Гість Bes Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Ну ось статтю знайшла - у підтвердження мною написаного Американці закликають Єгипет вчитися на українських помилках Середа, 23 лютого 2011, 11:53 *http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/23/5949358/ Американська газета The Washington post наводить Україну як приклад того, як після революції країна повертається до авторитаризму. Про це йдеться в редакційній статті "Україна: Демократична революція дає задній хід". Видання зазначає, що відступом керує президент Віктор Янукович. Газета пише, що він зробив "істотні поступки Путіну". Водночас уряд почав наступи на лідерів Помаранчевої революції. Журналісти зазначають, що ЗМІ перебувають під тиском влади. Адміністрація Обами не ігнорує ці проблеми. "Але під час нещодавнього засідання комісії з стратегічного партнерства між Україною та США, держсекретар Гілларі Клінтон публічно не торкалася цієї проблеми", - йдеться в статті. США мають діяти енергійніше, щоб зупинити ерозію демократії. Один шлях це зробити – це чітко зв'язати подальший прогрес в економічних відносинах з Україною та покращення ситуації з правами людини. І так само мають зробити уряди ЄС, вважає видання. Чи ще хтось сумнівається, що коли почнуть бомбити Київ ніхто не заступиться за Україну? Мені здається, що і бомбити не доведеться: деякі області вийдуть на зустріч танкам з хлібом -сіллю, а Польща анексує ті території, які деякі ультрас вважають польськими, тобто, ті, які відійшли до Укоаїни внаслідок сталінсько гітлерівського зговору по поділу Європи. До речі, Європу також ніщо не вчить... Остановлю внимание только на "Бомбить Киев", так как остальное, гамно, не стоящее внимания. Орианочка, а польский город львов, очень далеко от киева. Что вам- то боятся, а болеющая шизофренией? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 У Орианы, просто не остается никакого выбора, как спамить всяким бредом на форуме... ЕЕ позиция везде одинакова, чем Украине быть вместе с Россией, лучше быть под Лембергом, и вместе с Лембергом в позах под дядей Сэмом! В принципе, наверное каждому свое. Одесса уж точно не против самоопределений Австрийской Украины, как и не против самоопределиться сама в обратную сторону, если что! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 У Орианы, просто не остается никакого выбора, как спамить всяким бредом на форуме... ЕЕ позиция везде одинакова, чем Украине быть вместе с Россией, лучше быть под Лембергом, и вместе с Лембергом в позах под дядей Сэмом! В принципе, наверное каждому свое. Одесса уж точно не против самоопределений Австрийской Украины, как и не против самоопределиться сама в обратную сторону, если что! Ну ось дивись яка поторочена в тебе логіка: що стосується росії - в тебе є визначення "вмєстє", що стосується цивілізованої країни ЄС - "под...". А чи знаєш ти, неуку, що "под" Львів отримав Магдебузьке право а вмєстє з росією - з Галичини депортували в Сибір 3 млн. громадян? Ну а що стосується закликів до повалення державного устрою, я тобі на іншій гілці зацитувала Конституцію України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Ну ось дивись яка поторочена в тебе логіка: що стосується росії - в тебе є визначення "вмєстє", Вместе, жиночко, это вместе. Когда из небольшого количества генеральных секретарей империи треть составляли украинцы (малороссы) - то это не под, а вместе... що стосується цивілізованої країни ЄС - "под..." .http://slavyane.at.ua/news/evrosojuz_dlja_ukrainy_ehto_smert/2011-02-17-2904 . А чи знаєш ти, неуку, що "под" Львів отримав Магдебузьке право а вмєстє з росією - з Галичини депортували в Сибір 3 млн. громадян? Вот. Вот она правда. Сослали больше, чем было в Галиции народа в то время! Ссылали наверное с кошками и собаками, которых считали тоже за душу населения, а подробный подсчет вели свидетели из-за угла, лично Ориана, Фарион и Тягныбок! А откуда же вы наплодились? От сырости завелись? Или продукт брожения ? Хотя понятно, вы народ пришлый, заселенный , с генерированный Австрийской империей. Вот только никак не можете себе убедительную историю придумать, что бы оправдать и ваше существование, и вашу русофобию, и ваше плебейское стремление вернуться к хозяину на западе... Дык вас не держат!))) Ну а що стосується закликів до повалення державного устрою, я тобі на іншій гілці зацитувала Конституцію України. Я тоби жинко, там и видповив...Идите лучше мойте посуду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Вот. Вот она правда. Сослали больше, чем было в Галиции народа в то время! Ссылали наверное с кошками и собаками, которых считали тоже за душу населения, а подробный подсчет вели свидетели из-за угла, лично Ориана, Фарион и Тягныбок! А откуда же вы наплодились? От сырости завелись? Или продукт брожения ? Хотя понятно, вы народ пришлый, заселенный , с генерированный Австрийской империей. Вот только никак не можете себе убедительную историю придумать, что бы оправдать и ваше существование, и вашу русофобию, и ваше плебейское стремление вернуться к хозяину на западе... Дык вас не держат!))) Я тоби жинко, там и видповив...Идите лучше мойте посуду! Це ще невідомо хто прийшлий - коли українців відправляли в Сибір, голотьба з росії валила на звільнені місця. Все решта - домисли людини, яка нікуди, окрім своєї землянки не вилазила, а проведене туди світло зробило свою справу: пропаганда так і пре. А слабо вилізти і власними очима подивитися на світ, хто кому хазяїн, хто кому раб і таке інше. Малорос, а чого ти про своє українофобство мовчиш? Чи вважаєш його річчю звичною для всяких малоросів? Тоді інших не суди по собі. Своїй жінці накажеш мити посуд - гаразд? Ну ось і порозумілися. З.І. А ти, байстрюче, української не знаєш - тупий, чи що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Це ще невідомо хто прийшлий - коли українців відправляли в Сибір, голотьба з росії валила на звільнені місця. Чур вас. Если всех украинцев из Галычины сослали в Россию, а Российская голотьба прибыла на их освободившееся пустое место, то куда же они делись? Шось не получается у вас ни с математикой, ни с вашей женской логикой. Я же говорил вам, идите лучше на кухню, где вам и место. Малорос, а чого ти про своє українофобство мовчиш? Чи вважаєш його річчю звичною для всяких малоросів? Тоді інших не суди по собі. Украинэць, это продукт искусственных мутаций Австровенгерской империи и Польши...Это чужеродный маргинальный, чужой даже по вере народ...Тытульни украинци падают в обморок, если им говорят о родстве с малороссами и это правильно, ибо малороссы - потомки Руси, а украинци - это продукт брожения русофобской политики западных русофобов...))) Своїй жінці накажеш мити посуд - гаразд? Ну ось і порозумілися. Та не. Моя жинка грамотная и образованная.Вы под нее не ровняйтесь! :P Ни разу мы с вами не порозумилыся. З.І. А ти, байстрюче, української не знаєш - тупий, чи що? Жиночко, перед тем как писать умные слова, хотя бы ознакомьтесь с их значением...))) И мову я знаю очень хорошо, закончил украинскую школу, но при этом по прежнему считаю, что Украина должна иметь два государственных языка.))) Упс! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Чур вас. Если всех украинцев из Галычины сослали в Россию, а Российская голотьба прибыла на их освободившееся пустое место, то куда же они делись? Шось не получается у вас ни с математикой, ни с вашей женской логикой. Я же говорил вам, идите лучше на кухню, где вам и место. Украинэць, это продукт искусственных мутаций Австровенгерской империи и Польши...Это чужеродный маргинальный, чужой даже по вере народ...Тытульни украинци падают в обморок, если им говорят о родстве с малороссами и это правильно, ибо малороссы - потомки Руси, а украинци - это продукт брожения русофобской политики западных русофобов...))) Та не. Моя жинка грамотная и образованная.Вы под нее не ровняйтесь! :P Ни разу мы с вами не порозумилыся. Жиночко, перед тем как писать умные слова, хотя бы ознакомьтесь с их значением...))) И мову я знаю очень хорошо, закончил украинскую школу, но при этом по прежнему считаю, что Украина должна иметь два государственных языка.))) Упс! :rolleyes: Так когда ты ссучился, оборотень? Ни роду, ни племени. Гомусосоветикус. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Ориана, научитесь цитировать тексты, а потом будете определять кто ссучился. А то просто размазывание соплей по монитору какое-то! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Чур вас. Если всех украинцев из Галычины сослали в Россию, а Российская голотьба прибыла на их освободившееся пустое место, то куда же они делись? Шось не получается у вас ни с математикой, ни с вашей женской логикой. Я же говорил вам, идите лучше на кухню, где вам и место. Украинэць, это продукт искусственных мутаций Та не. Моя жинка грамотная и образованная.Вы под нее не ровняйтесь! :P Ни разу мы с вами не порозумилыся. И мову я знаю очень хорошо, закончил украинскую школу, но при этом по прежнему считаю, что Украина должна иметь два государственных языка.))) Куди ділися? Та нікуди - ти ж сам пишеш про галичанську експансію - уяви, перевиховали. Тому і боїтеся нас, відгороджуєтеся мовою, історією,сепаратизмом - невдахи ви по життю, раби по ментальності - не інакше як в парі жити не можете. Жінкою своєю хвалиться...а дурень не розуміє, щоб мити посуд - великої освіти не треба. А ти спробуй їй свою муйню про мутацію розповісти - хочу я побачити яке у тебе з нею буде порозуміння. Ось сидиш тут грозного з себе строїш - бо вдома ти миша сіренька і ніхто на твоє слово не зважає. А тут диви як розхрабрився - на кухню посилає. :lol: Закінчити - не означає ЗНАТИ - а судячи з текстів - тверда двійка. Своєї думки нема, самі кліше і ярлики з темників. І перестань кожне моє речення цитувати - не можеш весь текст осягнути відразу, склероз? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Ориана, научитесь цитировать тексты, а потом будете определять кто ссучился. А то просто размазывание соплей по монитору какое-то! Що, манічка переслідування :lol: Я тобі вже писала: перестань мій текст на речення розкладати - замахєшся тебе цитувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 У Орианы, просто не остается никакого выбора, как спамить всяким бредом на форуме... ЕЕ позиция везде одинакова, чем Украине быть вместе с Россией, лучше быть под Лембергом, и вместе с Лембергом в позах под дядей Сэмом! В принципе, наверное каждому свое. Одесса уж точно не против самоопределений Австрийской Украины, как и не против самоопределиться сама в обратную сторону, если что! Что ,малорос-недорос, соскучился за батюшкой-царём московским? Погоди, ещё подставишь свой зад для обслуживания.....Не нужна ни росия товя, ни запад.....Украина вполне проживет без господ путятина и обамы. А вот кому охота полизать у братов- то еби****сь хоть все жизнь с вашей росией, только оставте Галичину и западную украину впокое- они должны выжить и жить как люди (ну и все кто стремиться к европейской цивилизации а не рабскому комуно-славяно-фашизму). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Куди ділися? Та нікуди - ти ж сам пишеш про галичанську експансію - уяви, перевиховали. Так вы и есть те русские заселенные Россией вместо сосланых галычан, только перевоспитанные? Класс!!!! :lol: А кто вас перевоспитал? муравьи из туманности Андромеда? Рассказывайте медленно. Я конспектирую новейшие свидомые исторические открытия! Тому і боїтеся нас, відгороджуєтеся мовою, історією,сепаратизмом - невдахи ви по життю, раби по ментальності - не інакше як в парі жити не можете. И это все? А где плевки, проклены, и танцы вокруг костра с рванием волос на голове? Не будет? Ну на счет невдах и рабов по ментальности, я бы вам не советовал тему затрагивать, не наш регион на 30% на заробитках с протянутой рукой по миру, ищет какому бы престарелому эуропейскому пану або панночки, подмыть задницу...))) И мы вас не боимся , бандерчиков, мы вас презираем. А вот вы боитесь, что мы можем вас послать на три буквы и оставить в ваших депрессивных регионах загнивать окончательно...Центр Украины без Новороссии вас не вытянет... Жінкою своєю хвалиться...а дурень не розуміє, щоб мити посуд - великої освіти не треба. А ти спробуй їй свою муйню про мутацію розповісти - хочу я побачити яке у тебе з нею буде порозуміння. Так вы не умеете мыть посуду? Вот оно в чем собака порылась ? И готовить видимо тоже? И мужика таки у вас нет? Наверно ваша муйня устраивает окружающих вас мужиков меньше чем моя мою жену, у которой кстати высшее образование, честное, бюджетное...У меня с ней полное порозуминня...Наверное все таки моя муйня не такая уж и муйня? Ась? Ось сидиш тут грозного з себе строїш - бо вдома ти миша сіренька і ніхто на твоє слово не зважає. А тут диви як розхрабрився - на кухню посилає. :lol: Ну тогда не мыша, а хотя бы мышун, что ли :rolleyes: .... я мальчик! І перестань кожне моє речення цитувати - не можеш весь текст осягнути відразу, склероз? А я отвечаю уделяя каждой вашей глубокой мысли отдельное внимание, что бы ничего не упустить... Мало ли, вдруг напишете что нибудь такое с чего я еще не посмеялся, а я пропущу... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 23 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2011 Что ,малорос-недорос, соскучился за батюшкой-царём московским? Погоди, ещё подставишь свой зад для обслуживания.....Не нужна ни росия товя, ни запад.....Украина вполне проживет без господ путятина и обамы. А вот кому охота полизать у братов- то еби****сь хоть все жизнь с вашей росией, только оставте Галичину и западную украину впокое- они должны выжить и жить как люди (ну и все кто стремиться к европейской цивилизации а не рабскому комуно-славяно-фашизму). Если будет продолжаться идиотизм с игнорированием русскоязычного населения и особенностей юго-востока, то вполне возможно со временем никакой Украины, в современном ее понятии, не будет... Я не стремлюсь к царю батюшке, но сношение моего мозга нацюковой шизофренией, мне нравится гораздо меньше, чем присоединение к России. Отака вона правда... Пэ.Сэ. И если у вас там кто-то у кого-то на постой лижет, то это ваши проблемы, а не наши. В нашей истории с великороссами равноправие, ибо наши трижды становились генеральными секретарями общей советской имперрии, минимум три фельдмаршала до революции — Разумовский, Гудович и Паскевич — были родом из Малороссии. Генералов, прославившихся в войнах общих империй, просто не перечесть — Котляревский, Милорадович, Кондратенко, Тимошенко, Рыбалко… Главы военного ведомства СССР, Тимошенко, Малиновский , Гречко. Наши первые космонавты, не Каденюк на американском шатле, а около тридцати космонавтов родом из центральной и юго-восточной Украины, на советских ракетоносителях, к созданию которых Украина имела непосредственное отношение и была полноправным участником космических программ, а не попрошайка у запада! Продолжать можно очень долго. Этот спор не в вашу пользу...И никакие упоминания о репрессиях и голодоморах тут не проканают, ибо они касались всех народов и производились политической силой, без национальности...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Что ,малорос-недорос, соскучился за батюшкой-царём московским? Погоди, ещё подставишь свой зад для обслуживания.....Не нужна ни росия товя, ни запад.....Украина вполне проживет без господ путятина и обамы. А вот кому охота полизать у братов- то еби****сь хоть все жизнь с вашей росией, только оставте Галичину и западную украину впокое- они должны выжить и жить как люди (ну и все кто стремиться к европейской цивилизации а не рабскому комуно-славяно-фашизму). С тем что нам не надо ни под россию ложится, ни под запад, с этим и я согласен. но все остальное бред сивой кобылы. Кто и когда учил бандерлогов жизни? Может восточники, южане, из центра украины ездили к ним ставить памятники? может они и митинги у них устраивали восславляя шушеру фашистскую? Может они учили бандерлогов на каком языке говорить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 оставте Галичину и западную украину впокое- они должны выжить и жить как люди (ну и все кто стремиться к европейской цивилизации а не рабскому комуно-славяно-фашизму). Кстати, мы вас оставляем в покое. Идите с миром по миру!))) Я серьезно...))) Если провести референдум о том, что лучше отделить от Украины, Галицию или Новороссию, боюсь выбор падет на отделение Галиции...Тогда бы закончился весь тот мрак в стране, который вы принесли! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Кстати, мы вас оставляем в покое. Идите с миром по миру!))) Я серьезно...))) Если провести референдум о том, что лучше отделить от Украины, Галицию или Новороссию, боюсь выбор падет на отделение Галиции...Тогда бы закончился весь тот мрак в стране, который вы принесли! С какой радости отдавать исконно наши земли? Надо просто создать условия, и они сами исчезнут, растворятся в бескрайних просторах мира. Они очень хотят жить в "европе", так какие проблемы? Скоро рванут горшки выносить в израиль, визовый режим отменен. Кого всю жизнь ненавидели, тому и будут покорятся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 С какой радости отдавать исконно наши земли? Надо просто создать условия, и они сами исчезнут, растворятся в бескрайних просторах мира. Они очень хотят жить в "европе", так какие проблемы? Скоро рванут горшки выносить в израиль, визовый режим отменен. Кого всю жизнь ненавидели, тому и будут покорятся А может еще и доплачивать за смену гражданства австроукраинцив ? Я уже готов для подобных выплат скидываться денежкой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 А может еще и доплачивать за смену гражданства австроукраинцив ? Я уже готов для подобных выплат скидываться денежкой! Вообще- то я то- же не против! Могу отстегивать процентов 30, от прибыли :rolleyes: Боюсь что годика через два, им придется обратится в ООН, за выделением земли под государство- бандерлог- тупостан, старушка европа такого наплыва оголтелой мрази просто не вынесет :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Вообще- то я то- же не против! Могу отстегивать процентов 30, от прибыли :rolleyes: Боюсь что годика через два, им придется обратится в ООН, за выделением земли под государство- бандерлог- тупостан, старушка европа такого наплыва оголтелой мрази просто не вынесет :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Это да!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Кстати, мы вас оставляем в покое. Идите с миром по миру!))) Я серьезно...))) Если провести референдум о том, что лучше отделить от Украины, Галицию или Новороссию, боюсь выбор падет на отделение Галиции...Тогда бы закончился весь тот мрак в стране, который вы принесли! Тільки дебіли віддають своє. Ось це і є МРАК. і не гніви Господа, звинувачуючи людей у своїй тупості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 :lol: :lol: :lol: Это да!!! О-ооо. яка ідилія моральних потворків - спєліся разом дирявими портками перед галичанами потрясти. Ну і що ти, недонос, кукушка чи пєтух? Нє, все ж таки кукушка, бо пєтух у нас бєс, він всякі зеківські замашки знає. Ну-ну, хлопчики, повеселіться, не буду заважати вашій голубятні . Тьху, мерзота... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість украинец-малоросс Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 О-ооо. яка ідилія моральних потворків - спєліся разом дирявими портками перед галичанами потрясти. Ну і що ти, недонос, кукушка чи пєтух? Нє, все ж таки кукушка, бо пєтух у нас бєс, він всякі зеківські замашки знає. Ну-ну, хлопчики, повеселіться, не буду заважати вашій голубятні . Тьху, мерзота... :lol: Ориана...Валерьяночки попейте! Ваши приступы истерики - это ЛОЛ! Но вас же кондражка схватит от эмоций! Кто нас потом будет радовать сценками свидомого мазохизма? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Кстати, мы вас оставляем в покое. Идите с миром по миру!))) Я серьезно...))) Если провести референдум о том, что лучше отделить от Украины, Галицию или Новороссию, боюсь выбор падет на отделение Галиции...Тогда бы закончился весь тот мрак в стране, который вы принесли! Правильно- давайте проведем и посмотрим на результаты. Только не референдум, а всем желающим ставить в паспорт отметку *гражданин ЕС*. И 60-70% будут за ЕС. Молодежи до 85%. А насчет раши- мы были соседями, соседями и останемся. Они нас не трогают, мы их. Юг украины заселялся и болгарами и греками и евреями и другими народами, даже были с норвежского острова при петре....Все эти люди захотят в ЕС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 О-ооо. яка ідилія моральних потворків - спєліся разом дирявими портками перед галичанами потрясти. Ну і що ти, недонос, кукушка чи пєтух? Нє, все ж таки кукушка, бо пєтух у нас бєс, він всякі зеківські замашки знає. Ну-ну, хлопчики, повеселіться, не буду заважати вашій голубятні . Тьху, мерзота... орианочка, мне вас не переплюнуть не в жись! вы у нас лидируете по замашкам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 :lol: Ориана...Валерьяночки попейте! Ваши приступы истерики - это ЛОЛ! Но вас же кондражка схватит от эмоций! Кто нас потом будет радовать сценками свидомого мазохизма? Пиши по темі, не тре переписувати свою медичну картку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Пиши по темі, не тре переписувати свою медичну картку. Ориана, тогда выпейте йаду :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 орианочка, мне вас не переплюнуть не в жись! вы у нас лидируете по замашкам. Ану щось подібне до своїх замашок виложи, а тоді будеш брехати: Бєс: Зато любой войдет сюда за пятачок, Чтоб в попу затолкать бычок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Ану щось подібне до своїх замашок виложи, а тоді будеш брехати: Орианочка, а этот шедевр я посвящаю вашей семье, так как вы разведенка, то соответственно вашего мужа я не цепляю Орианка рано утром встала,писюху об лавку почесала, и села у окошка сечь, как бомжик дочку будет влечь, а бомжик дочку шпарит раком! да что боятся им, собакам? лишь ветерок в листве шуршит,а то, глядишь, и он спешит. И думает в смятенье дама- и как- же бомжик не устанет, работать в этих скоростях?!? вот бомжик кончил, с дочки слез, и вместе с ней умчался в лес. Орианка у окна одна, осталась горьких дум полна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Орианочка, а этот шедевр я посвящаю вашей семье, так как вы разведенка, то соответственно вашего мужа я не цепляю Орианка рано утром встала,писюху об лавку почесала, и села у окошка сечь, как бомжик дочку будет влечь, а бомжик дочку шпарит раком! да что боятся им, собакам? лишь ветерок в листве шуршит,а то, глядишь, и он спешит. И думает в смятенье дама- и как- же бомжик не устанет, работать в этих скоростях?!? вот бомжик кончил, с дочки слез, и вместе с ней умчался в лес. Орианка у окна одна, осталась горьких дум полна. Ну і ти після того хочеш сказати, що ти у своєму житті бачив порядних жінок. Мерзота ти. Вважай, що написав заповіт своїй дочці. Жалко мені її. Продовжуй далі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 24 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2011 Ну і ти після того хочеш сказати, що ти у своєму житті бачив порядних жінок. Мерзота ти. Вважай, що написав заповіт своїй дочці. Жалко мені її. Продовжуй далі... обязательно, продолжение будет. сейчас, орианочка, я тружусь над вашим фотом, хочу показать критерии некоторых моментов. я уже вам говрил, что широкая переносица, это мягко сказать, признак дебелизма, а еще я покажу как ваша обвисшая грудь, лезет туда, где она у нормальной женщины, быть не должна. Я, ориана, вас предупреждал, обо мне, можете говорить что в голову взбредет, а вот семью трогать, не надо было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.