Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Цитата(GiRaFo.chka @ 12.4.2011, 20:53) Если никому не интересно- я могу больше и не поднимать эту тему. Может и правда, она расистская. (ты видела мою мурмызу анфасом в профиле? Это я сегодня!) Та при чому тут расизм. Що жида на будові чи в шахті не знайдеш - це факт - так було завжди, ще з Союзу. Їх не брали також в органи і в армію. Специфічний це народєц, з манічкою - тому і не хоче працювати фізично. Але щоб це був зговір - щось я сумніваюся. Ну давайте українці зговоримося - а фігушкі. Єврей за єврея горою, а українець скоріше чужого візьме кудись на хорошу роботу, лиш би ще одному свому не було добре. Такий ми народ...і жиди тут ні до чого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Прости меня, но, несмотря на обширный набор слов, ничего принципиально нового ты не сообщил. Какие экономические войны? Идет целенаправленное уничтожение низших рас и особей в отсталых государствах и война между западным и восточным миром. И все. Зачем углубляться в умничанье. Тема совсем не про это была.Пойми это не умничанье. Просто я привел аргументы почему того что сказал автор не может быть. Твое дело воспринимать их или проигнорировать.Если именно такой взгляд на вещи для тебя актуален Конечно нужно разбираться (раз волнует). Но из своего опыта знаю не все, в чем я даже на 100 (как мне кажется)процентов уверен Так и есть на самом деле. Разберись, но важно найти правду а она может быть другой.(обычно так и бывает) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 15 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 квітня, 2011 Вечная песня.....если стало жить хреново - виноваты жидомассоны...А тут автор топика еще и христианство приплел... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.