Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 http: //www.politarena.org.ua/ index.php?newsid=43159 Кличко и оппозиция не поделили мажоритарщиков в Киеве, решили теперь работать друг против друга Мало того, є ще така думка: В місті Горлівка Донецької області провели опитування. Результати вражають: 15% респондентів вказали, що вони готові голосувати за "Удар", а більше 70% з тих, що обрали Партію Регіонів, на другому місті серед 8 запропонованих партій, як ймовірний варіант, зазначили знов таки партію Кличка. Тобто більшість жителів Донбасу готові бути загітовані "Ударом". Тобто партія Кличка є тією силою, що може нанести потужний удар Януковичу – вибити з під нього електорат Східної України. По-суті, від двобою Кличко-Янукович нині залежить майбутнє країни. Історію часто творять одиниці. І зараз всі ми, українці, у волі однієї людини. В його кулаці політична смерть "януковичів". Віталій Кличко насправді може потужно вдарити, справді може пробити стіну й відправити в нокаут ворога. Але Кличко не поспішає виходити на ринг проти Януковича. Ставку на Схід штаб Кличка не зробив. В центральному штабі Кличка нещодавно розглядалося питання взагалі скасування роботи агітаторів в Донецькій області. Зате нині, зразу після переможного бою на боксерському рингу він здійснює турне Західними областями. Його особисті виступи будуть майже в кожному районному центрі. Кількість бігбордів Кличка у Львові та області "зашкалює Погано... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Этим подтверждается инфа по поводу Кличко как агента Фирташа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2012 Этим подтверждается инфа по поводу Кличко как агента Фирташа ...не гони лошадей, НАМ некуда больше спешить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Кличко и оппозиция не договорились! Лидер партии "Удар" Виталий Кличко не откликнулся на предложение Объединенной оппозиции о сотрудничестве. об этом заявила политическая сила "Свобода". "Сейчас в Киеве есть 13 округов, на которых от Объединенной оппозиции представлены 13 кандидатов. Это 11 кандидатов от "Батьківщини" и 2 кандидата от "Свободи". От "Свободи" иду я и Левченко. Больше людей от оппозиции нет", - сообщил Ильенко. Все необходимые документы-предложения о сотрудничестве с Объединенной оппозицией уже были предоставлены лидеру партии "Удар", но делить Киев Кличко пока что не спешит. Как известно у Кличко есть личная неприязнь к Яценюку, который лично предупредил Юлию Владимировну, что бы та не встречалась лично с Виталием... Вот и получается, что динамят Виталика с угла в угол... Вот такая вот игра в пользу Партии власти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2012 Гляжу, УДАР в моду входит нынче.. ;) Не перебор ли для народа вытерпеть уже столько ударов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 .............. просто подход найти надо. Узнай дату рождения - проблем не будет. .......... Да я с ним на одном гектаре на горшок не сяду! :lol: Как я смогу общаться с человеком, который два на три на бумажке умножает, а трёхбуквенное матерное слово через мягкий знак пишет? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 *http://www.11pr.net/2012/09/13/bratya-serpokrylovy-kinuli-bratev-klichkov-na-1-mln-dollarov/ Кличко кинули на 1 млн долларов руководители избирательного штаба в Луганске... Вот такая вот офигенная у него команда, собравшаяся менять страну Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 *http://www.11pr.net/2012/09/13/bratya-serpokrylovy-kinuli-bratev-klichkov-na-1-mln-dollarov/ Кличко кинули на 1 млн долларов руководители избирательного штаба в Луганске... Вот такая вот офигенная у него команда, собравшаяся менять страну если бы ты не был таким тупым... ты бы понял, что ентот факт ... отсекая быдлоту, дает преимущество для Клычко - как лидеру нормальных а не тупой донбасюрской быдлоты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 если бы ты не был таким тупым... ты бы понял, что ентот факт ... отсекая быдлоту, дает преимущество для Клычко - как лидеру нормальных а не тупой донбасюрской быдлоты. ох хо... как раз только вконец тупые могут наивно надеяться, что там кто-то есть из нормальных.. В жопу все преимущества. Всё в жопу. Вообще никуда не пойду. Пусть все провалится в тартарары Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2012 ох хо... как раз только вконец тупые могут наивно надеяться, что там кто-то есть из нормальных.. В жопу все преимущества. Всё в жопу. Вообще никуда не пойду. Пусть все провалится в тартарарыНе, тебе нельзя, ты до должна сходить.... - ты молоденькая. И неважно за кого. Потом осудим тебя здесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 *http://www.11pr.net/2012/09/13/bratya-serpokrylovy-kinuli-bratev-klichkov-na-1-mln-dollarov/ Кличко кинули на 1 млн долларов руководители избирательного штаба в Луганске... Вот такая вот офигенная у него команда, собравшаяся менять страну В то время как Виталий Кличко, как наивный ребенок, верит в победу своей партии, все деньги заработанные им в прямом смысле слова потом и кровью, давно поделили его партийные соратники, оставив лидера в дураках. Киевский штаб получает липовые отчеты о розданной продукции, которую просто утилизируют при получении, списки со сторонниками партии выдумываются с ходу. Остается только задать вопрос лидеру «УДАРа» «Каково остаться в дураках и как с такой командой работать в Раде?» А виявляється, ти дурак, якщо не сказати більше - провокатор, який працює на партію влади. Ти закликаєш людей об"єднуватися і брати владу у свої руки - а як це робити без досвіду, без захисту, без того, щоб не набити гуль у світі, де панує кидалово?!!! Адже є люди, які тих кидал захищають і хочуть, щоб вони залишилися назавжди - наприклад, ти СТРАТЕГ. А що це так, я переконуюся все чіткіше. І не думай, що мене збили з пантелику твої замилювання очей - я такі трюки знаю: адже сказати, що ти прихильник діючої влади - означає отримати чорну мітку - і хто після цього буде з тобою розмовляти, а тобі потрібно валити опозицію - тому ти і втюхуєш стару байку про народ, хоча так і не сказав, в якій країні світу "об"єднаний народ" керує країною Ото ж бо, через обставини, які я щойно виклала, пропоную діяти чесно: ти пишеш хороше про владу - я тобі опоную. Якщо ні - або вали звідси, або я буду щоразу писати про те, що ти з себе представляєш. З.І. До речі, де твій тіп друзяка "ігрок", якого ти придумав, щоб імітувати кількість? З.З.І. І ще, ти мені дуже схожий на одного типа, який тут був раніше, він також валив опозицію і також не признавався, що діє на боці влади. Я схильна думати, що це ти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 если бы ты не был таким тупым... ты бы понял, что ентот факт ... отсекая быдлоту, дает преимущество для Клычко - как лидеру нормальных а не тупой донбасюрской быдлоты. Читав малечу, яку облили фарбою - вона переживає, що Кличко активізувався на Заході і зовсім не працює на Соді, хоча там є на нього попит з тих, хто не хоче йти на вибори? Погано!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Читав малечу, яку облили фарбою - вона переживає, що Кличко активізувався на Заході і зовсім не працює на Соді, хоча там є на нього попит з тих, хто не хоче йти на вибори? Погано!!!Ностальгия.... может это так называется для тебя. Для других это может называться потерей интереса...ну нет его даже на один восклицательный знак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Ностальгия.... может это так называется для тебя. Для других это может называться потерей интереса...ну нет его даже на один восклицательный знак. спокій і зовнішню привабливість Водолія псує Козеріг, який постійно штовхає на якісь дії... не можу тихо сидіти і чекати, коли пропливе ворог - це не для мене. я навіть обіжатися довго не можу - безпринципність? ні!!! - це ЖИТТЯ, яке, як відомо - РУХ. А ти можеш собі дозволити тихо, без знаків оклику - тебе і так слухають затамувавши подих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 А виявляється, ти дурак, якщо не сказати більше - провокатор, який працює на партію влади. Ти закликаєш людей об"єднуватися і брати владу у свої руки - а як це робити без досвіду, без захисту, без того, щоб не набити гуль у світі, де панує кидалово?!!! Адже є люди, які тих кидал захищають і хочуть, щоб вони залишилися назавжди - наприклад, ти СТРАТЕГ. А що це так, я переконуюся все чіткіше. І не думай, що мене збили з пантелику твої замилювання очей - я такі трюки знаю: адже сказати, що ти прихильник діючої влади - означає отримати чорну мітку - і хто після цього буде з тобою розмовляти, а тобі потрібно валити опозицію - тому ти і втюхуєш стару байку про народ, хоча так і не сказав, в якій країні світу "об"єднаний народ" керує країною Ото ж бо, через обставини, які я щойно виклала, пропоную діяти чесно: ти пишеш хороше про владу - я тобі опоную. Якщо ні - або вали звідси, або я буду щоразу писати про те, що ти з себе представляєш. З.І. До речі, де твій тіп друзяка "ігрок", якого ти придумав, щоб імітувати кількість? З.З.І. І ще, ти мені дуже схожий на одного типа, який тут був раніше, він також валив опозицію і також не признавався, що діє на боці влади. Я схильна думати, що це ти. Почитай посты мои в другой теме и убедишься, что я далек от сторонников действующей власти. Твои разоблачения ни к чему т.к игрок на неделю уехал и как видишь его сейчас тут нет. Может быть я идеалист, который хочет от людей больше, чем они могут. Но в народ я все равно верю. Верю, что рано или поздно и донецкие и оранжевые получат по полной программе, ибо терпеть весь этот бардак вечно не будут. Своими постами я хочу подчеркнуть, что по сути оппозиция от власти фактически ничем не отличается - такие же жадные и ненасытные до властного корыта люди - ставленники криминально-олигархических кланов, которые разбогатели за счет грабительской прихватизации, проведенной бандитскими методами втайне от народа, за его спиной. Таким образом, все они - воры и жулики. И чем большее количество людей это поймет и чем скорее, тем больше появится людей, готовых действовать против них. Поддерживать ИХ систему я не желаю, поэтому ни в коем случае не отдам голос уродам и негодяям. В нашей группе в контакте кстати полно карикатур как на власть, так и на оппозицию. Потому что у нас нет предпочтений между сортами г..... *http://www.pravda.com.ua/articles/2012/09/3/6971587/ Почитай статью из УП, и убедись наглядно на примере сравнения политики правительств нынешнего и предыдущего, что отличий между донецкой бандой (ПР) и ОПГ (Оппозицией) практически нет. Причем пишет об этом человек получивший образование в европейском вузе. Или его тоже будешь обвинять, что он выступает за действующую власть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 И чем большее количество людей это поймет и чем скорее, тем больше появится людей, готовых действовать против них. Поддерживать ИХ систему я не желаю, поэтому ни в коем случае не отдам голос уродам и негодяям. В нашей группе в контакте кстати полно карикатур как на власть, так и на оппозицию. Потому что у нас нет предпочтений между сортами г..... *http://www.pravda.com.ua/articles/2012/09/3/6971587/ Почитай статью из УП, и убедись наглядно на примере сравнения политики правительств нынешнего и предыдущего, что отличий между донецкой бандой (ПР) и ОПГ (Оппозицией) практически нет. Причем пишет об этом человек получивший образование в европейском вузе. Или его тоже будешь обвинять, что он выступает за действующую власть? Просто я хочу, щоб ти ДОБРЕ усвідомив, що означає, коли бандюки укріпляться при владі. При всьому негативі, минула влада боялася критики - а цим пофік. Отже, якщо їм дати укріпитися зараз, в майбутньому потрібно буде брати зброю - а в мене росте син... З.І. Якщо вже зовсім гидко, можна акцентуватися на якійсь особистості. В опозиції є дуже багато достойних людей, чого не скажеш про ПР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Все бандиты (к ним я отношу всех власть имущих, в.т.ч ПР, ООПГ, кучмистов, ющенковских, кравчувков) рано или поздно ответит перед народом за все их преступления. Такое время обязательно придет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2012 Все бандиты (к ним я отношу всех власть имущих, в.т.ч ПР, ООПГ, кучмистов, ющенковских, кравчувков) рано или поздно ответит перед народом за все их преступления. Такое время обязательно придет!напоминает предвыборные рекламки какой-то... партейки...которая ну очень хочет пролезть во власть.отличается исключительной брехливостью. но щекочет чаяния обездоленного плебса в его желании справедливости. ....чаяния, которые отличаются верой в чудо - что кто-то... пусть эта никому неизвестная партейка... - придет и принесет им хорошую жизнь на тарелочке с голубой каемочкой... - а им нужно только правильно проголосовать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2012 напоминает предвыборные рекламки какой-то... партейки...которая ну очень хочет пролезть во власть. отличается исключительной брехливостью. но щекочет чаяния обездоленного плебса в его желании справедливости. ....чаяния, которые отличаются верой в чудо - что кто-то... пусть эта никому неизвестная партейка... - придет и принесет им хорошую жизнь на тарелочке с голубой каемочкой... - а им нужно только правильно проголосовать. Я лично не поддерживаю ни одну из действующих партий Украины. Ибо фактически людей и идей достойных поддержки ни в одной нет. Время новых сил еще не пришло, но все же оно не за горами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 *http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?doniy_obyednana_opozitsiya_prodaye_kandidatski_mistsya&objectId=1265269 Олесь Доний, человек, который далек от того, чтобы быть сторонником действующей власти раскрыл информацию о продаже мест в списках объединенной оппозиции Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 *http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?doniy_obyednana_opozitsiya_prodaye_kandidatski_mistsya&objectId=1265269 Олесь Доний, человек, который далек от того, чтобы быть сторонником действующей власти раскрыл информацию о продаже мест в списках объединенной оппозиции Да-да, бо його не взяли у список, а самовисуванцем грошей нема. Рангом нижче, можливо, і обрали б, але гордість не дозволяє. Ти для авторитетної думки бери або достойних своїм міркам, або перестань висмикувати лише вигідних!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 По-моему он вполне адекватный человек, который кстати не был замешан ни в одной скандальной истории........ И как политолог тоже достаточно компетнтный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 По-моему он вполне адекватный человек, который кстати не был замешан ни в одной скандальной истории........ И как политолог тоже достаточно компетнтный Наприклад, Пинзеник, чим він мені подобається - за крісло не тримався, розсудив, що репутація вартує більше, відійшов у бік, віддав керівництво СВОЇ партії і на деякий час затих - ніхто від нього не чув ні скарг, ні голосних викривальних звинувачень. А що робить Доній - якщо місця в списках купуються, а що це так говорить одна лише присутність Турчинова - то якого він до них йшов. Він хіба не знав як формував списки Турчинов - хіба раніше було по іншому? Тоді чому він не виступив з закликом усунути Турчинова від цієї справи? Ото ж бо... Не люблю я таких... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 Наприклад, Пинзеник, чим він мені подобається - за крісло не тримався, розсудив, що репутація вартує більше, відійшов у бік, віддав керівництво СВОЇ партії і на деякий час затих - ніхто від нього не чув ні скарг, ні голосних викривальних звинувачень. А що робить Доній - якщо місця в списках купуються, а що це так говорить одна лише присутність Турчинова - то якого він до них йшов. Він хіба не знав як формував списки Турчинов - хіба раніше було по іншому? Тоді чому він не виступив з закликом усунути Турчинова від цієї справи? Ото ж бо... Не люблю я таких... Турчинов с кроликом Сеней формировали списки в закрытом режиме, хотя мнят себя великими демократами....... Многие преданные сторонники Юли туда кстати не попали или попали на непроходные места. То, что Юля сидит, Яценюку и Турчинову выгодно, ибо пока "ВОНА" в тюрьме, "ВОНИ" правят бал на свой лад как им удобно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 17 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2012 А не за кого. Янек бандит, Юлька дилетантка, Симоненко продажный коммунист, Свобода фашисты, Кличко выбитые мозги, А остальные шушера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 18 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2012 *http://tymoshenko-vona.com/novosti/vzaimnaya-nenavist-yatseniuka-i-timoshenko-istoki Кстати нашел намедни интересную статью. Еще недавно Яценюк во времена кампании президентской 2010 говорил, что Юлю надо посадить за газовые контракты. Так и получилось в итоге. Теперь на биг бордах его лицо рядом с Юлиным, типа объединились ради страны. Смех и грех... В отсутствии него Кролик с Турчиновым решают свои личные интересы и только. Тем самым они только играют на пользу власти. Конъюнктурщики и приспособленцы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 *http://tymoshenko-vona.com/novosti/vzaimnaya-nenavist-yatseniuka-i-timoshenko-istoki Кстати нашел намедни интересную статью. Еще недавно Яценюк во времена кампании президентской 2010 говорил, что Юлю надо посадить за газовые контракты. Так и получилось в итоге. Теперь на биг бордах его лицо рядом с Юлиным, типа объединились ради страны. Смех и грех... В отсутствии него Кролик с Турчиновым решают свои личные интересы и только. Тем самым они только играют на пользу власти. Конъюнктурщики и приспособленцы. Все, зупиняй воза - приїхали, крапка вже стоїть. Після неї кожне сказане проти опозиції слово - буде вважатися підлістю. РАДА ВИРІШИЛА САДЖАТИ ЖУРНАЛІСТІВ ЗА НАКЛЕП Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Все, зупиняй воза - приїхали, крапка вже стоїть. Після неї кожне сказане проти опозиції слово - буде вважатися підлістю. РАДА ВИРІШИЛА САДЖАТИ ЖУРНАЛІСТІВ ЗА НАКЛЕП Почему не блокировали трибуну? не сорвали голосование? ведь это вполне в их возможностях... Наверное из-за того, что великий вождь Арсений сказал, что мы устраняемся от противостояния большинству в парламенте из-за бессмысленности. Значит теперь они дают ПР творить бесПРедел без сопротивления...... За тушек - перебежчиков из БЮТа, позволивших сформировать ПР большинство кто отвечать будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Київська обласна рада обрала керівництво – кличковська фракція висунула і голосувала за регіонала на голову. *http://obozrevatel.Com/news/2010/11/16/403933.Htm Летом-2010 – "фракция Кличко" поддержала Янека и ликвидировала райсоветы в Киеве, это было очень хорошо для ПР – в Киеве не проводили выборы. И теперь они говорят, что будут менять страну? Сотрудничая с бандой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2012 Почему не блокировали трибуну? не сорвали голосование? ведь это вполне в их возможностях... Наверное из-за того, что великий вождь Арсений сказал, что мы устраняемся от противостояния большинству в парламенте из-за бессмысленности. Значит теперь они дают ПР творить бесПРедел без сопротивления...... За тушек - перебежчиков из БЮТа, позволивших сформировать ПР большинство кто отвечать будет? Вони погані, немічні і всяке таке, але вони не повертають Україну у сталінські часи. Все, останнє китайське попередження точка поставлена, наміри перетворити країну на режимну зону вже навіть не приховують. Кожного, хто буде мочити опозицію - я буду вважати негідником. Не подобаються тобі опозиційні політики - не голосуй, але нєфік тут підробляти на бандюків і вдавати з себе праведника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.