GiRaFo.chka Опубліковано 23 березня, 2011 Опубліковано 23 березня, 2011 Есть много иных соседей, и поляки и белорусы, и мы их особо не замечаем, все живут своей жизнью, не мешая другим, мы их любим и уважаем, как и они нас, и только русский сосед норовит влезть со своим уставом в каждый клозет. От такой опеки нам просто неуютно, и это вовсе не ненависть, а только лиш досада.Не знаю, я например не люблю. И спичек в нашем городе украинских не купишь. Одно русское балабаново. И сода русская и вся галантерея, один клей ПВА с Донецка. И кстати, за что их любить? За то, что по опросам они нас не любят 70 % ! А наши их на 80 любят. За то что Смельчик нас шавками обзывает у нас же в стране? Попробовала бы я зайти на какой нибудь Питерский форум и обзывать их : "закрой пасть, русский щенок?" Вы ответ представляете?
За У проти М. Опубліковано 24 березня, 2011 Опубліковано 24 березня, 2011 Не знаю, я например не люблю. И спичек в нашем городе украинских не купишь. Одно русское балабаново. И сода русская и вся галантерея, один клей ПВА с Донецка. И кстати, за что их любить? За то, что по опросам они нас не любят 70 % ! А наши их на 80 любят. За то что Смельчик нас шавками обзывает у нас же в стране? Попробовала бы я зайти на какой нибудь Питерский форум и обзывать их : "закрой пасть, русский щенок?" Вы ответ представляете?Хто такой есть кацап? Кацап, это в первую очередь, такой нах чилавек, каторому фсё похую, кроме Родины. Родину настаящий кацап любит больше всиго. Патаму, что за ниё можна ахуенно умиреть. А умирать кацапы любят патаму, что настаящий кацап панимает, что жить на самом деле ваапче смысла нет. И если фсяким буддам нирусским это приходит после прасвитления, то кацапы с эфтой мыслю растут. Эта мысль в его голове сущиствует оттого, что сознание кацапа пастаяннo расшырино. Ат природы. И если фсе атсталые народы жрут и курят всякую гадость, чтобы дастичь прасвитления, кацапы жрут водку, чтобы сазнание хоть нимножко сузилось. Ибо под водкой фсегда хочецца самых прастых и тривиальных вищей – бабу, приключений, ищо водки итп.
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Опубліковано 24 березня, 2011 " І знов лечу. Земля чорніє. Дрімає розум, серце мліє. Дивлюся, хати над шляхами Та городи з стома церквами, А в городах, мов журавлі, Замуштрували москалі;.."
За У проти М. Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 " І знов лечу. Земля чорніє. Дрімає розум, серце мліє. Дивлюся, хати над шляхами Та городи з стома церквами, А в городах, мов журавлі, Замуштрували москалі;.." Була ганьба кацапам на весь світ, Вони завжди самі себе цурались! Вони аж понад двісті літ, Рідної російської стидались Минули вже давно літа лихі, Але біда в крові до нині! Російськомовні і до тепер легкі, Щоб лихо зрадить Батьківщині! Російськомовні ви як БАРАНИ!? Та вас вже слухать остогидло! По французські завжди гутарили дворяни, А, на російські, тільки бидло! Андреевыч.
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Була ганьба кацапам на весь світ, Вони завжди самі себе цурались! Вони аж понад двісті літ, Рідної російської стидались Минули вже давно літа лихі, Але біда в крові до нині! Російськомовні і до тепер легкі, Щоб лихо зрадить Батьківщині! Російськомовні ви як БАРАНИ!? Та вас вже слухать остогидло! По французські завжди гутарили дворяни, А, на російські, тільки бидло! Андреевыч. по перше, адмін вас уже "не помітив" по друге, мабуть таки ваша нелюбов таки мабуть набута, а не природня, ви її набули при спілкуванні з ними? Ну давайте поміркуємо, так, чисто логічно... Я так гадаю, що ви мабуть зарееструвалися під аналогічним ніком, з відсіля і ассоціація у москалів з циганами, а так як вони циганьської мови ніколи не чули і не бачили, тай мабуть про неї і уявлення не мають, і румунія для них циганська. Ну і украньська мова для них що китайська грамота, от вам і ассоціація. До того ж, саме ви є для них найжахливим пугалом, у вашій особі для них вмістився весь набір ідеологічних забобонів, та штампів, ви ж не якийсь там малорос, а жахливий західняк, бандерівець та галіцай. А таке для них що червона гачірка для розлюченого бика Яб ще позбиткувався, тай написав би шо не зі Львова, а скажім з міста Сатанів чи Чортків, ото б було кумедно. Доречі, бував у Чорткові не один раз, дуже цікаве й затишне старовинне містечко, розташоване у великому каньоні, річка Серет там тече підковою. Люди там чудові і привітні, мені сподобалось. Що до мови, ви ніколи не цікавились, чому россійска мова зрозуміла будь якому українцю, а украньска росіянину що китайська? Справа в тому, що сучасна россійська мова-язик виникла на основі писемної мови, київської русі. З прийняттям христианства єдиною легальною писемною мовою була лише церковнословянська - мова святого писання, все інше було святотатством, заборонялося й знищувалося. Сучасна ж россійська мова виникла при адаптації церковенословянської, вона же старословяньска, на угрофінському підгрунті нині зниклих мов меря, мещера, мурома, та інших нині зниклих мов. А сама церковнословянська мова є мова винайдена Кирилом та Мефодіем, тому россійська є адаптація штучної мови, яка остаточно була завершена не так давно. Мова ж українська є древньою мовою, ще з далеких часів до київської доби. На скільки це доказово, теза про щтучність россійскої мови, читаємо у вікі ру Цитата: Современные лексические и грамматические черты русского языка — результат длительного взаимодействия различных восточнославянских диалектов, распространённых на великорусской территории, и церковнославянского языка, возникшего в результате адаптации на русской почве языка первых христианских книг IX—XI вв. («старославянского языка»). Що таке "восточнословянкие диалекты", такого визначення вікі ру не дає, лишень в іньших джерелах згадують староукраїньский та старобілоруський, є також і староруський, але як прамова східних словян. Є тлумачення "Восточнославянские языки" Цитата: Живыми языками этой группы являются белорусский, русский и украинский языки. старославянска це синонім церковнославянського, таким чином, сучасна россійська мова виникла на основі старословянської з запозиченням з білоруської та україньскої, це випливає із вказанних джерел, від себе додам, що крім того вона ще й адаптована до зниклих угрофінських, по звуковому строю, та й і запозичення теж має. Тому певні, звичайні для українця, звукосполучення не під силу росіянину, послухайте Азарова, це саме той приклад. Щож до інших мовних аспектів, матюків у тому числі, читайте на нашому форумі, про россійську мову, ви зрозумієте у чому справа. Раджу вам поспілкуватися у нас з москалями, вони весь час звинувачують нас у ненависті до них. Сам я з дитинства двомовний, і принцип якою мовою мислиш для мене не діє, бо навіть там я двомовний. Так що для мене всі ці питання просто дурниця, і я вбачаю зовсім не народ, а тільки певні дурні особистості, яких, на жаль, серед росіян набагато більше. Ну щож, їм непідсилу українська, як китайська, а що не розуміеш, то ненавидиш і боїшся. Може вони зрозуміють чого їх недолюблюює частина українців.
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 по друге, мабуть таки ваша нелюбов таки мабуть набута, а не природня, ви її набули при спілкуванні з ними? Ну давайте поміркуємо, так, чисто логічно... Раджу вам поспілкуватися у нас з москалями, вони весь час звинувачують нас у ненависті до них. Сам я з дитинства двомовний, і принцип якою мовою мислиш для мене не діє, бо навіть там я двомовний. Так що для мене всі ці питання просто дурниця, і я вбачаю зовсім не народ, а тільки певні дурні особистості, яких, на жаль, серед росіян набагато більше. Ну щож, їм непідсилу українська, як китайська, а що не розуміеш, то ненавидиш і боїшся. Може вони зрозуміють чого їх недолюблюює частина українців. Не знаю кому це, але гарно і все вірно, відриватися треба не на мові і невинних людях, а на тих, хто сіє ворожнечу і уособлює те, що ми не любимо чи не сприймаємо. Наприклад, українські українофоби, всякі там колісніченки, табачніки, левченки - вони ж і українською можуть, але послухайте ЩО ВОНИ КАЖУТЬ тією мовою. Перевертні, лицеміри, байстрюки...
FAGOT Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Мама мы все тяжело больны Мама мы все сошли с ума.
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Мама мы все тяжело больны Мама мы все сошли с ума. Лечитесь батенька.
GiRaFo.chka Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Мама мы все тяжело больны Мама мы все сошли с ума. Простите, не мы, а..вы. _____А если серьезно, Фаготик, у нас здесь дружно, хоть мы и русофобы, но никого первыми не обижаем. В отличие от вас. Так что общайся с удовольствием, только не затрагивай сам вопросы, на которые ты знаешь, что и как могут ответить... Компренто?
FAGOT Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Простите, не мы, а..вы. _____А если серьезно, Фаготик, у нас здесь дружно, хоть мы и русофобы, но никого первыми не обижаем. В отличие от вас. Так что общайся с удовольствием, только не затрагивай сам вопросы, на которые ты знаешь, что и как могут ответить... Компренто? Я вижу, что форум можно назвать « споемте друзья»А фобии у вас, как вы сами сказали, а не уменья. Ваша любовь к Украине, проецируется через фобию к России, это какое то извращение, а не любовь. Ведь можно просто любить родину. И почему другое мнение сразу переводит оппонента в разряд проросийскокоммуномоскальских отщепенцев. Можете мне не верит, но я очень люблю свою страну, мой родной, любимый, город Львов. А вы ведь можете сомневаться, а еслибы я написал,- « кацапы сраные, москалье не добитое», все, сразу видно, хороший человек, патриот, нет НАЦИОНАЛИСТ! Только вас тут таких хватает, может как то потерпите мня, не долго осталось, нет я не умираю, на роботу скоро. :blink:
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Простите, не мы, а..вы. _____А если серьезно, Фаготик, у нас здесь дружно, хоть мы и русофобы, но никого первыми не обижаем. В отличие от вас. Так что общайся с удовольствием, только не затрагивай сам вопросы, на которые ты знаешь, что и как могут ответить... Компренто? А ти запитайся того пана (я б сама, але ж знаєш, що бригадир сказав: вони з мене насміхаються, бо я тупа корова а хто зі мною веде бесіду, той дурень - а мені хотілось би почути правдиву відповідь розумного чоловіка на це запитання) - так ось...яке мають відношення "кацапы сраные, москалье недобитое", що в перекладі означає "люті українські українофоби на манер колісніченків, левченків, табачників" до простих росіян, які живуть в Росії і їм до одного місця Україна і всі ми разом взяті? А тих, кого ми з тобою маємо на увазі, безбатченки на рідній землі, невже не заслуговують зневаги і ганьби? Чого він за них так заступається, ще й націоналістів до цього приплів - та не лише націоналісти, а всі здорові люди повинні відчувати до моральних покручів погані емоції.
FAGOT Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 А ти запитайся того пана (я б сама, але ж знаєш, що бригадир сказав: вони з мене насміхаються, бо я тупа корова а хто зі мною веде бесіду, той дурень - а мені хотілось би почути правдиву відповідь розумного чоловіка на це запитання) - так ось...яке мають відношення "кацапы сраные, москалье недобитое", що в перекладі означає "люті українські українофоби на манер колісніченків, левченків, табачників" до простих росіян, які живуть в Росії і їм до одного місця Україна і всі ми разом взяті? А тих, кого ми з тобою маємо на увазі, безбатченки на рідній землі, невже не заслуговують зневаги і ганьби? Чого він за них так заступається, ще й націоналістів до цього приплів - та не лише націоналісти, а всі здорові люди повинні відчувати до моральних покручів погані емоції.Ориана, давай не будем общаться через третьих лиц,я не состою не Когда я заступался за Калиснеченко,Левченко и т.д.? Где это мною написано? Для меня это такая же мерзотоа как прморанчевая сволота, разнецы между ними нет. А писал я как раз о том, что вы думаете, если не за нас, значит за них. Почему у вас только два цвета. Для разнообразия оденьте розовые очки, хотя бы не надолго.
GiRaFo.chka Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 А ти запитайся того пана (я б сама, але ж знаєш, що бригадир сказав: вони з мене насміхаються, бо я тупа корова а хто зі мною веде бесіду, той дурень - а мені хотілось би почути правдиву відповідь розумного чоловіка на це запитання) - так ось...яке мають відношення "кацапы сраные, москалье недобитое", що в перекладі означає "люті українські українофоби на манер колісніченків, левченків, табачників" до простих росіян, які живуть в Росії і їм до одного місця Україна і всі ми разом взяті? А тих, кого ми з тобою маємо на увазі, безбатченки на рідній землі, невже не заслуговують зневаги і ганьби? Чого він за них так заступається, ще й націоналістів до цього приплів - та не лише націоналісти, а всі здорові люди повинні відчувати до моральних покручів погані емоції.Киця, не зрозуміла, якого пана питати, ну той бог з ним.. Забігла на півгодинки перегризнути щось, та зазирнути в улюблену скриню, може кому робити нема чого. За Фагота сама не можу розтлумачити собі - певно що львівянин, що українець, а розмовляє,( тобто в голові собі розмірковує) наче руський.. А бригадир, почитай уважно, перед тобой уже раза три принес извинения. Не будь такой бескомпромиссной.. Надо как-то мириться. Ты и вправду первая обозвалася, и средства контрацепции упомянула в сердцах. Вот он и перевозбудился...Прошу никого не обижаться!!!!! Надо на жизнь смотреть с юмором. Юмор - это лучшее средство от всех болезней (кроме поноса).Так у нас в Харькове говорят. Вот я тебя звала на УПФ соседний. Там сейчас врагов незаметно набежало между прочим. Один новенький человек пришел , единственный пишет украинською, а я не могу отвечать ему на свей также быстро. Пришлось писать на їхній клятій мові. Ось де тебе згадала. Почитай про москалів. Дуже зацікавишься його точкою зору. А, и насчет моральных покручив - это я тебе скажу, выясняется только при личном контакте.. Иначе до них свою точку зрения не доведешь. На собственном опыте испытала. Я тебе рассказывала, у меня сестра недалеко от Калининграда живет. Общаемся довольно часто. Ну она полукровка, отец -русский, а муж - истинный кацап, москаль и все туда прилагающееся. Мы с ним когда на дистанцию выходим, он говорит - ... может лучше не надо по одной дорожке бежать? Из за национализма и русофобии и украинофобии стыкаемся бесконечно. Потом ходим лбы потираем. И смысл? никто никому ничего не докажет. Лучше уже за кроликов и их ценный мех..
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Ориана, давай не будем общаться через третьих лиц, я не состою не Когда я заступался за Калиснеченко,Левченко и т.д.? Где это мною написано? Для меня это такая же мерзотоа как прморанчевая сволота, разнецы между ними нет. А писал я как раз о том, что вы думаете, если не за нас, значит за них. Почему у вас только два цвета. Для разнообразия оденьте розовые очки, хотя бы не надолго. Да вы не поняли. Тут у нас с типа владимиром вышел спор - вот он сказал, что со мной общаться нормальные не могли, потому что я глупая корова. Вас я к ненормальным не причисляю, себя к корове тоже. А поскольку я там на "Реальности" криками кричала отзовитесь все кто со мной общался, чтоб подтвердить или опровергнуть слова этого , который имел смелость сказать за всех мужчин форума - и никто кроме ЗаУмчика не отозвался - то я на вас затаила обиду. А все что касается политики - я на такое не обижаюсь, если не переходить на личности. Молитесь хоть Ленину - это ваше, оно мне не нужно.
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 . Лучше уже за кроликов и их ценный мех.. Не хочу кролика, хочу Зайчика, вухастого ))))
GiRaFo.chka Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Не хочу кролика, хочу Зайчика, вухастого ))))В таком случае, не втягивайся в дебаты с лисичками.._----------------------------------------- Ушла работать. Буду.
Гість vladimir Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Да вы не поняли. Тут у нас с типа владимиром вышел спор - вот он сказал, что со мной общаться нормальные не могли, потому что я глупая корова. Вас я к ненормальным не причисляю, себя к корове тоже. А поскольку я там на "Реальности" криками кричала отзовитесь все кто со мной общался, чтоб подтвердить или опровергнуть слова этого , который имел смелость сказать за всех мужчин форума - и никто кроме ЗаУмчика не отозвался - то я на вас затаила обиду. А все что касается политики - я на такое не обижаюсь, если не переходить на личности. Молитесь хоть Ленину - это ваше, оно мне не нужно. Ориана если ты будешь дальше свое "типа владимир" Я ведь могу и обидеться.
viktord Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 Аналогично! Нарештi! Я давно уже об этом прошу! Только: Кто на чью голову обрушился? Кто кого постоянно не оставляет в покое? И кто кого первый постоянно кличе? И нечего наивную, ничего не понимающую Ориану к провокациям подключать.
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Опубліковано 6 квітня, 2011 ОРІАНА Жужочко, витри це. Мені треба своїх триглотів годувати. Потім вийду в ефір. Як тобі це *http://www.youtube.com/watch?v=0KPSrl9ZBF0
Androh Опубліковано 7 квітня, 2011 Опубліковано 7 квітня, 2011 Хто такой есть кацап? Кацап, это в первую очередь, такой нах чилавек, каторому фсё похую, кроме Родины. Родину настаящий кацап любит больше всиго. Патаму, что за ниё можна ахуенно умиреть. А умирать кацапы любят патаму, что настаящий кацап панимает, что жить на самом деле ваапче смысла нет. И если фсяким буддам нирусским это приходит после прасвитления, то кацапы с эфтой мыслю растут. Эта мысль в его голове сущиствует оттого, что сознание кацапа пастаяннo расшырино. Ат природы. И если фсе атсталые народы жрут и курят всякую гадость, чтобы дастичь прасвитления, кацапы жрут водку, чтобы сазнание хоть нимножко сузилось. Ибо под водкой фсегда хочецца самых прастых и тривиальных вищей – бабу, приключений, ищо водки итп. Друзі ви погляньте, що робиться з нашою краіною!!!!! Ріки міліють, ліси гинуть!!!!!! Скоро вже не буде де повісити, або втопити клятого москаля :D
GiRaFo.chka Опубліковано 7 квітня, 2011 Опубліковано 7 квітня, 2011 Друзі ви погляньте, що робиться з нашою краіною!!!!! Ріки міліють, ліси гинуть!!!!!! Скоро вже не буде де повісити, або втопити клятого москаля :D У меня приятель был на другом форуме. Русский до мозга костей. Все носился с идеей объединения славянских народов. Относился ко мне благосклонно..до того момента, когда я по-честному, в минуту откровения написала про своего домашнего котика. С гордостью объявила, что имя его - Степочка. И что, когда он приносит задавленных мышей- мы констатируем вслух: " Степа умничка, знову москалика задавив.." Так приятель мой, после этого, я думала все проклятия мира на меня нашлет. Разочаровался, плевался, и почти как мой бывший приятель на этом форуме, вписал меня в исчадия ада..Что уж говорить. Национализм - не всем дано прочувствовать. Кто любит солнце. Кто-то от него прячется. Кто-то воспринимает как естественную силу природы. Кто-то в тенечке больше предпочитает.. Каждому - свое.
Орiана Опубліковано 7 квітня, 2011 Опубліковано 7 квітня, 2011 Национализм - не всем дано прочувствовать. Кто любит солнце. Кто-то от него прячется. Кто-то воспринимает как естественную силу природы. Кто-то в тенечке больше предпочитает.. Каждому - свое. Ось цікаво, вижив би націоналізм в Україні, якщо б не москалі? :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 7 квітня, 2011 Опубліковано 7 квітня, 2011 Ось цікаво, вижив би націоналізм в Україні, якщо б не москалі? :lol: ЗГИНУТЬ НАШІ ВОРІЖЕНЬКИ, ЯК РОСА НА СОНЦІ! ЗАПАНУЄМО МИ, БРАТТЯ, У СВОЇЙ СТОРОНЦІ .
За У проти М. Опубліковано 8 квітня, 2011 Опубліковано 8 квітня, 2011 Буду позжеИ вы не выдумывайте, вы просто спросите у националистов, что такое национализм, что они понимают под этим термином. Как то Тягнибок сказал, что национализм это любовь к свом людям, людям своей национальности, его переспросили, а что людей иных национальностей вы ненавидите, он ответил, нет, я их то же люблю, но меньше. Так что в устах главного националиста Украины нет ненависти к иным национальностям, только любовь, хоть и меньшая. И это в принципе правильный подход, не нужно пользовать всякие околобредни, когда вы всегда можете узнать у самих носителей национализма любую интересующую вас вещь. Просто просвещаю посетителей.
GiRaFo.chka Опубліковано 8 квітня, 2011 Опубліковано 8 квітня, 2011 Чего ты все время мои цитаты прицепляешь, вроде мне отвечаешь.. Приветствую! За Тягнибока еще разобраться надо, главный он или "под главного", а в остальном я ж не спорю ни в чем с тобой.
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2011 Опубліковано 8 квітня, 2011 И вы не выдумывайте, вы просто спросите у националистов, что такое национализм, что они понимают под этим термином. Это как если б у тебя была возможность отдать почку своей матери или чужой матери - ты отдашь своей - это нормально, кто тебя за это осудит.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.