, яка народилася на завершення року в далекому хуторі, який замело снігом і зареєструвати її змогли лише через місяць, коли зійшли сніги і проявилася дорога. Не розібравшись в проблемі, секретар записав її місяцем, який був в момент запису, число залишив те ж саме. Так ось запитання: чи впливає факт неспівпадіння реальної реєстрації і реальної дати народження на долю цієї дівчинки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Встигла?!!!! :o У мене до тебе запитання, як до доморощеного австролога, бо до професійних мені йти не хочеться: платити треба, а питаннячко пустяшне. Так ось, уяви собі дівчинку, яка народилася на завершення року в далекому хуторі, який замело снігом і зареєструвати її змогли лише через місяць, коли зійшли сніги і проявилася дорога. Не розібравшись в проблемі, секретар записав її місяцем, який був в момент запису, число залишив те ж саме. Так ось запитання: чи впливає факт неспівпадіння реальної реєстрації і реальної дати народження на долю цієї дівчинки? Это мое мнение... как по-грамотному - ИМХО.. , оно пойдет вразрез со штатными астрологами. И оно подтверждено только косвенно. - подобный факт влияет на судьбу только в одном аспекте - она никогда не сможет получать уверенные астрологические прогнозы. Другими словами - ее судьба будет для нее... и для всех...- загадкой всегда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Другими словами - ее судьба будет для нее... и для всех...- загадкой всегда. А-ааа, я завжди підозрювала, що тут не все так просто... Дякую, можеш вже випити, щоб приступити до мого наступного запитання на іншій гілці. Слухай, а як сьогодні тихо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 А-ааа, я завжди підозрювала, що тут не все так просто... Дякую, можеш вже випити, щоб приступити до мого наступного запитання на іншій гілці. Слухай, а як сьогодні тихо... Вот и лето прошло... лета как не бывало... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 а вот мне интересно?... тема про алкоголь.. А среди пользователей этого форума - есть непьющие? Ну савсем- савсем....!!!! ? Таких не бывает! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Таких не бывает! :lol:Бывает. Брат не курит и не пьет . И не женат в 45. Так что выбирайте , дивчатка. А в меня- 2 детей. Покурюю и попиваю. Вот вам и выбор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Бывает. Брат не курит и не пьет . И не женат в 45. Так что выбирайте , дивчатка. А в меня- 2 детей. Покурюю и попиваю. Вот вам и выбор. Кто не курит и не пьёт - тот здоровеньким помрет :P А курить я бросила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Кто не курит и не пьёт - тот здоровеньким помрет :P А курить я бросила Вам і Бог велів! Ви ж начебто - ЛІКАР. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Вам і Бог велів! Ви ж начебто - ЛІКАР. :blink: Фармацевт по первому образованию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Фармацевт по первому образованиюКЛАСС! А яке друге?. Маю знати. Бо не буду спати.(в мене- пів класу -фармацевты-один я -слюсарь.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 С Днём знаний! Сегодня в России запрещена продажа спиртного. Бедные школьники мечутся в поисках где бы, что бы... Это издевательство над подрастающим поколением. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 КЛАСС! А яке друге?. Маю знати. Бо не буду спати.(в мене- пів класу -фармацевты-один я -слюсарь.) Так у меня их три :lol: И аспирантура :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 я не пью алко тему проехал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Так у меня их три :lol: И аспирантура :PБоже ж мій! Яка ви , цікава- жінка. Невже 3 виша і все про мухомори.(себто -фармацію) . А в даний час , чим займаєтесь? Щось інтересне, повчально-наглядове .... НІЯКИХ ПІДКОЛОК. А коли ви вспіли, що спонукало? Чим допомогло? В даний час ви професійно забеспечуєтесь. Чи таки важко і з 3ма вишами жити.? Можна в личку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Боже ж мій! Яка ви , цікава- жінка. Невже 3 виша і все про мухомори.(себто -фармацію) . А в даний час , чим займаєтесь? Щось інтересне, повчально-наглядове .... НІЯКИХ ПІДКОЛОК. А коли ви вспіли, що спонукало? Чим допомогло? В даний час ви професійно забеспечуєтесь. Чи таки важко і з 3ма вишами жити.? Можна в личку. Два ср. спец. Одно высшее. И все разноплановые. Фармацевт. Бухгалтер-финансист. Эти средние. Инженер-технолог пищевая промышленность - выш. А так, как работала в пищевом на кафедре, то без отрыва и дессертацию писала по профилю кафедры. Так что ничего сложного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Два ср. спец. Одно высшее. И все разноплановые. Фармацевт. Бухгалтер-финансист. Эти средние. Инженер-технолог пищевая промышленность - выш. А так, как работала в пищевом на кафедре, то без отрыва и дессертацию писала по профилю кафедры. Так что ничего сложного. А я про таке можу тільки мріяти. Бо я об виш тільки перечипився. Не переживайте, києвляночка. Тепер у вас є шанс стати просто щасливою бабусею!? Тільки не кажіть-ні , бо введете мене, в повну прострацію Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 А я про таке можу тільки мріяти. Бо я об виш тільки перечипився. Не переживайте, києвляночка. Тепер у вас є шанс стати просто щасливою бабусею!? Тільки не кажіть-ні , бо введете мене, в повну прострацію А почему я должна говорить НЕТ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 А почему я должна говорить НЕТ?НУ ХОЧ ТУТ- СЛАВА БОГУ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 НУ ХОЧ ТУТ- СЛАВА БОГУ!!! А все остальное было - не слава? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 зачем бухать трэш металл круче Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 А я не пью. Правда могу выпить 150 гр красного хорошего вина, раз в месяц. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 зачем бухать трэш металл кручеНеприятная злая музыка. От трэша до дурки один шаг. Лично я не понимаю этот стиль (направление). Хотя каждому свое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2012 Неприятная злая музыка. От трэша до дурки один шаг. Лично я не понимаю этот стиль (направление). Хотя каждому свое. не скажи мегадет вполне норм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2012 Що за дурна мода - напитися і демонструвати це на форумі: один придурок якусь люсю з борделю притягнув, інший транссвиститні оргії влаштовує... Если и хотелось бы понравиться (мне, по крайней мере) так это только тебе. :rolleyes: Глянь на мой профиль - там фотка. Жду с нетерпением... а вдруг я в твоём вкусе! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.