Гість Юрась Опубліковано 19 листопада, 2009 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2009 Кого интересно избератели воспринимают самым правильным кандидатом. И это не должен быть лидер перегонов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість tramvai Опубліковано 23 листопада, 2009 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2009 егор лупан - самый правильный кандидат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 23 листопада, 2009 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2009 Однозначно - Єгор Лупан!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Юрась Опубліковано 24 листопада, 2009 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2009 Я понимаю, что они самые правильные. Ну а кто вызывает из них самое больше доверия. Ну взять например Костенка, чем не самый честный и порядочный или пусть будет Симоненко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість tramvai Опубліковано 25 листопада, 2009 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2009 егор лупан! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Alekseevna Опубліковано 14 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2009 Господин Костенко - хороший выбор! Он пропагандирует проукраинское!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Alekseevna Опубліковано 14 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2009 В Украине самый лучший чернозем, но власть рушит село отсутствием государственной поддержки сельгосппроизводителя!!! Поэтому президентом должен быть тот, кандидат, который все свои силы направит именно в развитие нашей страны!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 14 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2009 Ющенко и Бессмертный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість reader Опубліковано 15 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2009 Ю.Костенко. Його репутація не заплямована, на відміну від інших кандидатів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 15 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2009 Я гадаю, Гриценко. Найбільш виважена та компетентна людина, за яким стоять не тільки красиві слова, а й діло. Мені дуже сподобалась його поведінка, коли депутатський блакитний кріміналітет знущався з інтеллігента Тарасюка, як з пастора Шлага, але з Гриценко познущатись не вдалось. Його інтеллігентність та самоповага виявилися набагато вищі, ніж здатність бандюків-регіоналів паплюжити людську гідність. Ця здатність Гриценко дорогого коштує!!! Він зможе бути найлипшим Президентом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2009 Я гадаю, Гриценко. Найбільш виважена та компетентна людина, за яким стоять не тільки красиві слова, а й діло. Мені дуже сподобалась його поведінка, коли депутатський блакитний кріміналітет знущався з інтеллігента Тарасюка, як з пастора Шлага, але з Гриценко познущатись не вдалось. Його інтеллігентність та самоповага виявилися набагато вищі, ніж здатність бандюків-регіоналів паплюжити людську гідність. Ця здатність Гриценко дорогого коштує!!! Він зможе бути найлипшим Президентом. Он слишком честный и прямолинейный. Приличным президентом быть не сможет. В одной из встреч в инете он также честно предупредил, что как политик иногда вынужден быть не честным. И на мой вопрос честно, по-солдатски уходил от ответа.... Это свидетельствует об одном - да, он честен, видит и не боится озвучивать дерьмо, которое вешают политики своему лохторату - так в прямом эфире отследил судьбу закона про наказание за коррупцию для судей. Но в то же время этой же честностью и только ею он и будет бороться и с коррупцией и с экономикой. Он не понимает законов современной жизни и экономической жизни и его наивные представления в случае президентства в ближайшем будущем дадут полный развал всего а в дальнейшем - полная зависимость от советчиков. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 15 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2009 Fil,korin а Ви були на Майдані в 2004 році ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 15 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2009 Fil,korin а Ви були на Майдані в 2004 році ?А вот Иа ходил, он тогда маленький был и с горшком не расставался, зато горшок был у него оранжевый, а то как же, он же патриот! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий Опубліковано 23 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2009 Юлия Григян - самый правильный кандидат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Еретикъ Опубліковано 23 грудня, 2009 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2009 Лучший кандидат - "против всех". У вас есть такая строчка? А то у нас ее как бы ужо и нет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість _Alekseevna_ Опубліковано 20 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2010 Ю.Костенко. Його репутація не заплямована, на відміну від інших кандидатів. Я вот тоже за него голосовала. Приятный такой мужчина. И милый. Не то что Янукович или молодожён Симоненко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Україночка Опубліковано 21 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2010 Лучший кандидат - "против всех". У вас есть такая строчка? А то у нас ее как бы ужо и нет) Є в нас така строчка, мабуть скористаюсь нею в другому турі, так як вибір ну зовсім мені не подобається. ПС: в першому турі голосувала за Юрія Костенка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 22 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2010 ПС: в першому турі голосувала за Юрія Костенка.А в другому турі за кого голосуватимете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 22 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 січня, 2010 А в другому турі за кого голосуватимете?Патриотик твои кумиры уже мертвые политики, успокойся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Україночка Опубліковано 24 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2010 А в другому турі за кого голосуватимете? А в другому ще не знаю, Юля так гарно обіцяє виконати програми кандиадатів які не пройшли до другого туру... і Гриценка.. і Тігіпка.. і Костенка.. і Яценюка.. Проте мені здається, що це все слова, щоб затуманити очі виборціям, все-таки бомжЮЛЯ є бомжюля... З іншого боку Янукович.. хммм... ноу коментс.. Якби хоч Тігіпко пройшов, було б не так важко обирати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Руби Рубик Опубліковано 24 січня, 2010 Поділитися Опубліковано 24 січня, 2010 А в другому ще не знаю, Юля так гарно обіцяє виконати програми кандиадатів які не пройшли до другого туру... і Гриценка.. і Тігіпка.. і Костенка.. і Яценюка.. Проте мені здається, що це все слова, щоб затуманити очі виборціям, все-таки бомжЮЛЯ є бомжюля... З іншого боку Янукович.. хммм... ноу коментс.. Якби хоч Тігіпко пройшов, було б не так важко обирати. Якщо Ви так симпатизуєте Костенкові, то готуйтеся до парламентських виборів. Є висока ймовірність, що вони будуть достроковими. Так що з кандидатами та партіями, за яких голосувати, треба визначатися вже зараз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість _Alekseevna_ Опубліковано 3 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2010 Якщо Ви так симпатизуєте Костенкові, то готуйтеся до парламентських виборів. Є висока ймовірність, що вони будуть достроковими. Так що з кандидатами та партіями, за яких голосувати, треба визначатися вже зараз. Мы всегда готовы! У нас же выборы последние 5 лет не прекращаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Nika Опубліковано 3 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2010 Лучший кандидат - "против всех". У вас есть такая строчка? А то у нас ее как бы ужо и нет)а у нас есть. и я буду голосовать против всех, потому что это действительно самый лучший кандидат. он точно не обманет и не продаст страну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 5 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2010 а у нас есть. и я буду голосовать против всех, потому что это действительно самый лучший кандидат. он точно не обманет и не продаст страну.Обоснуйте пожалуйста свою позицию.Только с последующими отсюда последствиями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.