Перейти до змісту
Український політичний форум

Какая нафиг демократия

Гість Роксолана

Рекомендовані повідомлення

Гість Роксолана

Сьогоднi я стала полiтичною лярвою... Менi вiд цього дуже погано... В руках я тремала прапор партii Регiонiв….

я продалась за 50 гривень...

мене направили вiд работи i я погодилась...

я могла сказати "нi", але iз-за кризи немогла вiдмовитись. Утрата работи чи чиста совість...

зараз вибора я не маю...

криза...

та вибiр лише один... ((( работа.

таких як я, рабiв, було багато, всi радiли за легку здобичь... а менi було образливо получати цi бруднi грошi... але все ж грошiя взяла, тому що у неме навiдь iжi не було.

так якi ми марiонетки, ти, я, нашi батьки, дiди та весь народ Украiни. таким чином полiтики довели народ до трубки, що за грошi ми продаемось...ця здобичь нас неврятуе, а краiну заривае.

ми голосуемо за гречку, потiм стаемо на колiнах. ми стаемо на Майданi, а потiм в дупi...

доречi наш вибiр або вiдмiтка в бюлiтенi повном чинi ролi нiякоi не iграе, все вже решено до виборi, а ми такi наiвнi вiремо i переживаемо за cвiй вибiр... дивимось новини, болiемо, як на футболi за кондедата, сваремось з рiдньою, якщо вони за iншого... доходе до бiйки...

я хто ми? марiонетки...

якщо ми зберемось всi разом, зробимо сонячну революцiю, установимо третiй гетьманат то можемо сказати- "Слава Украiнi"!!!!

Слава нацii!!!!!!!!!!!

але що казати, таке в Україні ще з часу незалежності....

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Именно так, мне таксу в 50 гривень прошептал один пенсионер на Майдане(белоголубом, не оранжевом), пока его не оттащила супруга. Их там настращали не общаться ни с кем, что б не разболтали.

Да, сложно осуждать, но и сложно оправдать, ведь 50 гр. их не спасут, а совесть замарают, может навсегда.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...