Гість kostikk Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 На Вашу думку, які обставини політичного життя в Україні здатні різко підсилити інтерес до результатів політологічних досліджень???
Гість kostikk Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 Буду вдячний всім за відповіді!!!
Fil Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 Якщо ці дослідження будуть відповідати дійсності. Бо скільки чув страшених пророцтв, а вони не справдилися.
Гість kostikk Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 Якщо ці дослідження будуть відповідати дійсності. Бо скільки чув страшених пророцтв, а вони не справдилися. які обставини політичного життя в Україні здатні різко підсилити інтерес до результатів політологічних досліджень???
Fil Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 Якщо ці дослідження будуть відповідати дійсності. Бо скільки чув страшених пророцтв, а вони не справдилися. які обставини політичного життя в Україні здатні різко підсилити інтерес до результатів політологічних досліджень??? Незрозуміло? Які вам обставини потрібні, вбивства, вибори, провокації, Апокалепсіс накінець... ??? Ні, таких обставин більш ніж достатьньо, головна проблема не у цьому, головна проблема у дуже низькому рівні такої обставини політичного життя в Україні, - як якість самих політологічних досліджень. Тому вони мені не цікаві, і не тільки мені. Розумію, це вам не підходить. Бажаєте розбити вікна, і чекати на запрошення на їх ремонт? Без мене.
Гість Женек Опубліковано 6 жовтня, 2009 Опубліковано 6 жовтня, 2009 Різкі політичні зміни чи їх ймовірні перспективи.
Гість kostikk Опубліковано 7 жовтня, 2009 Опубліковано 7 жовтня, 2009 Різкі політичні зміни чи їх ймовірні перспективи.Дякую за відповідь!!! ) Я теж до цього схиляюсь!(на політології задали питання на яке я не можу знайти відповідь:-) тому якщо є в когось ще варіанти,пишіть будь ласка.)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.