Ева_vl Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Источник: *http://ukr-blog.in.ua/blog/udar_v_nikuda/2012-09-10-3282 © Украинский политблог В политике, как и в боксе нужно быть профессионалом. Вручили буклет партии УДАР «настав час удару!». Читал и думал: смеяться или плакать? Нет, слова написанные правильные и даже очень! 5 ударов «удара»: Удар по коррупции Удар по безответственности власти Удар по неравенству Удар по бесправию местных громад Удар по бедности Кто против написанного? Конечно все – ЗА! Ну, а дальше идёт разъяснение, что выбираешь, голосуя за «УДАР». Цитирую: *Антикоррупционную люстрацию – увольнение с должностей всех коррупционеров после независимой проверки всех чиновников, правоохранителей, судей и прокуроров. Сразу стала ясна цена сиго «опуса», от юридической безграмотности, глаза полезли на лоб. Чинуша пойманый за руку на взятке, сначала – подозреваемый, потом – обвиняемый, затем – подсудимый и только после суда – осуждённый. Только тогда его можно правомерно назвать коррупционером. Кто же будет проводить так назывемую независимую проверку, возьмёт на себя роль следственных и судебных органов? Комиссары в кожанках и «ливольвером» на боку? Вернём особое совещание, тройки?. Реанкарнируем Ежова, Ягоду, Берию, «Железного Феликса»? Вперёд (назад) в тридцатые? *Регистрация нового бизнеса за 30 минут. За 30 минут такого нарегистрируем – потом годами не расхлебаем. *Народный вотум недоверия. Возможность отзыва депутатов всех уровней,а также чиновников (главы местной государственной администрации, руководителя милиции и налоговой), прокуроров и судей. По поводу депутатов – всё правильно. А, что, может я что – то пропустил? Госслужащих у нас уже тоже избирают совместно с участковыми инспекторами милиции? За исполнительную власть, которую они и назначают, несут ответственность избранные нами же депутаты. Они и только они, согласно закону, могут выразить вотум недоверия тому же начальнику милиции. В прошлом веке в 17 году, в армии Росси уже пробовали выбирать командиров, немец за месяц у ворот Питера оказался. Да и многое другое в этой так называмой программе, оторвано от реальной жизни. Квотирование рабочих мест для мол0дёжи, а Вы пробовали после 45 устроиться на работу? Голосование из 16 лет, а почему не из садиковского возраста? Тут взрослому не разобраться, а Вы детей втягиваете. Одним словом, не программа серёзной политической силы, а голой воды поппулизм. Ни слова не сказанно, где собираются взять деньги для проведения в жизнь своих планов. Я так понял, что о национализации стратегческих промышленных объектов, надр, закрытии офшорных зон и речи не ведётся. Просто одно бла – бла – бла. Уважаю Виталия Кличка, как выдающегося спортсмена. Но, как политик он никакой. Не каждая кухарка может управлять государством! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2012 Ініціативні, успішні, які готові приймати рішення і не бояться відповідальності - це характеристика політичної еліти І такою людиною, Єво, не буде токар з заводу чи водій маршрутки - як би не було, а багатство - це ознака успішності. Тому, хочемо ми того чи ні, але у владу будуть йти багаті люди. Це тільки недалекі і примітивні, як ось цей стратєг, можуть втюхувати про якусь самоорганізацію, партію бідних і знедолених - ніде такого у світі нема. Тим більше у нас, де люди навіть на прибирання двору не можуть саморганізуватися. Не страшно, що багатий - страшно, яку мораль він несе у собі. В Єропі мораль капіталіста не дозволяє бути багатим у жебрацькій країні, тому прийшовши до влади, він не буде обдирати власний народ - а навпаки, допоможе йому піднятися до певного рівня, який дозволяє жити достойно. Можливо тому, там влада не ховається за високими парканами і не їздить за броньованими вікнами авто. У нас ще нема достойної політичної еліти - тому ми повинні серед того, що є, відсіювати більш менш надійних і вже з них культивувати еліту. Я про другое, про порядочность. Не может порядочный и далеко где бедный человек брать мат. помощь у государства, по сути обкрадывая народ. Насколько мне известно от материальной помощи отказался в свое время ХМАРА. И сейчас Тарас Черновол и еще какой то депутат. И все... Или я не права ? Менше всього хочу виступати в ролі адвоката диявола. Але ось дивись...гуляю я одного разу в парку, а на зустріч Кендзьор - за моїми мірками людина порядна, але вигляд в нього - ну зовсім не тягне на депутата, хоч і не голодає, але такому взяти мат. допомогу - не гріх. Але я про інше: за стільки років депутатства - він нічого не нажив. Думаєш його люди від того поважати почали? фігушкі, навпаки, зневажають: якщо ти для себе нічого не скористав, то кому ти потрібний, що ти можеш для нас зробити. І реально так і є - ніякої ваги народний депутат Я. Кендзьор з себе не представляє. Про що я - мати вигляд порядного і бути ним - різні речі. Деякі депутати кажуть, що вони беруть мат. допомогу, щоб допомагати людям. Будь держава нормальною - ті гроші пішли б кому треба, але ж у нас вкрадуть - то хоч так. Праведник - це добре. Хмара - еталон. Але поки є такі як цей Царьков - що проти нього Хмара? Ось такий парадокс... в нашому земному житті ми або всі врятуємося або ніхто... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Менше всього хочу виступати в ролі адвоката диявола. Але ось дивись...гуляю я одного разу в парку, а на зустріч Кендзьор - за моїми мірками людина порядна, але вигляд в нього - ну зовсім не тягне на депутата, хоч і не голодає, але такому взяти мат. допомогу - не гріх. Але я про інше: за стільки років депутатства - він нічого не нажив. Думаєш його люди від того поважати почали? фігушкі, навпаки, зневажають: якщо ти для себе нічого не скористав, то кому ти потрібний, що ти можеш для нас зробити. І реально так і є - ніякої ваги народний депутат Я. Кендзьор з себе не представляє. Про що я - мати вигляд порядного і бути ним - різні речі. Деякі депутати кажуть, що вони беруть мат. допомогу, щоб допомагати людям. Будь держава нормальною - ті гроші пішли б кому треба, але ж у нас вкрадуть - то хоч так. Праведник - це добре. Хмара - еталон. Але поки є такі як цей Царьков - що проти нього Хмара? Ось такий парадокс... в нашому земному житті ми або всі врятуємося або ніхто... Да, парадокс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 Цікавий демотиватор на тему виборів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 26 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2012 *http://revizor.ua/news/opposition#20120911_yanukovich Александра Кужель - неоднократная тушка и перебежчик, № 22 из списка объединенной оппозиции.... В 2004 г. агитировала за Януковича, потом была в правительстве Тимошенко, затем у Тигипко, а теперь побежала к Сене и Турчинову... Вопрос: когда же она была искренней в своих политических убеждениях? С Януковичем? Юлей? или сейчас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 *http://revizor.ua/news/opposition#20120911_yanukovich Александра Кужель - неоднократная тушка и перебежчик, № 22 из списка объединенной оппозиции.... В 2004 г. агитировала за Януковича, потом была в правительстве Тимошенко, затем у Тигипко, а теперь побежала к Сене и Турчинову... Вопрос: когда же она была искренней в своих политических убеждениях? С Януковичем? Юлей? или сейчас? Так, Кужель в 2004 році агатувала за Янека, але потім працювала на Тимошенко. Кужель не політик - вона більше функціонер, людина, яка має своє бачення розвитку підприємництва в Україні і вміє зорганізувати навколо себе бізнесменів для того, щоб приймати ЗАГАЛЬНІ рішенння, вигідні і держав,і і підприємцям. Коли вона була в Тигипки - він також позиціонував себе реформатором - тому протиріч я не бачу. А те, що вона зараз у списку ОО Батьківщини - це логічна закономірність - де там продажність, а тим більше "тушкованість"? Щось ти тут не в тему потрапив. Довідка: Тушки - перебіжчики з рядів НУ і БЮТ до провладної коаліції "Реформи і порядок". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 А ти глянь, якими методами діє влада. Напряму стверджувати, що це їх рук справа - не можна, але ти любиш порівнювати - ось скажи, під час минулих виборів багато депутатів знімали себе з перегонів через ось такі та інші причини? Суперник сина Азарова знявся з виборів після обстрілу Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у депутати Верховної ради Святослава Ципіна по одномандатному мажоритарному округу №47 (Донецька область). Відповідне рішення прийнято на засіданні Центрвиборчкому, повідомляють "Українські новини". Ципін був висунутий партією "Зелені". Комісія скасувала реєстрацію Ципіна на підставі його заяви про відмову балотуватися. Як відомо, вночі 12 вересня у Слов'янську (Донецька область) невідомі, ймовірно із дробовика, обстріляли автомобіль, за кермом якого перебував Ципін. Міліція порушила кримінальну справу за фактом обстрілу. У прес-службі міліції уточнили, що автомобіль, з якого були зроблені постріли, зник з місця події. Суперником Ципіна по 47 округу, серед інших, був кандидат від Партії регіонів, син чинного прем'єра Олексій Азаров. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 Ще одна цікава історія Олексій Порошенко знімається з виборів за станом здоров'я. Про це повідомив син Олексія Порошенка –Петро Порошенко 20 вересня, під час Народного Віче у смт Піщанка Вінницької області. "Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії", - сказав Порошенко. Під час свого виступу він також зазначив, що незважаючи на припинення участі у виборах його родина й надалі відстоюватиме інтереси 16-го округу. "Мій батько буде з вами, він відстоюватиме інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, а я зроблю усе від себе злежне щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка був почутим та підтриманим не залежно від того хто стане народним депутатом", - наголосив Порошенко. Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 округу. Його головним конкурентом була Оксана Калетник – племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетніка. Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калетник так званих пірамід для підкупу виборців http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/14/6972726/ Два тижні тому один з керівників штабу Порошенка отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата. У четвер Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом в депутати Руслана Демчака по одномандатному мажоритарному округу №18 (Вінницька область). Демчак був головним конкурентом Григорія Калетника. Також минулого тижня президент Янукович під час виступу Петра Порошенка розкритикував урядовців: "Поганому танцюристу завжди щось заважає. Я вам голови повідриваю, дуже скоро". *http://news.tochka.net/ua/128752-yanukovich-poobeshchal-otorvat-poroshenko-golovu-posle-vyborov/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 *http://revizor.ua/news/opposition#20120911_yanukovich Александра Кужель - неоднократная тушка и перебежчик, № 22 из списка объединенной оппозиции.... В 2004 г. агитировала за Януковича, потом была в правительстве Тимошенко, затем у Тигипко, а теперь побежала к Сене и Турчинову... Вопрос: когда же она была искренней в своих политических убеждениях? С Януковичем? Юлей? или сейчас? Как говорил Христос: " Праведного нет ни одного " ( послание к римлянам ). Все гниды вплоть до одного и Кужель не исключение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 Так, Кужель в 2004 році агатувала за Янека, але потім працювала на Тимошенко. Кужель не політик - вона більше функціонер, людина, яка має своє бачення розвитку підприємництва в Україні і вміє зорганізувати навколо себе бізнесменів для того, щоб приймати ЗАГАЛЬНІ рішенння, вигідні і держав,і і підприємцям. Коли вона була в Тигипки - він також позиціонував себе реформатором - тому протиріч я не бачу. Довідка: Тушки - перебіжчики з рядів НУ і БЮТ до провладної коаліції "Реформи і порядок". Да в том как раз, что она постоянно бегала из партии в партию..... Ведь ранее она была еще в прокучмовской ЗА ЕДУ....... И агитировала за Януковича... А теперь рассказывает какая бедная хорошая Юля.... Типичный приспособленец: и вашим и нашим разве нет? А разве перебежчиков из БЮТ и НУНС в ПР не нужно считать тушками? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 Да в том как раз, что она постоянно бегала из партии в партию..... Ведь ранее она была еще в прокучмовской ЗА ЕДУ....... И агитировала за Януковича... А теперь рассказывает какая бедная хорошая Юля.... Типичный приспособленец: и вашим и нашим разве нет? А разве перебежчиков из БЮТ и НУНС в ПР не нужно считать тушками? Мені здається, що якраз теперішня влада, яка дала зрозуміти усім українцям, що жартувати не вміє - є лакмусовим папірцем для багатьох політиків. Кужель не перебігла до них, хоча могла - тому вотум довіри вона заслужила. А далі...а далі буде день, будуть наступні дії і рішення - будемо судити їх, а не її минуле. "Тушки", як і "противсіхи" означають конкретні дії в певний період часу і ще не набули ЗАГАЛЬНОГО значення. Можливо з часом "тушками" будуть називати перебіжчиків, але ще не зараз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 Так, Кужель в 2004 році агатувала за Янека, але потім працювала на Тимошенко. Кужель не політик - вона більше функціонер, людина, яка має своє бачення розвитку підприємництва в Україні і вміє зорганізувати навколо себе бізнесменів для того, щоб приймати ЗАГАЛЬНІ рішенння, вигідні і держав,і і підприємцям. Коли вона була в Тигипки - він також позиціонував себе реформатором - тому протиріч я не бачу. А те, що вона зараз у списку ОО Батьківщини - це логічна закономірність - де там продажність, а тим більше "тушкованість"? Щось ти тут не в тему потрапив. Довідка: Тушки - перебіжчики з рядів НУ і БЮТ до провладної коаліції "Реформи і порядок". Ты что-то путаешь. Есть партия Реформы и порядок - ПРП. Организатором ее был Пинзенык. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 вересня, 2012 Ты что-то путаешь. Есть партия Реформы и порядок - ПРП. Организатором ее был Пинзенык. Ну а як ця їх коаліція називалася, яку вони організовували поки діяла стара Конституційна норма? Здається, так і називалася. Счас подивлюся... Ага, я помилилася - "Коаліція стабільності і реформ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2012 Все очень просто, Кужель регионалы просто бортонули, не взяли в списки, оставили без должности и тут такое предложение от ТИМОШЕНКО, кто бы устоял? Хотя лично мне Кужель симпатична как политик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2012 Заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв: "Я думаю, 90 плюс-мінус 10. Це залежить від успішності проведення кампанії. Це пропорційна частина", - сказав він. "До цього я додав би: має достатній шанс "Свобода", яка буде мати близько 20 місць, якщо вони долають 5%-й бар’єр. Це гарантовані. І далі: де буде Кличко? Так ніби у нас більшість є, якщо брати пропорційну частину, але з Кличком це є тверда більшість", - додав Соболєв. Водночас він повідомив, що ключовим питанням у переговорах між об’єднаною опозицією "Батьківщина" та УДАРом є питання імпічменту президента. "Вже на якусь виходять конкретику переговори з партією УДАР, але нас цікавить тільки одне питання. Це навіть не погодження мажоритарних кандидатів. Ключове питання: чи голосує УДАР за імпічмент Януковичу?", - зазначив Соболєв. "Якщо голосує, то ми – союзники, якщо не голосує – краще зараз про це сказати, щоб ми не отримали нового Тігіпка, Мороза і нових тушок. Це питання, без відповіді на яке не можна далі рухатися", - заявив він. "Але ще є питання погодження загальної програми і погодження кожного округу", - додав представник "Батьківщини". Що ж до результатів виборів на мажоритарних округах, то, за словами Соболєва, багато буде залежати від переговорів із партією УДАР. В разі домовленості між політичними силами, "принаймні на сході кожен третій округ буде наш", сказав політик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв: Заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина"у Верховній Раді, бывший (а может и нынешний?) прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв... Это шо, гигант мысли, отец украинской демократии и особа, приближенная к императорше в изгнании? Я балдю... как говорит американская прошмандовка Ориша. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Я балдю... как говорит американская прошмандовка Ориша. :lol: :lol: :lol: Я вірю, все, що йде від нас, до нас повертається... і хтось колись відімстить за мене і назве когось з твоїх жінок тим самим словом. А ти від сьогодні для мене не існуєш - живи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 А у Бекешкиной прямо противоположное мнение. Благодаря смешанной системе выборов в Верховной Раде нового созыва, однозначно, большинство будет пропрезидентским, убеждает директор Фонда «Демократические инициативы» Ирина Бекешкина. Об этом она заявила в эфире «5 канала». «Большинство будет пропрезидентским однозначно в результате выборов. Потому что, если вспомнить 1998 год, когда партии власти, вместе взятые, набрали 9 процентов, оппозиционные партии - 52, большинство было пропрезидентская. В 2002 году партии власти набрали 18 процентов, партии оппозиции - 56, но большинство также была пропрезидентское, просто за счет мажоритарных округов. Сейчас не будет такой разницы между партией власти и оппозиции, будет процента 2 в ту или иную сторону, т.е. большой разницы не будет, а по мажоритарным округам, однозначно, будет пропрезидентское большинство, и в этом нет никаких сомнений», - заявила Бекешкина. *http://www.unian.net/news/527444-bekeshkina-ne-somnevaetsya-chto-v-novoy-vr-bolshinstvo-budet-proprezidentskim.html Хотя их прогнозы что-то не помню, чтобы сбывались Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 А у Бекешкиной прямо противоположное мнение. Она права. И знаешь, почему? - эта страна - сборище сцыклявого скота. Юльки нет - и ее будут держать сколько смогут, но только она может принимать решения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2012 Она права. И знаешь, почему? - эта страна - сборище сцыклявого скота. Юльки нет - и ее будут держать сколько смогут, но только она может принимать решения. Цыплят по осени считают..... по 28 октября... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 опыт европейских стран показывает, что объединяться и отстаивать свои права можно и нужно.и каких же это стран? Обезумевшие толпы на Уолл-стрит? Или митинги чернозадых в Испании? Или разгромы, тупые и непродуктивные во Франции, оголодавших мигрантов? Ну вот разве что Польша - и ее солидарность. Глядишь - и вырвется в лидеры по уровню жизни. Стыдно и больно слушать : вчера по радио "Эра" случайно выхватила кусочек информации, что украинский город Луцк с большим трудом и по особому блату заключил договор с поляками на приобретение у них списанных троллейбусов. Они уже себе новые успели построить, а мы по цене металлолома за что-то около 60 тысяч гривену них вывозим. Да еще и запчасти к ним по той же цене лома сжалились поставлять. Господи, до чего мы дожили. Ходим по миру с протянутой рукой. Медяки сшибаем. Республика ШКИД. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв: "Але ще є питання погодження загальної програми і погодження кожного округу", - додав представник "Батьківщини". Що ж до результатів виборів на мажоритарних округах, то, за словами Соболєва, багато буде залежати від переговорів із партією УДАР. В разі домовленості між політичними силами, "принаймні на сході кожен третій округ буде наш", сказав політик. Пока что не особо наблюдается. что обе политсилы (УДАР и оппозиция) могут договорится... Пока что все ведут свою игру насчет мажоритарщиков, увеличивая тем шансы провластных кандидатов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Цыплят по осени считают..... по 28 октября... А я уже посчитал! ;) Партсписки: ПР - 70, Батькивщына - 70 Удар - 40 КПУ - 30 Свобода - 15 Округа: ПР - 150 остальные - 75 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 А я уже посчитал! ;) Партсписки: ПР - 70, Батькивщына - 70 Удар - 40 КПУ - 30 Свобода - 15 Округа: ПР - 150 остальные - 75 Не так долго ждать осталось. Поглядим, каков ты прогнозист :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 2 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2012 А я уже посчитал! ;) Округа: ПР - 150 остальные - 75 Да, в мажоритарных округах, по сути у оппозиции ситуация проигрышная, причем это касается не только Юго-Востока, но и Центра страны...... Все это обостряется на фоне конкуренции с УДАРом, который сейчас отбирает часть голосов на мажоритарке еще и на Западе... А тем самым голоса растягиваются.. *http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=43824* Отличная статья, наглядно вскрывающая проблемы мажоритарной кампании оппозиции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Отличная статья, наглядно вскрывающая проблемы мажоритарной кампании оппозиции. Тобі вже було сказано - опозиція слабка - не потрыбно її кнритикувати. Критикуй владу - якщо так дуже хочеться щось написати. Ось також цікава стаття, як олігархи, використовуючи владу, роблять собі преференції, а потім мільярдні статки вивозять за кордон. http://www.epravda.com.ua/publications/2012/09/28/337480/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 ты головой не крути, и как перепелка, от гнезда охотников не уводи. Отвечай в теме фэйсбука - зачем так рекламировала подлый еврейско-американский проект? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 *http://revizor.ua/news/opposition#20120930_udar* Объединённая оппозиция определилась с о своим основным соперником в Киевской области. Им стала, как ни странно это звучит в общегосударственном масштабе, не Партия регионов, а партия «Удар». 22 сентября состоялось заседание лидеров районных организаций «Батькивщины» под председательством руководителя областной организации Бондарева. Во время мероприятия Бондарев акцентировал внимание на необходимости направить избирательную кампанию в направлении дискредитации кандидатов от партии «Удар», которая является основным конкурентом «Батькивщины» в Киевской области. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Объединённая оппозиция определилась с о своим основным соперником в Киевской области. Ты за кого будешь голосовать, если не секрет ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Ты за кого будешь голосовать, если не секрет ??? Тш-тш-тш...це ще заскоро у нього запитуватися - якщо він тут не на роботі, а по щирості душевній і тому, що переживає за Україну - він зробить правильний вибір, просто він ще його не усвідомив, а тому не прийняв. Пра, Стратєг? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.